Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bosh véletlenül nem az olasz fociban tanult meg színészkedni?Game90 írta:Bosh megszédült Boozer szagától. Mást nem tudok elképzelni, amitől ekkorát kellett esnie:
http://www.youtube.com/watch?v=2h60uviwKC0
Bíró meg...
Szerintem 8-9 milliót biztos, hogy fog kérni.Bob_Marley írta:Jeff Green-re van egy MLE ennyi, ha nem ír alá akkor no comment!
Lejár neki is, de ha őt sem akarjuk megtartani akkor nem értemGame90 írta:De Green-nek is lejár a szerződése nyáron, nem? Szerintem őt se tudjátok megtartani.
Perkins fontos eleme volt a csapatotoknak, magas posztokon eléggé meggyengültetek, Shaq és JO sérülékeny, maradt KG, Big Baby, Krstic és Green. A Boston helyében a raptorsos Evans-t húznám be, állítólag ki lesz vásárolva. Howard leigazolásában meg nem hiszek, bár a Rondo, PP, Howard hármas nem nézne ki rosszul![]()
Amúgy szerintetek Thabeet-ből lehet még normális játékos Olajuwon mellett?
De Green-nek is lejár a szerződése nyáron, nem? Szerintem őt se tudjátok megtartani.Bob_Marley írta: Annyira megkergült mindenki, hogy hihetetlen!Lesz szezon nem lesz szezon, új CBA új franchise tag szabály megkavart minden vezetőt, azzal magyarázzák Perk elcserélését, hogy lejárt volna a szerződése, s olyan összegért akart volna hosszabbítani amit nem bírt volna a sapka....így megelőztük, hogy nyáron "lelépjen", de ezzel reálisan nézve eléggé csökkentek a bajnokesélyek!
A kiemelt rész a legfontosabb!A csapatban van a legnagyobb erőnk, s szurkolóként, nem értem én sem, ahogy anno Powe (ok sérült volt, s azóta se találja magát), TA vagy House elküldését sem, s a mai napig „sirathatjuk” őket!Kalap1988 írta:Ha erre a szezonra nem szerzünk valakit ( már pedig papíron nem tudunk), akkor legnagyobb bajnokesélyesből csináltunk egy főcsoportdöntőre talán esélyest. Bravó... Perk lelépését megelőztük? Megelőztük volna, ha mondjuk egy centert hozunk a helyélre, így viszont hoztunk egy Greent, aki jó játékos és egy használhatatlan Krsticet. El vagyok kenődve, mert ez már abszolút nem a játékról szól. Ha meg akarjuk kezdeni a fiatalítást, új csapat építését, akkor nyáron kellett volna, nem mikor megy a szekér.... Ez egy szurkolónak és főként a játékosoknak, abszolút elfogadhatatlan.....
Ha nem D'Antoni lenne az edző azt mondom igaza van az "öregnek", de védekezés nélkül szórhatsz 200 pontot fogsz kapni 201-et....Kalap1988 írta:Hát akkor a mennybe... Én sem írok erre inkább semmit. Viszont az biztos, hogy center kell. Hamilton most a fekáliának lenne egy pofon csak... A Denver ügy érdekes, ma voltam a volt középiskolámban kosárlabda megyedöntőn (amatőr) és ott ehhez a játékhoz nagyon értő volt edzőm, aki most megyebajnoki címre vezette a fiúkat, azt mondta, hogy szerinte ütős lesz nagyon a New York. Már idén is vizionált eredményeket. Azt kell mondanom, hogy elgondolkodva nem kizárt, de nálam még idén nem esélyesek a főcsoportdöntőre sem. Kíváncsi leszek, de ha az Anthony-Stou-Bill hármas összeszedi magát,akkor sok mindenre képesek lehetnek.Bob_Marley írta:Állítólag Howardért takarítunk, de ezt olyan mélyen suttogva mondom, ha összejönne akkor mennybe megyünk, ha nem akkor........
Hát akkor a mennybe... Én sem írok erre inkább semmit. Viszont az biztos, hogy center kell. Hamilton most a fekáliának lenne egy pofon csak... A Denver ügy érdekes, ma voltam a volt középiskolámban kosárlabda megyedöntőn (amatőr) és ott ehhez a játékhoz nagyon értő volt edzőm, aki most megyebajnoki címre vezette a fiúkat, azt mondta, hogy szerinte ütős lesz nagyon a New York. Már idén is vizionált eredményeket. Azt kell mondanom, hogy elgondolkodva nem kizárt, de nálam még idén nem esélyesek a főcsoportdöntőre sem. Kíváncsi leszek, de ha az Anthony-Stou-Bill hármas összeszedi magát,akkor sok mindenre képesek lehetnek.Bob_Marley írta:Állítólag Howardért takarítunk, de ezt olyan mélyen suttogva mondom, ha összejönne akkor mennybe megyünk, ha nem akkor........
What? Greennek még örülök, mert Pierce-nek és K.G.-nek is jó cseréje lehet, de hová tartunk? Krstic nem sokat ér, azért remélem a dobókészséget a pár perceiben tudjuk használni, viszont nagyon kell még valaki a center posztra. És nagyon tudom remélni, hogy azért takarítják ki a sapkát, hogy legyen hely egy centerre. Annak jobban örülnék, mint Hamiltonnak, mert jelenleg csak egy nem túl megbízható Shaq-ünk van. Viszont én ezek után elkezdenék számolni az OKC-val.... Végre van egy erős magas emberük... (persze attól függ, hogy idén játszik e majd eleget), a többi poszton eddig is jók voltak.Bob_Marley írta:Na azt hiszem ennél rosszabb nincs....Melora azt mondtam meglátjuk, tegnap berzenkedtem, hogy mit csinált a Nets, hogy ennyi mindenkit cserélt, na de mi??????????
Perkins+Nate Robinso![]()
OKC Thunder
Jeff Green+Kristic![]()
Celtics
Ha szavakba lehetne önteni, hogy mennyire fog hiányozni Perkins akkor kiírnék vagy 40 oldalt!Pont Center meg 4es posztra erősítettünk nyáron, hogy megverjük a Miami-t, erre az egyik legjovv védő centert cseréltük el......
Cavs-szel kellett volna cserélni, s nagyon közel volt a Nate+1st draf for A. Parker csre, de annyit tököltünk lemaradtunk....erre jött ez a nagy ötlet, remélem van valami a háttérben (esetleg Perk térde komolyabban sérült)!
MÉLY GYÁSZ BOSTONBAN!!!!!!!!!!!!
szerk: Erden+Harangody![]()
Cleveland for 2nd round pick.....
Mi történik, mennek a magas embereink, remélhetőleg a sapka takarítása a cél, hogy esetleg jöjjön Hamilton de ha nem akkor, komolyan nem értem
Bob_Marley írta:Na azt hiszem ennél rosszabb nincs....Melora azt mondtam meglátjuk, tegnap berzenkedtem, hogy mit csinált a Nets, hogy ennyi mindenkit cserélt, na de mi??????????
Perkins+Nate Robinso![]()
OKC Thunder
Jeff Green+Kristic![]()
Celtics
Ha szavakba lehetne önteni, hogy mennyire fog hiányozni Perkins akkor kiírnék vagy 40 oldalt!Pont Center meg 4es posztra erősítettünk nyáron, hogy megverjük a Miami-t, erre az egyik legjovv védő centert cseréltük el......
Cavs-szel kellett volna cserélni, s nagyon közel volt a Nate+1st draf for A. Parker csre, de annyit tököltünk lemaradtunk....erre jött ez a nagy ötlet, remélem van valami a háttérben (esetleg Perk térde komolyabban sérült)!
MÉLY GYÁSZ BOSTONBAN!!!!!!!!!!!!