Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hmmozsimiki írta:Az,van,hogy nem így voltG-Jay írta: Aztán a másik az, hogy mivan, ha Alonso, és Rosberg is muszálybol jött ki, pont amikor elindult ki az SC ők bejöttek, mert kell a benya, ugyanis nem birták volna ki amig megnyitják a boxutcát, avagy pont egyszerre mentek be az SC kijövetelével, és nem is tudták, szal őket is értelmetlenül büntették meg.Rosszkor jöttek ki,és nem azért mert akkor fogyott el a benya,mivel a Mercinél sem ökrök ülnek a boxban,szóval megemlítették volna a versenyigazgatóságnak,ha még pont jókor jött volna ki Alonso...ez van,benézték,ahogy Massa is a pirosat...mindkettőt sajnos jogosan büntették meg
De kumma hülye egy szabály...
A kezelőorvos szerint Robert Kubica indulhat Indianapolisban:kovinho írta:Szerintetek ki veszi át a helyét Kubicának?
Lehet Schumit utálni,de amit állítotok az ökörség! Azt ott senki nem tudta,hogy Senna elhunytG-Jay írta:Jaja!
POnt én is ugyanerre gondoltam amikor néztem!
Biztos voltam benne hogy nem mosolyogna egy pilóta, amikor egy másik, a talán valaha volt legjobb meghal.
Ám aztán megnéztem egy másik videot, kicsit többet mutatott az egész pódiumos cuccból, és a kommentátor mondta, hogy - At this point they know that Ayrton Senna is dead - namármost én az angol tudásommal arra következtetnék ebböl, hogy tudják hogy mi történt. Aztán volt az a mosoly, meg még integetett is...
Aztán azt mondta az interjú szobában, hogy boldog, de nem elégedett, és hogy le kell vonni a tanulságokat ebböl a hétvégéböl.
Szal tudta h mi történt, és ezek után már nagyon gáz amit csinált.
Az,van,hogy nem így voltG-Jay írta: Aztán a másik az, hogy mivan, ha Alonso, és Rosberg is muszálybol jött ki, pont amikor elindult ki az SC ők bejöttek, mert kell a benya, ugyanis nem birták volna ki amig megnyitják a boxutcát, avagy pont egyszerre mentek be az SC kijövetelével, és nem is tudták, szal őket is értelmetlenül büntették meg.
Ezt a felvételt én is láttam már...és most nem akarok okoskodni de én valami olyasmi történetre emlékszem hogy akkor mindenkinek azt mondták hogy Senna viszonylag jól van és nem halt meg...csak azért hogy ne legyen tömeghisztéria meg azért kicsit más úgy versenyezni hogy tudod hogy az egyik legnagyobb pilóta meghalt...szóval én úgy emlékszem hogy nem mondták meg nekik hogy mi van valójában Sennával...de tényleg nem akarom itt osztani az eszet mert ebben nem vagyok biztos hogy így volt csak valami ilyesmi rémlik...G-Jay írta: http://www.youtube.com/watch?v=47ccbOpI ... ed&search=
Elgondolkodtató a végén Schumacher arckifejezése....
Eddig se szimpatizáltam vele, de ez már durván megütött, ezek után már bárki mondhat bármit, hogy Alonso mekkora egy [auto_cenzúra], ezt nem lehet überelni, amit itt shumi csinált...
Mert ő tett is azért, hogy ne büntessék meg. Teljesen jogos volt a büntetés Rosbergnek és Alonsonak.XaviMessifan írta:Los Banditos írta:Igen, Kimi gyenge volt, de mégis messze megelőzte a verhetetlen vkedvenc világbajnokot...[/color]
csak az a bibi h Kiminek nem volt büntetése....
GO LEWIS!
GO McLAREN!!
GO ALONSO!!!
Hát ja, az nem volt semmi...barca99 írta:mikor Schumit még a kavicságyból is visszatolták anno...
Los Banditos írta:Igen, Kimi gyenge volt, de mégis messze megelőzte a verhetetlen vkedvenc világbajnokot...[/color]
Ez még semmi ahoz képest, ahogy Schumit utáltátok itt 1 éve.G-Jay írta:Los Banditos!
Te mért vagy ekkora egy gyökér?, már elnézést kérek.
Jo, ez csak 1 golog a sok közül, amit irtam, ezek szerint a többivel 1et értessz, ez nekem már elég.G-Jay írta:És mért sportszerütlen? azt még nem értem, tudnék én mondani sportszerütlen dolgot bizonyos pilotáktol, amik tényleg azok voltak, amire persze annyi lenne a reakcio, hogy és???
Igaz, de ne azért legyen izgalmas, h épp ki fog kiesni, me ne azon kelljen izgulni, h épp meg-e halt 1 pilota, henem a az előzések miatt legyen az.Slither írta:Nálam az F1 csak akkor jó, ha izgalmas.
Akkor legyen izgalmasLG írta:Ez max izgalmas verseny volt, de jo semmiképp...nem bánnám, ha ez lenne az utolso kanadai nagydij, mert 1 kalap [auto_cenzúra] volt, a rendezőknek meg kapnak egy egyest