Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Durr defekt,nem ő volt a hibás...remélem holnap versenyezni fog,ne legyen ilyen könnyü dolga a ferrarinak.kovinho írta:Akkor mentem el enni, mi volt a hiba? Ő volt a hibás?Sharkinho írta:Hamilton jó nagyot bukott
Rem nincs baja...
ennek az évnek már mind1 is:(Vito írta:remélem, hogy elindulnak felfelé.
rengeteg új szakembert vettek az utóbbi hónapokban, de az ő munkájuk max jövőre látszódhat.
Na csak fél másodperccel volt lemaradva Button remélem most alkotnak vmit a hondákbarca99 írta:Európa Nagydíj 2. szabadedzés
Poz Pilóta Csapat Idő
1. Kimi Räikkönen Ferrari 1:33.339
...
8. Jenson Button Honda Racing 1:33.880...
Mernoki adatokbol nem lehet tudni mit csinal az ellenfel a futamon, legfeljebb lehet tippelni. Az egesz tervezes szuperszamitogepeken keresztul megy, amik kb 10 masodpercenkent ujratervezik a versenyt.Scorpio írta:Csomo olyan adat került a Mercihez amit akkor is tudnak használni ha két kocsi teljesen más!rhynn írta:komolyan irtam, nem tudom melyik reszet kifogasolod.
2 példa:
Nagy elöny ha tudom ellenfelem mit, mikor és hogyan csinál egyes futamokon!
Gumikról is nagy segítséget kapott a Merci!
Ezenkívűl még a többi adatról nem is beszélve!
Sajnos ezek mind olyanok amit nem lehet bebizonyítani, így nem lesz semmi!
Csomo olyan adat került a Mercihez amit akkor is tudnak használni ha két kocsi teljesen más!rhynn írta:komolyan irtam, nem tudom melyik reszet kifogasolod.
Igen, azt meg egy ferrari szurkolotol se hallottam, hogybarca99 írta:Viszont az hülyeség, hogy a dokumentumokat ellopták, és a Ferrari attól lett lassabb...![]()
Tehát attól, mert a McLaren állítólag megkapta az adatokat és dolgozott vele, attól nem lehet lassabb a Ferrari. Vagy jobb volt a Merci, vagy "segített" a fehér por.
Sot meg az erintett Hondak is emiatt lassabbak, nem?ozsimiki írta:Ezen ne veszekedjetek! Majd eldől mit derítenek ki...szntem vmilyen hatással volt a teljesítményre ez a cucc,Ferrari jelentősen hanyatlott,ez nem lehet véletlen...
komolyan irtam, nem tudom melyik reszet kifogasolod.Scorpio írta:Ezt te se írhatod komolyan!