Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egészen friss hír, hogy az NFL feljelentette az NFLPA-t (játékosok szövetsége). Ezzel a lépéssel gyakorlatilag 0% lett az esélye annak, hogy lesz szezonTiTiHenry írta:Ha jol tudom marcius elejen vagy kozepen kell alairni azt a kollektiv szerzodest amitol fugg a dolog.Varatrix írta:Tudja valaki mikor fog eldőlni, hogy lesz e jövőre NFL szezon? Mert ügye volt valami balhé. Valaki kicsit felvilágosítana?
Kozel sem vagyok biztos a dologban ugyhogy nem tudom pontosan hogy kik kozott van nezet elteres.
Ez a csere szerintem is hülyeség, mindkét részről. Rondo nem a szívem csücske, de a liga Top5 irányítója között van. Rubio meg le sem ütötte a labdát az NBA-ben, a képességei nagyon jók, de lehet, hogy nem feküdne neki az NBA, mint pl. Navarronak. Wolves sem cserélné Love-ot, mégiscsak a legjobb játékosuk.Bob_Marley írta:Így van ezt múltkor már pedzegettem, hogy Rondo+ 2nd round pick=Love+Rubio!
Hát ha engem kérdeztek nagyon nem örülnék neki!
Rubio nagyon ügyes srác, de még nagyon szeleburdi!Persze Love meg átvehetné Garnett szerepét, hát nagyon necces!Én imádom Rondo-t nem engedném sehova![]()
Prince meg nagyon alázatos nagyon jó kosaras!Ajánlom nézzétek meg a 2004es döntőt!Ott robbant be igazán a srác!Na őt nagyon szívesen látnám zöldfehérben
Így van ezt múltkor már pedzegettem, hogy Rondo+ 2nd round pick=Love+Rubio!Robcsyy írta:Dotn93 írta:ez engem is érdekelne. én valami olyasmit hallottam, hogy rondo + vki menne minnesotába, és talán love meg rubio bostonba... de nem fixBob_Marley írta: Szerk: vmi olyasmit is hallottam, hogy Kevin Love iránt érdeklődünk...ebből mennyi igaz? (egyébként bírom a srácot, kb lepattanókirály)
ez engem is érdekelne. én valami olyasmit hallottam, hogy rondo + vki menne minnesotába, és talán love meg rubio bostonba... de nem fixDotn93 írta:Bob_Marley írta: Szerk: vmi olyasmit is hallottam, hogy Kevin Love iránt érdeklődünk...ebből mennyi igaz? (egyébként bírom a srácot, kb lepattanókirály)
Ha jol tudom marcius elejen vagy kozepen kell alairni azt a kollektiv szerzodest amitol fugg a dolog.Varatrix írta:Tudja valaki mikor fog eldőlni, hogy lesz e jövőre NFL szezon? Mert ügye volt valami balhé. Valaki kicsit felvilágosítana?
Hát az a helyzet, hogy egyiküket se ismerem, de rájuk gugliztam, és az egyik 31, a másik 32 éves lesz idén...igaz, hiányposztra érkeznének.Bob_Marley írta:Ha már "tervezgetjük" a jövőt, az offseasonben Tayshaun Prince és Rasual Butler a kiszemeltek!Prince szívesen jönne Bostonba, s 1 év van hátra a szerződéséből, Butler meg jó kis kiegészítő emberke lehetne!
Meglássuk, mindenesetre Prince esetleges érkezésével tovább erősödne a védelem
Főleg azt a fajta összeszokottságot lesz nehéz, ami azt gondolom, idén is egyértelmű erőssége a keltáknakBob_Marley írta:Azért akkor felszabadul jó pár milla a sapkából!De akár PP-t KG-t, vagy Allent nehéz lesz pótolni!+ Doc se lesz itt örökké, s sokat számít egy jó tanár!Dotn93 írta:Tényleg mi lesz itt a nagy hármas után? Erősíteni kéne, főleg dobóhátvéd posztra, mer sztem Big Baby tökéletesen fogja átvenni KG helyét a kezdőben, PP-ben is van még pár év, de oda sem ártana nemsoká valaki, de főleg a 36. életévében járó Allen helyére kéne gondolkodni.
Biztos vagyok benne ha idén bajnok a Celtics jövőre elköszön!
Draft pickjeink nem túl előnyösek, de pár év alatt végre lehet hajtani egy generációváltást!
És azért egy Celtics a szabadügynök piacon is csábító!
Szóval okosan igazolgatva (Ainge majdnem mindig maximumot hoz ki a lehetőségekből) jók lehetünk 4-5 múlva is!
Azért akkor felszabadul jó pár milla a sapkából!De akár PP-t KG-t, vagy Allent nehéz lesz pótolni!+ Doc se lesz itt örökké, s sokat számít egy jó tanár!Dotn93 írta:Tényleg mi lesz itt a nagy hármas után? Erősíteni kéne, főleg dobóhátvéd posztra, mer sztem Big Baby tökéletesen fogja átvenni KG helyét a kezdőben, PP-ben is van még pár év, de oda sem ártana nemsoká valaki, de főleg a 36. életévében járó Allen helyére kéne gondolkodni.
Az a helyzet hogy valószínűleg gondolkodnak rajta már, de konkrét lépéseket a fizetési sapka és egyéb dolgok miatt nem tudunk tenni. Ezért szokott törvényszerű lenni az NBA-ben 2-3 év gyengébb periódus ( minimum) miután egy csapat kiöregszik és újjá kell alakulnia. Ez a labdarúgásban kétségkívül egyszerűbb.Dotn93 írta:Tényleg mi lesz itt a nagy hármas után? Erősíteni kéne, főleg dobóhátvéd posztra, mer sztem Big Baby tökéletesen fogja átvenni KG helyét a kezdőben, PP-ben is van még pár év, de oda sem ártana nemsoká valaki, de főleg a 36. életévében járó Allen helyére kéne gondolkodni.
Nekem padtársam, legjobb barátom kosarazott még középsuliban, s mindig mesélte, hogy ez meg ez történt az NBA-ben, én meg soha nem tudtam miről magyarázGame90 írta:Amúgy ha már így belejöttünk, te hány éve nézel NBA-t és miért?
Daffy, Bob már meg is válaszolta nekedBob_Marley írta:szerk2:
ha tippelni lehet, akkor Wade miatt Heat, Knicks is támadó pumpálós gyors kosarat játszik, Raptors meg a fiatalos látványos csapat, szerintem ezért szereted game, vagy nem?
Spurs, meg celtics, meg 2 iszonyat brutál védekezős csapat!2 korszakalkotó zsenivel 4es poszton!
Konferenci 1-8ig jutnak be a csapatok!messideco írta:Az Indiana Pacers következik holnapután.
A rájátszás stb. hogyan működik az NBA-ban?
Szerk: még egy Heat-fan Game90 személyében?
de finoman fogalmaztálGame90 írta:NBA-rájátszás.messideco írta:Az Indiana Pacers következik holnapután.
Lusta voltam leírni![]()
Óriási kedvencem nincs, igazából 3 csapattal szimpatizálok, Knicks, Raptors, Heat. Bostont és a San Antoniot pedig nem igazán kedvelem
NBA-rájátszás.messideco írta:Az Indiana Pacers következik holnapután.
Így vanmessideco írta:Heat szurkoló rajta kívül csak FtcSikiHun, ha jól tudom. Nem bántottál meg, a 2011-es évtől nézem a meccseket, nem ismerem annyira a csapatot, hogy ilyen kérdésekben vitába tudjak szállni.