Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hamilton nagyon stabil,ez igaz..de technikai sport,elég ha egyszer beüt a krakk,és oda az előnyeRaziel írta:Hamilton meg nincs is ott a fenti szavazásbaés 12ponttal vezet,sztem ő mindig ottlesz az első 3ban...ahogy eddig is,ha azt tudja tartani akkor világbajnok.
Ez a szavazás még idény előtt lett elindítva. Ki gondolta akkor, hogy Hamilton ilyen jó leszRaziel írta:Hamilton meg nincs is ott a fenti szavazásbaés 12ponttal vezet,sztem ő mindig ottlesz az első 3ban...ahogy eddig is,ha azt tudja tartani akkor világbajnok.
Én azon vagyok kiakadva,h mindig csökkenteni akarják a sebességet,meg ilyenek,holott a halálesetek nem azért vannak,ha vannakbarca99 írta:Azt a vén hülye öregembert (sorry az Eclestone-fanoktól) kéne elzavarni a picsbe!Évek óta rohamosan romlik a F1 minősége, előzés alig van. Persze lehet mondani, hogy na de Massa, de erre én azt mondom, hogy akinél sokkal gyorsabb volt a kocsija azt megverte. A BMW egész jó, Kubica bírta is 12 körig. Az első helyről a szombati időmérő, és a box-taktika dönt. Számomra ez elfogadhatatlan.
Nem akrtam,hogy elmenjen.DE tényleg gyengébben versenyzett Massá-nál!A mostani formáját hozta volna,nem lett volna egy szavam sem.barca99 írta:Na emberek, akik eddig leírták Kimi, azt akarták, hogy elmenjen... az jön egy bocsánatkéréssel. Francia-nagydíj előtt voltak páran.
Elküldeni nem akartam...de a kritikák teljesen jogosak voltak felébarca99 írta:Na emberek, akik eddig leírták Kimi, azt akarták, hogy elmenjen... az jön egy bocsánatkéréssel. Francia-nagydíj előtt voltak páran.
Na itt is össze fogunk veszni....Raziel írta:Hamilton simán világbajnok lesz.
Pl. amikor Alonso odavágta a kocsit, mert nem tudta megelőzni Fisicótozsimiki írta:E szempontból jobbnak tartom Nála,Kimit,Massát,és Alonsot is...ők már szokták ezt a dolgot rendesen....