USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.22. 13:34:50

Senki nem ír az NBA-ről? Kicsit elfogultan, de azt kell mondanom, hogy a Celtics jelenleg óriási formában van! K.G. ihletett formában tért vissza, zseniálisan játszik és megmondom őszintén, hogy jelenleg egy erőcsatárra sem cserélném el a ligából. Nem a statjai és a jövője miatt. Hanem a hozzáállása és amiatt, hogy mennyire összetett játékos. Támadás és védekezés egyaránt minden szegmensében hasznos. Ilyen a maiak közt, ilyen hozzáállással párosulva szerintem nincs. Sorolhatjuk itt Stoudemire-t vagy Bosh-t. Egyik sem kellene a keltáknak, ha én lennék az edző vagy a GM. Óriási a csapat, épp a Detroit meccset nézem, a mainak még csak az összefoglalóját láttam. Ray januárban 70%-al(!!!) dobja a triplát ( Detroit meccsen kiírt stat) a csapat pedig 105 pontot átlagol, ami azt mutatja, hogy a világklasszis védekezés mellé egyre inkább támadás is társul. Szerintem Shaq is jól illik a csapatba, a kezdeti félelmeim eloszlatta. Nyilván, ha visszatér Perkins, akkor ő a védekezésben hasznosabb lesz. Big Baby lassan, de biztosan olyan PF-é növi ki magát, hogy szinte bármelyik csapatban ( ahol nincs all star PF) kezdő lehetne. Elképesztő, hogy miként fejlődik egy olyan ember, aki nem zseninek született. Munka és alázat. Pierce a szokásos, nem ecsetelem. Rondo pedig a szememben a liga legígéretesebb irányítója. Ha csak az irányító szerepkört nézzük. Tegnap kicsit fel is dühített az esti Chicago-Dallas meccs közvetítésén Török Péterék konzultációja. Nem igazán emlegették Rondot. Elismerem, hogy nem átlagol 20 pont felett, mint Rose és Westbrook és ez nyilván az egyéni díjakban meg kell, hogy mutatkozzon, de egy klasszis csapatba, ahol 2-es,3-as, 4-es és 5-ös poszton is stabil jó pontdobók vannak, mint a Bostonban, nem hívnék mást rajta kívül. képes lenne ő 20 pont felett átlagolni, jó tör be, a dobás sem annyira gyengéje, csak nem gyakorolja, de a csapatába nem kell. Példának okáért ezért lenne nálam az amerikai válogatott kezdő irányítója.... Minden poszton világklasszis pontdobók vannak, szerintem luxus, hogy az irányító is dobni akarjon....Tehát nem írom le Roset és Westbrookot, jelenleg a statisztikai szemlélet szerint ők és D. W. is jobbat nyújt, mint Rondo, de szerintem a saját csapatában hasznosságban csak Westbrook kellhet vele versenyre. Na meg azt is feltételezem, hogy Rondo egy gyengébb csapatban, ahol tőle is kell a pont nem 10-et átlagolna. Azért láttuk 08-09-ben mikor kellett, mert sok volt a sérült miket csinált a PO-ban.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.20. 14:24:56

Kalap1988 írta:Akkor szerintem PHX, UTA,ORL,BOS,MIL,NOH,NYK,SAS,LAL. A többire nem mernék fogadni, bár ezekre sem lehet azt mondani, hogy biztosak.
A Cleveland ligautolsó, tehát a jól támadó PHX szerintem még idegenben is nyerni fog. A Utah nem biztos, mert nem elég megbízhatóak és a New Jerseyben is van pár olyan játékos, aki eldöntheti a meccset. Az Orlando szerintem összeszedi magát a Boston elleni vereség után és két nap múlva otthon bedarálja a Phillyt. Kvalitásban egyértelműen jobbak, ráadásul a palán alatt elég nagy fölényben lesznek. Boston szerintem Garnett visszatérésével a Gardenben egy sima győzelmet arat.
Washington és a Bucks meccset azért kérdéses, mert két abszolút kiszámíthatatlan csapat. Mindkettő elég jó kvalitásokkal rendelkezik alapvetően, de még nem playoff erősségű csapatok ( persze lehet, hogy bejutnak,de 1 kört jósolok). Csak azért tettem a Milwaukee-ra, mert otthon játszanak, semmi másért. Úgy hogy, ha nem muszáj, szerintem ne tegyél erre a meccsre. Memphis New Orleans meccsen ugyan a Grizzlies okozhat meglepetést, de egyértelműen a hazai csapat a favorit. A New York-Houston megint nehéz dió, papíron erős a Houston is, de nem hozzák azt, amit a szezon előtt vártam tőlük, a NYK pedig Stoudemire vezérletével még túl is teljesíti az elvárásokat. Persze benne van, hogy a hazai csapat nyer, de a NYK-ra tennék egyértelműen. Majd remélem Bob és mások is reagálnak. A Spurs bivalyerős, ezen nem gondolkodnék a helyedben. Hazai pályán behúzzák szerintem.
A Dallas gyenge formában van, a Lakers pedig kijött a gödörből, biztos vagyok a magam részéről a vendég sikerben.
Az OKC-DEN meccsre nem is tettem, mert kemény dió. A Denver abszolút kiszámíthatatlan csapat, egy stabil jó teljesítményt szinte mindig hoznak, de ezen felül óriási kilengéseik vannak. Az OKC ellen Westbrook és Durant jelenlegi formájában nem stabil jó, hanem klasszis teljesítmény kell. Ha tennem kellene, akkor az Oklahomára tennék, de abszolút nem biztos a dolog. A Portland-Sacramento meccsen egyértelműen a Trailblaizers a favorit, klasszisokkal jobb csapat. Csupán azért nem írtam őket a biztosabbak közé, mert ők sem stabil csapat és idegenben játszanak. Ettől függetlenül ez a bőven megtehető kategória.
Indiana és a Golden State meccseit nem szoktam nézni, az összefoglalót sem nagyon. A keretek hasonló erősségűek, Ellis miatt a GSW-re tippelnék, de erről írjon más is.
A Minnesota és a Clippers meccse nálam nagyon kérdéses. Két elég tehetséges csapatról van szó, a liga talán idén két legjobban berobbant játékosa ebben a két csapatban játszik: Love, ill. Griffin. Látva kettejük teljesítményét, én azt gondolom, hogy jó igazolásokkal és draftokkal köréjük csapatot lehet építeni. Nem tudom melyik az erősebb, talán a Clippers, a hazai pálya miatt is.
PHX,NJN,ORL,BOS,MIL,NOH,HOU,SAS,DAL,DEN,POR,GSW,LAC
Nagyjából bejöttek a tippek, de azért van pár "félrement". Ezért nem szeretek NBA meccsekre tippelni. Mondjuk a biztosabb tippek nagyrészt bejöttek, talán a DAL nagy meglepetés, a többi benne volt a pakliban.
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.19. 18:03:57

P.U.Y.O.L. írta:A Heat már 4 buktánál zsinórban...
Hihetetlen felemásak még mindig. (azzal együtt is, hogy James hiányzott az első 3-nál, most meg Bosh nem volt ott)

Amit még mindenképp meg kell említeni, az Blake Griffin 47 pontja (+14 pattanó) az Indiana Pacers ellen. Elképesztő a srác...
Ő meg az év felfedezettje nálam :)
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.19. 17:57:20

Dotn93 írta:Egy érdekes hsz az NSO-ról:

"Érdekes statisztika nba.com-ról: a Miami 1-7-re áll az olyan meccseken, melyek 5 vagy kevesebb ponttal dőltek el. Vajon miért? Mert ilyenkor mi történik? A királyka pattogtatja a labdát, erőlködik, ami nagyon jó neki, mert a statisztikái jobbak lesznek és az összefoglalókban ő a főszereplő, de ezzel sosem ment semmire a playoffban, de most már az alapszakaszban sem. Nem mondom, hogy önző, de a hajrában már csak ő játszik, négyen nézik, ez volt a Cavsben is és ez történik rendre Miamiban is. Könnyű parádézni, amikor 20-szal vezetnek, de amikor szoros a meccs, csapatjátéknak nyoma sincs. Ha nem változtatnak ezen és a kereten, nem rúgnak labdába a keleti playoffban."

Ki ért ezzel egyet? Ki nem?
Miami-drukkerként is egyetértek. Az év eleji katasztrofális szervezetlenség után már sikerült legalább a védekezést megoldani, támadásban meg James-Wade megoldotta. Az tény volt eddig is, hogy a PO-ban több kell, de bíztam benne, hogy tovább fejlődik a dolog, és mire odáig érünk, tökéletes lesz a gépezet. Ez persze még előfordulhat, de az utóbbi meccseken visszaesés, és LeBron arcoskodás a jellemző...így pedig még itt sincs esély a Celtics ellen, nemhogy majd a PO-ban...
TiTiHenry
Jugador del Barça

2011.01.19. 17:40:49

http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... aallattal/

Egy kabalamacival nem lehet cicozni 8) :lol:
PCsabi
aka Game90

2011.01.19. 11:55:33

"Érdekes statisztika nba.com-ról: a Miami 1-7-re áll az olyan meccseken, melyek 5 vagy kevesebb ponttal dőltek el. Vajon miért? Mert ilyenkor mi történik? A királyka pattogtatja a labdát, erőlködik, ami nagyon jó neki, mert a statisztikái jobbak lesznek és az összefoglalókban ő a főszereplő, de ezzel sosem ment semmire a playoffban, de most már az alapszakaszban sem. Nem mondom, hogy önző, de a hajrában már csak ő játszik, négyen nézik, ez volt a Cavsben is és ez történik rendre Miamiban is. Könnyű parádézni, amikor 20-szal vezetnek, de amikor szoros a meccs, csapatjátéknak nyoma sincs. Ha nem változtatnak ezen és a kereten, nem rúgnak labdába a keleti playoffban."

Wade-nek jól pofán kéne őt vágni, akkor hátha észhez térne, hogy ez csapatjáték :) Miami-nak akkor ment jól a szekér, amikor James visszavett egy kicsit, kevesebb labdaeladása volt, megosztották a terheket Wade-del + Bosh is 15-20 pontot szórt. Most is ezt kéne csinálniuk és megint meglenne a keleti 1. hely :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.19. 11:16:14

Megmondom, őszintén idén párszor láttam csak a Miamit, s abszolút egyet értek a cikkel!
Ugyanezt „vázoltam fel”, amikor láttam, James erőlködését mikor a BUCKS-sal játszottak!
Tavaly (hál istennek), ezzel voltunk jobb mint a Cavs, hogy a 4ik negyed James felhozza, elzárás, betörés vagy tempó!Ennyi volt a játék (kis túlzással)!
De egyénileg állítom a legjobb játékos!Fizikailag nagyon erős, hihetetlen gyors, olyan prototípus kosaras, de még jó hogy ez csapatjáték, s ki lehet kapcsolni!
Tényleg nem untatnék senkit, azzal, hogy mindig a C’s hozom fel, de hasonlítsa össze a 2 játék felépítést!Pedig a C’s se ügyetlen emberkék pattogtatnak, de csapatként mennek!Nem azt mondom, hogy a Miami nem jó csapat, de mikor ha nem az alapszakaszban lehetne bevonni a srácokat, figurákat gyakorolni, s nem csak LBJ meg Wade dobálna!Wade szerintem intelligensebb játékos, mint James, s mindentől függetlenül borzalmas erősek, de jó csapatjátékkal verhetőek!Kedvencem mikor tavaly James ellenünk egy rakat pontot (főleg 4ikben), adott 11 assistot s volt pattija 9, de eladott labdája is 9!!!!!!!És abból 6!!!!! A 4ik negyedben, mondanom sem kell mennyit ért a majdnem tripla duplája (10 pontos vereséget :lol: )
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.01.19. 10:56:13

részben egyetértek. ugyan a kosárlabda is elsősorban csapatjáték,de nagyon is sokat számít az egyéni tudás. ez kétségkívül megvan king jamesben,de kicsit túlvállalja magát olykor. wade-nek sincs rossz keze,csak hogy mondjak egy példát.ellenben james olyan fizikai fölényt tud teremteni,amit a centeren kívül tán senki nem tud ellensúlyozni. nehéz kérdés,de inkább egyetértek vele,mintsem nem. túl könnyen fel lehet készülni az ilyen helyzetekből.
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.01.19. 10:33:51

Egy érdekes hsz az NSO-ról:

P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.01.19. 08:56:55

A Heat már 4 buktánál zsinórban...
Hihetetlen felemásak még mindig. (azzal együtt is, hogy James hiányzott az első 3-nál, most meg Bosh nem volt ott)

Amit még mindenképp meg kell említeni, az Blake Griffin 47 pontja (+14 pattanó) az Indiana Pacers ellen. Elképesztő a srác...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.19. 08:33:57

Na akkor kis szösszenet a Magic meccsről :lol: Az első 6-8 perc maga volt a csoda!Komolyan annyira jó nézni a játékát a Celticsnek!Támadásnál mindenki labdába ér, rengeteg a mozgás, szinte minden támadás gólpasszal ér véget!Védekezésben, Garnett folyamatosan jól segített be, egy talpalatnyi hely sem volt!Nem hiába folyamatosan jött a festékben szerzett pontok statisztika, s egy Howard felálló Magic alig tudott pontot dobni a festékben!KG meg milyen első negyedet mutatott be, te jó ég….Rondo „csak” a szokásos, Kicsi képzavarral, Bostonba egy Brady van és az a Celticsben játszik! :lol:
Pierce picit csendesebb volt, bár az elején volt egy hatalmas zsákja!Shaqre folyamatosan fújták a sporik a faultot, de a dízel próbálta tartani D12-t!A pad is „gyengébbre” sikeredett, főleg úgy éreztem Nate dobálgatott mindenhonnan, s sajnos mellé!Allen meg a 4ik negyedre töltötte be a rakétáit!Addig nagyon jól védekezett rajta Richardson!Magicben Ryan Anderson azért nagyon kellett a 1 félidőben!Az a zsinórban 3 tripla…..Összességében nagyon jó kis meccs volt, olykor már PO hangulattal!Ami picit hiányérzetem, hogy egyszerűen a pattanókkal gondjaink vannak!Támadásban kiváló a csapat, s magas a FG%, ezért támadó pattanót érthetően kevesebbet szedünk, de védekezésben viszont sok pattanót engedünk!És persze folyamatosan sérült valamelyik magas ember, de sok pontot kapunk azáltal, hogy 10-15ször többször támadhat az ellenfél!Ezen mindenféleképpen változtatni kell!Elég „siralmas” ilyen téren a statunk….Legkevesebb összpattanó, legkevesebb támadó pattanó az egész ligában…Allennek meg zseniális idényt fut!Már csak 28 tríí kell! :wink: :lol:
És zsinórban 11 meccset letudott úgy, hogy 50% feletti volt a mezőnymutatója!Nagyon kell ez a jó teljesítmény majd a PO-ban is az "öregtől", de hol van az még.... :lol: A lényeg, hogy kikapott a Heat :lol: , s így már ha jól számolom 2,5 meccsel megyünk előttük 8)
Kép
Kép
Kép
Hunter91
Capitá del Barça

2011.01.18. 18:37:58

Köszi:) Akkor marad a mazsolázás :D
PCsabi
aka Game90

2011.01.18. 13:28:12

Kalap1988 írta: A szerdai meccsekre akar fogadni, nem a maiakra.
Hoppá, a "szerdai" szócska az kimaradt :oops: :D Akkor már én is leírom, hogy kikre fogadnék :) : PHX, UTA, ORL, BOS, SAS, POR. Többi meccsre nem mernék nagyobb pénzt feltenni, nálam azok 50-50-ek.

Slither véleményét adom! Alapból csak egyik vagy másik csapat győzelmére kell fogadnod (nem tudom, hogy a többi fogadóirodánál hogy van, de bet365-ön nem lehet döntetlenre fogadni). Mondjuk azért nem árt figyelni, sérülések, forma, back-to-back meccsek pl. Boston esetében.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.01.18. 13:04:34

Kalap1988 írta:Hunter91! Ha végigolvastad, akkor csatlakozva a társakhoz azt mondanám, hogy NBA alapszakasz meccsre nem csak most, de máskor se nagyon fogadj :D Playoff már más kérdés.
Én pont ellenkező véleményen vagyok, NBA meccsek hoznak legjobban nekem.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.18. 12:59:26

Hunter91! Ha végigolvastad, akkor csatlakozva a társakhoz azt mondanám, hogy NBA alapszakasz meccsre nem csak most, de máskor se nagyon fogadj :D Playoff már más kérdés.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.18. 12:56:38

Game90 írta:
Hunter91 írta:PHX-CLE
UTA-NJN
...
Nem csak kettő meccs lesz? Hawks - Heat ill. Bobcats - Bulls? Én nem fogadnék egyik meccsre sem.
A szerdai meccsekre akar fogadni, nem a maiakra.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.18. 12:55:28

Kalap1988 írta: Milyen meccsek lesznek? Persze még így is nehéz, NBA-re fogadni ne életbiztosítás ...
Szerk: Bob! K.G. 19 ponttal és egy milyen mondhatjuk meccset eldöntő lopással tért vissza :shock: Allen pedig újra berámolt 26-ot, a többiek mondhatni, hogy a szokásosat hozták :D
ÁÁÁÁÁÁ
Ne is mond szétver az ideg!
Orlando ellenit élőben akartam nézni, direkt pihentem tegnap délután meló után, hogy ma éjszaka fent lehessek erre elnéztem, s tegnap volt a meccs!
(mármint ma hajnalban.....)
De majd felvételről…..
K.G meg már nagyon kellett, s lassan jön Perk is!Akkor lesz aztán ne mulass!
Nba-re most szerintem csínján a fogadásokkal, mert így All Star előtt, leszokott 1-2 csapat engedni, meg most a „nagy” csapatoknál sok a sérült!De mondjuk a Bulls eléggé tuti meccsnek tűnik a maiak közül ( mert ma bezony 2 mérkőzés van ahogy game90 is írta)
Igaz a Bobcats ellenünk is a 4ik negyed közepéig simán paliban volt, de hát jött 3 trííííííí :lol:
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.18. 12:55:23

Hunter91 írta:
Kalap1988 írta:
Hunter91 írta:Valaki lenne olyan kedves,hogy ír a szerdai NBA meccsekről egy kis esélylatolgató elemzést?
Jó lenne tudni mi várható. (fogadnék a meccsekre)
Milyen meccsek lesznek? Persze még így is nehéz, NBA-re fogadni ne életbiztosítás ...
Szerk: Bob! K.G. 19 ponttal és egy milyen mondhatjuk meccset eldöntő lopással tért vissza :shock: Allen pedig újra berámolt 26-ot, a többiek mondhatni, hogy a szokásosat hozták :D
PHX-CLE
UTA-NJN
PHI-ORL
DET-BOS
WAS-MIL
MEM-NOH
NYK-HOU
TOR-SAS
LAL-DAL
OKC-DEN
POR-SAC
IND-GSW
MIN-LAC
Akkor szerintem PHX, UTA,ORL,BOS,MIL,NOH,NYK,SAS,LAL. A többire nem mernék fogadni, bár ezekre sem lehet azt mondani, hogy biztosak.
A Cleveland ligautolsó, tehát a jól támadó PHX szerintem még idegenben is nyerni fog. A Utah nem biztos, mert nem elég megbízhatóak és a New Jerseyben is van pár olyan játékos, aki eldöntheti a meccset. Az Orlando szerintem összeszedi magát a Boston elleni vereség után és két nap múlva otthon bedarálja a Phillyt. Kvalitásban egyértelműen jobbak, ráadásul a palán alatt elég nagy fölényben lesznek. Boston szerintem Garnett visszatérésével a Gardenben egy sima győzelmet arat.
Washington és a Bucks meccset azért kérdéses, mert két abszolút kiszámíthatatlan csapat. Mindkettő elég jó kvalitásokkal rendelkezik alapvetően, de még nem playoff erősségű csapatok ( persze lehet, hogy bejutnak,de 1 kört jósolok). Csak azért tettem a Milwaukee-ra, mert otthon játszanak, semmi másért. Úgy hogy, ha nem muszáj, szerintem ne tegyél erre a meccsre. Memphis New Orleans meccsen ugyan a Grizzlies okozhat meglepetést, de egyértelműen a hazai csapat a favorit. A New York-Houston megint nehéz dió, papíron erős a Houston is, de nem hozzák azt, amit a szezon előtt vártam tőlük, a NYK pedig Stoudemire vezérletével még túl is teljesíti az elvárásokat. Persze benne van, hogy a hazai csapat nyer, de a NYK-ra tennék egyértelműen. Majd remélem Bob és mások is reagálnak. A Spurs bivalyerős, ezen nem gondolkodnék a helyedben. Hazai pályán behúzzák szerintem.
A Dallas gyenge formában van, a Lakers pedig kijött a gödörből, biztos vagyok a magam részéről a vendég sikerben.
Az OKC-DEN meccsre nem is tettem, mert kemény dió. A Denver abszolút kiszámíthatatlan csapat, egy stabil jó teljesítményt szinte mindig hoznak, de ezen felül óriási kilengéseik vannak. Az OKC ellen Westbrook és Durant jelenlegi formájában nem stabil jó, hanem klasszis teljesítmény kell. Ha tennem kellene, akkor az Oklahomára tennék, de abszolút nem biztos a dolog. A Portland-Sacramento meccsen egyértelműen a Trailblaizers a favorit, klasszisokkal jobb csapat. Csupán azért nem írtam őket a biztosabbak közé, mert ők sem stabil csapat és idegenben játszanak. Ettől függetlenül ez a bőven megtehető kategória.
Indiana és a Golden State meccseit nem szoktam nézni, az összefoglalót sem nagyon. A keretek hasonló erősségűek, Ellis miatt a GSW-re tippelnék, de erről írjon más is.
A Minnesota és a Clippers meccse nálam nagyon kérdéses. Két elég tehetséges csapatról van szó, a liga talán idén két legjobban berobbant játékosa ebben a két csapatban játszik: Love, ill. Griffin. Látva kettejük teljesítményét, én azt gondolom, hogy jó igazolásokkal és draftokkal köréjük csapatot lehet építeni. Nem tudom melyik az erősebb, talán a Clippers, a hazai pálya miatt is.
PCsabi
aka Game90

2011.01.18. 12:40:04

Hunter91 írta:PHX-CLE
UTA-NJN
...
Nem csak kettő meccs lesz? Hawks - Heat ill. Bobcats - Bulls? Én nem fogadnék egyik meccsre sem.
Hunter91
Capitá del Barça

2011.01.18. 12:27:40

Kalap1988 írta:
Hunter91 írta:Valaki lenne olyan kedves,hogy ír a szerdai NBA meccsekről egy kis esélylatolgató elemzést?
Milyen meccsek lesznek? Persze még így is nehéz, NBA-re fogadni ne életbiztosítás ...
PHX-CLE
UTA-NJN
PHI-ORL
DET-BOS
WAS-MIL
MEM-NOH
NYK-HOU
TOR-SAS
LAL-DAL
OKC-DEN
POR-SAC
IND-GSW
MIN-LAC
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.18. 11:30:35

Hunter91
Capitá del Barça

2011.01.18. 11:20:04

Valaki lenne olyan kedves,hogy ír a szerdai NBA meccsekről egy kis esélylatolgató elemzést?
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.18. 11:12:51

Dotn93 írta:(NBA)

Amikor már tuti a győzelem, nem faltolják le az ellenfelek se a játékost, akkor az mér nem dobja rá még utoljára a labdát? Nem számít neki 2 v 3 pont pluszban? (senki nem teszi így) Gondolom azért mert az túl kicsinyes lenne.
Szerintem egyrészről, mert ahogy te írod kicsinyes lenne, a csapat a lényeg, nem pedig az egyéni statisztikák. Másrészről ezzel is kímélik az energiájukat. 82 meccsnél minden számít..
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.01.18. 10:57:57

(NBA)

Amikor már tuti a győzelem, nem faltolják le az ellenfelek se a játékost, akkor az mér nem dobja rá még utoljára a labdát? Nem számít neki 2 v 3 pont pluszban? (senki nem teszi így) Gondolom azért mert az túl kicsinyes lenne.
faithnomore
Entrenador del Barça

2011.01.17. 16:04:38

akkor bocsánat, a nevekkel még nem vagyok tisztában, olyan régóta még nem nézem :oops: :D
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Válasz küldése