Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez max izgalmas verseny volt, de jo semmiképp...nem bánnám, ha ez lenne az utolso kanadai nagydij, mert 1 kalap [auto_cenzúra] volt, a rendezőknek meg kapnak egy egyestGame90 írta:3-szor jött be a SCEz idáig az év versenye.
A Hungaroringen volt utoljára ilyen kumma jó verseny
Emlékxel mikor kisett a hungaroringen alonso, mekkor ujjongás voltMért kell mindenkinek kárörvendeni valakinek a pechességén, mért nem lehet örülni annak akinek jól jön össze a dolog
Majom képü kedvencedet 1000x jobban ki kellett volna szorni a bus, bödüs, [auto_cenzúra]Melkor írta:...Massa kizárvaGame90 írta:1. Hamiltongrat pole + győzelem.
2. Heidfeld
3. Wurz
4. Kovalainen
5. Kimi
6. Sato
7. Alonso![]()
![]()
![]()
8. Ralf
Kubica eltörte a lábát![]()
![]()
Figyelj csak....Alonso miért ekkora gyökér már elnézést kérek....aki amikor odakerül a Renaulthoz...áthúzza egy 7x-es világbajnok fotóját....az számomra csak egy senki marad és ezen felvételt látván sosem fog megváltozni a véleményem...Szóval én igazat adok Los-nak.....G-Jay írta:Te mért vagy ekkora egy gyökér?, már elnézést kérek.
Minden hozzászólásodban bármivel is induljon Alonsot szidod, amit nem értek. Nem csak nálad, másnál sem értem ha valaki szid egy pilótát. Egyrészt egy kétszeres világbajnok, nagyszerüen vezető pilotát a tudása miatt nem lehet szidni, azért amilyen ember szintén nem szidhatod, mert nem ismered, az hogy a nagyvilág mit tud meg egyesekröl az nem mindig egyenlő a valósággal. És most nem konkrétan csak Alonsorol beszélek.
Nekem is szimpatikus, de azért az 1. évében ő az egyik legnagyobb esélyese a VB-neklionelmessi19 írta:Hamilton mekkora fazon?:D:D
de remelem igy fog folytatodni...Bodi írta: Remélem a Ferrari összeszedi magát,mert jelenleg nagyon messze vannak a Mercedestől.Pedig nem így indult ez a szezon...
...Massa kizárvaGame90 írta:1. Hamiltongrat pole + győzelem.
2. Heidfeld
3. Wurz
4. Kovalainen
5. Kimi
6. Sato
7. Alonso![]()
![]()
![]()
8. Ralf
Kubica eltörte a lábát
Alonso elfogyott a végére...kovinho írta:Közben megelőzte![]()
![]()
![]()