Game Denvernek muszáj volt cserélni, Melo sem akart várni nyárig, az új szerződése huzovpna miatt, ráadásul a Nuggetsnél félő volt, hogy „beleesnek” abba a hibába mint a Raptors, vagy legfőképpen a Cavs, aki szenved LBJ távozása óta, úgyhogy van egy csomó caproom-juk nekik is!
Na tegnap megint elkezdődött a tánc, s most már minden meccs élet halál!
Denver otthon megverte a PO szempontjából igen fontos meccsen a Memphist (120-107)!
Gay megsérült, viszont (számomra külön örömteli) TA amit tudott megtett, hogy pótolja 26 pont 8 pattanó!Azért a 3ik negyedre kíváncsi lettem volna….41:34 volt az a negyed!Ez Keleten egy félidő
JR Smith is 26 jutott 8 pattanó 5 assist egy buzzert is vállalt a3ik negyed végén majdnem félpályáról!Lawson, s Affalo is odatette magát!Komolyan én várom hogy jöjjenek az „új” arcok, mert ez egy nagyon fiatal pörgős csapat lesz ez!Amúgy Feltonék megjelentek hatalmas ovációt kaptak a Pepsi centerben!
Pistons fogadta a Rocketsot 2 csapat melyek nem a nevükhöz méltóan szerepelnek idén, de a nap meccsét hozták össze küzdöttek a rakéták folyamatosan, s köszönhetően a padnak tudták tartani a lépést a Pistonssal, sőt fordítani is tudtak 8-10 pontos hátrányból a 3ik negyedre, s lett +9 a Rocketsnak!Majd szép lassan főleg Will Bynumnak köszönhetően aki a padról 21 pontot 2 pattanót és 6 assistot szorgoskodott össze, visszavette a vezetést az autóváros!4ik negyedben oda vissza váltakozott a vezetés, de a végét jobban bírta a Houston, s szintén a padjuknak (Budinger, Patterson) nyerni tudtak, s életben tartották a PO reményeiket, bár a 4,5 meccs hátrány azért soknak tűnik, s tömör a nyugati tabella!
A többi papírforma volt!Nyert 20-al a Heat Sacramento ellen James 31, Wade 23, Bosh 22 pont!Charlotte nyert a Raptors ellen, Indiana komolyan javult az edzőváltás óta, ezúttal Washingtonban nyertek !Oklahoma magabiztosan nyert a Clippers ellen, ahogy a Lakers is az elég enervált Hawks ellen!Bucks meg Minnesotában nyert ismét ügyesek volt az erdei farkasok!
Mi meg a második félidei játékunknak köszönhetően vertük a GSW-t!Rondo KG, Davis dupla dupla, Allen 18 pont PP 23!Végre játszott Erden és West is igaz pontot egyikük sem dobott, de kellenek nagyon, mert mindjárt jobban fest, hogy a „nagy 4es” 35 percet játszott, s volt végre pad!
Perk sajnos fájdalmat érzett a térdében így kevesebbet játszott, remélem nem súlyos!És hosszú idő után nyerni tudtunk a warriors ellen!
Eredmények:
Charlotte-Toronto 114-101, Washington-Indiana 96-113, Detroit-Houston 100-108, Miami-Sacramento 117-97, Milwaukee-Minnesota 94-88, Oklahoma-Los Angeles Clippers 111-88, Denver-Mephis 120-107, Golden State-Boston 93-115, Los Angeles Lakers-Atlanta 104-80
Unatkoztam, azért szedtem így össze