Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nyerünk,vissza vesszük a 2. helyet! BE KELL HÚZNI!Bob_Marley írta:http://www.firstrowsports.eu/watch/5387 ... bulls.htmlMessithebest írta:10 perc múlva kezdődik a Bulls-Heat meccs! LETS GO HEAT!
Ráadásul Mike Tirico a kommentátor, jó kis csata lesz ez gyilkolják csak egymást
http://www.firstrowsports.eu/watch/5387 ... bulls.htmlMessithebest írta:10 perc múlva kezdődik a Bulls-Heat meccs! LETS GO HEAT!
Hát igen...de az egész ligára jellemző, hogy pangás van center poszton. Howard szerintetek mennyire esélyes? A Lakerst emlegetik, Bynum helyett, ami akár még reális is lehetne, mert Bynum nagyon sérülékeny, a LA-nak kéne egy jó center, de kérdés, hogy az öregedő LAL-ba mennyire éri meg Howardnak menni. Míg azért nálunk a jövőkép sem rossz, KG helyett Big Baby, PP helyett Green, a kezdőből egyedül Allen, aki helyére még nincs minőségi utánpótlás (szerintem)Kalap1988 írta:Davis már tiszteletbeli kezdő, annyira jól játszikDotn93 írta:Köszi a Clevelandet! Ahogy nézem és amennyire ismerem, azért nem volt baromi erős ez a Cavs, hogy tudtak elsők lenni az alapszakaszban?
Egyébként a cserék közül Davist kihagytad. Amúgy nyilván ezzel csak azt akartad hangsúlyozni, hogy páratlanul erős a padunk, és ezt jó leírni!
Egyébként én is kíváncsi leszek a Bogut-Krstic csatára...JO jó lenne, mert védekezésben több esélye lenne az ausztrál center ellenHát kíváncsi leszek, kijöhetünk jól ebből,de azért a jövőben örülnék egy domináns centernek ( nem megbántva Shaq papát, aki örök kedvenc
)
Davis már tiszteletbeli kezdő, annyira jól játszikDotn93 írta:Köszi a Clevelandet! Ahogy nézem és amennyire ismerem, azért nem volt baromi erős ez a Cavs, hogy tudtak elsők lenni az alapszakaszban?
Egyébként a cserék közül Davist kihagytad. Amúgy nyilván ezzel csak azt akartad hangsúlyozni, hogy páratlanul erős a padunk, és ezt jó leírni!
Egyébként én is kíváncsi leszek a Bogut-Krstic csatára...JO jó lenne, mert védekezésben több esélye lenne az ausztrál center ellen
Költői túlzás volt, de Keletet elnézve egy Arroy-West-Green-Murphy-JO felállásban szerintem besurrannának!Persze ehhez egy egészséges JO nagyon jó lenneGame90 írta:Hú, azért ezt te sem gondolhattad komolyanBob_Marley írta: Azért ha mindenki egészséges, nagyképűség nélkül állítom a cserepadunk önmagában is bemenne a PO-ra!JO, Green-Murphy-Arroyo-West
Hú, azért ezt te sem gondolhattad komolyanBob_Marley írta: Azért ha mindenki egészséges, nagyképűség nélkül állítom a cserepadunk önmagában is bemenne a PO-ra!JO, Green-Murphy-Arroyo-West
Nem vagyok szakértő, de le tudom írni az okoskodásomatDotn93 írta:Ilyenkor hogy lehet még igazolni?
Egyébként Arroyo játéka nekem tetszett, úgy gondolom van esze a kosárlabdához (túl sokszor azért nem láttam), de fölösleges volt szerintem, max azért mer West sérülékeny, Bradley meg rutintalan...
Bob_Marley szakértő úr hogy látja a dolgot?
Nem tévedsz, de folytatódhatna a tendencia, mert így legalább emberi időben tudok meccset nézni és a sport tévé is nagyobb eséllyel közvetíti.kanty írta:Szerintem ez volt az első alkalom, ha tévedek javítsatok ki.neobarca írta:Srácok! Mióta rendeznek alapszakasz meccseket Európában???![]()
Szerintem ez volt az első alkalom, ha tévedek javítsatok ki.neobarca írta:Srácok! Mióta rendeznek alapszakasz meccseket Európában???
Magic-Heat meccset 8 órát töltöttem, pedig nem olyan régi. Na de nem is annyira fontos, csak érdekelt, h másoknak letölti-e. Már lejött és az a lényeg.Bob_Marley írta: Milyen meccseket töltöttél?Nekem általában lejön igen max sebességgel!
Lehet hogy ha régebbi mérkőzés, akkor kevesen töltik vissza vagy nem tudom mi lehet a probléma!
Milyen meccseket töltöttél?Nekem általában lejön igen max sebességgel!kanty írta:Letöltöttem pár meccset.Bob_Marley írta: Letölteni: DavkaNeked teljes sebességgel tölti? Nekem előfordult már néhányszor, h alig vánszorgott 10-20 kb/s -el, így kb. fél nap kell amíg lejön egy meccs.
Letöltöttem pár meccset.Bob_Marley írta: Letölteni: Davka
Letölteni: DavkaMessiFan írta:Balázs, te hol nézed a meccseket? Mert én eddig csak a sport1/2-n néztem amiket adtak de az édeskevés.
Neten szoktad? + valahonnan le lehet tölteni a meccseket így utólag? Valamikor linkeltél és ott letöltöttem 1 meccset de nem tudtam elindítani mert nem videó fájl volt hanem más.
Egyébként az összefoglalóból annyit következtettem le hogy Rondo ismét nagyot játszott és Green is szépen összegyűjtött 21 pontot. Ő volt szvsz a legnagyobb fogás.