Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én tényleg nem értem ezt a Montoyát. Bukott versenyzőként elhagyja a Forma 1-et, majd 2-3 hetente - Amerikából(!) - jól megmondja. Őszintén, ki kíváncsi rá?! Elhiszem, sokan szerették a stílusa miatt, de azért nem egy Mansell, Hill, Prost, akiknek a véleménye azért egy csöppet fajsúlyosabb az övénél.
Kimi nem hinném, hogy elmenne a ToyotáhozScorpio írta:Ha viszont mégis távozna a Ferraritól Räikkönen, visszatérhetne Michael Schumacher, akit néhányan már most is szívesen látnának újra az olasz csapatnál.
Jó lenne! RD biztos nem engedi el, nem azért karolta fel, hogy elengedje!Atesz írta:Hát ez nem teljesen így megy, hogy valaki bénázik, aztán hoznak helyette mást, úgy, hogy még fut a szerződése...Scorpio írta:Sajnos Kimi eddig nagy csalódás! Futamokon nincs meg az a tűz benne ami kellene! Ha így marad, akkor el kell gondolkozni azon, hogy egy másik pilotát igazoljanak! Azért
Forza FERRARI!!!
Amúgy Hamiltojn szívesen látnám a Ferrarinál.
Hát ez nem teljesen így megy, hogy valaki bénázik, aztán hoznak helyette mást, úgy, hogy még fut a szerződése...Scorpio írta:Sajnos Kimi eddig nagy csalódás! Futamokon nincs meg az a tűz benne ami kellene! Ha így marad, akkor el kell gondolkozni azon, hogy egy másik pilotát igazoljanak! Azért
Forza FERRARI!!!
Nem igazán tűnt őszinte gratulációnak...Kralo írta:Mint már írtam nézőpont kérdése.![]()
Alonso nem hiszem, hogy erre próbálja kenni azt hogy jelenleg van, aki jobb nála. Hétvégén is láthattad, hogy milyen arcot vágott:, és gratulált.
Hali!Kralo írta: 2. Erre én azt mondtam, hogy Hamiltonnak ugyanilyen jellegű volt a nyilatkozata elötte lévő versenyen.3. Nem mondtad de érezhető, hogy ezt nem találtad szánalmasnak, sőt jogosnak ítélted meg.
4. Erre jött egy okfejtésem a monacoi versenyről, melyszerint Denis jogosan szólt közbe. Ebből kifolyólag Hamiltonnak se volt oka a nyafogásra. Tehát a két nyilatkozat egyenértékű a szememben.
Jó legyen egy bizonyos fokú fanatizmus, de az korrekt legyen. Szídalmazásokat csak jogosan tudok megérteni.
Egyáltalán nem ezt akarom mondani. Hanem, hogy az egész vita (legalábbis a monacoi része) a nyilatkozatokból indult. Viszont mindkét nyilatkozatban van némi igazság.ozsimiki írta:Szóval ezzel azt akarod mondani,hogy nem egyenlőek a feltételekKralo írta: Egyébként az egyértelmű, hogy Hamiltonnak van nagyobb hátszele a McLarennél. Ezen ne is vitatkozzunk szerintem.![]()
Ezért nem bírja megelőzni? (szntem nem ezt akarod,de akkor mit
),vagy ezért kap ki utcsó percekben 1-2 tizeddel Hamitól?
Szntem nem!...
Szóval ezzel azt akarod mondani,hogy nem egyenlőek a feltételekKralo írta: Egyébként az egyértelmű, hogy Hamiltonnak van nagyobb hátszele a McLarennél. Ezen ne is vitatkozzunk szerintem.
3-an,en is utalom oketKralo írta:Végre G-Jay. Most már ketten vagyunk minimum a vörös (vagy tűzpiros) veszedelem ellen. :![]()
Na jó váltsunk témátG-Jay írta:Gratulálok....
Figyu,játssz akkor csak magaddal,látom jól el vagyG-Jay írta:Erröl magyarázok teeeee!ozsimiki írta:
figyi,keresdd elő hol írtam,azt,h meg tudta volna előzni
![]()
Én csak azt írtam,h nem szabadott megpróbálnia
Szntem gondolkozz előbb Te mielőtt írsz vmit....amúgy ha elvakult lennék,akkor megfeletkeznék Schumi dolgairól,stb...+elismertem mindig is,h jó pilóta Alonso..itt nem erről van szó
Szóval előbb gondolkozz....
POnt hogy szabad volt neki előzni, de miután nem sikerált, mondták neki hogy ok, ez igy nem megy, inkább ne törd össze a kocsikat!!!
Ugyhogy már megint te nem figyeltél, és nem gondolkodtál! 2-1 ide
Erröl magyarázok teeeee!ozsimiki írta:
figyi,keresdd elő hol írtam,azt,h meg tudta volna előzni
![]()
Én csak azt írtam,h nem szabadott megpróbálnia
Szntem gondolkozz előbb Te mielőtt írsz vmit....amúgy ha elvakult lennék,akkor megfeletkeznék Schumi dolgairól,stb...+elismertem mindig is,h jó pilóta Alonso..itt nem erről van szó
Szóval előbb gondolkozz....