Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is bírom! Sokan útálják,főleg azok akik szakértői szemmel nézik,úgy tényleg nem annyira ok,de én inkább szeretek élvezni egy futamot,úgy,h röhögök,meg mindenScorpio írta:Palik Laci mindig tud alkotni! Rá mindig lehet számítani!nicandro írta:Winkelhoch 4ever![]()
![]()
hatalmas !!!De palik szövege is
iet szól
mekkora nyomás hogy a koplett mezőny a rettentő drága motyójával mögötte van![]()
![]()
Nagyon nagy futam
Palik Laci mindig tud alkotni! Rá mindig lehet számítani!nicandro írta:Winkelhoch 4ever![]()
![]()
hatalmas !!!De palik szövege is
iet szól
mekkora nyomás hogy a koplett mezőny a rettentő drága motyójával mögötte van![]()
![]()
Nagyon nagy futam
Ezt én se értem! Szerencsétlenkedett is Kimi, hisz nem tudta most kijöjjön vagy ne! Én biztos kijöttem volna, hisz kicsit kellet volna várni s nem veszít annyit!ozsimiki írta:Csak azt nem fogom fel,h szerencsétlen Kimit mi a falloszért nem hívták ki rögtön mint Massát,meg Alonsot....a píííbe...két ferrari előtte volt már a spanyolnak így meg útól sem fogja érni![]()
bár eső....
hihetettlen,h ez is kedvez a spanyolnak...
NemGame90 írta:Hamilton kiesett
Így is lehet! Csalonzo ne nyerje meg a VB-t!Ádám02 írta:Ne reménykedjetek Hamilton lesz a befutóAlonso meg az uccsó!
Ne reménykedjetek Hamilton lesz a befutóScorpio írta:Igen! Sajnos mindkettő képes elrontani a rajtot! Massa már diplomázhatna is belőle!mypeter írta:Massa és Kimi rajtján rengeteg múlik! Forza Ferrari!
Igen! Sajnos mindkettő képes elrontani a rajtot! Massa már diplomázhatna is belőle!mypeter írta:Massa és Kimi rajtján rengeteg múlik! Forza Ferrari!