Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csere üzlet? Miről beszélünk? James FA volt a nyáron, míg Melonak élő szerződése van idén, jövőre meg játékos opciója. Melot azért cserélte el a Denver mert ha nem cseréli, akkor idén nyáron kilép a szerződéséből és aláír máshova. James-el sign n tradet csináltak, a Cavs kapott érte 15 milliós TPE-t és 2 másodikkörös picket, utóbbi nyilván sokat nem ér, de az egyik pick 2012-re szól ami egy előreláthatólag erős draftot jelent, és nagy szerencsével ki lehet húzni egy értelmes játékost. Persze, ez nyilván vicc azért a csomagért amit a Denver kapott Meloért, de a két szituáció nagyon nem ugyanaz.Bob_Marley írta:Sajnos kikaptunk Vonatkoztass el a focitól, teljesen másképp működik az NBA!Itt nem olyan, hogy elmegy XY és igazolunk mást….Legalább csere üzletben ment volna el, így a Cavset jó pár évre lottery csapattá tette, hogy simán elhúzott…Na ezért égetik a mezét!
Nézd meg Melot, ő is elment szupersztár, de legalább kapott érte valakit a Nuggets (sőt)!
Hát igen a legendás 33as, nagy játékos volt!visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... n-2070979/
Hát akkor ha bejutnak idén a nagydöntőbe, gondolom jó mélyre elássák azokat a mezeket...Bob_Marley írta:95ben volt a Magic először döntős, s mióta akkor kisöpörte őket a Rockets, állítólag meg van átkozva a mez, s nem lehet benne nyerni!De ez amolyan mende-monda, de tegnap is kapitulált az Orlando a híres feketében...
95ben volt a Magic először döntős, s mióta akkor kisöpörte őket a Rockets, állítólag meg van átkozva a mez, s nem lehet benne nyerni!De ez amolyan mende-monda, de tegnap is kapitulált az Orlando a híres feketében...neobarca írta:Köszi! Csak nem az, hogy nem tudnak benne nyerni?Bob_Marley írta:A legjobb meg szerintem a fekete Magic mez, bár annak van egy átka állítólag!
Köszi! Csak nem az, hogy nem tudnak benne nyerni?Bob_Marley írta:A legjobb meg szerintem a fekete Magic mez, bár annak van egy átka állítólag!
Elvileg a fehér hazai, a sötét idegenbeli mez, de össze-vissza hordják, de a legjobb a St Patrick féle zöldneobarca írta: Egy szubjektív kérdés tőletek NBA Fan-ok. Melyik Knicks mez néz ki jobban? A kék vagy a fehér? Esetleg van valamilyen történelmi jelentősége a színeknek? Elég tudatlan vagyok Knicks szempontból...
Akkor Spurs, tök mindegy, értem amit mondasz, de én is így gondolkodok, ha csinálok valamit, akkor próbálok eredményt is elérni abban, nem csak úgy ott vagyok, pláne ha ilyen képességeim vannak.Bob_Marley írta:Én is néztem reggel, s picit lesokkolt, azért ezt nyernie kellett volna a Heatnek!De köszönjük szépenMessithebest írta:Sajnos kikaptunk Clevelandba 102-90re![]()
Nem baj ma lehet javítani! Wizards-Heat! LETS GO HEAT!
![]()
Biztos a Cavs szurkolók ismét kedvesen fogadták a „királyt”![]()
A Decisionhöz annyit, hogy nem a Lakers hanem a Spurs volt, de ez lényegtelen viszont, nem azzal volt a baj, hogy elment (bár franchise játékosok ilyet nem szoktak), hanem hogy ledraftol egy csapat, mindent megtesznek, úgy igazolnak ahogy neked tetszik, te meg lelépsz, úgyhogy még játékost sem kapnak érted!
Vonatkoztass el a focitól, teljesen másképp működik az NBA!Itt nem olyan, hogy elmegy XY és igazolunk mást….Legalább csere üzletben ment volna el, így a Cavset jó pár évre lottery csapattá tette, hogy simán elhúzott…Na ezért égetik a mezét!
Mondok egy példát Paul Pierce!!!!Éveken keresztül a Boston nemhogy döntőről, de még PO-ról is csak álmodni tudott a város….Ha be is evickéltünk a PO-ba általában kisöpörtek minket, vagy max 1 kört tudtunk menni, de az már nagy szó volt!!!!És Pierce mindig maradt, s volt, hogy megfordul a fejében elmegy (mikor elengedtük Walkert), de megmondta a vezetés, ennél csak jobb lesz a csapat, kibírta s gyűrűje van Final MVP stb!
Nézd meg Melot, ő is elment szupersztár, de legalább kapott érte valakit a Nuggets (sőt)!
És mielőtt felvetődne, hogy de bezzeg a Boston is összehozott egy BIG3-t, mi nem kis áldozatokat hoztunk érte, s évekig gyűjtögettük a játékosokat, akiket beletudunk egy nagy cserébe vonni!
Mi Garnettért adtuk:Al Jefferson, Ryan Gomes, Gerald Green, Telfair, Ratliff és 2 első körös draft hely, amiből az egyik top 3as védettségű!!!!
Allenért pedig: Delonte West, Szczerbiak, Jeff Green!
Ezek a játékosok abban az időben nagyon jók voltak, s sőt most se rossz egy Jefferson, Green, West, hál istennek utóbbi kettő visszatért!
Csak hogy tisztán lássuk, miért is szúrt sokaknak szemet az, hogy James csakúgy lelépett!És akkor megjegyezném, tudtak volna alkotni a keretben, s levinni a sapkát, s megszerezni valakit a free agentről, vagy akár a mostani free agentről!
Game90 a blikkes cikk zseniális, néha az NSO tud olyanokat produkálni, hogy az ember esze megáll, pl képen James, s lazán aláírás Bryant ma is zseniálisan játszott!
szerk:
When LeBron James' name was called during the introductions at Tuesday's Heat-Cavs game at Cleveland's Quicken Loans Arena, LeBron didn't appear on the court.
James later entered the court when the lights were down for the Cavs' introductions.
During the broadcast on NBA TV, Kevin McHale said he'd never seen anything like that before in an NBA game.
In his post-game interview, James explained that he was using the restroom during the introductions.
Érdekes, annyit mondok!
Én is néztem reggel, s picit lesokkolt, azért ezt nyernie kellett volna a Heatnek!De köszönjük szépenMessithebest írta:Sajnos kikaptunk Clevelandba 102-90re![]()
Nem baj ma lehet javítani! Wizards-Heat! LETS GO HEAT!
Jó, de az négyszeri hosszabbítás utánBob_Marley írta: game90 írtad, hogy 1961ben volt ilyen utoljára, én meg ezt olvastam:
A Wade-James-Bosh trió is elérte a 30 pontot és a 10 lepattanót a Rockets ellen, amivel csapatrekordot állítottak fel. Nem mostanában volt hasonló az NBA-ben, utoljára 1997-ben az Isaiah Rider-Brian Grant-Arvydas Sabonis Blazers-hármas jutott el ilyen magasságokba – egy négyszeri hosszabbításos összecsapáson. !
Na akkor melyik az igaz?
Jordant 84-ben draftolták és a 90-91-es szezonban lett először bajnok. Tehát hosszú időt küzdött végig gyengébb társakkal és nem adta fel. Szerintem abszolút jó az összehasonlítás, mert sokat kellett várnia míg felépítettek rá egy jó csapatot, amely nem hiszem, hogy jobb lett volna, mint a tavalyi Cavs. Egyszerűen Jordan bajnokságot akart nyerni, legyőzni az ellenfeleket és ebben sokkal jobb, lelkileg sokkal erősebb volt, mint James eddig valaha.P.U.Y.O.L. írta:Nos...én végigbírtam.Bob_Marley írta:...![]()
Kempet én is természetesen akkor imádtam, amikor még nem hízott el, de természetesen akkor is drukkoltam neki, amikor már tönkretette a karrierjét. Azért elég sokáig tartott az a bizonyos fénykor és Paytonnal hihetetlen párost alkottak.
James: nekem is unszimpatikus, amit művelt, (főleg ahogyan!) de a Jordan példa az igen nevetséges. Mondom ezt úgy, hogy nem akarok James védelmére kelni. Jordannak is simán megvoltak a játszótársai. Rodman - Pippen - Jordan mi, ha nem egy nagy 3-as? A kiegészítőkről nem is beszélve: Harper, Kukoc, Grant...
Abban az időben is megvoltak minden nagy csapatban a húzóemberek (min. 2-3) csak nem ilyen látványosan voltak összevásárolva...
Én pl. abszolút nem bánom, hogy a Miami, Boston, New York ilyen módon próbál bajnok csapatot építeni. A Bostont pl. sose bírtam, de amikor összeálltak és odakerült az egyik kedvencem, (Garnett) nagyon drukkoltam nekik, hogy összejöjjön a bajnoki cím.
Ki volt az a Cavsben tavaly, akire érted, hogy nem kutyaütő?Bob_Marley írta:Nincs még fent, de http://bt.davka.info/ majd nézegesd, elvileg fő meccs volt a Magic-NYK úgyhogy fent lesz!neobarca írta:Nah végre megtört a veretlenségi sorozata az NYK-nak![]()
Elkaptuk az Orlandot állítólag egy gyönyörű meccsen! Este szerintem meg is nézem. Bob! Ahonnan szoktad tölteni a meccseket ott fent van?
Puyol lehet picit túlzás volt, de Rodman 95től volt ott, s már előtte is nyert a Bulls, Pippent nem vitatom, de Kukoc, Harper stb az a Bulls tényleg kiemelkedő volt, de arra akartam célozni, hogy James simán maradhatott volna, mert nem volt azért kutyaütő társaság köülötte!Csak mondjuk Brown mester se volt a helyzet magaslatán, s egy Mo Williamset eltűntettek, mert gondolta James ő irányít lepattanózik, pontot dob egyszerre…
Bob_Marley írta:arra akartam célozni, hogy James simán maradhatott volna, mert nem volt azért kutyaütő társaság köülötte!Csak mondjuk Brown mester se volt a helyzet magaslatán, s egy Mo Williamset eltűntettek, mert gondolta James ő irányít lepattanózik, pontot dob egyszerre…
Nincs még fent, de http://bt.davka.info/ majd nézegesd, elvileg fő meccs volt a Magic-NYK úgyhogy fent lesz!neobarca írta:Nah végre megtört a veretlenségi sorozata az NYK-nak![]()
Elkaptuk az Orlandot állítólag egy gyönyörű meccsen! Este szerintem meg is nézem. Bob! Ahonnan szoktad tölteni a meccseket ott fent van?
Nos...én végigbírtam.Bob_Marley írta:...
LOL!De legalább dobtunk 100 pontotMessithebest írta:Áhhh ilyen napot!Mit mondtam Bob? Kikap a Boston
Ki is kapott
:D És a Bulls is
![]()
![]()
Ma be kell húzni Clevelandban!!!