Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát igen,és akkor 4hely eleve foglalt volt...ugye 2Ferrari,2Merci... ha jól emlékszem a szezon első 3 versenye közt volt akkor a Brazil,és akkor Schumi győzőtt az tuti. (első 3at behúzta,és 24ponttal ment Mika előttVito írta:Vettel neve ugyanis mostantól a legfiatalabb pontszerzői cím mellett is ott van. Az érdem a vasárnapi futam előttig Jenson Buttoné volt, aki 20 évesen és két hónaposan a 2000-es brazil futamon szerzett pontot. Vettel július 3.-án lesz 20 éves..Los Banditos írta:Pedig nagyon tehetséges kölök. Mindjárt az első versenyén pontot szerzett és megelőzte a csapattátsát. Igaz, egy kevés szerencsével.Nagy tehetség...
kemény két és fél hónappal előzte meg Buttont! azért még annyit megjegyeznék, hogy Button idejében még csak az első hat versenyző kapott pontot
Vettel neve ugyanis mostantól a legfiatalabb pontszerzői cím mellett is ott van. Az érdem a vasárnapi futam előttig Jenson Buttoné volt, aki 20 évesen és két hónaposan a 2000-es brazil futamon szerzett pontot. Vettel július 3.-án lesz 20 éves..Los Banditos írta:Pedig nagyon tehetséges kölök. Mindjárt az első versenyén pontot szerzett és megelőzte a csapattátsát. Igaz, egy kevés szerencsével.Nagy tehetség...
ez igen Kralo!Kralo írta:Okés ozsi túl van tárgyalva. Te kedveled Schumit én pedig alonsot ez van.
Button. Várom vissza az elejébe. Ha nem utálnám a Ferrarit azt mondanám, hogy cserélhetne igazán helyet Massaval. És akkor 4 jó arc lenne az élen.
De mivel nem szeretem a Ferrarit ezért jobb lenne, ha a Honda (kedvenc személyautóim egyike a Honda Civic titokban ilyenre gyűjtök de suli mellett áhh: http://www.economico.cl/images/honda%20 ... 0corto.jpg) kapná összemagát, bár idén erre már nem látok esélyt.
ő aszhem Vettel....Vito írta:ő pedig alapból hendikeppel indul nálam:
Vito írta:legyetek Button rajongók!
őt nem bántja senki sem, mert nincs miért.
végtelenül korrekt, allűröktől mentes, higgadt, ügyes pilóta, csak a verdája béna.
ő pedig alapból hendikeppel indul nálam:Vito írta:legyetek Button rajongók!
őt nem bántja senki sem, mert nincs miért.
végtelenül korrekt, allűröktől mentes, higgadt, ügyes pilóta, csak a verdája béna.
nekem mostanábannem nagy öröm F1-et nézni:
-Schumi szelleme még most is belengi a pályákat, a véleményem ismeritek róla
-Massa egy színtelen, szagtalan selypítős plüssmaci
-Kimiről bebizonyosodott, hogy nem igazi top pilóta, dehát ilyen habitussal nem is lehet az senki. őt aztán semmi sem érdekli. ha győz, ha nem egyre megy. szvsz egy vesztes. pedig...
-Alonso egy arrogáns nagyszájú, ámde ügyes pilóta, de az elmúlt két évben sokatt tett azért, hogy ne zárjam a szívembe. pedig megvolt az esélye, hogy
legalább közömbös legyen sokaknak -a teljesítménye alapján legalábbis biztosan.
-Alonso nem is olyan ügyes? hiszen egy újonc konstans veri.
apropó Hamilton! őt sem szeretem -egyszerűen nem bírja bevenni a gyomrom, hogy újonc létére rögtön egy VB autóban kezdi meg pályafutását. emellett még egyszer nem előzött, a safety car is mindig neki kedvez, alapból mákkirály. egy nyugtat: egyszer ennek is vége lesz.
Esküszöm,h nem állítottam ilyenre a betűketKralo írta:Hm. Oks. Elfogadom a véleményedet. De a két nyilatkozat ugyanaz, ha már száraz tényeknél tartunk, és ugyebár a nyilatkozat nem tetszett..
Másrészt én nem feltétlen csak a véleményedre reagálok. Míg a te véleményeden van a fórum 96%-a, addig írkálok a nagy közösségnek, és ez olykor belekeveredik a te hozzászólásodra adott válaszomba.
Én ezzel a mértéktelen Alonso fikázással nem értek egyet, ami ebben a topicban folyik. És visszaolvashatod, hogy hányan írnak korrekten. Tehát lehet, hogy óvodás módszerhez folyamodok, és beleszaladok abba a hibába, hogy visszaszólok. Elnézést.
U.i.: Legközelebb jobban odafigyelek és külön hszben általánosítok majd. Normál betűket is látom.Jah és igen egyetértek az u.i.-d azon részével, hogy komállak.
G-Jay írta:Na most [auto_cenzúra] fel az agyam ozsi!
Monacóban szerinted megelőzhette volna Hamilton Alonsot? Valaki is megelőzhette volna szerinted azon a pályán? Ne legyél már ennyire elvakult! Még a nagy Sumi sem tudta megelőzni annak idején, szerinted monacoban nem fogta volna meg Hamiltont?????
Ja és persze a Ron Dennises beleszólásosba azt azért vedd már bele, hogy 20 körrel a vége előtt érte utól, de 10 körrel a vge előtt szoltak rá Hamira, mert hagyták addig hagy próbálkozzon!!! És ezt nem ők nyilatkozták, hanem a vizsgálat során derült ki, és ezért nem is büntették meg a mercit!!!!
Gondolkozz mielőtt irsz, és ne legyél elvakult
Kralo!Kralo írta:Ozsimiki!
Tudom Schumi egy Szent!
Alonsoval kapcsolatban, tényleg vannak furcsa nyilatkozatai. De idén teljesen korrekt volt eddig, ennek ellenére mindig megtaláljátok. Egyébként egy kezemen meg tudom számolni a rosszra sikerült nyilatkozatait.
Felhántorgatott dolgai (persze mi mást hiszen Schuminak ilyen problémái nem voltak , őt annyira nyomták, hogy nem került ilyen helyzetbe):
Az első esetet én se értem, szerintem se volt szép dolog tőle.
A másodikra pedig: Hamilton elötte két héttel lenyilatkozta ugyanezt, hogy Alonso jobban támogatott. Akkor mindenki bólogatott. Nos ha Alonso lenyilatkozza ugyanezt akkor ő egy féreg.Hogy van ez?? Te tudod mi folyik a csapatnál? Én tudom? Megmondom: nem tudjuk. /Eto'ot sem a nyilatkozatai miatt szerettem meg./
Tehát eljutottunk arra a pontra, hogy a sok Schumifannak vkin le kell vezetni azt a sok beszólást, amit jogosan kapott. Viszont be kell látnunk Alonson mit lehet szídni: kétszer durrant el az agya, egy-két buta nyilatkozat és Real Madrid fan. Ennyi nem több. Szánalom.
Jaj nehogy magadra vedd. Természetesen a Ferrarira gondoltam.ozsimiki írta:Hm,én lennék,vagy mindenkire érted aki Ferrari fanKralo írta: Végre G-Jay. Most már ketten vagyunk minimum a vörös (vagy tűzpiros) veszedelem ellen. :![]()
Rem utóbbi
Én sem neveztelek el semminek sem....
Szntem egyáltalán nincs igazad....G-Jay írta:Persze, haa vb cimed mulhat rajta, végülis igazad van, tényleg nem kell mégesnek lenni egy [auto_cenzúra], aki nem bir kereket felrakni, meg h megbüntetnek Massa feltartásáért, aki kis tulzással a visszapillantóban sem volt látható stb., még jó hogy kicsit bepöccent, spanyol, heves vérmérsékletü, az meg nem egy embernél fordul elő, hogy a mérgét nem azon vezeti le akin kell, valahol kiadta a dühöt ennyi! Ez nem hasonlítható sumáker dolgaihoz!!! Közel sem...ozsimiki írta: Szntem a választ megadta pár nagyon nagy Versenyző,és ez pedig a következőNEM
Persze, haa vb cimed mulhat rajta, végülis igazad van, tényleg nem kell mégesnek lenni egy [auto_cenzúra], aki nem bir kereket felrakni, meg h megbüntetnek Massa feltartásáért, aki kis tulzással a visszapillantóban sem volt látható stb., még jó hogy kicsit bepöccent, spanyol, heves vérmérsékletü, az meg nem egy embernél fordul elő, hogy a mérgét nem azon vezeti le akin kell, valahol kiadta a dühöt ennyi! Ez nem hasonlítható sumáker dolgaihoz!!! Közel sem...ozsimiki írta: Szntem a választ megadta pár nagyon nagy Versenyző,és ez pedig a következőNEM
Szerintem nem személyre, hanem a ferkákra gondolt!ozsimiki írta:Hm,én lennék,vagy mindenkire érted aki Ferrari fanKralo írta: Végre G-Jay. Most már ketten vagyunk minimum a vörös (vagy tűzpiros) veszedelem ellen. :![]()
Rem utóbbi
Én sem neveztelek el semminek sem....
Amúgy Hami val semmi bajom,sőőőőőőőőtRemélem ha a Ferrarik nem,akkor Ő majd szépen elveri Alonsot
![]()
![]()
![]()
Hm,én lennék,vagy mindenkire érted aki Ferrari fanKralo írta: Végre G-Jay. Most már ketten vagyunk minimum a vörös (vagy tűzpiros) veszedelem ellen. :![]()
Szntem a választ megadta pár nagyon nagy Versenyző,és ez pedig a következőG-Jay írta:Te nem szidnád a csapatot, amikor az élről esel ki mert nem tudnak kereket rakni fel?
Az meg természetes hogy brit segit britnek, magyar is segitene magyarnak inkább! Ezt csak megjegyezte, de nem szidta a mekit!