USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.04.01. 10:35:47

Megnéztem a Celtics-Spurs meccset, és mondanom sem kell, hogy örültem :)

Rondo ellenállhatatlan volt, 22 pont (ráadásul több mint 50%-os hatákonysággal), 14 assziszt, 5 pattanó, de ami egészen hihetetlen, hogy NULLA labdavesztés, ami egy irányítónál elképesztő, azt hozzá véve, hogy 14 gólpasszt kiosztott, még durvább stat. Mellette Garnett majdnem dupla-dupla (20 pont, 12-9 a mezőnyből! és 9 lepattanó), PP dupla-dupla 21 pont, 11 rebound. Mellettük még Davis emelhető ki támadásban, 12-8 mezőnyből, 16 pont, 8 lepattanó, viszont ami számomra bosszantó volt, hogy Duncanen védekezett, aki 1 fejjel magasabb nála, legtöbbször eredménytelenül. Nem értem, hogy nem lehet észrevenni, hogy nem egyenlő magasak, nem volt esélye Big Babynek. JO visszatérésével valamivel jobb lett a védekezés, bele fog jönni, Krstic egyértelmű pad.

A túloldalon Duncan játszott jól, no meg Parker, akinek a betöréseivel nem sokat tudott kezdeni sem Rondo, sem a csapat.

Az 1. negyedben kissé dekoncentráltan játszottunk, feltűnően sok támadó lepattanót szedett a Spurs, de a lényeg a győzelem, ami nagyon kellett.
Zolee23
Capitá del Barça

2011.03.31. 15:45:37

Bob_Marley írta:Sajnos kikaptunk Vonatkoztass el a focitól, teljesen másképp működik az NBA!Itt nem olyan, hogy elmegy XY és igazolunk mást….Legalább csere üzletben ment volna el, így a Cavset jó pár évre lottery csapattá tette, hogy simán elhúzott…Na ezért égetik a mezét!
Nézd meg Melot, ő is elment szupersztár, de legalább kapott érte valakit a Nuggets (sőt)!
Csere üzlet? Miről beszélünk? James FA volt a nyáron, míg Melonak élő szerződése van idén, jövőre meg játékos opciója. Melot azért cserélte el a Denver mert ha nem cseréli, akkor idén nyáron kilép a szerződéséből és aláír máshova. James-el sign n tradet csináltak, a Cavs kapott érte 15 milliós TPE-t és 2 másodikkörös picket, utóbbi nyilván sokat nem ér, de az egyik pick 2012-re szól ami egy előreláthatólag erős draftot jelent, és nagy szerencsével ki lehet húzni egy értelmes játékost. Persze, ez nyilván vicc azért a csomagért amit a Denver kapott Meloért, de a két szituáció nagyon nem ugyanaz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.31. 15:33:38

Hát igen a legendás 33as, nagy játékos volt!

Közben twitteren Szaniszló Csaba írta Sport TV-s közvetítésekkel kapcsolatban:
@szcsaba Mindent megfontolva állítottuk össze az NBA-programot, a tervezhetőség miatt 4-4-8 maradt, az első körben a 3-1 nyugati meccsek javára, a főcsoportdöntőben keleti fölény lesz, végül NY 1-4-6. meccs, K 2-4-5-6-7. Bízunk a sima nyugati döntőben.

Miután 2 hét és indul a mandula :lol:
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.03.31. 14:40:14

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.31. 12:02:51

Bob_Marley írta:95ben volt a Magic először döntős, s mióta akkor kisöpörte őket a Rockets, állítólag meg van átkozva a mez, s nem lehet benne nyerni!De ez amolyan mende-monda, de tegnap is kapitulált az Orlando a híres feketében...:lol:
Hát akkor ha bejutnak idén a nagydöntőbe, gondolom jó mélyre elássák azokat a mezeket... :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.31. 11:15:05

neobarca írta:
Bob_Marley írta:A legjobb meg szerintem a fekete Magic mez, bár annak van egy átka állítólag!
Köszi! Csak nem az, hogy nem tudnak benne nyerni? :lol:
95ben volt a Magic először döntős, s mióta akkor kisöpörte őket a Rockets, állítólag meg van átkozva a mez, s nem lehet benne nyerni!De ez amolyan mende-monda, de tegnap is kapitulált az Orlando a híres feketében...:lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.31. 11:05:21

Bob_Marley írta:A legjobb meg szerintem a fekete Magic mez, bár annak van egy átka állítólag!
Köszi! Csak nem az, hogy nem tudnak benne nyerni? :lol:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.31. 10:51:41

neobarca írta: Egy szubjektív kérdés tőletek NBA Fan-ok. Melyik Knicks mez néz ki jobban? A kék vagy a fehér? Esetleg van valamilyen történelmi jelentősége a színeknek? Elég tudatlan vagyok Knicks szempontból... :oops:
Elvileg a fehér hazai, a sötét idegenbeli mez, de össze-vissza hordják, de a legjobb a St Patrick féle zöld :lol:
Na jó a zöld csak nekünk áll jól!Szerintem a fehér az igazi klasszikus Knicks mez, s jobban is néz ki, de ez magánvélemény!
A legjobb meg szerintem a fekete Magic mez, bár annak van egy átka állítólag!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.31. 10:33:02

Nah tegnap Melo megint 39-et szórt! Talán most már rátalálnak a fiúk a helyes útra. Pontot már tudunk szórni, most már védekezni kellene megtanulni...

Egy szubjektív kérdés tőletek NBA Fan-ok. Melyik Knicks mez néz ki jobban? A kék vagy a fehér? Esetleg van valamilyen történelmi jelentősége a színeknek? Elég tudatlan vagyok Knicks szempontból... :oops:

messideco
Presidente del Barça

2011.03.31. 10:20:54

Jaja, én is néztem, hogy mi a helyzet a Detroittal :shock:
Tiszta fölösleges, elkerülhető vereség volt...
Ismét jön a Nashville, a csapat egyik mumusa ellen lehet javítani, sőt kell.

A Miami győzelmének természetesen nagyon örülök.Jöhet a Minnesota :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.31. 06:52:02

Újabb Miami győzelem :D Heat-Wizards 123-107! Wall és Ilgauskas verekedett is..mind2 ment zuhanyozni. Ma remélem megint kikap a Boston,rangadó lesz a Spurs ellen,holnap pedig Timberwolves ellen játszunk! LETS GO HEAT!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.03.31. 05:01:22

Kedves Red Wings-hívők!
Csapatotok az éjjel csúnyán elhasalt!
A Blues "durván elhúzta a nótátokat": Detroit-St. Louis Blues: 3-10!!!
Ennyire nem kéne tartalékolni a playoffra!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.30. 14:53:17

Bob_Marley írta:
Messithebest írta:Sajnos kikaptunk Clevelandba 102-90re :? :? Nem baj ma lehet javítani! Wizards-Heat! LETS GO HEAT!
Én is néztem reggel, s picit lesokkolt, azért ezt nyernie kellett volna a Heatnek!De köszönjük szépen :lol:
Biztos a Cavs szurkolók ismét kedvesen fogadták a „királyt” :D
A Decisionhöz annyit, hogy nem a Lakers hanem a Spurs volt, de ez lényegtelen viszont, nem azzal volt a baj, hogy elment (bár franchise játékosok ilyet nem szoktak), hanem hogy ledraftol egy csapat, mindent megtesznek, úgy igazolnak ahogy neked tetszik, te meg lelépsz, úgyhogy még játékost sem kapnak érted!
Vonatkoztass el a focitól, teljesen másképp működik az NBA!Itt nem olyan, hogy elmegy XY és igazolunk mást….Legalább csere üzletben ment volna el, így a Cavset jó pár évre lottery csapattá tette, hogy simán elhúzott…Na ezért égetik a mezét!
Mondok egy példát Paul Pierce!!!!Éveken keresztül a Boston nemhogy döntőről, de még PO-ról is csak álmodni tudott a város….Ha be is evickéltünk a PO-ba általában kisöpörtek minket, vagy max 1 kört tudtunk menni, de az már nagy szó volt!!!!És Pierce mindig maradt, s volt, hogy megfordul a fejében elmegy (mikor elengedtük Walkert), de megmondta a vezetés, ennél csak jobb lesz a csapat, kibírta s gyűrűje van Final MVP stb!

Nézd meg Melot, ő is elment szupersztár, de legalább kapott érte valakit a Nuggets (sőt)!
És mielőtt felvetődne, hogy de bezzeg a Boston is összehozott egy BIG3-t, mi nem kis áldozatokat hoztunk érte, s évekig gyűjtögettük a játékosokat, akiket beletudunk egy nagy cserébe vonni!

Mi Garnettért adtuk:Al Jefferson, Ryan Gomes, Gerald Green, Telfair, Ratliff és 2 első körös draft hely, amiből az egyik top 3as védettségű!!!!
Allenért pedig: Delonte West, Szczerbiak, Jeff Green!
Ezek a játékosok abban az időben nagyon jók voltak, s sőt most se rossz egy Jefferson, Green, West, hál istennek utóbbi kettő visszatért!

Csak hogy tisztán lássuk, miért is szúrt sokaknak szemet az, hogy James csakúgy lelépett!És akkor megjegyezném, tudtak volna alkotni a keretben, s levinni a sapkát, s megszerezni valakit a free agentről, vagy akár a mostani free agentről!

Game90 a blikkes cikk zseniális, néha az NSO tud olyanokat produkálni, hogy az ember esze megáll, pl képen James, s lazán aláírás Bryant ma is zseniálisan játszott!

szerk:
When LeBron James' name was called during the introductions at Tuesday's Heat-Cavs game at Cleveland's Quicken Loans Arena, LeBron didn't appear on the court.
James later entered the court when the lights were down for the Cavs' introductions.
During the broadcast on NBA TV, Kevin McHale said he'd never seen anything like that before in an NBA game.
In his post-game interview, James explained that he was using the restroom during the introductions.

Érdekes, annyit mondok!
Akkor Spurs, tök mindegy, értem amit mondasz, de én is így gondolkodok, ha csinálok valamit, akkor próbálok eredményt is elérni abban, nem csak úgy ott vagyok, pláne ha ilyen képességeim vannak.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.30. 08:36:06

Messithebest írta:Sajnos kikaptunk Clevelandba 102-90re :? :? Nem baj ma lehet javítani! Wizards-Heat! LETS GO HEAT!
Én is néztem reggel, s picit lesokkolt, azért ezt nyernie kellett volna a Heatnek!De köszönjük szépen :lol:
Biztos a Cavs szurkolók ismét kedvesen fogadták a „királyt” :D
A Decisionhöz annyit, hogy nem a Lakers hanem a Spurs volt, de ez lényegtelen viszont, nem azzal volt a baj, hogy elment (bár franchise játékosok ilyet nem szoktak), hanem hogy ledraftol egy csapat, mindent megtesznek, úgy igazolnak ahogy neked tetszik, te meg lelépsz, úgyhogy még játékost sem kapnak érted!
Vonatkoztass el a focitól, teljesen másképp működik az NBA!Itt nem olyan, hogy elmegy XY és igazolunk mást….Legalább csere üzletben ment volna el, így a Cavset jó pár évre lottery csapattá tette, hogy simán elhúzott…Na ezért égetik a mezét!
Mondok egy példát Paul Pierce!!!!Éveken keresztül a Boston nemhogy döntőről, de még PO-ról is csak álmodni tudott a város….Ha be is evickéltünk a PO-ba általában kisöpörtek minket, vagy max 1 kört tudtunk menni, de az már nagy szó volt!!!!És Pierce mindig maradt, s volt, hogy megfordul a fejében elmegy (mikor elengedtük Walkert), de megmondta a vezetés, ennél csak jobb lesz a csapat, kibírta s gyűrűje van Final MVP stb!

És mielőtt felvetődne, hogy de bezzeg a Boston is összehozott egy BIG3-t, mi nem kis áldozatokat hoztunk érte, s évekig gyűjtögettük a játékosokat, akiket beletudunk egy nagy cserébe vonni!

Mi Garnettért adtuk:Al Jefferson, Ryan Gomes, Gerald Green, Telfair, Ratliff és 2 első körös draft hely, amiből az egyik top 3as védettségű!!!!
Allenért pedig: Delonte West, Szczerbiak, Jeff Green!
Ezek a játékosok abban az időben nagyon jók voltak, s sőt most se rossz egy Jefferson, Green, West, hál istennek utóbbi kettő visszatért!

Csak hogy tisztán lássuk, miért is szúrt sokaknak szemet az, hogy James csakúgy lelépett!És akkor megjegyezném, tudtak volna alkotni a keretben, s levinni a sapkát, s megszerezni valakit a free agentről, vagy akár a mostani free agentről!

Game90 a blikkes cikk zseniális, néha az NSO tud olyanokat produkálni, hogy az ember esze megáll, pl képen James, s lazán aláírás Bryant ma is zseniálisan játszott!

szerk:
When LeBron James' name was called during the introductions at Tuesday's Heat-Cavs game at Cleveland's Quicken Loans Arena, LeBron didn't appear on the court.
James later entered the court when the lights were down for the Cavs' introductions.
During the broadcast on NBA TV, Kevin McHale said he'd never seen anything like that before in an NBA game.
In his post-game interview, James explained that he was using the restroom during the introductions.

Érdekes, annyit mondok!
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.30. 06:19:39

Sajnos kikaptunk Clevelandba 102-90re :? :? Nem baj ma lehet javítani! Wizards-Heat! LETS GO HEAT!
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.03.29. 21:24:08

Bob_Marley írta: game90 írtad, hogy 1961ben volt ilyen utoljára, én meg ezt olvastam:
A Wade-James-Bosh trió is elérte a 30 pontot és a 10 lepattanót a Rockets ellen, amivel csapatrekordot állítottak fel. Nem mostanában volt hasonló az NBA-ben, utoljára 1997-ben az Isaiah Rider-Brian Grant-Arvydas Sabonis Blazers-hármas jutott el ilyen magasságokba – egy négyszeri hosszabbításos összecsapáson. !
Na akkor melyik az igaz? :lol:
Jó, de az négyszeri hosszabbítás után :) Miami teljesítménye azért egy kicsivel komolyabb.

Amúgy ma olvastam a Blikkben (mielőtt jönne a szúrkálódás, unatkoztam órán :D ), idézem:

Történelmet írt a Houston! A Houston Rockets 125-119-re győzte le a Miami Heatet az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában. A Rockets történelmet írt azzal, hogy három játékosa is legalább 30 pontig és 10 lepattanóig jutott.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.29. 20:55:55

Én mivel idén kezdtem komolyabban NBA-t követni, nem "éltem meg" pontosan James "Decisionját", de pl láttam videókon hogy, LeBron mezt égettek, pólókat stb. míg mondjuk megnéztem 1-2 fórumot, ott a Cavs-fanok tök normálisan fogadták a dolgot, köszöntek mindent LBJ-nek és ennyi. Értem én a dolgokat, de könyörgöm, senki se szeret szerintem úgy csinálni valamit, hogy nem ér el benne eredményt. Tény, hogy hűség, tény, hogy kinyalták a popót, de akkor is. Eredményesség nem volt, a 7 éve alatt,egyetlen egyszer jutott el a nagydöntőbe, ott is a Lakers laposra verte őket. Szóval én megértem LBJ-t.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.03.29. 16:21:44

P.U.Y.O.L. írta:
Bob_Marley írta:...
Nos...én végigbírtam. :lol:
Kempet én is természetesen akkor imádtam, amikor még nem hízott el, de természetesen akkor is drukkoltam neki, amikor már tönkretette a karrierjét. Azért elég sokáig tartott az a bizonyos fénykor és Paytonnal hihetetlen párost alkottak.

James: nekem is unszimpatikus, amit művelt, (főleg ahogyan!) de a Jordan példa az igen nevetséges. Mondom ezt úgy, hogy nem akarok James védelmére kelni. Jordannak is simán megvoltak a játszótársai. Rodman - Pippen - Jordan mi, ha nem egy nagy 3-as? A kiegészítőkről nem is beszélve: Harper, Kukoc, Grant...
Abban az időben is megvoltak minden nagy csapatban a húzóemberek (min. 2-3) csak nem ilyen látványosan voltak összevásárolva...
Én pl. abszolút nem bánom, hogy a Miami, Boston, New York ilyen módon próbál bajnok csapatot építeni. A Bostont pl. sose bírtam, de amikor összeálltak és odakerült az egyik kedvencem, (Garnett) nagyon drukkoltam nekik, hogy összejöjjön a bajnoki cím.
Jordant 84-ben draftolták és a 90-91-es szezonban lett először bajnok. Tehát hosszú időt küzdött végig gyengébb társakkal és nem adta fel. Szerintem abszolút jó az összehasonlítás, mert sokat kellett várnia míg felépítettek rá egy jó csapatot, amely nem hiszem, hogy jobb lett volna, mint a tavalyi Cavs. Egyszerűen Jordan bajnokságot akart nyerni, legyőzni az ellenfeleket és ebben sokkal jobb, lelkileg sokkal erősebb volt, mint James eddig valaha.
95-ig gyakorlatilag csak a világklasszisnak mondható Jordan-Pippen kettős húzta a csapatot, mint valóban kiemelkedő emberek. A többiek semmivel sem voltak többek vagy jobbak, mint a tavalyi Cavs emberei. A nagy 96-97-es és 97-98-as Chicago már más tészta, de ez már 13 évvel Jordan draftolása után történt...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.29. 14:56:52

Szubjektív lesz a véleményem, előre jelzem :lol:

Kezdő:
Mo Williams-Parker-James-Jamison-Shaq volt!
Padról tudott érkezni egy D. West, Varejao, Hickson, Moon, Gibson, Ilgauskas
Williamsen abszolút látszódott, hogy ha nem csak James show volt, bele tudott szólni, s simán szórt 20-25 pontot!Varejao helyét a Rosterben nem értettem, mindig lökést tudott adni a csapatának, jól védekezett, minden pattanóért harcolt, támadókat tudott kiharcolni, amolyan Big Baby-je volt a Cavsnek fehér kiszerelésben :lol:
West szintén elfelejtődött a PO-ra….
Pl ellenünk Jamisont berakták a darálóba a palánk alá, s Garnett megette vacsira, persze Jamison rossz dobóformát mutatott, ez is közrejátszott, de pl mennyivel jobban járt volna a Cleveland ha KG-t kihozza a gyűrű alól azáltal, hogy Jamison inkább 3asokra, messzi középtávolikra helyezkedik!Ellenben vagy poziciózott, vagy rögtön passzolta tovább, mert a James faktor ezt követelte!Hasonló volt a felállás, James betör, s tudja kidobálni Parkernek, aki egész szép idényt futott, illetve Gibsonnak!A tavalyi triplagyáros Cavs pad szerintem egész idényben jobb volt, mint akárcsak a mostani Heat pad….példa erre, Celtics elleni első meccs, vezettünk 10ez iksszel, Brown mester behozta Williamset, Gibsont, s szét dobáltak minket, kikaptunk, erre második meccsre, elfelejtődtek ezek aze embereke, s ment a bruszt Ilgauskas, s Shaq révén a palánk alatt, s James betörögetett, de mindenki ott volt…

Konkrétan akikre gondolok, s húzták a csapatot, Williams, West, Varejao, Parker, Shaq, s Jamisonban is volt potenciál szerintem!
Én ezt a társaságot bajnokesélyesnek tartottam!Keleti elsőnek mindenféleképpen!De szerintem Brown edző teljesen össze vissza variálta a dolgokat, s volt hogy West kapott 20 percet majd be se jött…Védekezésben Parker jó volt, s szépen be dobálgatta az openeket!Tényleg érdemes végignézni a tavalyi C’s-Cavs párharcot!Hol mikor tudtunk meglépni!Sokszor elhangzik a PO matcupokra épül, s le is írták nem egyszer, volt egy Rondo tripla-dupla utána annyira berezelt Mike Brown, hogy csak Rondo összpontosítottak, aki kidobálgatta a labdákat üresbe!Pedig West szépen megfogta, ha pályán volt….Jamison elvesztette a fonalat, de nem jött Varejao, akivel mindig meggyűlt a bajunk, mert csíp harap, s állandóan tűz közelében van!
Ismételni tudom magam egy jó csapategységgel ez a Cavs döntős kellett volna legyen, jól védekeztek, de a PO-ra elfogytak a poerimeter emberek, James meg mehetett a 3-4 emberes falba……
Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.03.29. 14:35:08

Bob_Marley írta:
neobarca írta:Nah végre megtört a veretlenségi sorozata az NYK-nak :!:
Elkaptuk az Orlandot állítólag egy gyönyörű meccsen! Este szerintem meg is nézem. Bob! Ahonnan szoktad tölteni a meccseket ott fent van?
Nincs még fent, de http://bt.davka.info/ majd nézegesd, elvileg fő meccs volt a Magic-NYK úgyhogy fent lesz!
Puyol lehet picit túlzás volt, de Rodman 95től volt ott, s már előtte is nyert a Bulls, Pippent nem vitatom, de Kukoc, Harper stb az a Bulls tényleg kiemelkedő volt, de arra akartam célozni, hogy James simán maradhatott volna, mert nem volt azért kutyaütő társaság köülötte!Csak mondjuk Brown mester se volt a helyzet magaslatán, s egy Mo Williamset eltűntettek, mert gondolta James ő irányít lepattanózik, pontot dob egyszerre…
Ki volt az a Cavsben tavaly, akire érted, hogy nem kutyaütő?
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.03.29. 11:10:09

Bob_Marley írta:arra akartam célozni, hogy James simán maradhatott volna, mert nem volt azért kutyaütő társaság köülötte!Csak mondjuk Brown mester se volt a helyzet magaslatán, s egy Mo Williamset eltűntettek, mert gondolta James ő irányít lepattanózik, pontot dob egyszerre…

Ezt abszolút adom!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.29. 11:05:57

neobarca írta:Nah végre megtört a veretlenségi sorozata az NYK-nak :!:
Elkaptuk az Orlandot állítólag egy gyönyörű meccsen! Este szerintem meg is nézem. Bob! Ahonnan szoktad tölteni a meccseket ott fent van?
Nincs még fent, de http://bt.davka.info/ majd nézegesd, elvileg fő meccs volt a Magic-NYK úgyhogy fent lesz!
Puyol lehet picit túlzás volt, de Rodman 95től volt ott, s már előtte is nyert a Bulls, Pippent nem vitatom, de Kukoc, Harper stb az a Bulls tényleg kiemelkedő volt, de arra akartam célozni, hogy James simán maradhatott volna, mert nem volt azért kutyaütő társaság köülötte!Csak mondjuk Brown mester se volt a helyzet magaslatán, s egy Mo Williamset eltűntettek, mert gondolta James ő irányít lepattanózik, pontot dob egyszerre…
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.29. 10:29:59

Nah végre megtört a veretlenségi sorozata az NYK-nak :!:

P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.03.29. 10:25:00

Bob_Marley írta:...
Nos...én végigbírtam. :lol:
Kempet én is természetesen akkor imádtam, amikor még nem hízott el, de természetesen akkor is drukkoltam neki, amikor már tönkretette a karrierjét. Azért elég sokáig tartott az a bizonyos fénykor és Paytonnal hihetetlen párost alkottak.

James: nekem is unszimpatikus, amit művelt, (főleg ahogyan!) de a Jordan példa az igen nevetséges. Mondom ezt úgy, hogy nem akarok James védelmére kelni. Jordannak is simán megvoltak a játszótársai. Rodman - Pippen - Jordan mi, ha nem egy nagy 3-as? A kiegészítőkről nem is beszélve: Harper, Kukoc, Grant...
Abban az időben is megvoltak minden nagy csapatban a húzóemberek (min. 2-3) csak nem ilyen látványosan voltak összevásárolva...
Én pl. abszolút nem bánom, hogy a Miami, Boston, New York ilyen módon próbál bajnok csapatot építeni. A Bostont pl. sose bírtam, de amikor összeálltak és odakerült az egyik kedvencem, (Garnett) nagyon drukkoltam nekik, hogy összejöjjön a bajnoki cím.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.29. 08:26:08

Messithebest írta:Áhhh ilyen napot! :D Mit mondtam Bob? Kikap a Boston :D Ki is kapott :D:D És a Bulls is :P :P :D Ma be kell húzni Clevelandban!!!
LOL!De legalább dobtunk 100 pontot :lol:
Nagyon bőven már nem tudok mit mondani, röhögni lehet rajta, azok a csapatok melyek elől vannak kikaptak, akiknek kell a W nyertek, ilyen a popszakma 8)

Kezdő ötös:
Kalappal egyetértek a leírtjaival, s ha lehetne régebbről is mondani embereket, akkor íjjjjj milyen kezdőket össze lehetne rakni, Magic aki 1-5ig minden poszt, Bird, Malone, Chamberlain, Russel, Havlicek, s valóban Kemp ( a fénykorában lévő, mert utána ducin minden volt csak nem kosaras)!És akkor Hardaway-t se felejtsük el, vagy Stockton, tényleg végtelen a lista!
Na de a mostaniak közül hmm: :lol:
Én annak a híve vagyok, hogy egy ideális ötösben van egy irányítód aki passzolós, de van benne akár 20 pont is, de nem egy pontgyáros, egy jó 10 pontos átlagú!Van egy klasszis 2esed, nagyon jó védő 3asod, 4esre egy univerzális játékos, s 5ösre egy jó pattanózó védő!
Howard helye megkérdőjelezhetetlen, mindig elmondom, Howardnak nagy előnye, hogy a mostani mezőnyből fizikálisan kiemelkedik, azért a 90es években megnéztem volna mikor Ewinggal, Robinsonnal, Mourninggal, Mutombo-val vagy Malone, Olajuwon-nal keménykedik a palánk alatt!Jelenleg ő az egyetlen klasszikus Center!4esnek meg KG helye biztos nálam, ahogy kalap is írta ő azért régen még nagyobb húzóerő volt!Ha jól tudom ő tartja pl a rekordot az egymás követő legtöbb 20-20as meccsel, min 20 pont 20 pattanó!És régen is gyilkos volt 4-5 méterről is!Védekezésben meg a mai napig Top 5ös játékos!2esnek a mostaniak közül Wade-t mondanám, de ha lehetne akkor 5-10 évvel ezelőtti Kobe!Wade még mindig fiatal, s ő jó dobó, s betöröget még, Kobe már nem, ez persze korból adódik, s hiába vasember Bryant mindig van kisebb-nagyobb sérülése!
Wade egyébként idén legjobb 30ban van blokkátlagban, ami elsőre nem hangzik hú de kiugrónak, de ő HÁTVÉD, s a következő hátvéd a 70ik a listán….Na de 3as posztra én még mindig Artest!Támadásban általában hasznavehetetlen, de egy jó Artest aranyat ér minden csapatban!
Na és akkor a legnehezebb poszt az irányító….Szívem szerint Rondo, de ugye nem lehet azonos csapatból!Akik szóba jöhetnek, Kidd, Nash, Rose, CP3, Westbrook, Parker, Williams!Persze Rose nagy puska idén, de én akkor is Chris Paul :lol:

Szóval:
Paul-Wade-Artest-KG-Howard
Edzőnek Phil Jackson-t ő aztán tudná kezelni a srácokat!
Azt hiszem egy ilyen kezdővel nekivágnék egy szezonnak GM-ként :lol:

Akiket én nagyon szeretek a ligában:
Ginobili nálam az egyik legtiszteletreméltóbb játékos, mindenki legyintett, hogy Argentínából kosaras, pfff, aztán simán 15 pontos átlagú kiválóan védekezős játékos, akin látszik tanulta a kosárlabdát!Josh Smith meg szintén mindent tud, s hatalmas zsákolós forma :lol:
A régi Ben Wallace szintén hatalmas kedvenc!Aldridge, Gay, Kidd, természetesen Rondo, Allen, PP!Ha választanom kellene clutch shootert, én Pierce-t mondanám, s ő olyan mint egy jó bor, ahogy idősödik, úgy lesz jobb (s nagyképűbb :lol: )!Curry, Ellis, Millsap szintén szimpatikus, Love-t én is megemlítem hihetetlen pali!De itt is sorolhatnék még!

James-t szánt szándékkal nem említettem sehol!Ő egy kivételes fizikai adottságokkal rendelkező játékos, mindent tud, s el is ismerem még ha mindig rivális volt, s maga azt a játékot amit képvisel nem szeretem!Amit viszont nyáron leművelt nálam hatalmas fekete pont!Nem azért mert elment a Miamihoz, ha bárhova megy leírja magát!Cleveland egy régi Franchise, s kinyalták James popóját, s lelép….ráadásul nem úgy, hogy csereüzletben hanem ellenérték nélkül, s teljesen tönkre téve ezzel a Cavs-et s valószínű jó pár évig másban nem bízhatnak csak a jó draft helyekben….Na nálam ez a nagy Decision sztori elég nagy unszimpátiát váltott ki belőlem James-szel kapcsolatban!És utána még, hogy nem 1 nem 2 stb bajnokságot fog nyerni a Heattel……Jordan is jól megfogalmazta, ő Bird-öt, Johnson-t Stockton, Drexlert stb le akarta győzni nem velük játszani…..Ezen már szerintem egyszer végigfutottunk, állítom a tavalyi Cleveland erősebb volt mint 1-2 régebbi Bulls ami bajnokságot nyert….S totál otthagyta a várost X év után….

Na sorry irtó hosszú lett, aki még ezt az utolsó sort is olvassa hatalmas respect, azt jelenti végigbírtad :lol:

szerk: :lol:
game90 írtad, hogy 1961ben volt ilyen utoljára, én meg ezt olvastam:
A Wade-James-Bosh trió is elérte a 30 pontot és a 10 lepattanót a Rockets ellen, amivel csapatrekordot állítottak fel. Nem mostanában volt hasonló az NBA-ben, utoljára 1997-ben az Isaiah Rider-Brian Grant-Arvydas Sabonis Blazers-hármas jutott el ilyen magasságokba – egy négyszeri hosszabbításos összecsapáson. !
Na akkor melyik az igaz? :lol:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése