Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyenlőre csak összefoglalót láttam,így biztos igazad van. Mondjuk a kifordulósat láttam, óriás voltBob_Marley írta:Igaz „kevés” volt a gólpassza, de olyan labdákat adott megint hogy hihetetlen!Betörés, 3 ember között kicsavarodva ki Allennek természetesen triplára!Kalap1988 írta: Hát igen, megfogadta a tanácsom, ha ha kukacoskodó akarok lenni, akkor sok az eladott labda és kevés a gólpassz
Mindenesetre ez kell tőle, amikor Allen nincs óriási formában, illetve Davis is főleg csak a 4-ik negyedben villogott. Ilyenkor neki kell előlépni, Pierce és Garnett csak ritkán nyer meccset, ketten pontgyártásban kevesek hozzá. Szép volt R9! A büntetőt sem dobta borzasztóan most. Mindenesetre én javasolnám neki, hogy a nyarat tegye rá a dobásra, annyira nem vészes a technikája, meg tudja tanulni.
Daniels meg sajnos minimum egy hónap de akár több is lehet!
Elég súlyos nyaksérülést szenvedett!De a csapat egy emberként ott állt mellette, s Rondo le is hajolt hozzá, mielőtt hordágyon elvitték, nem akarom túl misztifikálni, de utána nagyon beindult Rondo!Biztos, hogy Danielsért is küzdöttek a srácok!Szörnyű egy nap volt a tegnapi….Kubicától, Danielsig
Igaz „kevés” volt a gólpassza, de olyan labdákat adott megint hogy hihetetlen!Betörés, 3 ember között kicsavarodva ki Allennek természetesen triplára!Kalap1988 írta: Hát igen, megfogadta a tanácsom, ha ha kukacoskodó akarok lenni, akkor sok az eladott labda és kevés a gólpassz
Mindenesetre ez kell tőle, amikor Allen nincs óriási formában, illetve Davis is főleg csak a 4-ik negyedben villogott. Ilyenkor neki kell előlépni, Pierce és Garnett csak ritkán nyer meccset, ketten pontgyártásban kevesek hozzá. Szép volt R9! A büntetőt sem dobta borzasztóan most. Mindenesetre én javasolnám neki, hogy a nyarat tegye rá a dobásra, annyira nem vészes a technikája, meg tudja tanulni.
Hát igen, megfogadta a tanácsomBob_Marley írta:Na sikerült megverni a a Magicet 91-80ra!
Ma csupa szörnyűségek történtek (Kubica, a brazil srác), s erre még jött Daniels borzalmas esése!Azt mondják ő is jól van, de bevitték a kórházba fejsérüléssekkel!Ahogy arra számítani lehetett ez már PO szerű meccs volt!Rengeteg ütközés fault, szabálytalanság!Howard néha elég kegyetlenül ütögette lefele a pici betörő emberkéket!De nálunk meg Perk "nem kegyelmezett"!Borzalmas kezdés, majd a hihetetlen védekezés ismét meghozta az eredményt!Szünetben Howard 22 pont, második félidőben 6!!!!
Rondo meg a harmadik negyedben fantasztikus volt, s megfogadva Kalap tanácsátpontgyártásban is kivette a részét rendesen!Szezoncsúcs 26 pont, s rengeteg betörés, a büntetők is estek, sőt 3ast is vágott R9
Pierce is nagyon hasznos volt, s nagyon kellett az ő jó játéka is, Allen picit halványabb volt mint mostanában szokott lenni, de 2 trojkát beszórt
A Magicnél meg a jó védekezésnek hála nem mentek a triplák 3/24es mutató "megsüvegelendő".....!
Heat is nyert így nagyon fontos győzelem volt, s remélhetőleg Daniels is mihamarabb felépül, mert nagyon jó volt mostanában s hosszú az út a 18ik bajnoki címig!
Jeff Gundy szerint Steelers győzelem lesz 24-20![]()
Semmit nem jelent a tipp, legyen jó meccs s izgalmas!Lassan kezdődik
KEzd összeállni a D a Steelersnél, szerintem is benne van a fordítás!De a vége felé szerintem!Game90 írta:
Steelers TD-vel kezdődik a 2. félidő. Nagy meccs! (Csak én érzem úgy, hogy fordítani fog a Steelers?)
Bizony nagy a show, igaz én nem szeretem a zenéjüket, de látványban nagyon ott volt az egész!miihii írta:Óriási műsort ad a B.E.P. ,király a halftime show
Nemh lerobbantnak,de meglepően jó erőben lévőnek tűntBob_Marley írta:Na felkerültek Pittsburgh pontok is a táblára!
Külön örömteli, hogy mutatták Michael Douglast, s a betegsége ellenére már nem tűnik annyira "lerobbantnak"!