Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nhl: detroitmessideco írta:Ha már itt vagyunk, megkérdezném hogy kik a kedvenceitek:
NHL: Detroit Red Wings
NBA: Miami Heat
NFL: Oakland Raiders
MLB: nem nézem
NHL: ritkán nézem,de Anaheimmessideco írta:Ha már itt vagyunk, megkérdezném hogy kik a kedvenceitek:
NHL: Detroit Red Wings
NBA: Miami Heat
NFL: Oakland Raiders
MLB: nem nézem
NHL: Ny Rangersmessideco írta:Ha már itt vagyunk, megkérdezném hogy kik a kedvenceitek:
én eddig csak belenézegettem meccsekbe, de az idei playoffból több meccset is láttam, kedvencem a Patriotsmessideco írta:Úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt az amerikai focinak. Az Oaklandnak szorítok, nem nézem a meccseketde az eredményeiket követem. A Super Bowlon a Green Bay Packersnek fogok drukkolni. Ti?
Egyértelmű!messideco írta:Úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt az amerikai focinak. Az Oaklandnak szorítok, nem nézem a meccseketde az eredményeiket követem. A Super Bowlon a Green Bay Packersnek fogok drukkolni. Ti?
Én is és szerintem be is fogják húzni.messideco írta:A Super Bowlon a Green Bay Packersnek fogok drukkolni. Ti?
Február 17-20 valami Los Angeles-i kis sufni csarnokbanmessideco írta:Szerintem pedig nyugat az esélyesebbGame90 írta:Majd eldől. Mikor lesz a pontos dátum?
1; Felsoroltak közül mindegyik megérdemelné, főleg Love!!!!!Game90 írta:
1. Aldridge/Love/Nash/Ellis simán beférhetett volna.
2. Duncan-nek csak teher a gála, majd játszik 5 percet, aztán leül a padra az unott fejével.
3. a négy Boston játékos nekem sok, max. hármat vittem volna, Atlantából is max. egyet.
4. szerintem Kelet behúzza.
értem,köszönöm!kurdt írta:nem hülyeség, egyszerűen így számoztak a rómaiak...ha jól tudom a V így nem került előre, az előretolt cucc mindig csak egy egységgel csökkent, ha ez érthető...daffy írta:ha már nfl. kicsit bugyuta kérdés,de miért xlv? ez azt jelenti,hogy a 45. super bowl? ha 45öt jelent,akkor miért nem VL? bocs,ha hülyeség.
nem hülyeség, egyszerűen így számoztak a rómaiak...ha jól tudom a V így nem került előre, az előretolt cucc mindig csak egy egységgel csökkent, ha ez érthető...daffy írta:ha már nfl. kicsit bugyuta kérdés,de miért xlv? ez azt jelenti,hogy a 45. super bowl? ha 45öt jelent,akkor miért nem VL? bocs,ha hülyeség.
All star gálákat én sem szeretem!Game90 írta:
Ha már All Star-gála, akkor kosárlabda, jégkorong és amerikaifoci all star-gála nem igazán jön be.
Vick 2. legtöbb szavazat. Pedig azt hittem, hogy a balhéja után jobban fogják utálni.
60% mezőnyből, 53% 3-pontosok. Ilyen statisztika mellett, azért nem könnyű megverni egy csapatot
60% mezőnyből, 53% 3-pontosok. Ilyen statisztika mellett, azért nem könnyű megverni egy csapatotBob_Marley írta:Rengeteg nehéz dobása volt a Mambának, de egy egész CSAPATOT nem tudott megverni!
Én csak felvételről fogom megnézni, de úgy tuti! A Miami-OKC meg elég nagy rangadó, lehet azt is letöltöm, a Lebron-Durant csata nem gyengeBob_Marley írta:Na akkor Lets Go Celtics!
Ma egész jól alakultak a dolgok eddig, kiegyeznék egy 7 pontos győzelemmel....![]()
http://www.streamhub.tv/channels/V1.php
OKC-Miami se rossz meccs, de az igazi csata most jön!
BEAT LA