Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.06. 16:12:54

Game90 írta:Alonso ne jöjjön a Ferrarihoz :? Nagyon jó pilóta (jobb, mint Kimi vagy Massa sztem...), de hát tudjuk, hogy milyen :roll: Jobban örülnék Hamiltonnak 8)

Buttont és a Hondát én is sajnálom :? Amit idén művelnek...
Buttont én is sajnálom, remélem eligazol és megmutatja mire is képes!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
PCsabi
aka Game90

2007.08.06. 16:07:25

Alonso ne jöjjön a Ferrarihoz :? Nagyon jó pilóta (jobb, mint Kimi vagy Massa sztem...), de hát tudjuk, hogy milyen :roll: Jobban örülnék Hamiltonnak 8)

Buttont és a Hondát én is sajnálom :? Amit idén művelnek...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.06. 16:01:11

Kralo írta:Ahogy én ismerem Alonsot elöbb menne vissza a Renaulthoz, minthogy a Ferrariban kössön ki. Ám ebben a mai világban bármi előfordulhat, ha pénzről van szó. Egy biztos a McLarenben az elejétől nem érzi jól magát. Bárki bármit mond én már régóta állítom, hogy Hamilton olyan, mint egy kiskirály a McLarennél, és nem is kisebb az arca csapattársánál.

Gogo Alonso! Még nincs vége.
Hát, a Ferrariba ne is menjen ez a patkány.
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.06. 15:57:17

Alonso nem megy sehova!

Ron Dennis sietve igyekezett cáfolni a Fernando Alonso távozásáról felröppenő híreszteléseket.

A vasárnapi Magyar Nagydíj időmérő edzésén a spanyol szabálytalanul tartotta a boxutcában riválisát, Lewis Hamiltont, és emiatt elvették tőle az edzéselsőséget, a McLaren pedig nem szerezhetett pontot a konstruktőrök összevetésében. A futamot végül Hamilton nyerte, aki elmondta, hogy Alonso a verseny után nem állt szóba vele.

Ron Dennis ennek ellenére tagadja, hogy a McLaren megválna problémás versenyzőjétől. "Természetes, hogy a vetélytársaink erről pusmognak. Alonsóval és Hamiltonnal érvényes szerződésünk van, amit reméljük, hogy maguk a pilóták is tiszteletben tartanak" - mondta Dennis.

http://www.sportforum.hu
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.06. 15:51:27

Kralo írta:Ahogy én ismerem Alonsot elöbb menne vissza a Renaulthoz, minthogy a Ferrariban kössön ki. Ám ebben a mai világban bármi előfordulhat, ha pénzről van szó. Egy biztos a McLarenben az elejétől nem érzi jól magát. Bárki bármit mond én már régóta állítom, hogy Hamilton olyan, mint egy kiskirály a McLarennél, és nem is kisebb az arca csapattársánál.

Sajnos csak szép állom, hogy Alonso Ferrarihoz igazoljon! Igaz a mai világban minden megtörténhet!
Kralo
Entrenador del Barça

2007.08.06. 15:37:56

Ahogy én ismerem Alonsot elöbb menne vissza a Renaulthoz, minthogy a Ferrariban kössön ki. Ám ebben a mai világban bármi előfordulhat, ha pénzről van szó. Egy biztos a McLarenben az elejétől nem érzi jól magát. Bárki bármit mond én már régóta állítom, hogy Hamilton olyan, mint egy kiskirály a McLarennél, és nem is kisebb az arca csapattársánál.

Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.06. 15:13:12

Legyen egy Alonso, Kimi csere! 8)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.06. 15:05:23

Ráadásul a Super Agurik is verik a Hondát keményen. :roll:
Azért egy Kimi & Alonso milyen lene már!

Majdnem ugyanolyan, mint a Hamilton & Alonso páros. Ugyanúgy nem férnének össze. Én remélem, hogy Hamilton vagy Fernando a Ferrarihoz igazol, de akkor Kiminek mennie kell, és Massának ismét átvennie a másodhegedűs szerepét.
in to exile
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.06. 15:04:29

Hamilton-szerződés: a Ferrari cáfol

A Tuttosport értesülései szerint a Ferrari 35 millió dollárt ajánlott a McLarennnek Lewis Hamitonért. "Sem Massa, sem Räikkönen nem léphet Schumacher nyomdokaiba. Hamilton tehetséges, eltökélt, gyors és sikerre éhes." - indokolja a lap a Ferrari 'döntését'.

A Ferrari csapatvezetője, Jean Todt cáfolta az értesülést. "Ez egy valótlan híresztelés."

http://www.formula.hu

Ne lenne rossz! Szerintem nem lesz belőle semmi, hisz Ron nem fogja elengedni!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.06. 14:47:02

noname írta:Én tökön szúro magam ha az a hisztis p***a a ferrarihoz megy. :evil:
Nagy igazolás lenne! Olyan mint MS, hiszen nagyon jó pilóta és jól tudja kocsit beállítani!
Azért egy Kimi & Alonso milyen lene már!
noname
Llegenda del Barça

2007.08.06. 14:35:52

Én tökön szúro magam ha az a hisztis p***a a ferrarihoz megy. :evil:
A Fifa egy szégyen
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.06. 14:34:12

Nem Alonso a kedvencem, de nagyon örülnék ha Ferrarihoz igazolna! Igaz BMW is nagy esélyes, így még bármi lehet!
noname
Llegenda del Barça

2007.08.06. 14:26:39

Ha ez igaz, akkor Alonsonak nincs sok hátra a McLarennél. :twisted: Ferrarinál pedig nehogy már [-(
A Fifa egy szégyen
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.06. 14:21:24

„Vagy Hamilton, vagy én” - Alonso ultimátumot adott a McLarennek?

A spanyol lapok szerint a Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso választás elé állította csapatát.

A McLaren két versenyzője közötti - amúgy sem baráti - viszony a hétvégi Magyar Nagydíjon mérgesedett el. Az időmérő edzés során előbb a brit Lewis Hamilton nem engedte el a pályán Alonsót, majd a boxutcában Alonso tartotta fel csapattársát. Ezért a versenybizottság Alonsót az elsőről a hatodik helyre sorolta vissza, az istálló pedig nem kaphatott pontot a futamon, amelyet Hamilton nyert meg, Alonso pedig negyedik lett.

Alonso a BBC-nek ismét megerősítette korábbi kijelentését, hogy nem úgy kezelik a csapatnál, ahogy kellene. Arra a kérdésre, hogy marad-e a McLarennél, így válaszolt: Majd meglátjuk.

http://www.radio.hu

Alonso :arrow: Ferrari :!: 8)
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.08.06. 13:51:27

Annyit még elfelejtettem :arrow: Jövő ?

:? :? :?
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.06. 13:48:56

jó lett, Bálint
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.08.06. 13:46:31

Jaja Vito, az volt a durva.

Vmi ilyesmit válaszoltak, hogy együtt érzünk Veled :?

Csináltam egy képet:

Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.06. 13:37:35

Sharkinho írta:
Siralmas, amit idén a Honda művel.. :cry: :cry:
"Padlóig nyomom a gázt és nem megy!" Válasz: "Értjük és sajnálunk a problémádért!"
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.06. 13:37:09

Sharkinho írta:A tavalyi győztes nézte az ideit :cry: :?

Az a legdúrvább,hogy már nem is meglepetés,ha a 16 :!: közés sem kerülnek be az időmérőn...elképesztő!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.08.06. 13:29:00

A tavalyi győztes nézte az ideit :cry: :?

Vito
Llegenda del Barça

2007.08.06. 13:27:32

no comment

Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.06. 12:42:34

Hát Remélem,ha már ennyire rosszúl érzi magát,és el akar menni,akkor azt egy sikertelen év után teszi, azaz nem lesz VB :twisted:

Renault-hoz szntem simán visszavennék,de mostani formájukat látván,nem hinném,h egyeduralkodók lennének jövőre :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2007.08.06. 12:16:26

Samsungsport, de van valóságalapja...
Alonsónak elege lett: elhagyná a McLarent
Bár hivatalos források nem erősítették meg, Forma-1-es berkekben biztosra veszik, hogy a spanyol pilóta nem kíván jövőre is a wokingiaknál szerepelni. Forrás: Mobilpress

A kétszeres világbajnokon egész évben látszott, hogy nem érzi felhőtlenül magát az istállónál, de állítólag a hétvégi, magyarországi affér után végleg betelt nála a pohár. „McLaren=Árulók” - virított egy spanyol szurkoló zászlaján a mogyoródi lelátón, és ez tökéletesen leképezi Alonso lelkiállapotát is, aki már egyáltalán nem bízik csapatában.

Könnyen lehet, hogy a hispán klasszis visszatér a Renault-hoz, amelynek még nem alakult ki a 2008-as felállása, bár erről a franciák főnöke, Flavio Briatore nem volt hajlandó nyilatkozni. A szombati Alonso-Hamilton konfliktus óta egyébként a két versenyző nem beszél egymással.
A Fifa egy szégyen
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.06. 09:38:49

Dennis megbocsátott Hamiltonnak

Miként megírtuk, Lewis Hamilton éles hangvételű szóváltásba keveredett Ron Dennisszel, amikor kifutott az időből a Magyar Nagydíj időmérőjének hajrájában. "Fordulj fel, ba...d meg!" - mondta indulatosan a 22 éves pilóta csapatfőnökének, aki egy évtizede egyengeti karrierjét, és akiről azt hitte, meg akarta leckéztetni őt, amiért megtagadta az istálló utasítását. De később természetesen bocsánatot kért szavaiért. Kifejtette: "Ron természetesen nagyon mérges volt, de profi módon kellett viselkednünk, ezért leültünk, és megbeszéltük a dolgot. Közöltem vele az érveimet, és ő tiszteletben tartotta azokat. Azt mondta: 'Elfogadom, amit mondasz, mert ez része volt a személyiségednek, és az adott helyzetben talán így volt könnyebb neked.' Megegyeztünk, hogy mától tiszta lappal indulunk. Természetesen a helyzet nem ideális, mert a csapatra már így is elég nyomás nehezedett az FIA és a Ferrari miatt. De már nagyon régóta dolgozok Ronnal - talán tíz éve is van már -, és bár jelentős problémáról van szó, a kapcsolatunk nagyon-nagyon erős, és ez az ügy nem állhat közénk. Továbblépünk, és fontosabb dolgokra összpontosítjuk erőnket."

http://www.a5.hu
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.08.05. 20:13:43

Krojf! Én papirmig-et csináltam nyelvtanórán:D
mégis tudok helyesen írni. tudjátok milyen nehéz, egy papirmiget megcsinálni?

Na a lényeg, hogy szerintem Kimi már idén nem lesz vb. SAJNOS.
Viszont, ha így kell lennie, inkább legyen Hami a vb, mert Csalonzótól hányni tudnék! Ja nem gyengét rajtolt Kimi. Ha Coulthard nincs közöttük, amikor körönként 0.8mp-ket adott Haminak, akkor első lett volna. SZERINTEM.

GO GO GO GO GO KIMI

VISCA EL BARCA.
Válasz küldése