USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.16. 11:50:47

Kb 20 meccs van vissza az alapszakaszból, nagyjából most már azért lehet látni az erőviszonyokat.

Keleten Boston-Miami az uralkodó, csapatban jobb a Celtics, de egyéni villanásokkal nyerhet ellenük meccset a Heat, ez a két csapat jelenleg szerintem a többi felett áll. Orlando-Chicago is jónak tűnik, de szerintem idén meglepetés lenne Howardék konf. győzelme. Atlanta is ott kever, de nem sok esélyük van a végére.

Nyugaton már most látszik, hogy sima Spurs 1. hely, a PO-ra feljavulhat melléjük a Lakers, de azt hiszem, ők most már öregednek, és lefele haladnak. A Mavs is odaérhet, és én nagyon szurkolok a Thundernek, hogy minél tovább jussanak. A többi tejes összevisszaság, a PO-ba jutás is totál kiszámíthatatlan, pl a Jazz erős volt, aztán most sorozatban buknak, ellenpélda a Portland.
maki
Jugador del Barça

2011.02.14. 22:51:41

TiTiHenry írta:
Varatrix írta:Tudja valaki mikor fog eldőlni, hogy lesz e jövőre NFL szezon? Mert ügye volt valami balhé. Valaki kicsit felvilágosítana?
Ha jol tudom marcius elejen vagy kozepen kell alairni azt a kollektiv szerzodest amitol fugg a dolog.

Kozel sem vagyok biztos a dologban ugyhogy nem tudom pontosan hogy kik kozott van nezet elteres.
Egészen friss hír, hogy az NFL feljelentette az NFLPA-t (játékosok szövetsége). Ezzel a lépéssel gyakorlatilag 0% lett az esélye annak, hogy lesz szezon :?
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
PCsabi
aka Game90

2011.02.14. 22:07:09

Bob_Marley írta:Így van ezt múltkor már pedzegettem, hogy Rondo+ 2nd round pick=Love+Rubio!
Hát ha engem kérdeztek nagyon nem örülnék neki!
Rubio nagyon ügyes srác, de még nagyon szeleburdi!Persze Love meg átvehetné Garnett szerepét, hát nagyon necces!Én imádom Rondo-t nem engedném sehova :lol:
Prince meg nagyon alázatos nagyon jó kosaras!Ajánlom nézzétek meg a 2004es döntőt!Ott robbant be igazán a srác!Na őt nagyon szívesen látnám zöldfehérben :wink:
Ez a csere szerintem is hülyeség, mindkét részről. Rondo nem a szívem csücske, de a liga Top5 irányítója között van. Rubio meg le sem ütötte a labdát az NBA-ben, a képességei nagyon jók, de lehet, hogy nem feküdne neki az NBA, mint pl. Navarronak. Wolves sem cserélné Love-ot, mégiscsak a legjobb játékosuk.

Szerintem PP és Allen visszavonulása után egy scorer-re van szükségetek, nem pedig Prince-re. Meg ő sem fiatal már.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.14. 21:50:48

Robcsyy írta:
Dotn93 írta:
Bob_Marley írta: Szerk: vmi olyasmit is hallottam, hogy Kevin Love iránt érdeklődünk...ebből mennyi igaz? (egyébként bírom a srácot, kb lepattanókirály :))
ez engem is érdekelne. én valami olyasmit hallottam, hogy rondo + vki menne minnesotába, és talán love meg rubio bostonba... de nem fix
Így van ezt múltkor már pedzegettem, hogy Rondo+ 2nd round pick=Love+Rubio!
Hát ha engem kérdeztek nagyon nem örülnék neki!
Rubio nagyon ügyes srác, de még nagyon szeleburdi!Persze Love meg átvehetné Garnett szerepét, hát nagyon necces!Én imádom Rondo-t nem engedném sehova :lol:
Prince meg nagyon alázatos nagyon jó kosaras!Ajánlom nézzétek meg a 2004es döntőt!Ott robbant be igazán a srác!Na őt nagyon szívesen látnám zöldfehérben :wink:
Kép
Kép
Kép
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.02.14. 21:07:41

Dotn93 írta:
Bob_Marley írta: Szerk: vmi olyasmit is hallottam, hogy Kevin Love iránt érdeklődünk...ebből mennyi igaz? (egyébként bírom a srácot, kb lepattanókirály :))
ez engem is érdekelne. én valami olyasmit hallottam, hogy rondo + vki menne minnesotába, és talán love meg rubio bostonba... de nem fix
messideco
Presidente del Barça

2011.02.14. 21:03:34

Ismét sikerült legyőzni a Boston Bruins csapatát a Detroitnak.
Eredmény:
Boston Bruins- Detroit Red Wings 2-4
Csütörtökön jön a Tampa Bay Lighting hazai környezetben.

Holnap Miami Heat- Indiana Pacers az NBA-ban. Remélem összekapják magukat a fiúk a bostoni vereség után :)
Kép
"And my heart will leave you never."
TiTiHenry
Jugador del Barça

2011.02.14. 20:17:54

Varatrix írta:Tudja valaki mikor fog eldőlni, hogy lesz e jövőre NFL szezon? Mert ügye volt valami balhé. Valaki kicsit felvilágosítana?
Ha jol tudom marcius elejen vagy kozepen kell alairni azt a kollektiv szerzodest amitol fugg a dolog.

Kozel sem vagyok biztos a dologban ugyhogy nem tudom pontosan hogy kik kozott van nezet elteres.
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.02.14. 20:17:50

Bob_Marley írta:Ha már "tervezgetjük" a jövőt, az offseasonben Tayshaun Prince és Rasual Butler a kiszemeltek!Prince szívesen jönne Bostonba, s 1 év van hátra a szerződéséből, Butler meg jó kis kiegészítő emberke lehetne!
Meglássuk, mindenesetre Prince esetleges érkezésével tovább erősödne a védelem :lol:
Hát az a helyzet, hogy egyiküket se ismerem, de rájuk gugliztam, és az egyik 31, a másik 32 éves lesz idén...igaz, hiányposztra érkeznének.

Szerk: vmi olyasmit is hallottam, hogy Kevin Love iránt érdeklődünk...ebből mennyi igaz? (egyébként bírom a srácot, kb lepattanókirály :))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dotn93 2011.02.14. 20:44:25-kor.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.02.14. 19:15:18

Tudja valaki mikor fog eldőlni, hogy lesz e jövőre NFL szezon? Mert ügye volt valami balhé. Valaki kicsit felvilágosítana?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.14. 19:06:08

Ha már "tervezgetjük" a jövőt, az offseasonben Tayshaun Prince és Rasual Butler a kiszemeltek!Prince szívesen jönne Bostonba, s 1 év van hátra a szerződéséből, Butler meg jó kis kiegészítő emberke lehetne!
Meglássuk, mindenesetre Prince esetleges érkezésével tovább erősödne a védelem :lol:
Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.02.14. 18:36:20

Bob_Marley írta:
Dotn93 írta:Tényleg mi lesz itt a nagy hármas után? Erősíteni kéne, főleg dobóhátvéd posztra, mer sztem Big Baby tökéletesen fogja átvenni KG helyét a kezdőben, PP-ben is van még pár év, de oda sem ártana nemsoká valaki, de főleg a 36. életévében járó Allen helyére kéne gondolkodni.
Azért akkor felszabadul jó pár milla a sapkából!De akár PP-t KG-t, vagy Allent nehéz lesz pótolni!+ Doc se lesz itt örökké, s sokat számít egy jó tanár!
Biztos vagyok benne ha idén bajnok a Celtics jövőre elköszön!
Draft pickjeink nem túl előnyösek, de pár év alatt végre lehet hajtani egy generációváltást!
És azért egy Celtics a szabadügynök piacon is csábító!
Szóval okosan igazolgatva (Ainge majdnem mindig maximumot hoz ki a lehetőségekből) jók lehetünk 4-5 múlva is!
Főleg azt a fajta összeszokottságot lesz nehéz, ami azt gondolom, idén is egyértelmű erőssége a keltáknak

Mondjuk a Lakers sincs egyszerűbb szituban, ott konkrétan a padon, max Brown, aki szerintem akár át is veheti Kobe helyét majd a kezdőben, a többiek (Odom se fiatal), hosszú távon nem jelentenek megoldást, nem ütik meg azt a szintet.
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.02.14. 18:33:49

Egyébként számomra érdekes, hogy ha van egy poszt, amiből nagyon sok tehetséges, vagy már most klasszis játékos van, akkor az a PG poszt (CP, Westbrook, R9, D-Williams, D-Rose, de még lehetne sorolni).

Ennek ellenére, sem a Lakersben, sem a Heatben nincs klasszis irányító (Fisher nem rossz, de már öreg, Chalmersről pedig sokat elmond, hogy Arroyoval váltogatják egymást, mert nem egyértelmű, hogy ki a jobb...)

Még a Heatben megértem valamilyen szinten, mert a Wade-James kettős is elég jól szervez, de a Lakersben pont a forintos labdák, a kontráknál való, gyors indítások hátulról hiányoznak. Mind1, addig jó, amíg ez így marad :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.14. 15:03:54

Dotn93 írta:Tényleg mi lesz itt a nagy hármas után? Erősíteni kéne, főleg dobóhátvéd posztra, mer sztem Big Baby tökéletesen fogja átvenni KG helyét a kezdőben, PP-ben is van még pár év, de oda sem ártana nemsoká valaki, de főleg a 36. életévében járó Allen helyére kéne gondolkodni.
Azért akkor felszabadul jó pár milla a sapkából!De akár PP-t KG-t, vagy Allent nehéz lesz pótolni!+ Doc se lesz itt örökké, s sokat számít egy jó tanár!
Biztos vagyok benne ha idén bajnok a Celtics jövőre elköszön!
Draft pickjeink nem túl előnyösek, de pár év alatt végre lehet hajtani egy generációváltást!
És azért egy Celtics a szabadügynök piacon is csábító!
Szóval okosan igazolgatva (Ainge majdnem mindig maximumot hoz ki a lehetőségekből) jók lehetünk 4-5 múlva is!
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.14. 15:01:34

Az a helyzet hogy valószínűleg gondolkodnak rajta már, de konkrét lépéseket a fizetési sapka és egyéb dolgok miatt nem tudunk tenni. Ezért szokott törvényszerű lenni az NBA-ben 2-3 év gyengébb periódus ( minimum) miután egy csapat kiöregszik és újjá kell alakulnia. Ez a labdarúgásban kétségkívül egyszerűbb.
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.02.14. 14:49:52

Tényleg mi lesz itt a nagy hármas után? Erősíteni kéne, főleg dobóhátvéd posztra, mer sztem Big Baby tökéletesen fogja átvenni KG helyét a kezdőben, PP-ben is van még pár év, de oda sem ártana nemsoká valaki, de főleg a 36. életévében járó Allen helyére kéne gondolkodni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.14. 08:27:31

Game90 írta:Amúgy ha már így belejöttünk, te hány éve nézel NBA-t és miért? :)
Nekem padtársam, legjobb barátom kosarazott még középsuliban, s mindig mesélte, hogy ez meg ez történt az NBA-ben, én meg soha nem tudtam miről magyaráz :lol:
Így elkezdtem nézni, akkor még TV3 csatornán de különösebben nem volt kedvenc csapatom!
Aztán egyre többet kezdtem nézni, s a Celtics hatalmas fordításánál (Nets ellen) döntöttem a kelták mellett!Imádtam a Walker-Pierce párost, s igazából dac is volt bennem mert mindenki A.I-t meg Bryant-et istenítette, s nem akartam „beállni a sorba”!Tetszett a fanatizmus a Boston szurkolóktól, még ha a csapat bűn gyenge is volt!Aztán persze mióta Sport TV mutogatja a meccseket folyamatosan figyelemmel követem az eseményeket!Meg mióta azért neten mindent meglehet nézni, tudni, jobban belefolyik az ember!A BIG3 összeállása óta szinte minden meccset láttam (hála davkának)!De én is szimpatizálok több csapattal a C’s kívül!Detroit a Sheed, Billups,Prince, Wallace csapat miatt, Phillynek nagyon szurkoltam a Lakers elleni nagydöntőben, s sajnálom, hogy mostanában nem igazán megy a 76osoknak!Remélem besurrannak a PO-ba!Igaz divízió ellenfél, a Knicks is, de ők is megérdemlik, hogy végre ott lehessenek a legjobbak közt (s a Bulls mellett másik sötét ló, gondot okozhatnak a legjobbaknak is)!Nyugatról nem nagyon tudnék csapatot mondani akik „megfognának”!Mivel a C’s a meccsei nagy részét a keletiekkel játssza, őket jobban is ismerem!Bár az Olajuwon féle Rockets szimpi volt!Kár hogy manapság csak egy Howard van!Régebben azért, egy Mutombo, Mourning, Shaq, Robinson, Kemp, Garnett, Olajuwon volt a gyűrű alatt!Mekkora csaták voltak!És még lehetne sorolni az embereket!Ewing, Barkley stb stb!
De azért kimondottan olyan csapat nincs akit utálok, na jó a Lakerssel nem szimpatizálok, de csak mert nekik mindig picit többet szabad
:P
Játékosok vannak akiket csípek Gay, Curry, Kidd, Harden, Stuckey, Jennings, Felton!Meg még sorolhatnám!Igazából a tavalyi szezon óta Rondo a legnagyobb kedvenc előtte is érezhető van a srácban, csak sokszor be volt csokizva!Persze Allen, PP, KG is hatalmas, de Rondo vagánysága nagyon tetszik!Allen higgadtsága nagyon kell, s imádom őt is, KG a totál ellentétje, tegnap is mekkora blokkot adott :lol:
PP a „cluctmaister”, s még Perket is imádom!Nagyon tetszik, hogy igazi csapatként működik a Celtics, s még ha vannak is sztárok abszolút alárendelnek mindent a csapatért!Doc meg atyáskodik mindenki felett!
Persze majd ha lezárul ez a korszak, megint nehéz lesz akár a PO-ba kerülés is, de azért Rondo még itt lesz, meg Baby ha így fejlődik akkor….
De jó, hogy végre visszatértek a sikerek is, mert persze ugyanúgy szurkoltam a 2000es években is, de azért sok sikerélmény nem volt! :cry:
Most persze a jó védekezés is nagyon tetszik!Bár ez igaz sok sportra, mivel belső kp-t játszottam anno mikor fociztam, s legfőképpen védekeznem kellett!És a tudatos remeke védekezést nagyon szeretem!Tegnap is elemezték, hogy egy támadáson belül 3 pick and roll-t akasztott meg Garnett, majd majdnem labdát is lopott!Na nálam ez a kosárlabda!Védekezni nehezebb, főleg az NBA-ben!
Persze egy látványos zsákot nem vetek meg, de egy hatalmas blokk jobban lázba hoz :lol:
Na röviden tömören ennyi :P
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.02.14. 00:00:33

Bob_Marley írta:szerk2:
ha tippelni lehet, akkor Wade miatt Heat, Knicks is támadó pumpálós gyors kosarat játszik, Raptors meg a fiatalos látványos csapat, szerintem ezért szereted game, vagy nem?

Spurs, meg celtics, meg 2 iszonyat brutál védekezős csapat!2 korszakalkotó zsenivel 4es poszton! :lol:
Daffy, Bob már meg is válaszolta neked :) Védekezős kosárlabdáért nem igazán vagyok oda + az ott játszó játékosok sem szimpatikusak (PP, KG, Rondo, Duncan, Ginobili). De természetesen elismerem, hogy hatalmas játékosok.

Bob, félig-meddig talált :)
Heat: igen, főleg Wade miatt + Mourning-ot is csíptem, hogy mindig odatette magát a pályán. Aztán ugyebár jött Shaq, ő is hatalmas arc. Külön öröm, hogy James is itt van, őt is kedvelem.

Knicks: a Marbury-s, Jamal Crawford-os csapat kezdett szimpatikussá válni, ne kérdezd, hogy miért :D Mostani csapatban tetszik a rohanós stílus, Amare egy állat + Gallinari is szimpatikus, pedig nem vagyok oda a nagy, fehér játékosokért.

Raptors: igen, fiatalok, tehetségesek, tiszta Arsenal :D És ha nyernek egy bajnokságot, akkor elmondhatom, hogy én már már x éve nekik szurkolok :lol:

Amúgy ha már így belejöttünk, te hány éve nézel NBA-t és miért? :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.13. 23:53:40

Howard vezetésével, mondhatom lemosta a pályáról a Magic a Lakerst!Második félidőben nagyon rendben volt minden a Magicnél!
Azok a csapatok nyertek ma akiknek fontosabb volt nyerni!
Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.02.13. 23:06:46

hnap fogom megnezni a meccset, de hihetetlen jol esett a siker! egyreszt nem lett vna szep zsinorban 3 vereseg, masreszt iden felemelo erzes leverni a heatet, foleg harmadszor. Beat the Heat! (3-3 celtics-heat drukker? Szep forum) :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.13. 22:01:50

messideco írta:Az Indiana Pacers következik holnapután.
A rájátszás stb. hogyan működik az NBA-ban?

Szerk: még egy Heat-fan Game90 személyében?
Konferenci 1-8ig jutnak be a csapatok!
Itt is vannak diviziók, s a divizió győztesek előnyt élveznek!
De általában a valós győzelem vereség adja meg az első 8 sorrendjét!
Néhanapján előfordul, hogy egy divizióból 2 csapat is erős, s mondjuk w-l alapján 4ik lehetne egy csapat, de nem nyerte meg a divizióját ezért 5ik, de 82 meccs alapján ez tényleg ritka!
első játszik a 8ikkal 2-7ikkel, 3-6, 4-5!Az előrébb rangsorolt csapat kezdi a párharcot otthon 2 meccsel, majd a gyengébb pályáján 2 meccs!Aztán 1-1-1 meccs van!
4 győzelmet kell elérni egy párharcban!Ha mindenki hozza a hazait, az előrébb rangsolot játssza az utolsó7ik meccset!
Ez így megy a konferenciában, majd a nagydöntőben 2-3-2es rendszer van!2 hhazai meccs a döntőben az alapszakaszban jobb mérleggel szereplő pályáján, majd 3 a gyengébbénl, s végül 2 otthon!
game jól leírta, LBJ erőlködése ment a vége felé!
De elfogultan azért azt mondom, megérdemelt a kelta győzelem :lol:

szerk: egyszerűbb lett volna belinkelni, mint leírni :lol:

szerk2:
ha tippelni lehet, akkor Wade miatt Heat, Knicks is támadó pumpálós gyors kosarat játszik, Raptors meg a fiatalos látványos csapat, szerintem ezért szereted game, vagy nem?

Spurs, meg celtics, meg 2 iszonyat brutál védekezős csapat!2 korszakalkotó zsenivel 4es poszton! :lol:
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.02.13. 22:00:31

Game90 írta:

NBA-rájátszás.

Lusta voltam leírni :)

Óriási kedvencem nincs, igazából 3 csapattal szimpatizálok, Knicks, Raptors, Heat. Bostont és a San Antoniot pedig nem igazán kedvelem :)
de finoman fogalmaztál :) leírod,hogy miért kedveled őket?
PCsabi
aka Game90

2011.02.13. 21:58:59

NBA-rájátszás.

Lusta voltam leírni, bocsi :)

Óriási kedvencem nincs, igazából 3 csapattal szimpatizálok, Knicks, Raptors, Heat. Bostont és a San Antoniot pedig nem igazán kedvelem :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.02.13. 22:01:59-kor.
messideco
Presidente del Barça

2011.02.13. 21:50:26

Az Indiana Pacers következik holnapután.

Kép
"And my heart will leave you never."
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.02.13. 21:50:14

messideco írta:Heat szurkoló rajta kívül csak FtcSikiHun, ha jól tudom. Nem bántottál meg, a 2011-es évtől nézem a meccseket, nem ismerem annyira a csapatot, hogy ilyen kérdésekben vitába tudjak szállni.
Így van 8)
Egyébként én is csak 2011-től nézem az NBA-t, vagyis régebben is néztem, de csak most komolyabban, habár ezt a meccset nem néztem, mert nem találtam normális linket. De ahogy néztem az eredmény alakulását, szépen felkapaszkodott a Heat. A harmadik negyed valami brutál lehetett. 35-18 :shock:
Kalap, a Boston egyértelműen jobb, képzettebb, nagyobb játékosok vannak ott. Nem egy olyan játékos van aki szvsz képes eldönteni a meccset.
Hétvége pozitívuma: Nyert a Spurs, továbbment a Fradi :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FtcSikiHun 2011.02.13. 21:51:50-kor.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
PCsabi
aka Game90

2011.02.13. 21:49:30

Pedig ott volt a lehetőség, Miller, középről...

Wade nagyon eltűnt az utolsó 5 percben, megint James szenvedését kellett nézni.

Boston ellen idáig háromból semmi, remélem a rájátszásban elkenik a szájukat az öregeknek :twisted:
Válasz küldése