Jó csapatot raktak össze Chicagoban. Rose, Deng,Noah, Boozer, Bogans. ELég jó kezdőötös. És akkor a padról olyan emberek szállnak be mint Korver, Thomas, Gibson például. Nálam főcsoport döntőre esélyesek.
Azt sajnálom,hogy Gordon nincs ott most, őt nagyon szeretem, kár,hogy most a szebb napokat is megélt, nekem mindig a szívem csücske Pistonsban kell vergődnie.
Idén sajnos Pistons meccset nem láttam még, de mi van velük,hogy ennyire gyengén teljesítenek? Azért egy Hamilton, Prince, Big Ben, T-Mac, Gordon, Villanueva, Stuckey nem egy rossz névsor.
Mégse megy nekik.
Nincs védekezés? mert erre tudok gondolni, bár azért Big Ben nem egyszer volt a liga legjobb védője, Prince is elég jól védekezett régebben.
Sajnálom, mert imádom a Pistonst. De drukkolni fogok nekik továbbra is
Pistons után a Bostont szeretem, de most felfigyeltem a Bullsra is, végre egy Jordan után méltó csapat állt össze. Ennek nagyon örülök.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."