Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Shandor
Jugador d'estrella

2007.06.20. 16:17:15

Én tényleg nem értem ezt a Montoyát. Bukott versenyzőként elhagyja a Forma 1-et, majd 2-3 hetente - Amerikából(!) - jól megmondja. Őszintén, ki kíváncsi rá?! Elhiszem, sokan szerették a stílusa miatt, de azért nem egy Mansell, Hill, Prost, akiknek a véleménye azért egy csöppet fajsúlyosabb az övénél.

De a legjobb az, hogy nem követi figyelemmel az eseményeket, de mégis, valahogy mindig tudja, mi a helyzet. pfff. Kész röhej.
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.20. 15:25:47

Nagyon nem azt hozza amit kellene! Így később hiába hozná, akkora hátrány lesz, hogy már nem tud mit tenni! Szerintem bármi megtörténhet!
barca99
Llegenda del Barça

2007.06.20. 14:37:39

Az kéne még, hogy Kimi elmenjen a Toyotához. Az egy amolyan pilótasüllyesztő, mint eddig a fociban az Inter volt... :lol: (sorry az Inter fanoktól, kicsit erős a példa, de lehet érteni). Nem azt a tejsesítményt hozza Kimi, mint amit el lehetne tőle várni, de azért nem kéne egyből elküldeni... :shock:
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.20. 13:42:40

Nem lenne csoda! Nagyon jó, és nincs akkora arca! Alonsonak lesznek még nezéz napjai!
PCsabi
aka Game90

2007.06.20. 12:59:48

Scorpio írta:Ha viszont mégis távozna a Ferraritól Räikkönen, visszatérhetne Michael Schumacher, akit néhányan már most is szívesen látnának újra az olasz csapatnál.
Kimi nem hinném, hogy elmenne a Toyotához :roll:

Ezt pedig nem hinném, bár nagyon örülnék neki.

Montoya szerint már most is Hamilton a McLaren első számú versenyzője
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.20. 10:55:52

Kimi jövőre a Toyotánál?

Silverstone-ban az a pletyka járja, hogy a finn versenyző jövőre a Toyotánál folytathatja a versenyzést, természetesen Ralf Schumacher helyén.

A silverstone-i pályán tegnap érdekes hír röppent fel: 2008-ban Kimi Räikkönen a Toyota csapathoz szerződik. A hír annyiban nem meglepő, hogy a rosszul teljesítő Ralf Schumacher leváltására már a fél mezőnyt hírbe hozták. Az viszont már érdekesebb, hogy most a finn versenyző neve is felmerült.

Ugyan egy kicsit Kimi is hasonló helyzetben van a Ferrarinál, mint a német a Toyotánál, azaz nem mindenki elégedett maradéktalanul a teljesítményével, de azért a lépték más. Räikkönen - annak ellenére, hogy mostanában tényleg egy kicsit kedvetlennek tűnik - még mindig jó versenyző, elég csak annyit felhozni, hogy az Amerikai Nagydíjon ő futotta a leggyorsabb kört. A váltás azért is lenne furcsa, mert a finn versenyzőnek 2009-ig szól a szerződése az olasz csapatnál, és a fizetése is a legmagasabb az egész mezőnyben, tehát a pénz sem jelenthet számára nagy vonzerőt.

Ha viszont mégis távozna a Ferraritól Räikkönen, visszatérhetne Michael Schumacher, akit néhányan már most is szívesen látnának újra az olasz csapatnál.

Ralf Schumacher jövőre biztosan megüresedő toyotás helyére hihetőbb jelöltek is vannak: szóba került már a jelenleg spykeres Adrian Sutil is - a csapat jól kereshetne az átigazoláson -, és a Hondánál idén tesztpilótai feladatokat ellátó Christian Klien is versenyezni szeretne 2008-ban.

http://www.vezess.hu
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.20. 10:51:46

Atesz írta:
Scorpio írta:Sajnos Kimi eddig nagy csalódás! Futamokon nincs meg az a tűz benne ami kellene! Ha így marad, akkor el kell gondolkozni azon, hogy egy másik pilotát igazoljanak! Azért

Forza FERRARI!!!
Hát ez nem teljesen így megy, hogy valaki bénázik, aztán hoznak helyette mást, úgy, hogy még fut a szerződése...
Amúgy Hamiltojn szívesen látnám a Ferrarinál. 8)
Jó lenne! RD biztos nem engedi el, nem azért karolta fel, hogy elengedje!
Kimi meg kitudja! Lehet egy közös szerződésbontás! De ez nagyon a véglet!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.20. 10:20:54

Scorpio írta:Sajnos Kimi eddig nagy csalódás! Futamokon nincs meg az a tűz benne ami kellene! Ha így marad, akkor el kell gondolkozni azon, hogy egy másik pilotát igazoljanak! Azért

Forza FERRARI!!!
Hát ez nem teljesen így megy, hogy valaki bénázik, aztán hoznak helyette mást, úgy, hogy még fut a szerződése...
Amúgy Hamiltojn szívesen látnám a Ferrarinál. 8)
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.20. 09:20:23

Sajnos Kimi eddig nagy csalódás! Futamokon nincs meg az a tűz benne ami kellene! Ha így marad, akkor el kell gondolkozni azon, hogy egy másik pilotát igazoljanak! Azért

Forza FERRARI!!!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.19. 18:09:50

Szerintem is megjátszott volt, de nincs ezzel semmi baj. Manapság a fociban is csak megvan játszva a gólöröm. :roll:
in to exile
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.19. 16:58:17

Szerintem se volt őszinte, inkább a médiának ment a dolog, bár ki tudja...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.19. 16:46:39

Kralo írta:Mint már írtam nézőpont kérdése. :roll:

Alonso nem hiszem, hogy erre próbálja kenni azt hogy jelenleg van, aki jobb nála. Hétvégén is láthattad, hogy milyen arcot vágott: :shock: , és gratulált.
Nem igazán tűnt őszinte gratulációnak...
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.06.19. 16:30:02

Mint már írtam nézőpont kérdése. :roll:

Alonso nem hiszem, hogy erre próbálja kenni azt hogy jelenleg van, aki jobb nála. Hétvégén is láthattad, hogy milyen arcot vágott: :shock: , és gratulált.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.19. 15:38:40

Kralo írta: 2. Erre én azt mondtam, hogy Hamiltonnak ugyanilyen jellegű volt a nyilatkozata elötte lévő versenyen.3. Nem mondtad de érezhető, hogy ezt nem találtad szánalmasnak, sőt jogosnak ítélted meg.
4. Erre jött egy okfejtésem a monacoi versenyről, melyszerint Denis jogosan szólt közbe. Ebből kifolyólag Hamiltonnak se volt oka a nyafogásra. Tehát a két nyilatkozat egyenértékű a szememben.

Jó legyen egy bizonyos fokú fanatizmus, de az korrekt legyen. Szídalmazásokat csak jogosan tudok megérteni.
Hali!

Na itt van a véleménykülönbség,ami miatt van a vita :wink: Szntem nem ugyanaz a kaliber...lehet,h Ron papa jogosan szólt bele...de ott bele szólt,megkérte,hogy többet ne próbálkozzon. Míg Alonsonál ilyen nem volt,nem értem akkor minek hozta fel a témát (szntem csakis azért,h tudja mire kenni a gyengébb szereplést),gondolom nem mondták neki,hogy bakker időmérőn kapj ki 1tizeddel,majd próbáldd megelőzni,és vétsdd el az első kanyart (Kanada) :roll: szóval itt nem volt olyan utasítás,h hagydd ne probálkozz,stb.... :wink:

Épp ezért próbáltam leírni a hszeimben,h a szememben miért "jogos" az a jelző amit használtam....szóval nemcsak elküldtem a píbe,mert úgy esett jól,hanem tényleges okot láttam rá :roll: :wink:

Meggyőzni úgyse tudjuk egymást,viszont szntem ez nem jogtalan beszólás volt Alonsonak,amit próbáltam alátámasztani...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.18. 23:53:12

Egyet értek veled!
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Kralo
Entrenador del Barça

2007.06.18. 23:37:09

8 éves kora óta milliókat fektetnek a gyerekbe a McLarennél. Másrészt a származása, hazájában már most hős. Biztosabb a helye a McLarennél, mint Alonsonak. Nah ez a hátszél, amit Fernando is pedzegetett, és ami csapaton belül is érződhet.

Egy kis vázlat a mai napunkról: :lol:

1. Belekötöttél Alonso nyilatkozatába, sőt szánalmasnak tartottad.
2. Erre én azt mondtam, hogy Hamiltonnak ugyanilyen jellegű volt a nyilatkozata elötte lévő versenyen.
3. Nem mondtad de érezhető, hogy ezt nem találtad szánalmasnak, sőt jogosnak ítélted meg.
4. Erre jött egy okfejtésem a monacoi versenyről, melyszerint Denis jogosan szólt közbe. Ebből kifolyólag Hamiltonnak se volt oka a nyafogásra. Tehát a két nyilatkozat egyenértékű a szememben.

Persze mindez csupán nézőpont kérdése és ismételten eljutunk arra a pontra, hogy ki-ki szeresse a kedvencét, és utálja az ellenfelét.
Következő versenynél pedig kezdődik elölről (nem részedről, hanem úgy általánosságban) a sokszori jogtalan fikázás.

Jó legyen egy bizonyos fokú fanatizmus, de az korrekt legyen. Szídalmazásokat csak jogosan tudok megérteni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 21:57:26

Hm! Amellett,hogy értelek,mégsem :lol:

Kicsit ellentmondasz,vagy nemtom:

Szóval mindenki tudja,h Haminak nagyobb a szele :lol: :lol: :oops: mint Alonsonak...de amikor leírom,h ez mit is jelent kb,akkor mégse azt....akkor mit jelenthet? Vagy milyen előnye lehet ebből? :roll:

Persze HA IGAZ...szntem azért ez nem...bár ha így folytatja,hogy sorra győzi le,akkor előbb utóbb fontosabbnak fogják tartani,mivel több sansza lesz a VB-re...de ez még távolibb jövő....
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.06.18. 21:53:58

ozsimiki írta:
Kralo írta: Egyébként az egyértelmű, hogy Hamiltonnak van nagyobb hátszele a McLarennél. Ezen ne is vitatkozzunk szerintem.
Szóval ezzel azt akarod mondani,hogy nem egyenlőek a feltételek :?: :roll: Ezért nem bírja megelőzni? (szntem nem ezt akarod,de akkor mit :?: ),vagy ezért kap ki utcsó percekben 1-2 tizeddel Hamitól?

Szntem nem!...
Egyáltalán nem ezt akarom mondani. Hanem, hogy az egész vita (legalábbis a monacoi része) a nyilatkozatokból indult. Viszont mindkét nyilatkozatban van némi igazság.
Erre mondtam még délután, hogy Hamilton nyilatkozata nem zavart senkit, viszont Alonso egyből le lett oltva. Pedig csak ki merte mondani, amit szerintem mindenki tud, de egyből kapta az oltást. Nem érzem a korrekt hozzáállást.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 21:46:44

Kralo írta: Egyébként az egyértelmű, hogy Hamiltonnak van nagyobb hátszele a McLarennél. Ezen ne is vitatkozzunk szerintem.
Szóval ezzel azt akarod mondani,hogy nem egyenlőek a feltételek :?: :roll: Ezért nem bírja megelőzni? (szntem nem ezt akarod,de akkor mit :?: ),vagy ezért kap ki utcsó percekben 1-2 tizeddel Hamitól?

Szntem nem!...
Kép
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.06.18. 21:45:53

Kralo írta:Végre G-Jay. Most már ketten vagyunk minimum a vörös (vagy tűzpiros) veszedelem ellen. : :lol:
3-an,en is utalom oket :twisted:
Kép

Més qué un Club!!!
Kralo
Entrenador del Barça

2007.06.18. 21:43:58

Hm. Még mindig Monacoról megy a vita?

Hamilton gyorsabb volt, ez tény, de be is vallotta, többször érintette a falat (láthattuk is) és csúszkált. Alonso viszont végig egyenletesen, precizen vezetett, ahogy ezt Monacoban kell. Szóval fenn állt a veszélye annak, hogy ha utoléri, akkor bekövetkezhet a baj, és akkor McLarentől -18 pont és Ferrari 1-2...
Kérdezem én ebben a szituban, a csapat szempontjából Monacoban (!) melyik ökör hagyja egy újoncnak, aki még előzést nem produkált, hogy el kezdjen kapálódzni Alonso mögött esélytelenül, igen esélytelenül.

Egyébként az egyértelmű, hogy Hamiltonnak van nagyobb hátszele a McLarennél. Ezen ne is vitatkozzunk szerintem.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 21:40:09

G-Jay írta:Gratulálok....
Na jó váltsunk témát :wink: 8) :lol: (amúgy köszi,én is... :lol: )

Kimi spórólt:

http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=17475

Kár,hogy eddig első futamot kivéve mindig úgy tűnik,h spóról... :?
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.18. 21:01:12

Gratulálok....
California Love
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 20:53:07

G-Jay írta:
ozsimiki írta:
:lol: figyi,keresdd elő hol írtam,azt,h meg tudta volna előzni :?: :wink: Én csak azt írtam,h nem szabadott megpróbálnia :wink: Szntem gondolkozz előbb Te mielőtt írsz vmit....amúgy ha elvakult lennék,akkor megfeletkeznék Schumi dolgairól,stb...+elismertem mindig is,h jó pilóta Alonso..itt nem erről van szó :wink: Szóval előbb gondolkozz....
Erröl magyarázok teeeee!
POnt hogy szabad volt neki előzni, de miután nem sikerált, mondták neki hogy ok, ez igy nem megy, inkább ne törd össze a kocsikat!!!
Ugyhogy már megint te nem figyeltél, és nem gondolkodtál! 2-1 ide :lol:
Figyu,játssz akkor csak magaddal,látom jól el vagy :wink: :lol:

Én a szememnek hiszek inkább ha megengeded :wink: Nem a vizsgálatoknak....az volt,hogy megérkezett mögé vmi kumma nagy tempóval..majd 1-2 kör után ismét nőtt a hézag....milyen érdekes :?: Meg biztos alapból volt olyan búskomor feje miután vége lett a nagydíjnak,és alapból lett belőle KISEBB botrány....perszee Te gondolkodsz.... :oops: :twisted:

Nem azt írtam,hogy megbírta volna előzni,de abban biztos vagyok,hogy a végig a seggében tudott volna lenni :wink: Az igazamat támasztja alá az elmúlt két futam... 8)

Na vitát lezárom,ne személyeskedjünk,tényeken felesleges vitatkozni :lol: 8) Na megyek gondolkodok tovább... :twisted:
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.18. 20:27:58

ozsimiki írta:
:lol: figyi,keresdd elő hol írtam,azt,h meg tudta volna előzni :?: :wink: Én csak azt írtam,h nem szabadott megpróbálnia :wink: Szntem gondolkozz előbb Te mielőtt írsz vmit....amúgy ha elvakult lennék,akkor megfeletkeznék Schumi dolgairól,stb...+elismertem mindig is,h jó pilóta Alonso..itt nem erről van szó :wink: Szóval előbb gondolkozz....
Erröl magyarázok teeeee!
POnt hogy szabad volt neki előzni, de miután nem sikerált, mondták neki hogy ok, ez igy nem megy, inkább ne törd össze a kocsikat!!!
Ugyhogy már megint te nem figyeltél, és nem gondolkodtál! 2-1 ide :lol:
California Love
Válasz küldése