USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.03.28. 18:09:28

Rondo a favorit, utána Amar'e. Wade játékát is szeretem, de James is látványosan játszik, és a 3 pontos dobások korlátlan urát, Rayt is bírom.
kanty
Llegenda del Barça

2011.03.28. 16:35:17

Messithebest írta: Egyébként ha korán kelsz azt szombaton,akkor élőben is nézhetted volna mivel 3:30tól 6:00ig tartott.
Nem erősségem a koránkelés. :P Amúgy pedig letöltve a minőség is jobb, max nem nézek be ebbe a topicba.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.28. 16:30:45

kanty írta: Más:
Kinek ki a kedvenc játékosa? Lehet, h volt már róla szó, ha igen akkor bocsi.
Nekem a legnagyobb kedvenc természetesen Kobe, de bírom még Odom-ot, Wade-t és Ginobili is szimpatikus.
LeBron a legnagyobb kedvenc,utána Wade,aztán Rose.

Egyébként ha korán kelsz azt szombaton,akkor élőben is nézhetted volna mivel 3:30tól 6:00ig tartott.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
kanty
Llegenda del Barça

2011.03.28. 16:26:59

Mivel az összes meccset felvételről nézem, ezért mindig egy meccsel le vagyok maradva. :lol:
Összefoglaló a Lakers-Clippers meccsről:
http://www.youtube.com/watch?v=c9AT5LWzrPQ

Volt itt minden, Odom hatalmas passz, Kobe parádé, Griffin zsák.
Artest pedig egy állat, hatalmas figura. :D

Más:
Kinek ki a kedvenc játékosa? Lehet, h volt már róla szó, ha igen akkor bocsi.
Nekem a legnagyobb kedvenc természetesen Kobe, de bírom még Odom-ot, Wade-t és Ginobili is szimpatikus.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.28. 15:43:41

Vannak itt eltúlzott vélemények. A Kelet bajnoka címért még mindig Celtics a legesélyesebb. Nagy PO rutin, összeszokott csapat sztárokkal. Azért mert most leeresztettek, még ugyanaz a csapat. És ez igaz a Miamira is sajnos. Mert mi is most oké hogy a Big3 minden tagja 30 felett dobott, de ugyanúgy kevés az elképzelés, és ha LeBron meg van fogva, vagy Wade, akkor már gáz van. És a PO-ban meg lesznek fogva...én örülnék a legjobban, ha 2006 óta ismét jönnének az eredmények, de idén még biztos, hogy a Boston az erősebb csapat. A Chicago picit talán sötét ló, de a Cleveland is képes volt az alapszakaszban villogni tavaly, aztán a PO-ban elvéreztek. Mondjuk ők azért jobb csapat a tavalyi Clevelandnél. Nyugaton sokkal egyszerűbb a helyzet, mert a Spurs simán behúzza az alapszakaszt, és erősek lesznek a rájátszásban is, a Lakers meg addigra felszívja magát, mint a Boston. A Dallast nem tartom komoly ellenfélnek egyik számára sem, a Thundert szintúgy, más meg nincs...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.28. 15:34:40

Messithebest értelek, de 2 dolog miatt bízok a Bostonban úgy unblock, most a Pacers totál rapszodikus, lehet megvernek minket, de szerintem a mostani szokás folytatódik 80 pont körüli pontok mindkét oldalon és vagy nyerünk 2-vel vagy kikapunk 2vel….Viszont a rangadókra mindig felszívják magukat a fiúk, olyan meccseket fogunk ki mostanában, ahol az ellenfélnek élet halál a győzelem, mi meg finoman szólva sem mozgatunk meg mindent, persze ez elég bosszantó szurkolóként :evil: 3 olyan meccset buktunk ahol PO-ért küzdöttek a csapatok!Bobcats, Memphis, Rockets...

Utána meg PO, ott meg azért bízok a Bostonba, mert lesznek az O’neillok, illetve ahogy tavaly is megmutattuk öreg ember, nem vén ember! :wink:
Így is úgyis ha a Miami és a C’s is továbbmegy az első körön ők találkoznak, de persze nem mindegy, hogy egy esetleges 7ik meccs Bostonban, vagy Miamiban van, de ha 7ik meccs lesz az már régen rossz nekünk….fáradság stb….Amit szeretnék, tartsuk meg a 2ik helyet, PO első kör egy 4-1 majd Miami ellen 4-2 és az Orlando fricskázza meg a Bullst, egy jó hosszú 7 meccses szériában, aztán mi kezdenénk pályaelőnyből!Ezek vágyálmok, de ideális lenne!
Cavs-et meg tuti gázoljátok, akár „gála” is lehet belőle 20-30 pontos győzelemmel!

Dotn93:Krstic jól kezdett mostanában, szörnyű nézni, de az egész csapat jelenleg kiábrándító, nem gyengén fel is van minden szakíró háborodva azon amit csinálunk!Még jó hogy a NYK még „gázabb”, ezért ők jobban reflektorfényben vannak….Nem tudok neked sem mást mondani, 10 meccs kibírjuk, jönnek az O’neillok, s mindenki átérzi PO time, aztán mehet a bugi, tavaly már átélhettük milyen az alapszakasz végén mindenkitől kikapni, s csak bejutottunk a nagydöntőbe, s kb 5 percen múlt……Optimista vagyok, mert láttuk mire képes a csapat, ha pörög!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.03.28. 15:44:42-kor.
Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.03.28. 15:09:03

" Akinek még kétségei vannak afelől, hogy Nenad Krstic árt-e vagy használ a Bostonnak, nyugodtan nézze végig a mérkőzést, mert egy határozott véleménnyel lesz gazdagabb. A szerb magasember védekezésben egyszerűen érthetetlen dolgokat művel, Rivers edző „fejleordítása” sem volt hatásos, a zöldek már nagyon várják a két O’neal visszatérését"

Forrás mennyei játszótér, van benne valami. Krstic támadásban nem rossz, de védekezni, ahányszor láttam, eddig szinte Melo szinten tudott, vagyis sehogy. (kis túlzás)
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.28. 14:50:57

Bob_Marley írta:
Messithebest írta:Nyert a Miamiiiiiiii!!!! 8) 8) A Rockets ellen 119-125re! :D Holnap LeBron kedvenc csapatához, a Cavaliershez megyünk, remélem hozzuk! LETS GO HEAT! Sajnos nyert a Boston is,85-82re a Timberwolves ellen, így nem előztünk,de ha netán ma kikapna a Boston a Pacerstől(minden esély megvan rá,hisz a Pacers a Bulls-t is megverte már),akkor egálba hoznánk,és ha holnap nyernénk Clevelandba,akkor már előztünk is.
Ha Mari néninek mogyorói lennének, ő lenne a Józsi bácsi….Kikaphatunk a Pacerstől, s valóban akkor mindkét csapat 51-22vel állna, s ha nyerne a Miami feljönne a második helyre, de 1el több meccsel…tie brakerben meg ugye jobbak vagyunk (3-0 jú nó :lol: , s meglesz a 4ik is Miamiban)!
Persze nekünk, most Indiana, Spurs, Atlanta, jelenlegi formánkban megtippelhetetlen, de a Miami úgyse kerül elénk :lol:
Tegnap is csak legyűrtük a Wolves-t igaz volt 20on felüli is a különbség, de természetesen a végére felhoztuk őket, s összességében kilátástalan játékkal, de nyertünk :P
Van még 10 meccs, ezen túl leszünk valahogy, aztán kezdődhet az igazi bugi :wink:
1-2-3 Ubuntu

szerk:A Miamiban meg most a Rockets ellen 3an dobtak 30on felül….franchise rekord, grat nekik :lol: Ezzel a vereséggel, nagyon nehéz helyzetben a Houston, mivel nyert a Memphis, s alig van hátra nekik meccs, s 2,5el hátrányban vannak!
1. Miamiban végetek lesz mint a botnak :lol:
2. Miért vagy ilyen biztos a Bostonban? Értem én,de akármikor ők is kifoghatnak egy olyat mint mi(L 5)
3. Szerintem a Pacers nem egy kutyaütő csapat,képes lehet arra,hogy megverje a Bostont,ha ez megvan,utána már nem lesz nehéz megverni a ligautolsó Clevelandet szerintem,de persze ki is kaphatunk mi is,mert a Cavs képes rá. De ha most nem is, majd ellenetek előzünk, utána már csak 2 meccs van,ha azt hozzuk akkor meg is van. Bulls-t is talán be
lehet még fogni,de kitudja. Minden esetre holnap GO HEAT,ma meg GO PACERS :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.03.28. 10:08:30

Bob_Marley írta:
szerk:A Miamiban meg most a Rockets ellen 3an dobtak 30on felül….franchise rekord, grat nekik :lol: Ezzel a vereséggel, nagyon nehéz helyzetben a Houston, mivel nyert a Memphis, s alig van hátra nekik meccs, s 2,5el hátrányban vannak!
Nem semmi, hogy mind a hárman 30 pont fölé jutottak egy olyan meccsen, ahol nem volt hosszabbítás, de ami még ennél is ritkább, hogy mind a hárman 30 pont és 10 lepattanó felett zártak...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.28. 07:42:25

Messithebest írta:Nyert a Miamiiiiiiii!!!! 8) 8) A Rockets ellen 119-125re! :D Holnap LeBron kedvenc csapatához, a Cavaliershez megyünk, remélem hozzuk! LETS GO HEAT! Sajnos nyert a Boston is,85-82re a Timberwolves ellen, így nem előztünk,de ha netán ma kikapna a Boston a Pacerstől(minden esély megvan rá,hisz a Pacers a Bulls-t is megverte már),akkor egálba hoznánk,és ha holnap nyernénk Clevelandba,akkor már előztünk is.
Ha Mari néninek mogyorói lennének, ő lenne a Józsi bácsi….Kikaphatunk a Pacerstől, s valóban akkor mindkét csapat 51-22vel állna, s ha nyerne a Miami feljönne a második helyre, de 1el több meccsel…tie brakerben meg ugye jobbak vagyunk (3-0 jú nó :lol: , s meglesz a 4ik is Miamiban)!
Persze nekünk, most Indiana, Spurs, Atlanta, jelenlegi formánkban megtippelhetetlen, de a Miami úgyse kerül elénk :lol:
Tegnap is csak legyűrtük a Wolves-t igaz volt 20on felüli is a különbség, de természetesen a végére felhoztuk őket, s összességében kilátástalan játékkal, de nyertünk :P
Van még 10 meccs, ezen túl leszünk valahogy, aztán kezdődhet az igazi bugi :wink:
1-2-3 Ubuntu

Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.28. 06:44:13

Nyert a Miamiiiiiiii!!!! 8) 8) A Rockets ellen 119-125re! :D Holnap LeBron kedvenc csapatához, a Cavaliershez megyünk, remélem hozzuk! LETS GO HEAT! Sajnos nyert a Boston is,85-82re a Timberwolves ellen, így nem előztünk,de ha netán ma kikapna a Boston a Pacerstől(minden esély megvan rá,hisz a Pacers a Bulls-t is megverte már),akkor egálba hoznánk,és ha holnap nyernénk Clevelandba,akkor már előztünk is.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.03.27. 09:14:29

Végre ismét Red Wings-győzelem :), a Toronto Maple Leafs-t sikerült legyőzni 4-2-re :)
Ma Heat-meccs :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.26. 13:20:36

Hát ja.. Én inkább letöltöm a jobb meccseket meg általában minden Boston meccset de amikor kikapnak és a statokból + az összefoglalóból látom, hogy egy szenvedős meccs volt akkor inkább hagyom.
A tegnapi Heat meccset töltöm egy ideje. Majd este megnézem.
Balázs! Davkán van fent 1986-tól 2000-ig NBA Finals-ok?
menczel
Entrenador del Barça

2011.03.26. 13:00:55

MessiFan írta:Már nem emlékszem ki mondta, hogy Bibby pár meccsen belül kezdő lesz... Igaza volt. :D
Nem tudom mi lenne a Heattel Wade nélkül..
Az első félidő vége előtt pár perccel még húzós volt de Wade beindult és olyankor az isten mód be van kapcsolva.. :D
Ha a wolvestol kikap a Boston én tökönszúrom magam..
Török mondta :)
kár h ilyen kevés az NBA közvetítés nálunk, mert így nem fér bele fenntmaradni csak a meccsek miatt.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.26. 12:43:05

Már nem emlékszem ki mondta, hogy Bibby pár meccsen belül kezdő lesz... Igaza volt. :D
Nem tudom mi lenne a Heattel Wade nélkül..
Az első félidő vége előtt pár perccel még húzós volt de Wade beindult és olyankor az isten mód be van kapcsolva.. :D
Ha a wolvestol kikap a Boston én tökönszúrom magam..
PCsabi
aka Game90

2011.03.26. 12:27:44

76ers - Wade, LBJ, Bosh 99-91 :D Majdnem megvolt a W 3 emberrel... :lol:

Atlanta mellett a Boston és a NYK is gödörben van, Knicksnek eddig nem vált be az Anthony-trade, miközben a Denver szép csendben gyűjtögeti a győzelmeket.

TOR - GSW meccs első félideje után azt hittem, hogy pontgazdagabb meccs lesz, de végül csak 238 pont lett... :)

Aminek nagyon örülök, hogy Anthony Randolph Kevin Love hiánya miatt sokkal többet játszik, és meg is hálálta a bizalmat az utolsó 2 meccsen: 31/11 ill. 24/15.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.26. 11:38:16

Messithebest írta:.......
Yao egész évben sérült, helyette érdemes Chuck Hayest, s Pattersonra figyelni, Scola ellenünk is már játszott, de lehet megint megsérült, ebben nem vagyok biztos!
Megférnek vagy nem férnek meg, hát szerintem nem férnek meg, s nem a 72 pontra kell koncentrálni!Majd meglátjuk a PO-ban, ahol egy betörésnél 4en fogják agyonütni őket, s nem lesz elég a fenti elzárás betörés kiosztás játék!
De mint múltkor írtam is megnyerheti a bajnokságot a Miami, meg a Spurs, meg a Lakers meg a Bulls meg mi, meg talán a Dallas!Most itt az alapszakasz végén mi már totál szétestünk!Nagy betükkel leírhatná, hogy szrunk bele!!!

Ma a Rockets ellen több %ot adnék egy Miami sikerre!Bár a Rocketsnak élet-halál meccs, mert a Memphis a Spurs-szel játszik, s lehet nyernek (sőt valószínűbb) a texasiak, s még közelebb jöhetne a Houston!Érdekes kis meccs, ahogy a Portland-Oklahoma is ma!De Miamiban borzasztó nehéz dolga lesz a Houstonnak, de én nagyon örülnék, hogyha nyernének, mert akkor kitudunk kapni a Minnessotától :lol:
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.26. 11:09:37

Bob_Marley írta:Nem azzal van a baj, hogy mennyit játszanak a kezdők, hanem, hogy teljes ötlettelenség van támadásban, a cseresorunk meg mostanában hihetetlen....De mindezek ellenére nem vagyok totálisan csalódott, mert tavaly dettó ugyanezt éltük meg!!!!És tegnap is az egy dolog, hogy mentünk 11 ponttal, utána még a végén is megnyerhettük volna!

Kezdődjön a PO, mert addig ezt a szenvedést kell nézni, az egy dolog, hogy előttünk a Bulls, de előttünk a Lakers!
Most jön 2 már nem tudom hova sorolni meccs (Minnesota, Indiana), na ha a wolvestól is kikapunk az totális szégyen :lol: Indianaban rohadt nehéz lesz, aztán Spurs, Atlanta, itt meg meg kell mutatni a presztízs miatt is!
A tegnapit meg el kell felejteni, borzalom volt nem kosárlabda az egész meccs :?
Értem én,nem is néztem csak az nba.com-os összefoglalót,de nekem az tünt fel hogy elég sokáig vezettetek több ponttal,csak elcsesztétek....

A másik meg: LBJ és Wade nem fér meg egymás mellett? most is,a 111ből amit a Sixersnek dobtunk,72t ők dobtak....Kiváncsian várom a holnapi Rockets meccset,szerintem 35% esély van hogy nyerjünk,nagyon remélem hogy 35% jön be. Yao-val nem tudom hogy sérült-e most vagy nem,de ha játszik rendkívül tartok tőle. legalább 20-30 cmvel magasabb mindenkinél,a távoli elrontott dobásokat simán letudja kapkodni és bevágni.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.26. 10:59:06

Nem azzal van a baj, hogy mennyit játszanak a kezdők, hanem, hogy teljes ötlettelenség van támadásban, a cseresorunk meg mostanában hihetetlen....De mindezek ellenére nem vagyok totálisan csalódott, mert tavaly dettó ugyanezt éltük meg!!!!És tegnap is az egy dolog, hogy mentünk 11 ponttal, utána még a végén is megnyerhettük volna!

Kezdődjön a PO, mert addig ezt a szenvedést kell nézni, az egy dolog, hogy előttünk a Bulls, de előttünk a Lakers!
Most jön 2 már nem tudom hova sorolni meccs (Minnesota, Indiana), na ha a wolvestól is kikapunk az totális szégyen :lol: Indianaban rohadt nehéz lesz, aztán Spurs, Atlanta, itt meg meg kell mutatni a presztízs miatt is!
A tegnapit meg el kell felejteni, borzalom volt nem kosárlabda az egész meccs :?
Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.03.26. 09:24:32

Boston Celtics–Charlotte Bobcats 81–83

Ez már szégyen...és még csak azt se lehet mondani, hogy a szátrok pihentek volna mer Rondo és Allen megint rohadt sokat játszott. Az az érzésem, hogy csúnyán elbaszta taktikailag az alapszakasz végét Doc...

Ha játszanak a cserék, akkor azt mondom, oké belefér, de korántsem erről volt szól.

Szerk: ez megy egy érdekes stat, de én is számítottam valamilyen szinten erre:

"A New York 18 meccséből 11-et elbukott, amióta megszerezte Carmelo Anthonyt."

"Amennyire nem megy a New Yorknak Carmelo Anthonyval, olyan jó passzban van a tőle „megszabaduló" Denver, amely 16 meccséből már a tizenkettediket nyerte meg sztárja távozása óta."
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.26. 04:57:39

Nyert a Miami Heat a Sixers ellen 99-111re! 8) És a Boston is kikapott a Bobcatstől :D Bulls sajnos nyert.....most megy a Lakers-Clippers rangadó!

szerk.: a Lakers nyert 104-112re.
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.25. 15:47:49

Phil Jackson az idény végén elhagyja a Lakerst!

Más: Boldog szülinapot Chris Bosh! :D (1 nap késéssel :D)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.25. 10:12:19

Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.03.25. 04:42:49

Na szóval a következő, számomra fontos hoki- ill. kosármeccsek:

Péntek: Philadelphia Sixers - Miami Heat
Szombat: Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings

Remélem nyernek a kijelölt csapatok :)
Kép
"And my heart will leave you never."
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.24. 10:52:17

Kalap1988 írta:Ne viccelj, tényleg? És te is jól kosarazol vagy az már rég volt, mondjuk ált iskolában? Komolyan kérdezem, mert én hobbiszinten kosarazom, szeretnék komolyabban is, de sajnos ebből az életem miatt nem hiszem, hogy lesz valami, viszont minden ilyesmi érdekel.
ÁÁÁÁ... Én kutyaütő vagyok! :lol: Még az általános iskolában elég jól ment de nem feküdtem rá. A magasságom sincs meg hozzá (182cm) úgyhogy inkább focizom. Ádámot gimiből ismerem meg jó pár közös barátunk is van. Főleg sulis bajnokságokon pattogtattuk együtt a labdát. Vagy csak lementünk dobálgatni a térre. "Sajna" amióta Fehérváron tolja elég keveset találkozunk... De van jó pár kosaras haverom akik nem ennyire elitbe tolják. Unokatesóm pl. a Mafc (rem jól írtan) nyomja egész jól. :)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Válasz küldése