Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
mi az összefüggés?Game90 írta:gyeptegla írta:látom nem érted, nem a jobb kocsival való győzelemről van szó. hanem hogy Alonso gyengébb kocsival kezdte és onnan verekedte fel magát egy nagycsapathoz - világbajnoki címet nyert... Massa meg semmit se nyert futamot is aligPerrero írta:alonso minardinál, massa saubernél kezdte, lofej 1 évig volt Minardinál, de csak azért h szokja az f1et, briatore házi kedvence volt, Massa sokkal több versenysorozatban volt az f1 elött mint a ló
gyeptegla írta:látom nem érted, nem a jobb kocsival való győzelemről van szó. hanem hogy Alonso gyengébb kocsival kezdte és onnan verekedte fel magát egy nagycsapathoz - világbajnoki címet nyert... Massa meg semmit se nyert futamot is alig
Perrero írta:alonso minardinál, massa saubernél kezdte, lofej 1 évig volt Minardinál, de csak azért h szokja az f1et, briatore házi kedvence volt, Massa sokkal több versenysorozatban volt az f1 elött mint a ló
Hát már nem azért de amekkora balf.sz az a Gyula úgy meg is érdemli...szombaton nem vette volna észre hogy valami kivágta a gumit...én akinek a figyelme még ezer más fele kalandozott egyből észrevettem meg szerintem sokan mások hogy ott valami a futóműből vágta ki a kereket...ez meg 20 percig hajtotta hogy defekt meg ilyenek...meg hogy görcsbe rándult Hamilton lába azért mozgatta a lábát...na ott lepadlóztamLos Banditos írta:Egyébként az izgalmas futam miatt nem igazán esett szó Palik tegnapi teljesítményéről. Az oké, hogy mindig elég idiótán viselkedik, de tegnap 3X-or jobban kitett magáért ráadásul Czollnert is jobban b.szogatta a megszokottnál.![]()
Több volt az mint másfélLos Banditos írta:Körülbelül másfél másodpercre. De technikai sportban bármi megtörténhet, és ugye megis történt.![]()
Ami egyébként majdnemhogy logikus is volt, mert Alonso sehol nem volt...Los Banditos írta:És ugye a 12. kör környékén, amikor még Massa vezetett, akkor ez a baromarcú elkönyvelte a brazilnak a győzelmet.![]()
Miért mit csinált nemnagyon figyeltem a forma1-et mert aludtam, csak az elejét láttam piros zászlóigScorpio írta:Igen csak alkotot a Laci! Hihetetlen mit művel!
Sauberben kezdte Massa abban az évben amikor Alonso a MinardibanPerrero írta:asszem mind2en megjárták a minardit, alonso tutigyeptegla írta:Alonso azért ülhetett jobb kocsiban mert jobb... Alonso hol is kezdte anno? Massa asszem még jobb helyen is kezdhette...Game90 írta:Alonso egy kicsivel jobb autókban ülhetett idáig, mint Massa![]()
Massa is van olyan jó pilóta, mint FA, sőt...
látom nem érted, nem a jobb kocsival való győzelemről van szó. hanem hogy Alonso gyengébb kocsival kezdte és onnan verekedte fel magát egy nagycsapathoz - világbajnoki címet nyert... Massa meg semmit se nyert futamot is aligGame90 írta:Akkor ezek szerint Hamilton jobb, mint Schumi, mert ő már élből a Mercinél kezdett?gyeptegla írta:Alonso azért ülhetett jobb kocsiban mert jobb... Alonso hol is kezdte anno? Massa asszem még jobb helyen is kezdhette...
Vagy Baumgartner ugyanolyan tehetséges, mint Alonso![]()
Nálam is favoritKluivertinho írta:Én nagyon bírom a kis brazilt, most hogy Schumi visszavonult egyértelmű favorit Massa
Nnnna szóval....Még mielőtt belekezdek tisztázom hogy ennyire még nem utáltam F1-es versenyzőt mint Alonsotbarca99 írta:az egyik ismerősöm iwiw üzenőfalra írta:Többször is megnéztem ezt az ominózus mai előzést, és sajnálattal vettem tudomásul, hogy Alonso továbbra sem tud leszokni a mások közvetlen veszélyeztetésére is alkalmas kormánymozdulatokról. Ugyanis mikor hirtelen ráhúzta a kormányt Massára, akkor nem ő volt az elöl haladó versenyző, tehát a mozdulat és ezzel egy ütt az előzés szabálytalan. Emellett ott van még az a tény is, hogy ezen mozdulat ugyanúgy alkalmas lehetett volna Massa erőszakos veszélyeztetésére, mint tavaly a Hungaroringen az, amiért az időbüntetéást kapta. Nehezen veszem tudomásul, hogy az FIA valamint a versenybíróság szemet húny Alonso aljas mozdulatai fölött immár sokadik alkalommal.
Kanadában a széfti kár alatt be volt zárva a boxutca, Massát kizártak, pontokat vettek el tőle. Hamilton ma első tankolását széfti kár alatt művelte..... Ilyen periódusokban akkor zárják be a boxot, amikor csak akarják. Csodálkozik valaki, hogy ezekkel is a Ferrarit sújtják?
Na végre valaki aki csípi Massát! Eddig mindig csak azt hallottam mindenkitől, hogy Massa így [auto_cenzúra], meg úgy...Game90 írta:Alonso egy kicsivel jobb autókban ülhetett idáig, mint Massa![]()
Massa is van olyan jó pilóta, mint FA, sőt...
az egyik ismerősöm iwiw üzenőfalra írta:Többször is megnéztem ezt az ominózus mai előzést, és sajnálattal vettem tudomásul, hogy Alonso továbbra sem tud leszokni a mások közvetlen veszélyeztetésére is alkalmas kormánymozdulatokról. Ugyanis mikor hirtelen ráhúzta a kormányt Massára, akkor nem ő volt az elöl haladó versenyző, tehát a mozdulat és ezzel egy ütt az előzés szabálytalan. Emellett ott van még az a tény is, hogy ezen mozdulat ugyanúgy alkalmas lehetett volna Massa erőszakos veszélyeztetésére, mint tavaly a Hungaroringen az, amiért az időbüntetéást kapta. Nehezen veszem tudomásul, hogy az FIA valamint a versenybíróság szemet húny Alonso aljas mozdulatai fölött immár sokadik alkalommal.
Kanadában a széfti kár alatt be volt zárva a boxutca, Massát kizártak, pontokat vettek el tőle. Hamilton ma első tankolását széfti kár alatt művelte..... Ilyen periódusokban akkor zárják be a boxot, amikor csak akarják. Csodálkozik valaki, hogy ezekkel is a Ferrarit sújtják?
Akkor ezek szerint Hamilton jobb, mint Schumi, mert ő már élből a Mercinél kezdett?gyeptegla írta:Alonso azért ülhetett jobb kocsiban mert jobb... Alonso hol is kezdte anno? Massa asszem még jobb helyen is kezdhette...