Na pár napig nem voltam a fórumon, de comeback!
Zolee 93 teljesen más a 2 szitu nyilvánvaló, s nem a legjobb példát hoztam fel, de lényeg a lényeg minden volt a lelépés csak nem királyi!És akárhogy nézzük jól megszívatta a Cavs-et!
Én már azért a Spurs ellen sem voltam elragadtatva!Allen borzasztó formában....de mondjuk Ginobili védekezett rajta!De mióta gyengélkedünk PP-re nem lehet semmi panasz!
Én is úgy vagyok vele lepörög az alapszakasz és mehet, valóban bárkit kitudunk ejteni még pályahátrányból is, de a fáradság sajnos a legnagyobb ellenfelünk....És azért pályahátrányokból nehéz lesz!Az hogy miért ilyen ingadozó a csapat, szimplán év vége!Atlanta elég sótlan egy csapat, de 1-1 meccsre össze tudják magukat szedni!És valahogy a Hawks ellen nem szokott menni!Azért bennem van a félsz is, mert akármennyire jó a csapat, 1-2 sérülés és nagy a baj, ráadásul a 2 O'neill-ra nagy szükség van, s ki tudja Jermaine is majd 60 meccs kihagyással, s Shaq papa 2 hónapnyi kihagyással mire lesz képes!Mert hiába működik jól az alacsony szerkezet, támadót esélyünk sincs szedni, s kapjuk a 2nd chance pontokat, ahogy a Spurs ellen is!
Miért Big Baby védekezik Duncanen : NINCS MÁS!!!!
off:
Messithebest írtam neked privát üzenetet, láttam nem olvastad, szóval majd olvasd el