Először is este ha ki lehet fogni számomra "rosszabb" Superbowlt- akkor ez a mai az!A 2 kedvenc csapatom csoportellenfelei játsszák a döntőt....

Sokkal jobb lenne egy Bears-Ravens védelem háború
De ha már választani kell, akkor GB!Mert ők legalább megérdemelték (én meglátásom szerint), hogy megverjék a Bearst, de a Steelers, csak a Baltimore hihetetlen leeresztésének köszönheti, hogy behúzta, meg a végén egy kis hazai pályának!
NBA:Felton nagyon nagyon jó irányító, s D'Antoni szisztémájában tökéletes!
Ahogy Kalap is írta, ez a szisztéma nem biztos, hogy jó!Hozzáteszem a Magic féle Howard középen, s 4 shooter kint a 3ason kívül se túl eredményes!CP3-ről rengeteg hír volt, hogy elhagyja a Hornetset, de végül maradt, s nagy haverja Melonak!Volt olyan verzió is, hogy mindketten trade NY!Én nem tudom mi lesz, ki hova megy, de akkora hype lesz megint most nyáron!Kicsit már idegesítő volt, hogy az NBA.comon is más videó nem volt csak, Lebron the decision!Persze sokakat érdekel napról napra mi történik, de hogy élő adásban mondja meg hova igazol.....hát az számomra mindennek a teteje volt
És nem lenne túl jó egy decision 2.0
Nahs már elég idős, Phoenixben fog maradni, Deron Williams meg kell a Jazznek!Szóval NY-ban Felton maradni fog szerintem!Melo meg menni fog NY-ba....Érdekes csapat lesz!
Robinsont meg a Celticslife.com on olvastam!De most "elhallgattak" a pletykák!
Én is szeretem a kis "szamarat", de a PO-ban nem fér bele a rengeteg tégla.....olvastam nem rég egy elég durva trade ötletet.....
Rondo for Love-Rubio.....Ez nyárra vonatkozólag!Értem én hogy Garnett már nem 10 éves de Love 0 Po rutinnal, s Rubio aki soha nem tudni, mit akar!
Ma Celticsben akarok játszani, holnap Barcelonában.....Ez tényleg eléggé hápogós hírnek véltem, de már annyi agyament trade összejött (de ez remélem nem fog), hogy már a fene se tudja mi igaz mi nem!
szerk: ma emberi időpontban SB előtt lehet hangolni, mert nagyon jó meccsek vannak!
18tól magyar idő szerint 3 meccs van, ebből a Clippers megy Miamiba (Griffin-Bosh csata), NY-ba megy a Suns, s van egy Nets-Indiana meccs is 18kor!
Utánna meg 20:30 jön a Gardenbe a Magic

Eléggé hullámvasutas az Orlando-i csapat, s nagyon kell nekik a meccs miután a Bulls kikapott a Warriorstól!Igazi Po hangulatú derbire van kilátás, s remélhetőleg C's győzelemmel