USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.06. 19:11:10

Bob_Marley írta:
Messithebest írta:10 perc múlva kezdődik a Bulls-Heat meccs! LETS GO HEAT!
http://www.firstrowsports.eu/watch/5387 ... bulls.html
Ráadásul Mike Tirico a kommentátor, jó kis csata lesz ez gyilkolják csak egymást :lol:
Ha nyerünk,vissza vesszük a 2. helyet! BE KELL HÚZNI!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.06. 19:01:01

Messithebest írta:10 perc múlva kezdődik a Bulls-Heat meccs! LETS GO HEAT!
http://www.firstrowsports.eu/watch/5387 ... bulls.html
Ráadásul Mike Tirico a kommentátor, jó kis csata lesz ez gyilkolják csak egymást :lol:

szerk: egy másik:http://atdhenet.tv/35251/watch-chicago- ... miami-heat
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.03.06. 19:42:12-kor.
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.06. 18:51:57

10 perc múlva kezdődik a Bulls-Heat meccs! LETS GO HEAT!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.03.06. 18:19:45

Kalap1988 írta:
Dotn93 írta:Köszi a Clevelandet! Ahogy nézem és amennyire ismerem, azért nem volt baromi erős ez a Cavs, hogy tudtak elsők lenni az alapszakaszban?

Egyébként a cserék közül Davist kihagytad. Amúgy nyilván ezzel csak azt akartad hangsúlyozni, hogy páratlanul erős a padunk, és ezt jó leírni!

Egyébként én is kíváncsi leszek a Bogut-Krstic csatára...JO jó lenne, mert védekezésben több esélye lenne az ausztrál center ellen
Davis már tiszteletbeli kezdő, annyira jól játszik :D Hát kíváncsi leszek, kijöhetünk jól ebből,de azért a jövőben örülnék egy domináns centernek ( nem megbántva Shaq papát, aki örök kedvenc :) )
Hát igen...de az egész ligára jellemző, hogy pangás van center poszton. Howard szerintetek mennyire esélyes? A Lakerst emlegetik, Bynum helyett, ami akár még reális is lehetne, mert Bynum nagyon sérülékeny, a LA-nak kéne egy jó center, de kérdés, hogy az öregedő LAL-ba mennyire éri meg Howardnak menni. Míg azért nálunk a jövőkép sem rossz, KG helyett Big Baby, PP helyett Green, a kezdőből egyedül Allen, aki helyére még nincs minőségi utánpótlás (szerintem)
A nagyra törő Netsbe nem kell még egy klasszis center (mert szerintem Lopez az, ahányszor láttam játszani jó volt, meg a statjai is azok).
A Miamiban meg azért nem tudom elképzelni, mert azért 3 (Bosh sztem nem az) vezéralak nem férne megy egy csapatban.

Am te kit hoznál center posztra? ( én legszívesebben vissza Perkinst :) )
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.03.06. 16:18:30

Dotn93 írta:Köszi a Clevelandet! Ahogy nézem és amennyire ismerem, azért nem volt baromi erős ez a Cavs, hogy tudtak elsők lenni az alapszakaszban?

Egyébként a cserék közül Davist kihagytad. Amúgy nyilván ezzel csak azt akartad hangsúlyozni, hogy páratlanul erős a padunk, és ezt jó leírni!

Egyébként én is kíváncsi leszek a Bogut-Krstic csatára...JO jó lenne, mert védekezésben több esélye lenne az ausztrál center ellen
Davis már tiszteletbeli kezdő, annyira jól játszik :D Hát kíváncsi leszek, kijöhetünk jól ebből,de azért a jövőben örülnék egy domináns centernek ( nem megbántva Shaq papát, aki örök kedvenc :) )
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.03.06. 16:12:49

Köszi a Clevelandet! Ahogy nézem és amennyire ismerem, azért nem volt baromi erős ez a Cavs, hogy tudtak elsők lenni az alapszakaszban?

Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.06. 15:31:25

Game90 írta:
Bob_Marley írta: Azért ha mindenki egészséges, nagyképűség nélkül állítom a cserepadunk önmagában is bemenne a PO-ra!JO, Green-Murphy-Arroyo-West
Hú, azért ezt te sem gondolhattad komolyan :)
Költői túlzás volt, de Keletet elnézve egy Arroy-West-Green-Murphy-JO felállásban szerintem besurrannának!Persze ehhez egy egészséges JO nagyon jó lenne :lol: De annyira komolyan nem gondoltam, mert ugyse lesz ilyen :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.03.06. 15:08:28

Bob_Marley írta: Azért ha mindenki egészséges, nagyképűség nélkül állítom a cserepadunk önmagában is bemenne a PO-ra!JO, Green-Murphy-Arroyo-West
Hú, azért ezt te sem gondolhattad komolyan :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.06. 14:30:37

Dotn93 írta:Ilyenkor hogy lehet még igazolni?

Egyébként Arroyo játéka nekem tetszett, úgy gondolom van esze a kosárlabdához (túl sokszor azért nem láttam), de fölösleges volt szerintem, max azért mer West sérülékeny, Bradley meg rutintalan...

Bob_Marley szakértő úr hogy látja a dolgot :lol: ?
Nem vagyok szakértő, de le tudom írni az okoskodásomat :D
Arroyo backup PG-nek jó lesz!Bradley sajnos nem irányító, ez többször előjött mint probléma!Fizikai adottságaiból adódóan, magasabb mint egy átlag irányító, 2esnek meg kevés!Westnél meg 2 állapot van:sérült vagy nagyon sérült....
Arroyo legalább ismeri a Miami rendszerét, majd el tudja mondani a kis spion :lol: Bár James, Wade elzárást kér fent, betörés zsák, vagy fault vagy kioszt sarok, de lehet ezen kívül mis van valami Miami play :lol:
Azért ha mindenki egészséges, nagyképűség nélkül állítom a cserepadunk önmagában is bemenne a PO-ra!JO, Green-Murphy-Arroyo-West

Tavalyi Cleveland roster statisztikákkal

Amúgy meg írtad a cserékből jól jöttünk ki, még ezt korai kijelenteni, de hogy elküldtük Erden-t, Daniels-t, Harangody-t, Perk-t, Nate-t, s ebből jelen pillanatban Harangody egészséges....már megérte nekünk :lol:

Ma meg Miami-Chicago a Bulls nagyon fontos meccseket hozott, s a mai a Heatnek borzasztóan fontos, az a Spurs vereség nincs mit szépíteni megalázó volt, s ha ma kikapnának akkor ellépne a Chicago is tőlük, ráadásul mint már beszéltünk róla a Miaminak kőkemény kis sorsolása van!Ez ma magyar idő szerint 19 óra, utána szerintem elég ennyit írni SPURS-LAKERS 21:30tól magyar idő szerint, mi meg utazunk Milwaukeeba hajnali 3kor kezdődik a meccs, s remélhetőleg nyerünk, de jó felmérő, hogy egy Boguttal mit tud kezdeni a csapat centerben!

Arroyo ha jól tudom ma már játszik, természetesen üdv a csapatban érdekes lesz zöldben látni!

off:
Kozma úr látom nba1.hu fórumán is garázdálkodik :lol:
Érdekes egy topik a celtics :lol: DelPiero, meg Pakesz :D
Jó szórakozást ott is!
Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.03.06. 09:54:07

Ilyenkor hogy lehet még igazolni?

Egyébként Arroyo játéka nekem tetszett, úgy gondolom van esze a kosárlabdához (túl sokszor azért nem láttam), de fölösleges volt szerintem, max azért mer West sérülékeny, Bradley meg rutintalan...

Bob_Marley szakértő úr hogy látja a dolgot :lol: ?
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.06. 09:28:15

According to the Boston Herald, Celtics have signed Carlos Arroyo as a back-up point guard. Last played with Heat

Na összeállt a csipet-csapat :D
Így Bibby-nek több lehetőség fog jutni.. :D
Este 9-től Boston-Bucks. Kötelező hozni a meccset még idegenben is. Eddig 12 meccsből 12-t nyert a C's és Allenbácsi 63%-kal dobja a hármasokat.. :D
messideco
Presidente del Barça

2011.03.05. 17:57:43

Jaja, a Spurs mindig a legkeményebbek közé tartozik a ligában. Kivel kerülhet össze a Heat a playofffban?

Szerk: a Detroit Red Wings is kikapott a San José Sharkstól :cry: Lehet javítani a Coyotes ellen...
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2011.03.05. 15:11:55

30 pontos Heat zakó azért kellemetlen :? De melyik csapat tudná megverni a Spurst, amikor 56%-kal dobnak mezőnyből és 60%-kal a triplát?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.03.05. 12:32:16

kanty írta:
neobarca írta:Srácok! Mióta rendeznek alapszakasz meccseket Európában???
Szerintem ez volt az első alkalom, ha tévedek javítsatok ki. :oops: :wink:
Nem tévedsz, de folytatódhatna a tendencia, mert így legalább emberi időben tudok meccset nézni és a sport tévé is nagyobb eséllyel közvetíti.
kanty
Llegenda del Barça

2011.03.05. 11:32:29

neobarca írta:Srácok! Mióta rendeznek alapszakasz meccseket Európában???
Szerintem ez volt az első alkalom, ha tévedek javítsatok ki. :oops: :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.05. 11:31:10

Srácok! Mióta rendeznek alapszakasz meccseket Európában???
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.03.05. 11:30:56

Harangody 18 pontot szerzett a Cavsben...Bob, szerinted őt ér Erdent érdemes volt odaadni egy első körös Cavs draft jogért (egyáltalán azért adtuk? )

Egyébként valaki le tudná írni, hogy ki volt még ismert játékos, sztár, húzóember, vagy hasznos kiegészítő ember a Cavsben tavaly James mellett? Mert nem tudom, hol kell megnézni a tavalyi keretet, kíváncsi lennék rá.

A Heat bűnrossz most, egyszerű a játékuk, és ha nem mennek a kontrákból való gyors indítások, akkor végük. A jól védekező csapatok mind verik őket.

Mi meg azt kell, hogy mondjam, idővel rájövök, hogy jól jöttünk ki a Nate, Perk-Krstic, Green cseréből. Green jól védekezik, jól támad, 3-as, 4-es poszton is bevethető, Krstic sem rossz elől. Perk jól védekezett, de az utóbbi időben sérülékeny és nem is tudtuk volna megadni a fizut amit kért. Irányító poszton meg szimplán sokan voltunk, Rondo mögé West jó, és Bradley bár kissé még szertelen, de van benne potenciál, legalábbis ahányszor láttam nagyon lelkes volt.

A tegnapi Nets-Raptors meg szerintem nem volt rossz, még ha a kommentátoroknak nem is tetszett. D-Williams nagyon látványosan játszik, De Rozan pedig olyanokat bedobott, főleg a végén, hogy csak néztem! Nem lesz rossz a Nets egy pár igazolás kéne még
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dotn93 2011.03.05. 11:35:01-kor.
kanty
Llegenda del Barça

2011.03.05. 11:30:47

Bob_Marley írta: Milyen meccseket töltöttél?Nekem általában lejön igen max sebességgel!
Lehet hogy ha régebbi mérkőzés, akkor kevesen töltik vissza vagy nem tudom mi lehet a probléma!
Magic-Heat meccset 8 órát töltöttem, pedig nem olyan régi. Na de nem is annyira fontos, csak érdekelt, h másoknak letölti-e. Már lejött és az a lényeg.
:wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.05. 10:58:12

kanty írta:
Bob_Marley írta: Letölteni: Davka
Letöltöttem pár meccset. :) Neked teljes sebességgel tölti? Nekem előfordult már néhányszor, h alig vánszorgott 10-20 kb/s -el, így kb. fél nap kell amíg lejön egy meccs. :?
Milyen meccseket töltöttél?Nekem általában lejön igen max sebességgel!
Lehet hogy ha régebbi mérkőzés, akkor kevesen töltik vissza vagy nem tudom mi lehet a probléma!

szerk: és ha már szóba került egy videón Rondo, akkor én is hoztam egyet:
Rondo-Hate me now mix
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.03.05. 10:51:12

Bob_Marley írta: Letölteni: Davka
Letöltöttem pár meccset. :) Neked teljes sebességgel tölti? Nekem előfordult már néhányszor, h alig vánszorgott 10-20 kb/s -el, így kb. fél nap kell amíg lejön egy meccs. :?
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.05. 10:44:04

Köszi!
Szerintem este majd meg is nézem a Chicago meccsét.
Krstic nekem is egyre szimpatikusabb mert a hármason belül simán bedobja és jól védekezik.
Shaq tegnap miért is maradt ki? Doc mintha azt nyilatkozta volna hogy edz és fél hogy szétver mindenkit :lol:
West sem volt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.05. 10:22:42

MessiFan írta:Balázs, te hol nézed a meccseket? Mert én eddig csak a sport1/2-n néztem amiket adtak de az édeskevés.
Neten szoktad? + valahonnan le lehet tölteni a meccseket így utólag? Valamikor linkeltél és ott letöltöttem 1 meccset de nem tudtam elindítani mert nem videó fájl volt hanem más.

Egyébként az összefoglalóból annyit következtettem le hogy Rondo ismét nagyot játszott és Green is szépen összegyűjtött 21 pontot. Ő volt szvsz a legnagyobb fogás.
Letölteni: Davka
Itt fent vannak a meccsek!A tegnapi Celtics kb délutánra fent lesz!
Miami azért a PO meglesz az nem kérdés!Tegnap azért kicsit erős volt, hogy egy Philly 30%os továbbjutással indulna ellenük, javítanám magam 20%ra :lol: !
Playoff teljesen más lesz, tavaly mi 50-32-vel kocogtunk be a PO-ba és döntő lett belőle!
És ha jól emlékszem sikerült NBA csúcsot csinálni a legtöbb 10 pontos előnyt adtuk el az alapszakaszban egy idényen belül :lol:

Most nagyon kemény meccsei vannak a Heatnek, s a Chicago meg folyamatosan nyer!
Nem csak a felsorolt Chicago, Portland, Lakers hanem utána Memphis, San Antonio, Oklahoma, Atlanta, Denver!És már le is csúsztak a 3ik helyre, nagy meccs lesz a vasárnapi Heat-Bulls!

Tegnapi meccsről az első félidőig láttam, aztán lefeküdtem, nekem Kristic is szimpatikus volt, Allen meg ismét csak no comment!Nem láttam még az összefoglalót, amíg néztem bezúzott 3 triplát és volt 15 pontja!
2 durva statisztika volt amíg láttam, az All Star óta Allen 67%al dobta a triplát, s a csapat meccsenként 11 labdát lopott!Green meg tényleg megállíthatatlan volt!

davkan egyébként torrentek vannak, ahhoz kell először egy torrent letöltő kliens, pl utorrent, azzal megfogod tudni nyitni!A videók meg mkv vagy mp4 formátumban vannak!

Tegnapi Nets meccsén meg élmény volt Deron Williams játéka a meccs is izgalmas volt a végéig, s volt Humphriesnak egy hatalmas blokkja, meg volt zsákok is rendesen, jó kis promoter meccs volt :D

Élőben meg a meccseket, a távkapcs topikban is fellelhető oldalakon lehet nyomon követni!PO-ra már jó streamek lesznek a neten is, de így alapszakaszban nem egy HD amik a neten vannak, de nézhető

http://myp2p.eu/index.php?part=sports fent Basketball majd NBA Today Updates fül és others
http://atdhe.me/
http://www.firstrowsports.eu/
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.05. 08:57:40

Balázs, te hol nézed a meccseket? Mert én eddig csak a sport1/2-n néztem amiket adtak de az édeskevés.
Neten szoktad? + valahonnan le lehet tölteni a meccseket így utólag? Valamikor linkeltél és ott letöltöttem 1 meccset de nem tudtam elindítani mert nem videó fájl volt hanem más.

Egyébként az összefoglalóból annyit következtettem le hogy Rondo ismét nagyot játszott és Green is szépen összegyűjtött 21 pontot. Ő volt szvsz a legnagyobb fogás.
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.05. 08:43:03

Gáz van a Heatnél :? Így még a keleti 2. hely is gázos...de ilyen teljesítménnyel a PO-ban esélytelen vagyunk a Celtics ellen.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.05. 06:37:23

Sajnos ismét kikapott a Miami Heat,de ezúttal nagyon simán 125-95re a Spurstől. :( Nem tudom hogy igazából mit várjak most a Heat-től,Playoff talán meg lesz,onnantól pedig nem tudom.

Holnap este 19 órától pedig Chicago Bulls-Miami Heat! LETS GO HEAT!(Végre egy európai időben nézhető meccs...)

A legközelebbi meccsek pedig: Kedden játszunk a Trail Blazers ellen, és csütörtökön pedig rangadót játszunk a Lakers-el!!!
Kép
Válasz küldése