USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.07. 01:08:11

Ajaj.........LEgrosszabkor (ha van ilyen) Int TD!
Na fel van adva a lecke, mert ez így hidegzuhany
Bár a franc se tudja kinek szurkoljak :evil: De ez így nem lesz izgi, bár a 2 nem igazán szeretett csapat játszik (az én szemszögemből)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.02.07. 01:10:50-kor.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.07. 01:08:08

HOPPÁÁÁÁ, Interception return TD!!!! 8)

Rothlisberger eladta, Collins visszahordta :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2011.02.07. 01:05:14

Megérkeztek a pontok is ebbe a csodálatosan gyönyörű stadionba 8)

És máris itt a folytatááásss!
Ezt nagyon eldobta BigBen,szép visszahordás volt azzal a bukfenccel a végén :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2011.02.07. 01:09:11-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.07. 01:02:45

Ezt megérdemelték, húztak egy váratlant 3 és 1-nél és bejött!
Pedig nagyon közel volt nem is egyszer a a sackhez a D!De jó drive volt, s olykor szerencsés
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.02.07. 01:02:40

ozsimiki írta: igen,

GO STEELERS! de GBtől se sajnálom ha úgy alakul.
csababarca írta: Igen, tavaly is kint voltak,ha jól emlékszem.
Kezdőrúgásnál mondta Ricsi,hogy nem hallják a saját hangjukat,olyan hangzavar van :D
Köszi.

Mákos Ricsiék :)

Packers TD!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.07. 01:01:00

GB TD 8)
Nelson :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.07. 00:53:07

Amire számítani lehetett jók a védelmek, s a meccs is jó!
Van egy hangulat most is a stadionban :lol:
Azért már majdnem volt egy nagy special team "hiba", s ezeken sok múlhat!
Remélem Wash &go Polamalu szerezz 1-2 lasztit :lol:
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.07. 00:40:31

Game90 írta:Közvetítés elejéről lemaradtam, Ricsiék kinnt vannak a helyszínen?

GB-nek szorítok.
igen,

GO STEELERS! de GBtől se sajnálom ha úgy alakul.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.07. 00:40:14

Game90 írta:Közvetítés elejéről lemaradtam, Ricsiék kinnt vannak a helyszínen?

GB-nek szorítok.

Igen, tavaly is kint voltak,ha jól emlékszem.
Kezdőrúgásnál mondta Ricsi,hogy nem hallják a saját hangjukat,olyan hangzavar van :D
PCsabi
aka Game90

2011.02.07. 00:36:58

Közvetítés elejéről lemaradtam, Ricsiék kinnt vannak a helyszínen?

GB-nek szorítok.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.07. 00:26:42

Rachel a Glee-ből mit énekelt?
Azért nem semmi, azt hittem először,hogy az a sorozat ilyen High School Musical féle tinglitangli énekelgetős izé,de egyébként minden szereplője nagyon jól énekel. És úgy néz ki eléggé elismertek az USA-ban,ha már a legnagyobb sporteseményre is elhívták a főszereplőt.

Én most a GB-nek szurkolok Rodgers és Mathews miatt. 8)
miihii
KHAL

2011.02.07. 00:20:35

visca el barca írta:számomra is elég semleges lesz az esti SB, igazabol nem tudom melyiknek kellen szurkolnom... egyik csapat sem aszivem csücske, de mivel semlegesként nem tudnam nezni, nyerjen inkabb a GB...
Ugyanígy vagyok vele én is. Tökre semleges mindkettő,de úgy meg nem szeretek meccset nézni,h egyiknek sem hajtok,így legyen a GB.
Néha amikor nem tudok dönteni h melyik legyen,akkor meg mindig annak,akinél épp a labda van :D
De most a Sajtfejűek mellett a voksom. (Ezzel a tudattal biztos szárnyakat kapnak :mrgreen: )
Meg mindenekelőtt amellett,h legyen vagy 100 pont 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.06. 23:22:16

Na sikerült megverni a a Magicet 91-80ra!
Ma csupa szörnyűségek történtek (Kubica, a brazil srác), s erre még jött Daniels borzalmas esése!Azt mondják ő is jól van, de bevitték a kórházba fejsérüléssekkel!Ahogy arra számítani lehetett ez már PO szerű meccs volt!Rengeteg ütközés fault, szabálytalanság!Howard néha elég kegyetlenül ütögette lefele a pici betörő emberkéket!De nálunk meg Perk "nem kegyelmezett"!Borzalmas kezdés, majd a hihetetlen védekezés ismét meghozta az eredményt!Szünetben Howard 22 pont, második félidőben 6!!!!
Rondo meg a harmadik negyedben fantasztikus volt, s megfogadva Kalap tanácsát :lol: pontgyártásban is kivette a részét rendesen!Szezoncsúcs 26 pont, s rengeteg betörés, a büntetők is estek, sőt 3ast is vágott R9 :lol: Pierce is nagyon hasznos volt, s nagyon kellett az ő jó játéka is, Allen picit halványabb volt mint mostanában szokott lenni, de 2 trojkát beszórt :wink:
A Magicnél meg a jó védekezésnek hála nem mentek a triplák 3/24es mutató "megsüvegelendő".....!
Heat is nyert így nagyon fontos győzelem volt, s remélhetőleg Daniels is mihamarabb felépül, mert nagyon jó volt mostanában s hosszú az út a 18ik bajnoki címig!

Jeff Gundy szerint Steelers győzelem lesz 24-20 :lol:
Semmit nem jelent a tipp, legyen jó meccs s izgalmas!Lassan kezdődik :lol:
Kép
Kép
Kép
maki
Jugador del Barça

2011.02.06. 19:11:51

visca el barca írta:számomra is elég semleges lesz az esti SB, igazabol nem tudom melyiknek kellen szurkolnom... egyik csapat sem aszivem csücske, de mivel semlegesként nem tudnam nezni, nyerjen inkabb a GB... amugy nem értem h a fogadoirdaknal miért eselyesek enyivel... sztem a PS sokkal jobb csapat... lényegében az egesz meccs azon fog mulni, hogy rodgersék mire mennek woodleyék ellen... sztem nem sokra :D (ha ma mixelnék tuti pitts gyozelemre fogadnék...)
Persze az is kérdés lesz, hogyan állítják meg a Woodley-Harrison párost, de a Steelers offensive lineja nagyobb gondban lesz szerintem. Az is csoda már, hogy a Steelers bejutott a SB-ba ennyi sérülttel (mondjuk pont a Packers az, ahol még több sérült volt az év során) és főleg Jonathan Scott-tal kezdő LT-ként, emellé még kidőlt a kezdő C is (Pouncey) a Jets ellen, ahol látni is lehetett, hogy Legursky nem a legjobb megoldás...
Én is a Packerst tartom esélyesebbnek ezért, de majd 0:30-tól kiderül :D
visca el barca
Presidente del Barça

2011.02.06. 15:11:42

számomra is elég semleges lesz az esti SB, igazabol nem tudom melyiknek kellen szurkolnom... egyik csapat sem aszivem csücske, de mivel semlegesként nem tudnam nezni, nyerjen inkabb a GB... amugy nem értem h a fogadoirdaknal miért eselyesek enyivel... sztem a PS sokkal jobb csapat... lényegében az egesz meccs azon fog mulni, hogy rodgersék mire mennek woodleyék ellen... sztem nem sokra :D (ha ma mixelnék tuti pitts gyozelemre fogadnék...)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.06. 14:23:19

Először is este ha ki lehet fogni számomra "rosszabb" Superbowlt- akkor ez a mai az!A 2 kedvenc csapatom csoportellenfelei játsszák a döntőt.... :? Sokkal jobb lenne egy Bears-Ravens védelem háború :lol:
De ha már választani kell, akkor GB!Mert ők legalább megérdemelték (én meglátásom szerint), hogy megverjék a Bearst, de a Steelers, csak a Baltimore hihetetlen leeresztésének köszönheti, hogy behúzta, meg a végén egy kis hazai pályának!

NBA:Felton nagyon nagyon jó irányító, s D'Antoni szisztémájában tökéletes!
Ahogy Kalap is írta, ez a szisztéma nem biztos, hogy jó!Hozzáteszem a Magic féle Howard középen, s 4 shooter kint a 3ason kívül se túl eredményes!CP3-ről rengeteg hír volt, hogy elhagyja a Hornetset, de végül maradt, s nagy haverja Melonak!Volt olyan verzió is, hogy mindketten trade NY!Én nem tudom mi lesz, ki hova megy, de akkora hype lesz megint most nyáron!Kicsit már idegesítő volt, hogy az NBA.comon is más videó nem volt csak, Lebron the decision!Persze sokakat érdekel napról napra mi történik, de hogy élő adásban mondja meg hova igazol.....hát az számomra mindennek a teteje volt :lol:
És nem lenne túl jó egy decision 2.0 :lol:

Nahs már elég idős, Phoenixben fog maradni, Deron Williams meg kell a Jazznek!Szóval NY-ban Felton maradni fog szerintem!Melo meg menni fog NY-ba....Érdekes csapat lesz!
Robinsont meg a Celticslife.com on olvastam!De most "elhallgattak" a pletykák!
Én is szeretem a kis "szamarat", de a PO-ban nem fér bele a rengeteg tégla.....olvastam nem rég egy elég durva trade ötletet.....
Rondo for Love-Rubio.....Ez nyárra vonatkozólag!Értem én hogy Garnett már nem 10 éves de Love 0 Po rutinnal, s Rubio aki soha nem tudni, mit akar!
Ma Celticsben akarok játszani, holnap Barcelonában.....Ez tényleg eléggé hápogós hírnek véltem, de már annyi agyament trade összejött (de ez remélem nem fog), hogy már a fene se tudja mi igaz mi nem!

szerk: ma emberi időpontban SB előtt lehet hangolni, mert nagyon jó meccsek vannak!
18tól magyar idő szerint 3 meccs van, ebből a Clippers megy Miamiba (Griffin-Bosh csata), NY-ba megy a Suns, s van egy Nets-Indiana meccs is 18kor!
Utánna meg 20:30 jön a Gardenbe a Magic :lol: Eléggé hullámvasutas az Orlando-i csapat, s nagyon kell nekik a meccs miután a Bulls kikapott a Warriorstól!Igazi Po hangulatú derbire van kilátás, s remélhetőleg C's győzelemmel :lol:
Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.02.06. 13:19:32

Bob_Marley írta: Akit még kiemelnék "negatívan" az Robinson, most már egyre több helyen olvasom cserélné akarjuk!Most egy picit össze is szedte magát az utóbbi pár meccsen!Katasztrofális néha a tripla mutatója, s csak shoot shoot....pedig nagyon kellene egy jó Robinson a PO-ban, mert olyan impulzust tud adni a csapatnak, hogy hihetetlen, s egy Heatet pl a padok elleni csatában kell megverni!
Én szeretem Nate-t, de én meg azért üvölteném le a fejét, amikor pályán van megáll az "élet", nem folyik a labda, csak Robinson 1-1-se megy és dobóedzése!Ha behozzák kettesbe, akkor meg megáll a sarokba, s onnan shoot!Pedig van a srácban!

De majd jön West lassan, s lesz egy kis játék is a pdatól :lol:
Érdekes, én (bár a Mavs elleni meccset még nem néztem meg) tartom Robinsont érdemesnek arra, hogy ott legyen a cserepadon!

Egyébként Westet még nem láttam játszani, jó? Mert Wafer szerintem (még??) nem elég jó, és azért a West (ha jó)-Robinson (dobóhátvédet is tud játszani, ha jól tudom, nem?), Daniels-Big Baby-Shaq cserepad igen jól hangzik 8)

Nagyon jó ezt a cserepadot leírni, szerintem kétségtelenül a miénk a legerősebb pad a ligában!

Am hol olvastad ezt? Kire cserélnék el?
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.06. 13:03:01

Az a helyzet, hogy amíg a játékost köti a szerződése, addig csak akkora fizetéssel távozhat, mint a jelenlegi klubjánál. Így Melo ugyan mehet, mert neki lejáró a szerződése és a Miami vagy a Celtics hármas mintájára visszavehet az igényeiből, hogy beférjen a sapka alá, de az általad említett három játékos közül szerintem mindenkit köti még a szerződése. Aztán, ha tévedek cáfoljon meg valaki. Márpedig Amare és Anthony fizetése mellé adott esetben biztos nem fér be egy CP3,DW, vagy Nash jelenlegi fizetése. Lejáró szerződés esetén visszavehet, egyébként viszont köti.
Az meg valószínű, hogy a fizetési sapka miatt passzolnak. Illetve lehet, hogy eredetileg szó volt arról, hogy még a szezon vége előtt cserélnek. Elképzelhető, hogy a New York erősíteni akart még erre a szezonra, hogy végre a fővárosban is legyen erős playoff csapat. ( így sem gyengék)
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.02.06. 10:48:46

Kalap1988 írta:
Dotn93 írta:Egyébként ki mit tippel, hol folytatja Anthony? New Yorkban? Szerintetek kell oda? Mer Galinari elég jól nyomja a posztján, nem kéne odaadni!

(egy másik kérdés: CP a Hornetsből nem akar eljönni? Sokkal jobb játékos szerintem mint hogy ott tengesse mindennapjait.)
Hát azért szerintem akármennyire jó játékos Gallinari, Anthony keresztbe veri. Persze ez nem azt jelenti, hogy biztosan jó lenne vele a New York, mert előfordulhat, hogy nem értik meg egymást Stou-val, vagy épp öncélúan játszanak, de azt hiszem, hogy a mostani jó példák láttán ( Celtics majd a Miami összeállása) ők is inkább azt követnék. Szerintem egyébként a New York, vagy épp Denver taktikájával képtelenség bajnokságot nyerni. Mondom ezt úgy, hogy nagyon szeretem nézni a játékukat, illetve annak idején a Phoenixet is szerettem nézni. Ők már olyan szinten művelték, hogy annál jobban csak a minden poszton legjobb játékosokkal lehet ( ami ugye képtelenség) mégsem nyertek bajnokságot, mert igazán erős védekezés nélkül nem lehet egyszerűen NBA-t nyerni. Kíváncsi leszek azért, hogy hová megy végül Carmelo, összeállhat jövőre még egy erős csapat így. Szerintem a Celtics trade jót tett anno a ligának, mert a klasszis játékosok egy tető alá hozása emeli a liga színvonalát mindenképpen. Jó példának bizonyult. Cp-nek nagyon kellene egy jobb csapat, ez is tény, de nem tudom, hogy mi lehet a reális. Ő messze nem feszegeti a képességei határait, egész egyszerűen azért, mert a hornets-ben nem is lehet annyira motivált. Sajnos.
A szavaimból nem derült ki, de én is amellett vagyok, hogy Melo vegye a sátorfáját és menjen Amar'e mellé, csak vmi olyasmit hallottam talán a Miami-New York meccs alatt (sport 1), hogy Danilot, draft jogot meg még valakiket adnának, de ez ugye lehetetlen, mert Anthonynak lejár a szerződése a nyáron. Vagy a fizetési sapka miatt passzolnának el egy pár spílert? Sőt, bár nincs reális alapja, de egy jó irányítót is vinnék oda, tele van a liga kiváló PG-kal, ezért jutott eszembe CP. De D-Williamst és Nasht is szívesen megnézném ott, mert tényleg emeli a liga színvonalát ha összeállnak nagy hármasok, és hát Felton helyére nem is ártana valaki... (bár annyira nem rossz, de azért nem az általam felsorolt 3 irányító képességű). Nashnek ez még 1 esély lehetne a gyűrűre, ilyenről nem csiripelnek a madarak?
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.06. 10:33:43

Dotn93 írta:Egyébként ki mit tippel, hol folytatja Anthony? New Yorkban? Szerintetek kell oda? Mer Galinari elég jól nyomja a posztján, nem kéne odaadni!

(egy másik kérdés: CP a Hornetsből nem akar eljönni? Sokkal jobb játékos szerintem mint hogy ott tengesse mindennapjait.)
Hát azért szerintem akármennyire jó játékos Gallinari, Anthony keresztbe veri. Persze ez nem azt jelenti, hogy biztosan jó lenne vele a New York, mert előfordulhat, hogy nem értik meg egymást Stou-val, vagy épp öncélúan játszanak, de azt hiszem, hogy a mostani jó példák láttán ( Celtics majd a Miami összeállása) ők is inkább azt követnék. Szerintem egyébként a New York, vagy épp Denver taktikájával képtelenség bajnokságot nyerni. Mondom ezt úgy, hogy nagyon szeretem nézni a játékukat, illetve annak idején a Phoenixet is szerettem nézni. Ők már olyan szinten művelték, hogy annál jobban csak a minden poszton legjobb játékosokkal lehet ( ami ugye képtelenség) mégsem nyertek bajnokságot, mert igazán erős védekezés nélkül nem lehet egyszerűen NBA-t nyerni. Kíváncsi leszek azért, hogy hová megy végül Carmelo, összeállhat jövőre még egy erős csapat így. Szerintem a Celtics trade jót tett anno a ligának, mert a klasszis játékosok egy tető alá hozása emeli a liga színvonalát mindenképpen. Jó példának bizonyult. Cp-nek nagyon kellene egy jobb csapat, ez is tény, de nem tudom, hogy mi lehet a reális. Ő messze nem feszegeti a képességei határait, egész egyszerűen azért, mert a hornets-ben nem is lehet annyira motivált. Sajnos.
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.02.06. 10:07:16

Egyébként ki mit tippel, hol folytatja Anthony? New Yorkban? Szerintetek kell oda? Mer Galinari elég jól nyomja a posztján, nem kéne odaadni!

VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.06. 01:11:07

Hogy az a... Evgeni Malkin külső és belső térdszalagszakadást szenvedett a Buffalo elleni meccsen... :shock: Ennyire nem tűnt durvának az eset.
8-10 hónap kihagyás is lehet... :evil: :x :(
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
messideco
Presidente del Barça

2011.02.05. 20:06:51

Akkor nekem az bukta. Fél 1, plusz egy az időzóna miatt, fél kettő, 5kor kelek. Sebaj, majd felvételről :D
Kép
"And my heart will leave you never."
sjay
Entrenador del Barça

2011.02.05. 19:52:04

Game90 írta:
messideco írta:Holnap hánytól lesz a Super Bowl?
23:15kor kezdődik a közvetítés, a meccs passz, de szerintem éjfél előtt nem kezdik el.

Snoop Dogg már készül a döntőre, Steelers-fan :) :
http://www.worldstarhiphop.com/videos/v ... z7T2C700r1
Ahogy Titi is az :)
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.02.05. 19:51:22

Game90 írta:
messideco írta:Holnap hánytól lesz a Super Bowl?
23:15kor kezdődik a közvetítés, a meccs passz, de szerintem éjfél előtt nem kezdik el.
Fél 1-kor lesz a kezdőrúgás. :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Válasz küldése