Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem erősségem a koránkelés.Messithebest írta: Egyébként ha korán kelsz azt szombaton,akkor élőben is nézhetted volna mivel 3:30tól 6:00ig tartott.
LeBron a legnagyobb kedvenc,utána Wade,aztán Rose.kanty írta: Más:
Kinek ki a kedvenc játékosa? Lehet, h volt már róla szó, ha igen akkor bocsi.
Nekem a legnagyobb kedvenc természetesen Kobe, de bírom még Odom-ot, Wade-t és Ginobili is szimpatikus.
1. Miamiban végetek lesz mint a botnakBob_Marley írta:Ha Mari néninek mogyorói lennének, ő lenne a Józsi bácsi….Kikaphatunk a Pacerstől, s valóban akkor mindkét csapat 51-22vel állna, s ha nyerne a Miami feljönne a második helyre, de 1el több meccsel…tie brakerben meg ugye jobbak vagyunk (3-0 jú nóMessithebest írta:Nyert a Miamiiiiiiii!!!!![]()
A Rockets ellen 119-125re!
Holnap LeBron kedvenc csapatához, a Cavaliershez megyünk, remélem hozzuk! LETS GO HEAT! Sajnos nyert a Boston is,85-82re a Timberwolves ellen, így nem előztünk,de ha netán ma kikapna a Boston a Pacerstől(minden esély megvan rá,hisz a Pacers a Bulls-t is megverte már),akkor egálba hoznánk,és ha holnap nyernénk Clevelandba,akkor már előztünk is.
, s meglesz a 4ik is Miamiban)!
Persze nekünk, most Indiana, Spurs, Atlanta, jelenlegi formánkban megtippelhetetlen, de a Miami úgyse kerül elénk![]()
Tegnap is csak legyűrtük a Wolves-t igaz volt 20on felüli is a különbség, de természetesen a végére felhoztuk őket, s összességében kilátástalan játékkal, de nyertünk![]()
Van még 10 meccs, ezen túl leszünk valahogy, aztán kezdődhet az igazi bugi![]()
1-2-3 Ubuntu
szerk:A Miamiban meg most a Rockets ellen 3an dobtak 30on felül….franchise rekord, grat nekikEzzel a vereséggel, nagyon nehéz helyzetben a Houston, mivel nyert a Memphis, s alig van hátra nekik meccs, s 2,5el hátrányban vannak!
Nem semmi, hogy mind a hárman 30 pont fölé jutottak egy olyan meccsen, ahol nem volt hosszabbítás, de ami még ennél is ritkább, hogy mind a hárman 30 pont és 10 lepattanó felett zártak...Bob_Marley írta:
szerk:A Miamiban meg most a Rockets ellen 3an dobtak 30on felül….franchise rekord, grat nekikEzzel a vereséggel, nagyon nehéz helyzetben a Houston, mivel nyert a Memphis, s alig van hátra nekik meccs, s 2,5el hátrányban vannak!
Ha Mari néninek mogyorói lennének, ő lenne a Józsi bácsi….Kikaphatunk a Pacerstől, s valóban akkor mindkét csapat 51-22vel állna, s ha nyerne a Miami feljönne a második helyre, de 1el több meccsel…tie brakerben meg ugye jobbak vagyunk (3-0 jú nóMessithebest írta:Nyert a Miamiiiiiiii!!!!![]()
A Rockets ellen 119-125re!
Holnap LeBron kedvenc csapatához, a Cavaliershez megyünk, remélem hozzuk! LETS GO HEAT! Sajnos nyert a Boston is,85-82re a Timberwolves ellen, így nem előztünk,de ha netán ma kikapna a Boston a Pacerstől(minden esély megvan rá,hisz a Pacers a Bulls-t is megverte már),akkor egálba hoznánk,és ha holnap nyernénk Clevelandba,akkor már előztünk is.
Török mondtaMessiFan írta:Már nem emlékszem ki mondta, hogy Bibby pár meccsen belül kezdő lesz... Igaza volt.
Nem tudom mi lenne a Heattel Wade nélkül..
Az első félidő vége előtt pár perccel még húzós volt de Wade beindult és olyankor az isten mód be van kapcsolva..
Ha a wolvestol kikap a Boston én tökönszúrom magam..
Yao egész évben sérült, helyette érdemes Chuck Hayest, s Pattersonra figyelni, Scola ellenünk is már játszott, de lehet megint megsérült, ebben nem vagyok biztos!Messithebest írta:.......
Értem én,nem is néztem csak az nba.com-os összefoglalót,de nekem az tünt fel hogy elég sokáig vezettetek több ponttal,csak elcsesztétek....Bob_Marley írta:Nem azzal van a baj, hogy mennyit játszanak a kezdők, hanem, hogy teljes ötlettelenség van támadásban, a cseresorunk meg mostanában hihetetlen....De mindezek ellenére nem vagyok totálisan csalódott, mert tavaly dettó ugyanezt éltük meg!!!!És tegnap is az egy dolog, hogy mentünk 11 ponttal, utána még a végén is megnyerhettük volna!
Kezdődjön a PO, mert addig ezt a szenvedést kell nézni, az egy dolog, hogy előttünk a Bulls, de előttünk a Lakers!
Most jön 2 már nem tudom hova sorolni meccs (Minnesota, Indiana), na ha a wolvestól is kikapunk az totális szégyenIndianaban rohadt nehéz lesz, aztán Spurs, Atlanta, itt meg meg kell mutatni a presztízs miatt is!
A tegnapit meg el kell felejteni, borzalom volt nem kosárlabda az egész meccs
ÁÁÁÁ... Én kutyaütő vagyok!Kalap1988 írta:Ne viccelj, tényleg? És te is jól kosarazol vagy az már rég volt, mondjuk ált iskolában? Komolyan kérdezem, mert én hobbiszinten kosarazom, szeretnék komolyabban is, de sajnos ebből az életem miatt nem hiszem, hogy lesz valami, viszont minden ilyesmi érdekel.