Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.23. 15:31:04

Verekedés a Toro Rossónál!

Könnyen lehet, hogy az amerikai Scott Speednek a tegnapi volt az utolsó futama a faenzai gárdánál: a versenyen elfajult a helyzet a csapaton belül.

A Speed TV - nem rokona a versenyzőnek! - értesülései szerint a Toro Rosso amerikai pilótáját lecserélhetik a Magyar Nagydíjra. A sportcsatorna úgy tudja, hogy a csapat számára teljes kudarcot jelentő versenyen - mindkét autójuk a célegyenes végi bukótérben végezte rögtön az elején - Scott Speed és a csapatigazgató Franz Tost majdnem ölre mentek.

Szemtanúk szerint Tost "megtámadta" Speedet, amikor az a kicsúszás után visszatért a csapat garázsába. Az már eddig is világos volt, hogy a Toro Rosso vezetősége nem valami elégedett a versenyzőpárossal, és a cserét tervezi, de mostanra végképp elfajultak a dolgok.

"Világos, hogy sem én, sem Tonio [Liuzzi] nem élvezzük a vezetők támogatását. Nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy a sajtóból kiolvassuk, hogy Franz [Tost] és Gerhard [Berger - csapatfőnök] mindent megtesznek, hogy megszabaduljanak tőlem és Toniótól" - mondta a verseny után Speed.

A csapat szokásos verseny utáni sajtóközleménye elég szokatlan volt, csak ennyi állt benne: "Nincs mit mondanunk".

http://www.vezess.hu
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
noname
Llegenda del Barça

2007.07.23. 14:04:38

Alonsonak nem lehet megkérdőjelezni a tudását.Most HAmilton van nagy formában, de én a követőit márcsak a tapasztalatuk miatt jobbank tartom.Tudásban nálam a sorrend:Kimi,Alonso-MAssa(utóbbi 2 nagyon közel van egymáshoz).Kiminek egyszerűen nem jön össze a dolog, Alonso pedig azért nyert 2 VB címet,mert volt kocsi, amivel, ezenkívül ő volt az elsőszámú pilóta, míg Massának eddig lehetősége se volt. Bármennyire is jó Alonso, az nem változtat a tényen h emberileg egy nagy 0, egy beképzelt f.sz. :evil:
A Fifa egy szégyen
Raziel
Entrenador del Barça

2007.07.23. 13:59:47

Ezekről kár vitatkozni,majd ha Massa vb lesz,akkor szolhattok vmit,amég sehol nincs addig nem...egy 22éves gyerek(hamilton) az első szezonjában jobban megy mint ő.Ez autó de legfőképp beállitások kérdése,plusz mind a két pilótának külön-külön mérnökei vannak.Az meg lényegtelen h ki hol kezdte,az a lényeg ki miket ért el eddig :wink:
gyeptegla
Barça B

2007.07.23. 12:51:52

Game90 írta:
gyeptegla írta:látom nem érted, nem a jobb kocsival való győzelemről van szó. hanem hogy Alonso gyengébb kocsival kezdte és onnan verekedte fel magát egy nagycsapathoz - világbajnoki címet nyert... Massa meg semmit se nyert futamot is alig
Perrero írta:alonso minardinál, massa saubernél kezdte, lofej 1 évig volt Minardinál, de csak azért h szokja az f1et, briatore házi kedvence volt, Massa sokkal több versenysorozatban volt az f1 elött mint a ló
:wink:
mi az összefüggés?
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.07.23. 12:47:00

gyeptegla írta:látom nem érted, nem a jobb kocsival való győzelemről van szó. hanem hogy Alonso gyengébb kocsival kezdte és onnan verekedte fel magát egy nagycsapathoz - világbajnoki címet nyert... Massa meg semmit se nyert futamot is alig
Perrero írta:alonso minardinál, massa saubernél kezdte, lofej 1 évig volt Minardinál, de csak azért h szokja az f1et, briatore házi kedvence volt, Massa sokkal több versenysorozatban volt az f1 elött mint a ló
:wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Mihu
Director del Fútbol

2007.07.23. 12:37:10

Los Banditos írta:Egyébként az izgalmas futam miatt nem igazán esett szó Palik tegnapi teljesítményéről. Az oké, hogy mindig elég idiótán viselkedik, de tegnap 3X-or jobban kitett magáért ráadásul Czollnert is jobban b.szogatta a megszokottnál. :roll:
Hát már nem azért de amekkora balf.sz az a Gyula úgy meg is érdemli...szombaton nem vette volna észre hogy valami kivágta a gumit...én akinek a figyelme még ezer más fele kalandozott egyből észrevettem meg szerintem sokan mások hogy ott valami a futóműből vágta ki a kereket...ez meg 20 percig hajtotta hogy defekt meg ilyenek...meg hogy görcsbe rándult Hamilton lába azért mozgatta a lábát...na ott lepadlóztam :lol: Laci is szokott hülyeségeket mondani szó se róla...kedvencem mikor ketten elkezdik latolgatni hogy kinek mennyi benzinje volt és mikor kell kijönni kerékcserére aztán ha még valaki 5 körrel később marad kinnt akkor Fatal Error van mind a kettőnél és nem tudják hogy melyik futamot is közvetítik. :lol: Vasárnap is kitalálta Gyula hogy azért tette fel a kezét Heidfeld mert lelassult a kocsija...hát gratulálok...szakértő megállapítás volt :roll:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.07.23. 12:31:45

Los Banditos írta:Körülbelül másfél másodpercre. De technikai sportban bármi megtörténhet, és ugye megis történt. :roll:
Több volt az mint másfél :roll: És az egész versenyen annyira meggyőző volt Massa fölénye meg Alonso nem tudott közelebb kerülni hozzá...ezért könyvelte el...ahogy én is meg szerintem sokan mások. A mai F1-ben elég ritka az hogy változás történik az élen az utolsó 10 körben :roll: Nem is emlékszem hogy mikor volt előzés az élen... :roll:
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.07.23. 11:58:23

Körülbelül másfél másodpercre. De technikai sportban bármi megtörténhet, és ugye megis történt. :roll:
in to exile
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.23. 11:56:52

Los Banditos írta:És ugye a 12. kör környékén, amikor még Massa vezetett, akkor ez a baromarcú elkönyvelte a brazilnak a győzelmet. :roll:
Ami egyébként majdnemhogy logikus is volt, mert Alonso sehol nem volt... :roll:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.07.23. 11:55:08

És ugye a 12. kör környékén, amikor még Massa vezetett, akkor ez a baromarcú elkönyvelte a brazilnak a győzelmet. :roll:
in to exile
gyeptegla
Barça B

2007.07.23. 11:53:22

Scorpio írta:Igen csak alkotot a Laci! Hihetetlen mit művel!
Miért mit csinált nemnagyon figyeltem a forma1-et mert aludtam, csak az elejét láttam piros zászlóig
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.23. 11:52:07

Igen csak alkotot a Laci! Hihetetlen mit művel!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.07.23. 11:43:07

Egyébként az izgalmas futam miatt nem igazán esett szó Palik tegnapi teljesítményéről. Az oké, hogy mindig elég idiótán viselkedik, de tegnap 3X-or jobban kitett magáért ráadásul Czollnert is jobban b.szogatta a megszokottnál. :roll:
in to exile
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.23. 08:22:08

Igen! Ahogy Kimi is Sauberben kezdte!
gyeptegla
Barça B

2007.07.23. 08:16:35

Perrero írta:
gyeptegla írta:
Game90 írta:Alonso egy kicsivel jobb autókban ülhetett idáig, mint Massa :roll:

Massa is van olyan jó pilóta, mint FA, sőt...
Alonso azért ülhetett jobb kocsiban mert jobb... Alonso hol is kezdte anno? Massa asszem még jobb helyen is kezdhette...
asszem mind2en megjárták a minardit, alonso tuti
Sauberben kezdte Massa abban az évben amikor Alonso a Minardiban
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.23. 08:05:28

Massaval egy gond van! Sajnos nem tudja folyamatosan hozni az eredményeket! :(
gyeptegla
Barça B

2007.07.23. 08:05:00

Game90 írta:
gyeptegla írta:Alonso azért ülhetett jobb kocsiban mert jobb... Alonso hol is kezdte anno? Massa asszem még jobb helyen is kezdhette...
Akkor ezek szerint Hamilton jobb, mint Schumi, mert ő már élből a Mercinél kezdett?

Vagy Baumgartner ugyanolyan tehetséges, mint Alonso :?: :idea:
látom nem érted, nem a jobb kocsival való győzelemről van szó. hanem hogy Alonso gyengébb kocsival kezdte és onnan verekedte fel magát egy nagycsapathoz - világbajnoki címet nyert... Massa meg semmit se nyert futamot is alig
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.07.23. 01:21:31

Kluivertinho írta:Én nagyon bírom a kis brazilt, most hogy Schumi visszavonult egyértelmű favorit Massa 8)
Nálam is favorit :wink: Sokkal jobban kedvelem őt, mint Kimit.
Mihu
Director del Fútbol

2007.07.23. 01:08:33

barca99 írta:
az egyik ismerősöm iwiw üzenőfalra írta:Többször is megnéztem ezt az ominózus mai előzést, és sajnálattal vettem tudomásul, hogy Alonso továbbra sem tud leszokni a mások közvetlen veszélyeztetésére is alkalmas kormánymozdulatokról. Ugyanis mikor hirtelen ráhúzta a kormányt Massára, akkor nem ő volt az elöl haladó versenyző, tehát a mozdulat és ezzel egy ütt az előzés szabálytalan. Emellett ott van még az a tény is, hogy ezen mozdulat ugyanúgy alkalmas lehetett volna Massa erőszakos veszélyeztetésére, mint tavaly a Hungaroringen az, amiért az időbüntetéást kapta. Nehezen veszem tudomásul, hogy az FIA valamint a versenybíróság szemet húny Alonso aljas mozdulatai fölött immár sokadik alkalommal.
Kanadában a széfti kár alatt be volt zárva a boxutca, Massát kizártak, pontokat vettek el tőle. Hamilton ma első tankolását széfti kár alatt művelte..... Ilyen periódusokban akkor zárják be a boxot, amikor csak akarják. Csodálkozik valaki, hogy ezekkel is a Ferrarit sújtják?
:roll:
Nnnna szóval....Még mielőtt belekezdek tisztázom hogy ennyire még nem utáltam F1-es versenyzőt mint Alonsot :D :D

DE

Azt ajánlom az ismerősödnek hogy nem baj hogy hányszor nézte meg a felvételt...nézze meg még legalább annyiszor vagy addig nézze amíg észre nem veszi hogy ahogy Alonso bement Massa mellé külső ívre ott ugye volt egy balos kanyar amiből jött egy jobbos...és ha jól megfigyelte volna akkor látta volna hogy Alonso kb 30 centire volt a pálya szélétől mert Massa enyhén szólva se törekedett arra hogy helyet hagyjon Alonsonak abban a kanyarban, és ezzel majdnem leszorította a fúre Alonsot. Na már most...ezek a srácok sosem arról voltak híresek hogy arra törekednének hogy elengedjük a másikat vagy ILYEN helyzetekben elvegyék a gázt. Annyira amennyire Alonso veszélyeztette Massát...kb Massa is olyan mértékben veszélyeztette Alonsot mert ahogy bement a kanyarba úgy szorította kifele Alonsot...olyan laza 180 körül mehettek akkor...szóval szerintem maradjunk annyiban hogy ez egy sima versenybaleset volt :roll:
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.07.23. 00:57:42

Game90 írta:Alonso egy kicsivel jobb autókban ülhetett idáig, mint Massa :roll:

Massa is van olyan jó pilóta, mint FA, sőt...
Na végre valaki aki csípi Massát! Eddig mindig csak azt hallottam mindenkitől, hogy Massa így [auto_cenzúra], meg úgy...
Én nagyon bírom a kis brazilt, most hogy Schumi visszavonult egyértelmű favorit Massa 8)
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.23. 00:47:34

az egyik ismerősöm iwiw üzenőfalra írta:Többször is megnéztem ezt az ominózus mai előzést, és sajnálattal vettem tudomásul, hogy Alonso továbbra sem tud leszokni a mások közvetlen veszélyeztetésére is alkalmas kormánymozdulatokról. Ugyanis mikor hirtelen ráhúzta a kormányt Massára, akkor nem ő volt az elöl haladó versenyző, tehát a mozdulat és ezzel egy ütt az előzés szabálytalan. Emellett ott van még az a tény is, hogy ezen mozdulat ugyanúgy alkalmas lehetett volna Massa erőszakos veszélyeztetésére, mint tavaly a Hungaroringen az, amiért az időbüntetéást kapta. Nehezen veszem tudomásul, hogy az FIA valamint a versenybíróság szemet húny Alonso aljas mozdulatai fölött immár sokadik alkalommal.
Kanadában a széfti kár alatt be volt zárva a boxutca, Massát kizártak, pontokat vettek el tőle. Hamilton ma első tankolását széfti kár alatt művelte..... Ilyen periódusokban akkor zárják be a boxot, amikor csak akarják. Csodálkozik valaki, hogy ezekkel is a Ferrarit sújtják?
:roll:
PCsabi
aka Game90

2007.07.23. 00:19:55

gyeptegla írta:Alonso azért ülhetett jobb kocsiban mert jobb... Alonso hol is kezdte anno? Massa asszem még jobb helyen is kezdhette...
Akkor ezek szerint Hamilton jobb, mint Schumi, mert ő már élből a Mercinél kezdett?

Vagy Baumgartner ugyanolyan tehetséges, mint Alonso :?: :idea:
Mihu
Director del Fútbol

2007.07.23. 00:05:30

Azért azt se felejtsük már el hogy Massa mellett nem akárki volt csapattársnak...mellette egyértelmű hogy nem rúghatott labdába és még csak nem is villoghatott csak akkor ha Schuminak nem volt esélye a győzelemre vagy arra hogy megelőzze Massát...Alonsora meg egy egész csapat épült nem mellesleg a menedzsere volt a csapatfőnöke is egyben...azért kicsit ideálisabbak voltak a körülmények mint Massa esetében. És azért kimondva kimondatlanul az idén is főleg Alonsora épül a csapat ha tetszik ha nem

Raziel

Idén a Mekinek van a legjobb formában lévő versenyzőpárosa és egyelőre a szerencse is mellettük áll...számoljunk csak:
Ausztrália: Massa
Spanyolország: Raikonnen
Monte Carlo: Raikonnen
Nürburgring: Raikonnen.

Ebből a 4-ből 2 teljesen mínuszos, Monaco meg asszem 1 pontos

És eddig csak franciaországban és most volt olyan hogy nehéz helyzetben volt a Meki....szóval ennek is köszönhető azért hogy toronymagasan vezetik a konstruktőrit.
Kép
Válasz küldése