Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta: igen,
GO STEELERS! de GBtől se sajnálom ha úgy alakul.
Köszi.csababarca írta: Igen, tavaly is kint voltak,ha jól emlékszem.
Kezdőrúgásnál mondta Ricsi,hogy nem hallják a saját hangjukat,olyan hangzavar van
igen,Game90 írta:Közvetítés elejéről lemaradtam, Ricsiék kinnt vannak a helyszínen?
GB-nek szorítok.
Game90 írta:Közvetítés elejéről lemaradtam, Ricsiék kinnt vannak a helyszínen?
GB-nek szorítok.
Ugyanígy vagyok vele én is. Tökre semleges mindkettő,de úgy meg nem szeretek meccset nézni,h egyiknek sem hajtok,így legyen a GB.visca el barca írta:számomra is elég semleges lesz az esti SB, igazabol nem tudom melyiknek kellen szurkolnom... egyik csapat sem aszivem csücske, de mivel semlegesként nem tudnam nezni, nyerjen inkabb a GB...
Persze az is kérdés lesz, hogyan állítják meg a Woodley-Harrison párost, de a Steelers offensive lineja nagyobb gondban lesz szerintem. Az is csoda már, hogy a Steelers bejutott a SB-ba ennyi sérülttel (mondjuk pont a Packers az, ahol még több sérült volt az év során) és főleg Jonathan Scott-tal kezdő LT-ként, emellé még kidőlt a kezdő C is (Pouncey) a Jets ellen, ahol látni is lehetett, hogy Legursky nem a legjobb megoldás...visca el barca írta:számomra is elég semleges lesz az esti SB, igazabol nem tudom melyiknek kellen szurkolnom... egyik csapat sem aszivem csücske, de mivel semlegesként nem tudnam nezni, nyerjen inkabb a GB... amugy nem értem h a fogadoirdaknal miért eselyesek enyivel... sztem a PS sokkal jobb csapat... lényegében az egesz meccs azon fog mulni, hogy rodgersék mire mennek woodleyék ellen... sztem nem sokra(ha ma mixelnék tuti pitts gyozelemre fogadnék...)
Érdekes, én (bár a Mavs elleni meccset még nem néztem meg) tartom Robinsont érdemesnek arra, hogy ott legyen a cserepadon!Bob_Marley írta: Akit még kiemelnék "negatívan" az Robinson, most már egyre több helyen olvasom cserélné akarjuk!Most egy picit össze is szedte magát az utóbbi pár meccsen!Katasztrofális néha a tripla mutatója, s csak shoot shoot....pedig nagyon kellene egy jó Robinson a PO-ban, mert olyan impulzust tud adni a csapatnak, hogy hihetetlen, s egy Heatet pl a padok elleni csatában kell megverni!
Én szeretem Nate-t, de én meg azért üvölteném le a fejét, amikor pályán van megáll az "élet", nem folyik a labda, csak Robinson 1-1-se megy és dobóedzése!Ha behozzák kettesbe, akkor meg megáll a sarokba, s onnan shoot!Pedig van a srácban!
De majd jön West lassan, s lesz egy kis játék is a pdatól
A szavaimból nem derült ki, de én is amellett vagyok, hogy Melo vegye a sátorfáját és menjen Amar'e mellé, csak vmi olyasmit hallottam talán a Miami-New York meccs alatt (sport 1), hogy Danilot, draft jogot meg még valakiket adnának, de ez ugye lehetetlen, mert Anthonynak lejár a szerződése a nyáron. Vagy a fizetési sapka miatt passzolnának el egy pár spílert? Sőt, bár nincs reális alapja, de egy jó irányítót is vinnék oda, tele van a liga kiváló PG-kal, ezért jutott eszembe CP. De D-Williamst és Nasht is szívesen megnézném ott, mert tényleg emeli a liga színvonalát ha összeállnak nagy hármasok, és hát Felton helyére nem is ártana valaki... (bár annyira nem rossz, de azért nem az általam felsorolt 3 irányító képességű). Nashnek ez még 1 esély lehetne a gyűrűre, ilyenről nem csiripelnek a madarak?Kalap1988 írta:Hát azért szerintem akármennyire jó játékos Gallinari, Anthony keresztbe veri. Persze ez nem azt jelenti, hogy biztosan jó lenne vele a New York, mert előfordulhat, hogy nem értik meg egymást Stou-val, vagy épp öncélúan játszanak, de azt hiszem, hogy a mostani jó példák láttán ( Celtics majd a Miami összeállása) ők is inkább azt követnék. Szerintem egyébként a New York, vagy épp Denver taktikájával képtelenség bajnokságot nyerni. Mondom ezt úgy, hogy nagyon szeretem nézni a játékukat, illetve annak idején a Phoenixet is szerettem nézni. Ők már olyan szinten művelték, hogy annál jobban csak a minden poszton legjobb játékosokkal lehet ( ami ugye képtelenség) mégsem nyertek bajnokságot, mert igazán erős védekezés nélkül nem lehet egyszerűen NBA-t nyerni. Kíváncsi leszek azért, hogy hová megy végül Carmelo, összeállhat jövőre még egy erős csapat így. Szerintem a Celtics trade jót tett anno a ligának, mert a klasszis játékosok egy tető alá hozása emeli a liga színvonalát mindenképpen. Jó példának bizonyult. Cp-nek nagyon kellene egy jobb csapat, ez is tény, de nem tudom, hogy mi lehet a reális. Ő messze nem feszegeti a képességei határait, egész egyszerűen azért, mert a hornets-ben nem is lehet annyira motivált. Sajnos.Dotn93 írta:Egyébként ki mit tippel, hol folytatja Anthony? New Yorkban? Szerintetek kell oda? Mer Galinari elég jól nyomja a posztján, nem kéne odaadni!
(egy másik kérdés: CP a Hornetsből nem akar eljönni? Sokkal jobb játékos szerintem mint hogy ott tengesse mindennapjait.)
Hát azért szerintem akármennyire jó játékos Gallinari, Anthony keresztbe veri. Persze ez nem azt jelenti, hogy biztosan jó lenne vele a New York, mert előfordulhat, hogy nem értik meg egymást Stou-val, vagy épp öncélúan játszanak, de azt hiszem, hogy a mostani jó példák láttán ( Celtics majd a Miami összeállása) ők is inkább azt követnék. Szerintem egyébként a New York, vagy épp Denver taktikájával képtelenség bajnokságot nyerni. Mondom ezt úgy, hogy nagyon szeretem nézni a játékukat, illetve annak idején a Phoenixet is szerettem nézni. Ők már olyan szinten művelték, hogy annál jobban csak a minden poszton legjobb játékosokkal lehet ( ami ugye képtelenség) mégsem nyertek bajnokságot, mert igazán erős védekezés nélkül nem lehet egyszerűen NBA-t nyerni. Kíváncsi leszek azért, hogy hová megy végül Carmelo, összeállhat jövőre még egy erős csapat így. Szerintem a Celtics trade jót tett anno a ligának, mert a klasszis játékosok egy tető alá hozása emeli a liga színvonalát mindenképpen. Jó példának bizonyult. Cp-nek nagyon kellene egy jobb csapat, ez is tény, de nem tudom, hogy mi lehet a reális. Ő messze nem feszegeti a képességei határait, egész egyszerűen azért, mert a hornets-ben nem is lehet annyira motivált. Sajnos.Dotn93 írta:Egyébként ki mit tippel, hol folytatja Anthony? New Yorkban? Szerintetek kell oda? Mer Galinari elég jól nyomja a posztján, nem kéne odaadni!
(egy másik kérdés: CP a Hornetsből nem akar eljönni? Sokkal jobb játékos szerintem mint hogy ott tengesse mindennapjait.)
Ahogy Titi is azGame90 írta:23:15kor kezdődik a közvetítés, a meccs passz, de szerintem éjfél előtt nem kezdik el.messideco írta:Holnap hánytól lesz a Super Bowl?
Snoop Dogg már készül a döntőre, Steelers-fan:
http://www.worldstarhiphop.com/videos/v ... z7T2C700r1
Fél 1-kor lesz a kezdőrúgás.Game90 írta:23:15kor kezdődik a közvetítés, a meccs passz, de szerintem éjfél előtt nem kezdik el.messideco írta:Holnap hánytól lesz a Super Bowl?