Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 17:18:45

Vito írta:
Los Banditos írta:Pedig nagyon tehetséges kölök. Mindjárt az első versenyén pontot szerzett és megelőzte a csapattátsát. Igaz, egy kevés szerencsével. :) Nagy tehetség...
Vettel neve ugyanis mostantól a legfiatalabb pontszerzői cím mellett is ott van. Az érdem a vasárnapi futam előttig Jenson Buttoné volt, aki 20 évesen és két hónaposan a 2000-es brazil futamon szerzett pontot. Vettel július 3.-án lesz 20 éves..

kemény két és fél hónappal előzte meg Buttont! azért még annyit megjegyeznék, hogy Button idejében még csak az első hat versenyző kapott pontot :wink:
Hát igen,és akkor 4hely eleve foglalt volt...ugye 2Ferrari,2Merci... ha jól emlékszem a szezon első 3 versenye közt volt akkor a Brazil,és akkor Schumi győzőtt az tuti. (első 3at behúzta,és 24ponttal ment Mika előtt 8),aszhem... )

És Talán egy Williamssel szerzett pontot :roll:
Majd igazolt át később a BAR-hoz....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Vito
Llegenda del Barça

2007.06.18. 16:55:42

Los Banditos írta:Pedig nagyon tehetséges kölök. Mindjárt az első versenyén pontot szerzett és megelőzte a csapattátsát. Igaz, egy kevés szerencsével. :) Nagy tehetség...
Vettel neve ugyanis mostantól a legfiatalabb pontszerzői cím mellett is ott van. Az érdem a vasárnapi futam előttig Jenson Buttoné volt, aki 20 évesen és két hónaposan a 2000-es brazil futamon szerzett pontot. Vettel július 3.-án lesz 20 éves..

kemény két és fél hónappal előzte meg Buttont! azért még annyit megjegyeznék, hogy Button idejében még csak az első hat versenyző kapott pontot :wink:
Vito
Llegenda del Barça

2007.06.18. 16:53:18

Kralo írta:Okés ozsi túl van tárgyalva. Te kedveled Schumit én pedig alonsot ez van.

Button :cry: . Várom vissza az elejébe. Ha nem utálnám a Ferrarit azt mondanám, hogy cserélhetne igazán helyet Massaval. És akkor 4 jó arc lenne az élen. :P De mivel nem szeretem a Ferrarit ezért jobb lenne, ha a Honda (kedvenc személyautóim egyike a Honda Civic titokban ilyenre gyűjtök de suli mellett áhh: http://www.economico.cl/images/honda%20 ... 0corto.jpg) kapná összemagát, bár idén erre már nem látok esélyt.
ez igen Kralo!
én Hondat használok... IMÁDOM!
nem a legújabbat, hanem az ezelőtti szériát.
a képen lévő civic az egyik legnagyobb durranása a Hondanak, a kasztnija még ma is megállja a helyét és asszem ebbe tették bele legelőször a Honda i-vtec változó szelepvezérlésű motorját, valamint ezekbe még turbot is tettek (1600ccm-178LE).
nagyon szép, hajrá!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.18. 16:52:35

Pedig nagyon tehetséges kölök. Mindjárt az első versenyén pontot szerzett és megelőzte a csapattátsát. Igaz, egy kevés szerencsével. :) Nagy tehetség...
in to exile
Kralo
Entrenador del Barça

2007.06.18. 16:42:14

Okés ozsi túl van tárgyalva. Te kedveled Schumit én pedig alonsot ez van.

Button :cry: . Várom vissza az elejébe. Ha nem utálnám a Ferrarit azt mondanám, hogy cserélhetne igazán helyet Massaval. És akkor 4 jó arc lenne az élen. :P De mivel nem szeretem a Ferrarit ezért jobb lenne, ha a Honda (kedvenc személyautóim egyike a Honda Civic titokban ilyenre gyűjtök de suli mellett áhh: http://www.economico.cl/images/honda%20 ... 0corto.jpg) kapná összemagát, bár idén erre már nem látok esélyt.
Vito
Llegenda del Barça

2007.06.18. 16:37:55

nem szoktam külső alapján ítélkezni, de ez a srác kiverte a biztosítékot.
kész.
olyan, mint Schumi kiskorában :lol:

viccen kívül, egyszerűen nem szimpatikus első blikkre. ez van.
Heidfeldet például szeretem, pedig ő német.
NH szimpatikus
SV nem szimpatikus
:D
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 16:32:59

Vito írta:ő pedig alapból hendikeppel indul nálam:

Kép
ő aszhem Vettel....

azért mert német :?:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 16:32:14

Vito írta:legyetek Button rajongók!
őt nem bántja senki sem, mert nincs miért.
végtelenül korrekt, allűröktől mentes, higgadt, ügyes pilóta, csak a verdája béna.
:) Amúgy Button jellemzésével teljesen egyetértek :wink: Tényleg szimpatikus figura...sokkal szívesebben nézném az élbolyban,de olyan kedvencem mint Schumi nem lesz még1,az tuti! Amikor versenyzett meg evidens nálam,h nem szorítok úgyanúgy még1 pilótának...

Lehet ennek nem örülsz Vito,de számomra nagyon hasonlít Button,a hazája beli Tim Henman(teniszező)-re,aki nagyon sokra hívatott volt elvileg...csak nem jött ki :? Persze itt a technika alaposan közbeszól,míg Tim csak egyszerűen nem az volt akinek hitték....
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.06.18. 16:31:10

Vito írta:legyetek Button rajongók!
végtelenül korrekt, allűröktől mentes, higgadt, ügyes pilóta, csak a verdája béna.

nekem mostanábannem nagy öröm F1-et nézni:
-Schumi szelleme még most is belengi a pályákat, a véleményem ismeritek róla
-Massa egy színtelen, szagtalan selypítős plüssmaci
-Kimiről bebizonyosodott, hogy nem igazi top pilóta, dehát ilyen habitussal nem is lehet az senki. őt aztán semmi sem érdekli. ha győz, ha nem egyre megy. szvsz egy vesztes. pedig...
-Alonso egy arrogáns nagyszájú, ámde ügyes pilóta, de az elmúlt két évben sokatt tett azért, hogy ne zárjam a szívembe. pedig megvolt az esélye, hogy
legalább közömbös legyen sokaknak -a teljesítménye alapján legalábbis biztosan.
-Alonso nem is olyan ügyes? hiszen egy újonc konstans veri.
apropó Hamilton! őt sem szeretem -egyszerűen nem bírja bevenni a gyomrom, hogy újonc létére rögtön egy VB autóban kezdi meg pályafutását. emellett még egyszer nem előzött, a safety car is mindig neki kedvez, alapból mákkirály. egy nyugtat: egyszer ennek is vége lesz.

8)
ő pedig alapból hendikeppel indul nálam:

Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 16:26:47

Kralo írta:Hm. Oks. Elfogadom a véleményedet. De a két nyilatkozat ugyanaz, ha már száraz tényeknél tartunk, és ugyebár a nyilatkozat nem tetszett..

Másrészt én nem feltétlen csak a véleményedre reagálok. Míg a te véleményeden van a fórum 96%-a, addig írkálok a nagy közösségnek, és ez olykor belekeveredik a te hozzászólásodra adott válaszomba.

Én ezzel a mértéktelen Alonso fikázással nem értek egyet, ami ebben a topicban folyik. És visszaolvashatod, hogy hányan írnak korrekten. Tehát lehet, hogy óvodás módszerhez folyamodok, és beleszaladok abba a hibába, hogy visszaszólok. Elnézést.

U.i.: Legközelebb jobban odafigyelek és külön hszben általánosítok majd. Normál betűket is látom. :P Jah és igen egyetértek az u.i.-d azon részével, hogy komállak.
Esküszöm,h nem állítottam ilyenre a betűket :wink: :lol: de komolyan,szntem az idézésnél vmit el*****na de ez legyen a legnagyobb gondunk :lol:

Kralo,nem baj,h visszaszólsz,hisz erről szól a fórum,nekem az előbb az nem tetszett,h azt írtad,h Schumi egy szent...persze irónikusan...mert én ilyet sosem állítottam...ez zavart!

Próbálok kicsit összegezni:

Bírom,Bírtam Schumit,te bírod,bírtad Alonsot...

teszem azt,ha Schumi nyilatkozna bármi olyat,ami sznted nem fain,akkor szóvá tennéd,mert Te nem bírod,meg lenne értve...most én szóvátettem Alonso esetében,mert ÉN nem bírom....

Az tény,h itt nagyon sokan rühellik még a spanyolt,de nem ismerem a többség okait erre....azért írtam csak az én nevemben...

Nálam ott kezdődőtt,amikor ütőképes kocsivá érett alatta a Renault,egyből olyan hangon nyilatkozott Schumiról (akit ugye én bírok,ergo természetes,h nem tetszett :wink: )mintha a spanyol x@*ta volna az F1ET :twisted: :evil: Úgymondd lenézte nagyon....persze olyan nyilatkozatot is találunk,amikor meg korrekt volt....na nálam itt kezdődőtt az ellenszenv...és ez csak fokozódótt....
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.06.18. 16:26:22

legyetek Button rajongók!

nekem mostanábannem nagy öröm F1-et nézni:
-Schumi szelleme még most is belengi a pályákat, a véleményem ismeritek róla
-Massa egy színtelen, szagtalan selypítős plüssmaci
-Kimiről bebizonyosodott, hogy nem igazi top pilóta, dehát ilyen habitussal nem is lehet az senki. őt aztán semmi sem érdekli. ha győz, ha nem egyre megy. szvsz egy vesztes. pedig...
-Alonso egy arrogáns nagyszájú, ámde ügyes pilóta, de az elmúlt két évben sokatt tett azért, hogy ne zárjam a szívembe. pedig megvolt az esélye, hogy
legalább közömbös legyen sokaknak -a teljesítménye alapján legalábbis biztosan.
-Alonso nem is olyan ügyes? hiszen egy újonc konstans veri.
apropó Hamilton! őt sem szeretem -egyszerűen nem bírja bevenni a gyomrom, hogy újonc létére rögtön egy VB autóban kezdi meg pályafutását. emellett még egyszer nem előzött, a safety car is mindig neki kedvez, alapból mákkirály. egy nyugtat: egyszer ennek is vége lesz.

8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 16:20:49

G-Jay írta:Na most [auto_cenzúra] fel az agyam ozsi!

Monacóban szerinted megelőzhette volna Hamilton Alonsot? Valaki is megelőzhette volna szerinted azon a pályán? Ne legyél már ennyire elvakult! Még a nagy Sumi sem tudta megelőzni annak idején, szerinted monacoban nem fogta volna meg Hamiltont?????
Ja és persze a Ron Dennises beleszólásosba azt azért vedd már bele, hogy 20 körrel a vége előtt érte utól, de 10 körrel a vge előtt szoltak rá Hamira, mert hagyták addig hagy próbálkozzon!!! És ezt nem ők nyilatkozták, hanem a vizsgálat során derült ki, és ezért nem is büntették meg a mercit!!!!

Gondolkozz mielőtt irsz, és ne legyél elvakult
:lol: figyi,keresdd elő hol írtam,azt,h meg tudta volna előzni :?: :wink: Én csak azt írtam,h nem szabadott megpróbálnia :wink: Szntem gondolkozz előbb Te mielőtt írsz vmit....amúgy ha elvakult lennék,akkor megfeletkeznék Schumi dolgairól,stb...+elismertem mindig is,h jó pilóta Alonso..itt nem erről van szó :wink: Szóval előbb gondolkozz....
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.06.18. 16:16:43

Hm. Oks. Elfogadom a véleményedet. De a két nyilatkozat ugyanaz, ha már száraz tényeknél tartunk, és ugyebár a nyilatkozat nem tetszett..

Másrészt én nem feltétlen csak a véleményedre reagálok. Míg a te véleményeden van a fórum 96%-a, addig írkálok a nagy közösségnek, és ez olykor belekeveredik a te hozzászólásodra adott válaszomba.

Én ezzel a mértéktelen Alonso fikázással nem értek egyet, ami ebben a topicban folyik. És visszaolvashatod, hogy hányan írnak korrekten. Tehát lehet, hogy óvodás módszerhez folyamodok, és beleszaladok abba a hibába, hogy visszaszólok. Elnézést.

U.i.: Legközelebb jobban odafigyelek és külön hszben általánosítok majd. Normál betűket is látom. :P Jah és igen egyetértek az u.i.-d azon részével, hogy komállak.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.18. 16:05:32

Na most basztad fel az agyam ozsi!

Monacóban szerinted megelőzhette volna Hamilton Alonsot? Valaki is megelőzhette volna szerinted azon a pályán? Ne legyél már ennyire elvakult! Még a nagy Sumi sem tudta megelőzni annak idején, szerinted monacoban nem fogta volna meg Hamiltont?????
Ja és persze a Ron Dennises beleszólásosba azt azért vedd már bele, hogy 20 körrel a vége előtt érte utól, de 10 körrel a vge előtt szoltak rá Hamira, mert hagyták addig hagy próbálkozzon!!! És ezt nem ők nyilatkozták, hanem a vizsgálat során derült ki, és ezért nem is büntették meg a mercit!!!!

Gondolkozz mielőtt irsz, és ne legyél elvakult
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 15:59:13

Kralo írta:Ozsimiki!

Tudom Schumi egy Szent!
Alonsoval kapcsolatban, tényleg vannak furcsa nyilatkozatai. De idén teljesen korrekt volt eddig, ennek ellenére mindig megtaláljátok. Egyébként egy kezemen meg tudom számolni a rosszra sikerült nyilatkozatait.

Felhántorgatott dolgai (persze mi mást hiszen Schuminak ilyen problémái nem voltak , őt annyira nyomták, hogy nem került ilyen helyzetbe):

Az első esetet én se értem, szerintem se volt szép dolog tőle.
A másodikra pedig: Hamilton elötte két héttel lenyilatkozta ugyanezt, hogy Alonso jobban támogatott. Akkor mindenki bólogatott. Nos ha Alonso lenyilatkozza ugyanezt akkor ő egy féreg. :roll: Hogy van ez?? Te tudod mi folyik a csapatnál? Én tudom? Megmondom: nem tudjuk. /Eto'ot sem a nyilatkozatai miatt szerettem meg./

Tehát eljutottunk arra a pontra, hogy a sok Schumifannak vkin le kell vezetni azt a sok beszólást, amit jogosan kapott. Viszont be kell látnunk Alonson mit lehet szídni: kétszer durrant el az agya, egy-két buta nyilatkozat és Real Madrid fan. Ennyi nem több. Szánalom.
Kralo!

Ugyanmár EMBER! Mikor írtam ilyet? csak mai nap leírtam 3x,hogy sajnos neki is voltak dolgai,amivel tisztában is vagyok :wink: :wink: Akkor miről írsz :?:

Én a saját nevemben írtam,nem a többi Schumi fanéban,és nekem nem azért nem szimpi,mert megverte Schumit,ezt te is tudhatod,amikor 2005ben esélye sem volt Schuminak a VB-re akkor is így utáltam,pedig akkor Kimit verte el....(Merci akkor persze folyamatosan ment tönkre :roll: ) szóval semmi köze ahhoz,h levezetnék akármit is...nekem nem szimpatikus,és ha okot ad rá,márpedig adott,akkor leírom a véleményem :wink: Nem értelek,miért kell más dolgokat belelátni ebbe...

Hamilton esete Monacoban: a vak is látta,h utolérte,majd mindenki megtudhatta,h Ron Dennis szólt közbe :wink:

Alonso esete: kanadában az időmérőn kikapott Hamitől..majd a versenyen nem tudott úgy menni mint a Brit...próbálta rögtön megelőzni,nem ment,vesztett helyeket...stb...

Sznted ez a két eset teljesen úgyanaz :?: :roll: :roll: :roll: :roll: Hát korántsem.... Emiatt az esetért a szurkolók nem hiszik azt,h Hamit támogatnák (mert nem is),de ami Monacoban volt annál inkább...

U.i.:
semmi gondom Veled,szntem neked sem Velem...kultúráltan leírjuk a véleményünket,csak kérlek figyeldd azt is,h mit írok...mert az első mondatod nem erről árulkodik,és azt is vedd figyelembe,h a saját nevembe írom,nem pedig a többiekében....Thanks! és Béke!
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.06.18. 15:55:21

ozsimiki írta:
Kralo írta: Végre G-Jay. Most már ketten vagyunk minimum a vörös (vagy tűzpiros) veszedelem ellen. : :lol:
Hm,én lennék,vagy mindenkire érted aki Ferrari fan :?: Rem utóbbi :roll: Én sem neveztelek el semminek sem....
Jaj nehogy magadra vedd. Természetesen a Ferrarira gondoltam.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 15:51:42

G-Jay írta:
ozsimiki írta: Szntem a választ megadta pár nagyon nagy Versenyző,és ez pedig a következő :arrow: NEM :wink:
Persze, haa vb cimed mulhat rajta, végülis igazad van, tényleg nem kell mégesnek lenni egy [auto_cenzúra], aki nem bir kereket felrakni, meg h megbüntetnek Massa feltartásáért, aki kis tulzással a visszapillantóban sem volt látható stb., még jó hogy kicsit bepöccent, spanyol, heves vérmérsékletü, az meg nem egy embernél fordul elő, hogy a mérgét nem azon vezeti le akin kell, valahol kiadta a dühöt ennyi! Ez nem hasonlítható sumáker dolgaihoz!!! Közel sem...
Szntem egyáltalán nincs igazad.... :wink:

Alonso is hibázott már,akkor a szerelője hibázott....de szntem nem akkor mondogatta,h hát nem segítik,mert eligazol....ez akkor is szánalmas...semmivel sem sportszerűbb,mint Schumi dolgai...)Schumi az ellenfelei ellen vétett,ő meg Sajátjait sértette meg...)
Lentebb írtam,sok dolga volt Schuminak is,de ha győzőtt mindig megköszönte,ha nem sikerült akkor sem fordult el a csapattól,sőőőt biztatta őket....

Ezt a részt én lezárom,ezek szntem tények,ha nem hiszed olvass utána...

U.i.: kiváncsi lettem volna Alonso meddig maradt volna egy olyan csapatban,mit Schumi 1996-2000ig...Ferrari,szinte sehol nem voltak addig,jött M.S.,Brawn,Todt már ott volt....és közösen felépítettek 4-5 :!: év alatt egy sokáig egyeduralkodó istállót :wink: Alonso meg már nyafog,ha egy-két verseny nem úgy sül el,ahogy Ő kívánná....
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.06.18. 15:51:07

Ozsimiki!

Tudom Schumi egy Szent!

Alonsoval kapcsolatban, tényleg vannak furcsa nyilatkozatai. De idén teljesen korrekt volt eddig, ennek ellenére mindig megtaláljátok. Egyébként egy kezemen meg tudom számolni a rosszra sikerült nyilatkozatait.

Felhántorgatott dolgai (persze mi mást hiszen Schuminak ilyen problémái nem voltak , őt annyira nyomták, hogy nem került ilyen helyzetbe):

Az első esetet én se értem, szerintem se volt szép dolog tőle.
A másodikra pedig: Hamilton elötte két héttel lenyilatkozta ugyanezt, hogy Alonso jobban támogatott. Akkor mindenki bólogatott. Nos ha Alonso lenyilatkozza ugyanezt akkor ő egy féreg. :roll: Hogy van ez?? Te tudod mi folyik a csapatnál? Én tudom? Megmondom: nem tudjuk. /Eto'ot sem a nyilatkozatai miatt szerettem meg./

Tehát eljutottunk arra a pontra, hogy a sok Schumifannak vkin le kell vezetni azt a sok beszólást, amit jogosan kapott. Viszont be kell látnunk Alonson mit lehet szídni: kétszer durrant el az agya, egy-két buta nyilatkozat és Real Madrid fan. Ennyi nem több. Szánalom.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.18. 15:45:20

ozsimiki írta: Szntem a választ megadta pár nagyon nagy Versenyző,és ez pedig a következő :arrow: NEM :wink:
Persze, haa vb cimed mulhat rajta, végülis igazad van, tényleg nem kell mégesnek lenni egy [auto_cenzúra], aki nem bir kereket felrakni, meg h megbüntetnek Massa feltartásáért, aki kis tulzással a visszapillantóban sem volt látható stb., még jó hogy kicsit bepöccent, spanyol, heves vérmérsékletü, az meg nem egy embernél fordul elő, hogy a mérgét nem azon vezeti le akin kell, valahol kiadta a dühöt ennyi! Ez nem hasonlítható sumáker dolgaihoz!!! Közel sem...
California Love
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.18. 15:42:12

ozsimiki írta:
Kralo írta: Végre G-Jay. Most már ketten vagyunk minimum a vörös (vagy tűzpiros) veszedelem ellen. : :lol:
Hm,én lennék,vagy mindenkire érted aki Ferrari fan :?: Rem utóbbi :roll: Én sem neveztelek el semminek sem....

Amúgy Hami val semmi bajom,sőőőőőőőőt :wink: Remélem ha a Ferrarik nem,akkor Ő majd szépen elveri Alonsot :wink: :lol: 8) :lol:
Szerintem nem személyre, hanem a ferkákra gondolt!
California Love
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 15:38:12

Amúgy Hami val semmi bajom,sőőőőőőőőt :wink: Remélem ha a Ferrarik nem,akkor Ő majd szépen elveri Alonsot :wink: :lol: 8) :lol:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 15:36:41

G-Jay írta:Te nem szidnád a csapatot, amikor az élről esel ki mert nem tudnak kereket rakni fel?

Az meg természetes hogy brit segit britnek, magyar is segitene magyarnak inkább! Ezt csak megjegyezte, de nem szidta a mekit!
Szntem a választ megadta pár nagyon nagy Versenyző,és ez pedig a következő :arrow: NEM :wink:
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.18. 15:34:20

Te nem szidnád a csapatot, amikor az élről esel ki mert nem tudnak kereket rakni fel?

Az meg természetes hogy brit segit britnek, magyar is segitene magyarnak inkább! Ezt csak megjegyezte, de nem szidta a mekit!
California Love
Kralo
Entrenador del Barça

2007.06.18. 15:33:44

Javaslom a szavazás újraindítását. Nem látom Hamiltont a listán. :)

Végre G-Jay. Most már ketten vagyunk minimum a vörös (vagy tűzpiros) veszedelem ellen. : :lol:

Egyébként sokan szídták a Forma1-et. Pedig most igazán van esemény. Kérdés az erősorrend a McLarenen belül, Ferrarin belül és a két csapat között is. Mondjuk igaz, hogy a többiek kicsit elmaradnak, de hát technikai verseny .. BMW-k se rosszak, sőt vannak bíztató jelek máshol is. Igazából én 5-6 éve ábrándultam ki belőle egyszer, de Alonso és a Renault újra színt vitt bele. Idén szerintem még kiélezetebb, mint előző két évben, ugyanis 4 esélyes lett az egyéni vb.... de jó is lenne ha mondjuk még utsó 3 versenyre is 4 esélyes maradna.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.18. 15:28:11

Kralo!

Tisztán emlékszem sajnos azokra az esetekre,amikor ténylegesen elengedték Schumit..én sem örültem,és hidd el a Német sem akarta,h úgy legyen! Ő egy Bajnok,aki anélkül is SIMÁN nyerte volna az idényt :wink: Szóval nem múlott azokon semmi sem...úgyanúgy 7x VB lenne....nem emiatt lett ekkora rekord halmozó....nagyon rossz,és szégyenteljes döntés volt a Ferraritól,ezt sosem vitattam!

De hogy tisztán lássunk: 1000%ig biztos vagyok,h Schumi nem akarta egyik esetben sem,h csak úgy elengedjék! Megoldotta volna Ő azt...(itt nem azt értem,amikor csak 1-2 kör volt hátra..) Ebben Te is biztos lehetsz,ez nem az Ő sara (vannak viselt dolgai,amikkel teljesen tisztában vagyok,de nehogy már mindent rá lehessen kenni :? :wink: ).

De beszéljünk kicsit Alonsoról...úgy kérdem Tőled,h tudom,Te szimpatizáls a Spanyollal:

Azt mivel magyaráznád,hogy amikor kicsit kakiban van a gyerek,rögtön "érdekesen" nyilatkozik SAJÁT csapatáról :evil: :?
Tavaly amikor szoros lett a csata közte,és Schumi között,egyből nekiesett a Renaultnak,hogy hát nem kap meg mindent,mert Ő úgyis távozik a Mercihez,bla,bla,bla :arrow: Szánalom!

Idén amikor érzékeli,hogy Hamilton magasról letojja,h 2x vb,és mindent megtesz,h legyőzze,egyből lenyilatkozza,hogy Hát Ő brit,a csapat is az,és így nem segítik eléggé :evil: :arrow: Szánalom :!:

Schumacher tett dúrva dolgokat sajnos,de nem [auto_cenzúra] bele azoknak a tenyerébe akiknek nagyon sokat köszönhet :!: :idea: :wink:
Kép
Válasz küldése