Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt én is kérdezném, illetve kérem linket adjatok, ha tudtok. köszönöm!Kovi írta:Lehet, hogy már kérdezték, nem láttam lent, szóval: mikor kezdődnek a mai események? Az ügyességi, a tripladobó és a zsákoló is érdekelne.
Én megteszem tippjeimet (nem mindegyik reális, néha szimpátiaGame90 írta:Amúgy kisebb labda volt, hogy Bieber is tudjon játszani?Pippen azért blokkolta őt egyszer...na persze nem úgy
![]()
Mai 4 programból 3 is érdekel: skills challenge (CP - Rose), tripladobó (Jones és Gibson - bostoni duóból valaki), zsákoló (Derozan - Griffin). Az események után leírtam, hogy kinek szurkolok ill. hogy szerintem ki fog nyerni.
A Jones és Gibson vs Allent megnéznék.Game90 írta:Amúgy kisebb labda volt, hogy Bieber is tudjon játszani?Pippen azért blokkolta őt egyszer...na persze nem úgy
![]()
Mai 4 programból 3 is érdekel: skills challenge (CP - Rose), tripladobó (Jones és Gibson - bostoni duóból valaki), zsákoló (Derozan - Griffin). Az események után leírtam, hogy kinek szurkolok ill. hogy szerintem ki fog nyerni.
Celebrity game voltmessideco írta:Justin Bieber mit keresett ott?
Erre a bevonulására szerintem mindenki emlékszik: hatalmasBob_Marley írta: a bugi is benne van a lábában
Egyetértek. Asszisztol ő rendesen, de az ilyen szituknál kijön az, hogy mennyire az egyéni sikerek viszik előre. Wade sokkal inkább csapatjátékos, ezért is ő a kedvencemKalap1988 írta:Az a helyzet, és talán ez a legnagyobb baj Jamessel, hogy ő történelmet akar írni tudatosan mindenáron. Azt nem tudom, hogy nagyképű-e, illetve ez nem megy a játéka kárára, maximálisan alázatos, de a csapat van, hogy megissza ennek a levét. Be akar kerülni görcsösen a Hall of fame-be és a Jordannal való állandó összehasonlítás is rátesz egy lapáttal. Csapatjátékos, hisz sok gólpasszt ad, de én ezt is inkább a tripla-dupla és a statisztika éhsége lapjára írom... Szerintem, ha egy meccsen van 10 lepattanója és 10 gólpassza már, de kevés ponttal azt is eldobja, amit nem kellene ( nem tudok konkrét példát írni, de ezt érzem nála).... Ő úgy akar ligát nyerni, hogy a bajnokságban mindenben csak ő és ő emelkedik ki. Ez nem tetszik benne, egyébként csodálatos játékosnak tartanám. Wade ilyen szempontból szerintem magasan jobb játékos...Tocy írta:Nem tudlak megcáfolni, ez így vanHa húzós a meccs, LeBron ideges lesz és hozzánő a labda...aztán labdavesztés, ellenfél 2es. Pár ilyen és már nem is szoros a meccs, hanem 15-el égünk...De az elmúlt évek után már ez is hatalmas előrelépés
Az a helyzet, és talán ez a legnagyobb baj Jamessel, hogy ő történelmet akar írni tudatosan mindenáron. Azt nem tudom, hogy nagyképű-e, illetve ez nem megy a játéka kárára, maximálisan alázatos, de a csapat van, hogy megissza ennek a levét. Be akar kerülni görcsösen a Hall of fame-be és a Jordannal való állandó összehasonlítás is rátesz egy lapáttal. Csapatjátékos, hisz sok gólpasszt ad, de én ezt is inkább a tripla-dupla és a statisztika éhsége lapjára írom... Szerintem, ha egy meccsen van 10 lepattanója és 10 gólpassza már, de kevés ponttal azt is eldobja, amit nem kellene ( nem tudok konkrét példát írni, de ezt érzem nála).... Ő úgy akar ligát nyerni, hogy a bajnokságban mindenben csak ő és ő emelkedik ki. Ez nem tetszik benne, egyébként csodálatos játékosnak tartanám. Wade ilyen szempontból szerintem magasan jobb játékos...Tocy írta:Nem tudlak megcáfolni, ez így vanHa húzós a meccs, LeBron ideges lesz és hozzánő a labda...aztán labdavesztés, ellenfél 2es. Pár ilyen és már nem is szoros a meccs, hanem 15-el égünk...De az elmúlt évek után már ez is hatalmas előrelépés
Nyugat kezdője eredetilegDotn93 írta:Durván jól teljesítettek az All-Star gála előtt a beválogatott játékosok. PP 31 pont, D-Rose 42, Duncan majdnem dupla-dupla, Amar'e 23 pont, stb. Nagyon várom már, tudja valaki, hogy mi lesz a kezdő?
Keleten ha jól tudom, ez nem: Rose, Wade, LeBron, Amar'e, Howard
De nyugaton?
Egyébként érdekes a Miami játéka, mer ahányszor látom őket, leginkább az van, hogy vagy Wade, vagy James irányít, nem pedig Chalmers vagy Arroyo (illetve ők is, de nem annyit mint más PG egy csapatban). Ezáltal viszont a nagy hármasból egy ember nem megjátszható (értelemszerűen akinél a labda van), vagyis ez egy gyenge pontja, (amennyire észreveszem) a Heatnek
Nagyon kemény!csababarca írta:http://blogs.nfl.com/2011/02/15/matthew ... _spotlight
Ez igaz vagy Photoshoppolt a kép?
Helyesmessideco írta:Toronto Raptors is kipipálva, 103-95. Az Allstar miatt egy hét szünet, majd jön a Sacramento Kings.