Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én mindig n*oreról szedem a friss meccseket. Pl most néztem meg a Nets-Heatet is.Dotn93 írta:ide is tehetné, mert mindenkit érdekel, én a davkan nem láttam.daffy írta:tudsz privátban dobni egy linket,hogy honnan szeded?MessiFan írta: Töltöm is lefele.
Az az Alley oop nagyon el lett fuserálva...szerencsére
ide is tehetné, mert mindenkit érdekel, én a davkan nem láttam.daffy írta:tudsz privátban dobni egy linket,hogy honnan szeded?MessiFan írta: Töltöm is lefele.
tudsz privátban dobni egy linket,hogy honnan szeded?MessiFan írta: Töltöm is lefele.
Azért játszott annyit mert megsérült Shaq..............MessiFan írta:Hip-hip hurrá!
Pistons 90-101 Celtics
Töltöm is lefele mert nagyon kíváncsi vagyok a Garnett, Pierce párosra. Shaq visszatért és dobott 6 pontot! Igaz, hogy csak 5 percet játszott de éppen ideje volt visszatérnie
Arroyo végre játszott. Green 20 perc alatt 4 pont... JO kezdő volt.
Töltöm is lefele.
GO CELTICS!
Nem holnap,szerdán. Egyébként most nagyon jók vagyunk, már hangolunk a Playofframessideco írta:A Detroit a tízes zakó után két meccset nyert meg:
Red Wings - Predators 4-3
Minnesota Wild - Red Wings 2-4
Folytatás holnap a Carolina Hurricanes ellen.
Nyert a Miami Heat is az NBA-ban, az áldozat a New Jersey Nets volt, eredmény 108-94.
Jön holnap a Milwaukee Bucks...
De ezt most hogy?Game90 írta:Ez mekkora:
http://www.youtube.com/watch?v=isU8-o5SCHk
NSO is kitett magáért:
A floridaiak sztárjai most is villogtak, az egyik támadásnál például LeBron James betalált, a szabálytalanság miatt kapott büntetőt azonban elrontotta. Chrish Bosh eszmélt a leghamarabb, és a lepattanót feladta Jamesnek, aki behúzta a labdát.
Youtube-os kommentek se rosszak:
What a no look pass from Chris Bosh!
steal from own teammate ?
top 10 assist of the season by chris bosh
the best thing chris bosh did all season
használ vlc playert az lejátssza az mkv fájlokat is!MessiFan írta:Egy kis help kéne. Letöltöttem a hawks elleni meccset amibe 1 fájl van amit meg is akartam nyitni windows movie playerrel de ezt írta ki: A Windows Media Player problémát észlelt a fájl lejátszása során.
Megpróbáltam real playerrel de ott is ezt írja ki.
Tippek?
Lehetne akár mind2 esetben annyi, ha velünk játszotok akkor nekünk, ha a C's-el akkor nektekEazzy írta: de jogos elvárás hogy ne 4-0 legyen a párharc.
Garnett? Azonos méretek, ráadásul neki még esélye is van. Vagy ha éppen centerbe rakják be Duncant, akkor uzsgyi Garnettnek is oda! Vagy JO-t behozni, nem mondom, hogy sima ügy, de több esélyük van mint Davisnek. Egyébként szerintem nem lesz itt gond Jermainnel, már a spurs ellen is jó volt, és csak javulni fog. Most töltöm le a Hawks elleni meccset, kíváncsi leszek, hogy Al Horfordal mit kezdtünk, de azt gondolom, hogy kár a pesszimizmus, a PO teljesen más lesz! Én egyetlen poszt miatt aggódom, és az a dobóhátvéd, mert Allen öreg, és ha nincs formában, akkor Waferen kívül nincs aki pótolja (néha Arroyot, Westet, Bradleyt berakjuk ide, de előbbi kettő nem SG, utóbbi meg rutintalan). Centerben van 3-4 játékosunk, csak kihúzzuk valahogy, végülis annyira sok csapat nincs ahol tarthatatlan a center. Nálam a PO csapatok centerei közül Al Horford és Howard jobb csak a mieinknél. Nyugaton a lehetséges döntőbeli ellenfeleknél meg szerintem Bynumot meg tudjuk fogni, Perkinsszel lehet gond meg ha Duncant berakják a palánk alá, akkor lehetnek nehézségeink.Bob_Marley írta: Miért Big Baby védekezik Duncanen : NINCS MÁS!!!!
OFF: VálaszoltamBob_Marley írta:
off:
Messithebest írtam neked privát üzenetet, láttam nem olvastad, szóval majd olvasd el