USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
neobarca
Director del Fútbol

2011.02.25. 12:12:45

Game90 írta:Bosh megszédült Boozer szagától. Mást nem tudok elképzelni, amitől ekkorát kellett esnie:
http://www.youtube.com/watch?v=2h60uviwKC0

Bíró meg... :roll:
Bosh véletlenül nem az olasz fociban tanult meg színészkedni? :lol:

Mellesleg aki látta, mit szóltok az NYK első meccséhez? Sztem nem lesznek rosszak Melo-ék...
Én annak idején még Jordan Bulls-os éveiben nagyon követtem az NBA-t. Mondjuk sokakkal ellentétben én akkor is már LAL drukker voltam. Sajnos jópár év kimaradt. De mostanában próbálom újra felvenni a ritmust. Minden esetre az LAL még mindig közel áll a szívemhez de mégis most az NYK-nak fogok drukkolni. Az ok 1szó: Meló
Én nagyon kedvelem őt, hiába sok embernél nem túl népszerű. Szerintem egy külön figura.
És annak idején amikor drafrolták árnyékban volt a nagy LBJ miatt. Dejavu érzés. A verhetetlen Bulls idejében én az árnyékban lévő LAL-nek drukkoltam... Érdekes!
Sry ha kicsit hosszúra sikeredett. De most nagyon elkapott az NBA láz és próbálom felvenni a ritmust! :oops: :lol: 8)
PCsabi
aka Game90

2011.02.25. 11:56:48

Bob_Marley írta:Jeff Green-re van egy MLE ennyi, ha nem ír alá akkor no comment!
Szerintem 8-9 milliót biztos, hogy fog kérni.

Bosh megszédült Boozer szagától. Mást nem tudok elképzelni, amitől ekkorát kellett esnie:
http://www.youtube.com/watch?v=2h60uviwKC0

Bíró meg... :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.25. 10:33:08

Game90 írta:De Green-nek is lejár a szerződése nyáron, nem? Szerintem őt se tudjátok megtartani.

Perkins fontos eleme volt a csapatotoknak, magas posztokon eléggé meggyengültetek, Shaq és JO sérülékeny, maradt KG, Big Baby, Krstic és Green. A Boston helyében a raptorsos Evans-t húznám be, állítólag ki lesz vásárolva. Howard leigazolásában meg nem hiszek, bár a Rondo, PP, Howard hármas nem nézne ki rosszul :)

Amúgy szerintetek Thabeet-ből lehet még normális játékos Olajuwon mellett?
Lejár neki is, de ha őt sem akarjuk megtartani akkor nem értem :roll:
Nem hiszem el, hogy simán csak Anthony Parkert nem tudtuk elhozni Robinson+1st round pickkért!!!!Jeff Green-re van egy MLE ennyi, ha nem ír alá akkor no comment!

Thabeet nem hiszem, hogy alkotna…Jordan Hill Chuck Hayes, vagy Patterson is tud azon a poszton játszani ha kell!
Ming, Miller oké lutri mindig mi van velük, de Thabeet nehezen hiszem, hogy pont Houstonba teljesedne ki!

Akik szóba jöhetnek, Evans, Murphy, A. Parker, Butler hely van, nem is írok semmi találgatást, igazából csak jobb jöhet a jövőben valakit meg
csak megszerzünk raptoros Evans mint egy falat kenyér úgy kellene!

szerk: kell 1-2 nap, hogy lenyugodjon mindenki, mert hatalmas káosz Murphy körül is pl....Másfél hónap és PO......
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.02.25. 10:13:04

Bob_Marley írta: Annyira megkergült mindenki, hogy hihetetlen!Lesz szezon nem lesz szezon, új CBA új franchise tag szabály megkavart minden vezetőt, azzal magyarázzák Perk elcserélését, hogy lejárt volna a szerződése, s olyan összegért akart volna hosszabbítani amit nem bírt volna a sapka....így megelőztük, hogy nyáron "lelépjen", de ezzel reálisan nézve eléggé csökkentek a bajnokesélyek!
De Green-nek is lejár a szerződése nyáron, nem? Szerintem őt se tudjátok megtartani.

Perkins fontos eleme volt a csapatotoknak, magas posztokon eléggé meggyengültetek, Shaq és JO sérülékeny, maradt KG, Big Baby, Krstic és Green. A Boston helyében a raptorsos Evans-t húznám be, állítólag ki lesz vásárolva. Howard leigazolásában meg nem hiszek, bár a Rondo, PP, Howard hármas nem nézne ki rosszul :)

Amúgy szerintetek Thabeet-ből lehet még normális játékos Olajuwon mellett?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.25. 09:51:33

Kalap1988 írta:Ha erre a szezonra nem szerzünk valakit ( már pedig papíron nem tudunk), akkor legnagyobb bajnokesélyesből csináltunk egy főcsoportdöntőre talán esélyest. Bravó... Perk lelépését megelőztük? Megelőztük volna, ha mondjuk egy centert hozunk a helyélre, így viszont hoztunk egy Greent, aki jó játékos és egy használhatatlan Krsticet. El vagyok kenődve, mert ez már abszolút nem a játékról szól. Ha meg akarjuk kezdeni a fiatalítást, új csapat építését, akkor nyáron kellett volna, nem mikor megy a szekér.... Ez egy szurkolónak és főként a játékosoknak, abszolút elfogadhatatlan.....
A kiemelt rész a legfontosabb!A csapatban van a legnagyobb erőnk, s szurkolóként, nem értem én sem, ahogy anno Powe (ok sérült volt, s azóta se találja magát), TA vagy House elküldését sem, s a mai napig „sirathatjuk” őket!
Szalmaszál még maradt, hogy Murphy jön, de van előtte választási lehetőség, s pont a riválisok érdeklődnek iránta!Warriorsnak nem kell ő sem akar ott játszani, s lejárós, tehát ha kivásárolják, akkor szabadügynök lesz!Csak hát ha lemaradunk róla akkor az felér egy késdöféssel!Vagy Miami, vagy Orlandoba megy…..Igaz sokszor ácsorog torjkázni,de tud küzdeni Troy!Shaqqel Kristiccel nem mehetünk PO-ba!Ainge előtt le a kalappal, hogy összehozta a nagy hármast, de néha megbolondul, tavaly is folyamatosan Allent akarta cserélni, ok nem élete szezonja volt a tavalyi, de PO-ra nagyon ott volt, idén meg…tudjuk!
Nagyon nagy a felháborodás Bostonban, nem engedheti meg magának, hogy így maradjon…..ha az Inter ellenire azt mondtuk, hogy ment a „parasztvakítás” fiaink részéről fociban, akkor ez most mi?Egész évben All about 18th a szlogen, 32szer van a reklám 1-1 meccs alatt, most meg ez hatalmas csalódás!
Picit másabb, de a lényege nem!

Én sem bontottam volna meg a csapatot, ráadásul egy tehetséges Centert is eladtuk+Harangody-t egy 2nd round pickkért…..na ez is mi?Kell a hely, de ha nem jön senki hatalmas blama….
Viszont nyáron sem tudtunk volna mozogni, s „megint” elmenne egy év!Hihetetlen rizikós és nehéz szitu, ezt megértem, de inkább 3 évig annyi legyen a cél, hogy top 10ben legyünk a drafton, mintsem feladjunk egy szezont, egy olyat ami valószínűleg sokaknak utolsó!
Ráadásul Howard ide is jöhet persze nyáron, de hogy nem fog abban szinte biztos vagyok sajnos!Nets az Nba-s Abramovich-csal olyan szerzősét rak elé,hogy gondolkodni sem fog…
Mi meg maradunk a hatalmas lecsóban!

Azt mondom próbáljunk pozitívumokat keresni, Perk nélkül is ment, igaz nem mindegy, hogy 20 meccs van valaki lábában vagy 90en…..Shaqet maxra kell feltúrbózni……Igazából azon gondolkoztam, ha Daniels nem megy bele Arenasba lehet ez a kavalkád nincs is!Doc is pozitívan fogja fel, s megígérte a maximumot fogja mindenki nyújtani, mást nem tehetünk bízunk bennük, de azt hiszem Miamiban, s Orlandoban dörzsölik a tenyerüket ezek után……
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.25. 09:19:42

Ha erre a szezonra nem szerzünk valakit ( már pedig papíron nem tudunk), akkor legnagyobb bajnokesélyesből csináltunk egy főcsoportdöntőre talán esélyest. Bravó... Perk lelépését megelőztük? Megelőztük volna, ha mondjuk egy centert hozunk a helyélre, így viszont hoztunk egy Greent, aki jó játékos és egy használhatatlan Krsticet. El vagyok kenődve, mert ez már abszolút nem a játékról szól. Ha meg akarjuk kezdeni a fiatalítást, új csapat építését, akkor nyáron kellett volna, nem mikor megy a szekér.... Ez egy szurkolónak és főként a játékosoknak, abszolút elfogadhatatlan.... A New Yorkot meg meglátjuk, én is azt gondolom, hogy kellene a védekezés, de azt nem állítanám, hogy ezek a játékosok nem tudnak védekezni..l. D'Anthony pedig egy ütős csapatott ebből összehozhat. Phoenixben is megbukott, de óriási csapata volt, akik mindenkire veszélyesek voltak... Az a pici hiányzott.. Kíváncsi vagyok itt mi lesz a vége.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.25. 08:23:21

Na a tegnapi sokk után ma volt ugyebár 2 meccs!
Miami-Chicago aki teheti nézze majd meg (17:15 Sport 1), mi meg Denverben játszottunk, ez erős túlzás, inkább azt mondom pályára léptünk!9en voltak a fiúk, fel kellett hozni Chris Johnsont a D-ligából, hogy meglegyünk!Mondhatom nem meglepően 89-75 lett a vége a Denvernek utolsó negyedig bírták a srácok így a csere után azért látszódik Westre hatalmas teher fog hárulni, s tegnap bizonyított is lehet rá számítani!
Kezdésnek 14el több lepattanója volt a Denvernek, oké alig voltunk, de ez vár sajnos ránk…..

Perk elsírta magát mikor megtudta csomagolni kell, s az öltözőben a meccs előtt percekig senki nem tudott megszólalni!Rondo aki az egyik legjobb barátja volt tegnap teljesen szedetlenül megzuhanva játszott…..viszont nem szabad letargiába esni, átgondolva lehet pozitív dolgokat is keresni a cserében!
Perkkel nem tudtunk volna hosszabbítani, így legalább egy kezdő szintű Jeff Green érkezett, aki nagy erősség lehet a padról!Alapszakaszban a konferencia győzelem csoda lenne, muszáj pihentetni az embereket!Shaqnek 100%osnak kell lennie, s JO térdét is valamennyire össze kell kaparni!Shaq jó ha tud 20 max 25 percet lehozni, maradék 20-25re kell valaki!Kristic remélem gyorsan megtanulja a rendszert, mert itt nem lesz lehetősége tempózgatni, pattanót kell szerezni elzárni kell, s elvégezni a „piszkos” melót!
De tömegben szerintem kevés, jó kezű Center, de....

Green West nagy lökést adhat, de itt minden azon fog múlni ki mennyire egészséges, ha Shaq vagy Garnett kiesik a PO-ra nem tudom mi lesz….Szombaton jön a következő meccs, ahol Kristic már játszik valószínű, Green viszont lehet nem!
Felreppent, hogy Rasheedot meggyőzzük, hogy PO-ra térjen vissza, nem hiszem hogy megtudjuk győzni nyomot ő eleget a ligában, de jelen állás szerint egy 50%os Sheed is segítség!
LETS GO CELTICS

szerk: Enrique javítottam :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.02.25. 09:30:40-kor.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.24. 22:37:53

Véget ért valóban a trade időszak, de mostantól a lejáró szerződésűek kivásárlási opcióval rendelkeznek!
Troy Murphyre hajtunk így, de ő meg vacilál Orlando,Boston,Miami.....
Ha nem minket választ akkor......
Annyira megkergült mindenki, hogy hihetetlen!Lesz szezon nem lesz szezon, új CBA új franchise tag szabály megkavart minden vezetőt, azzal magyarázzák Perk elcserélését, hogy lejárt volna a szerződése, s olyan összegért akart volna hosszabbítani amit nem bírt volna a sapka....így megelőztük, hogy nyáron "lelépjen", de ezzel reálisan nézve eléggé csökkentek a bajnokesélyek!
Új csapatépítés a cél, s megpróbálni Howardot becserkészni nyáron, de D12re mindenki rá fog mozdulni, s nem fogunk tudni versenyezni 1-2 csapattal, nagyon bízok benne átgondolták a helyzetet, s még így is ez volt e legjobb döntés!
A helyzet viszont sajnos aggasztó, nem csak azért mert már a szertáros is sérült hanem, mert a nagy 3asnak most már tényleg ez az utolsó éve, s Perk szépen csendben dolgozott a csapatért, s ahogy visszajött növekedtek a lepattanó számok, s második szándékos kosarak, blokkok!
Rivers papának is valószínű ez az utolsó éve, elhiszem új csapat kell, de talán most van az az utolsó esély sokaknak még egy gyűrűre....

Viszont az OKC hatalmasat húzott, ráadásul van egy csomó draft joga is a köv draftra, "sok nagyágyú átment keletre, és olastam is olyan írást, hogy bizony a Thunder a következő években szépen befog gyalogolgatni a döntőbe nyugatról!
Edző nagyon jó, ott van egy hihetetlen atletikus gyors irányító, Durant a legjobb pontgyáros, s melléjük egy vérbeli védő center + Ibaka, Harden,Maynor....
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.02.24. 22:25:01

Amúgy már lejárt a trade deadline, szóval új cserék csak nyáron lesznek.
Remélem a hírek csak "késnek", mert soknál azt érzem hogy csak előkészít vmit. A Celtics bajnoki esélyei eléggé visszaesett így, OKC viszont nagyon ott van a szeren. Hogy mi értelme volt ennek. :roll:

Itt vannak a cserék összefoglalva: http://www.nba.com/news/transactions/20 ... index.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2011.02.24. 22:38:19-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.24. 22:15:52

Daniels is?
Lehet valamit tudnak Bostonban, és nem véletlenek ezek a cserék/eladások.
Készítik a helyet valakinek :P
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.02.24. 22:11:42

Úristen, mik történnek itten? :shock:
Pár csapat nagyon megkergült, és még hol a vége... :o

Holnapra kb. a fél liga helyet cserél. :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.24. 21:59:03

Kalap1988 írta:
Bob_Marley írta:Állítólag Howardért takarítunk, de ezt olyan mélyen suttogva mondom, ha összejönne akkor mennybe megyünk, ha nem akkor........
Hát akkor a mennybe... Én sem írok erre inkább semmit. Viszont az biztos, hogy center kell. Hamilton most a fekáliának lenne egy pofon csak... A Denver ügy érdekes, ma voltam a volt középiskolámban kosárlabda megyedöntőn (amatőr) és ott ehhez a játékhoz nagyon értő volt edzőm, aki most megyebajnoki címre vezette a fiúkat, azt mondta, hogy szerinte ütős lesz nagyon a New York. Már idén is vizionált eredményeket. Azt kell mondanom, hogy elgondolkodva nem kizárt, de nálam még idén nem esélyesek a főcsoportdöntőre sem. Kíváncsi leszek, de ha az Anthony-Stou-Bill hármas összeszedi magát,akkor sok mindenre képesek lehetnek.
Ha nem D'Antoni lenne az edző azt mondom igaza van az "öregnek", de védekezés nélkül szórhatsz 200 pontot fogsz kapni 201-et....
Melo sem nagy védő, Billups meg benne van a korban!Idén esélytelen, ha nyáron elhozza a Knicks Paul-t na akkor baj lesz mindenkinek
Na állítólag Troy Murphyt hoztuk + egy első körös picket (Clipperses)

szerk: halkan megjegyzem ma este meccs Denverbe megyünk jelen állás szerint 2 azaz 2 magas emberrel KG+Big Baby és nincs cseréjük...Kalap öltözz utazunk Denverbe, kellenek az emberek :lol:

szerk 2: lehet unjátok, de akkor még azt is beírom, hogy Daniels-t is elküldtük, ő megy Sacramentoba.....és pénzt kapunk érte
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.24. 21:54:59

Bob_Marley írta:Állítólag Howardért takarítunk, de ezt olyan mélyen suttogva mondom, ha összejönne akkor mennybe megyünk, ha nem akkor........
Hát akkor a mennybe... Én sem írok erre inkább semmit. Viszont az biztos, hogy center kell. Hamilton most a fekáliának lenne egy pofon csak... A Denver ügy érdekes, ma voltam a volt középiskolámban kosárlabda megyedöntőn (amatőr) és ott ehhez a játékhoz nagyon értő volt edzőm, aki most megyebajnoki címre vezette a fiúkat, azt mondta, hogy szerinte ütős lesz nagyon a New York. Már idén is vizionált eredményeket. Azt kell mondanom, hogy elgondolkodva nem kizárt, de nálam még idén nem esélyesek a főcsoportdöntőre sem. Kíváncsi leszek, de ha az Anthony-Stou-Bill hármas összeszedi magát,akkor sok mindenre képesek lehetnek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.24. 21:49:40

Állítólag Howardért takarítunk, de ezt olyan mélyen suttogva mondom, ha összejönne akkor mennybe megyünk, ha nem akkor........

szerk: de ezer ötletet írnak twitteren, nem tudni mit akar Ainge, de én bízok benne, ennyire nem maradhatunk kakiban, Kristic....Albacompban jobb centerek vannak mint Kristic (na jó ez túlzás, de Perkhez képest nem)
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.24. 21:48:25

Bob_Marley írta:Na azt hiszem ennél rosszabb nincs....Melora azt mondtam meglátjuk, tegnap berzenkedtem, hogy mit csinált a Nets, hogy ennyi mindenkit cserélt, na de mi??????????
Perkins+Nate Robinso :arrow: :arrow: OKC Thunder
Jeff Green+Kristic :arrow: :arrow: Celtics
Ha szavakba lehetne önteni, hogy mennyire fog hiányozni Perkins akkor kiírnék vagy 40 oldalt!Pont Center meg 4es posztra erősítettünk nyáron, hogy megverjük a Miami-t, erre az egyik legjovv védő centert cseréltük el......
Cavs-szel kellett volna cserélni, s nagyon közel volt a Nate+1st draf for A. Parker csre, de annyit tököltünk lemaradtunk....erre jött ez a nagy ötlet, remélem van valami a háttérben (esetleg Perk térde komolyabban sérült)!

MÉLY GYÁSZ BOSTONBAN!!!!!!!!!!!!

szerk: Erden+Harangody :arrow: :arrow: Cleveland for 2nd round pick.....
Mi történik, mennek a magas embereink, remélhetőleg a sapka takarítása a cél, hogy esetleg jöjjön Hamilton de ha nem akkor, komolyan nem értem :shock:
What? Greennek még örülök, mert Pierce-nek és K.G.-nek is jó cseréje lehet, de hová tartunk? Krstic nem sokat ér, azért remélem a dobókészséget a pár perceiben tudjuk használni, viszont nagyon kell még valaki a center posztra. És nagyon tudom remélni, hogy azért takarítják ki a sapkát, hogy legyen hely egy centerre. Annak jobban örülnék, mint Hamiltonnak, mert jelenleg csak egy nem túl megbízható Shaq-ünk van. Viszont én ezek után elkezdenék számolni az OKC-val.... Végre van egy erős magas emberük... (persze attól függ, hogy idén játszik e majd eleget), a többi poszton eddig is jók voltak.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.24. 21:45:51

Bob_Marley írta:Na azt hiszem ennél rosszabb nincs....Melora azt mondtam meglátjuk, tegnap berzenkedtem, hogy mit csinált a Nets, hogy ennyi mindenkit cserélt, na de mi??????????
Ha szavakba lehetne önteni, hogy mennyire fog hiányozni Perkins akkor kiírnék vagy 40 oldalt!Pont Center meg 4es posztra erősítettünk nyáron, hogy megverjük a Miami-t, erre az egyik legjovv védő centert cseréltük el......
Cavs-szel kellett volna cserélni, s nagyon közel volt a Nate+1st draf for A. Parker csre, de annyit tököltünk lemaradtunk....erre jött ez a nagy ötlet, remélem van valami a háttérben (esetleg Perk térde komolyabban sérült)!

Ezért nem foglalkozom mélyebben az nba-vel, mert zavar ez az állandó, tömeges vándorlás,meg cserélgetések.

Perkinset szeretem, sajnálom,hogy elmegy Bostonból. Ráadásul még nagyon jó korban volt, de mérges lettem, mint amikor Pietrus és Lewis elment Orlandoból,de ez még annál is rosszabbul esik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.24. 21:37:53

Na azt hiszem ennél rosszabb nincs....Melora azt mondtam meglátjuk, tegnap berzenkedtem, hogy mit csinált a Nets, hogy ennyi mindenkit cserélt, na de mi??????????

szerk: Erden+Harangody :arrow: :arrow: Cleveland for 2nd round pick.....
Mi történik, mennek a magas embereink, remélhetőleg a sapka takarítása a cél, hogy esetleg jöjjön Hamilton de ha nem akkor, komolyan nem értem :shock:
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.24. 19:05:25

Ma Chicago Bulls-Miami Heat,illetve még lesz Celtics-Nuggets meccs is! LETS GO HEAT!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.23. 17:50:37

A Carmelo-ügy lezárultával várható volt, hogy belelendülnek a liga GM-jei, de hogy egy ilyen váratlan cserével rukkoljanak elő, azzal kevesen számoltak. Prokhorovban úgy tűnik, éghetett a bizonyítási vágy a James-Anthony fiaskó után, mert az idei 1/3-mas tehetségét sem sajnálta beáldozni, hogy egy nagy hal akadjon a horgára.

A hal neve... nem, nem Wanda, hanem Deron Williams.

A három csapatot érintő cserében Derrick Favors mellett Devin Harris (és két elsőkörös draftpick + $3M) is Salt Lake Citybe költözhet, míg a Nets Williamsen kívül megkapja Dan Gadzuricsot és Brandan Wrightot. A Golden State újra a soraiban tudhatja Troy Murphyt.

Azért most ezt végig olvasva, én megint úgy érzem a sztárról lemondó csapat járt jól......Kaptak 2 fiatalt +2!!!!! első köröset, úgy hogy a Jazz is villantani szokott általában a Drafton a nagyon jó választásaikkal!!!!
Nets ahogy a cikkben is írva vagyon villantani akart, de ez engem sokkolt, ha tegnapira azt mondtuk ennyit nem ért, nálam ez semennyit nem érne :P

Szerk: de a Jazz biztos fog tovább cserélni, mert picit sokan lettek magas poszton Jefferson,Okur,Kirilenko,Favors, Milsap
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.02.23. 17:41:19

Ezért érdemes volt Sloan-t kirúgni... :roll:

D-Will és Lopez már ott van New Jersey-ben, jövőre meg igazolnak ők is egy 3. sztárt :)

Kelet kezd erősödni, Amare, Melo, D-Will már elment Nyugatról, ki lesz a következő? CP3? :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.23. 17:31:14

Nem néztem meg majd csak a C's fogom :lol:
Csak az NBA.comos videókból meg összefoglalókból írtam le a saját véleményem!
D-Will :arrow: :arrow: Nets, mondtam van helyük, s az orosz komoly csapatot akar, Harris meg jól összebalhézott Avery Jonhsonnal, biztosan nem bírta a sípálolós hangját :lol:
Van még egy nap, valaki még megörül a piacon?????
És a Jazz meg kezd szétesni, s nyugatról vándorolnak át az emberek, ez nem tesz jót a ligának
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.02.23. 17:17:40

Azta rohadt...! :shock:
D-Will megy a Netsbe Harris és Favorsért cserébe. :shock:
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.02.23. 16:03:47

Bob! Megnézted a Houston és a Denver meccsét is? És a celticsét is? Ennyi időd van :D ?

Egyébként nagyon fogadóbarát volt ez a játéknap, kb mindenhol a papírforma érvényesült
messideco
Presidente del Barça

2011.02.23. 14:11:59

Egyik szemem sír, a másik nevet.
A Detroit 4-3-ra kikapott a San José Sharks ellen.

A Miami Heat visznot nyert 117-97-re a Sacramento Kings ellen.

Következnek: Miami Heat- Chicago Bulls, holnap
Dallas Stars- Detroit Red Wings, holnap
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.23. 11:41:04

Game Denvernek muszáj volt cserélni, Melo sem akart várni nyárig, az új szerződése huzovpna miatt, ráadásul a Nuggetsnél félő volt, hogy „beleesnek” abba a hibába mint a Raptors, vagy legfőképpen a Cavs, aki szenved LBJ távozása óta, úgyhogy van egy csomó caproom-juk nekik is!

Na tegnap megint elkezdődött a tánc, s most már minden meccs élet halál!
Denver otthon megverte a PO szempontjából igen fontos meccsen a Memphist (120-107)!
Gay megsérült, viszont (számomra külön örömteli) TA amit tudott megtett, hogy pótolja 26 pont 8 pattanó!Azért a 3ik negyedre kíváncsi lettem volna….41:34 volt az a negyed!Ez Keleten egy félidő :lol:
JR Smith is 26 jutott 8 pattanó 5 assist egy buzzert is vállalt a3ik negyed végén majdnem félpályáról!Lawson, s Affalo is odatette magát!Komolyan én várom hogy jöjjenek az „új” arcok, mert ez egy nagyon fiatal pörgős csapat lesz ez!Amúgy Feltonék megjelentek hatalmas ovációt kaptak a Pepsi centerben!

Pistons fogadta a Rocketsot 2 csapat melyek nem a nevükhöz méltóan szerepelnek idén, de a nap meccsét hozták össze küzdöttek a rakéták folyamatosan, s köszönhetően a padnak tudták tartani a lépést a Pistonssal, sőt fordítani is tudtak 8-10 pontos hátrányból a 3ik negyedre, s lett +9 a Rocketsnak!Majd szép lassan főleg Will Bynumnak köszönhetően aki a padról 21 pontot 2 pattanót és 6 assistot szorgoskodott össze, visszavette a vezetést az autóváros!4ik negyedben oda vissza váltakozott a vezetés, de a végét jobban bírta a Houston, s szintén a padjuknak (Budinger, Patterson) nyerni tudtak, s életben tartották a PO reményeiket, bár a 4,5 meccs hátrány azért soknak tűnik, s tömör a nyugati tabella!
A többi papírforma volt!Nyert 20-al a Heat Sacramento ellen James 31, Wade 23, Bosh 22 pont!Charlotte nyert a Raptors ellen, Indiana komolyan javult az edzőváltás óta, ezúttal Washingtonban nyertek !Oklahoma magabiztosan nyert a Clippers ellen, ahogy a Lakers is az elég enervált Hawks ellen!Bucks meg Minnesotában nyert ismét ügyesek volt az erdei farkasok!
Mi meg a második félidei játékunknak köszönhetően vertük a GSW-t!Rondo KG, Davis dupla dupla, Allen 18 pont PP 23!Végre játszott Erden és West is igaz pontot egyikük sem dobott, de kellenek nagyon, mert mindjárt jobban fest, hogy a „nagy 4es” 35 percet játszott, s volt végre pad!
Perk sajnos fájdalmat érzett a térdében így kevesebbet játszott, remélem nem súlyos!És hosszú idő után nyerni tudtunk a warriors ellen!

Eredmények:
Charlotte-Toronto 114-101, Washington-Indiana 96-113, Detroit-Houston 100-108, Miami-Sacramento 117-97, Milwaukee-Minnesota 94-88, Oklahoma-Los Angeles Clippers 111-88, Denver-Mephis 120-107, Golden State-Boston 93-115, Los Angeles Lakers-Atlanta 104-80

Unatkoztam, azért szedtem így össze :lol:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése