Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
PHX,NJN,ORL,BOS,MIL,NOH,HOU,SAS,DAL,DEN,POR,GSW,LACKalap1988 írta:Akkor szerintem PHX, UTA,ORL,BOS,MIL,NOH,NYK,SAS,LAL. A többire nem mernék fogadni, bár ezekre sem lehet azt mondani, hogy biztosak.
A Cleveland ligautolsó, tehát a jól támadó PHX szerintem még idegenben is nyerni fog. A Utah nem biztos, mert nem elég megbízhatóak és a New Jerseyben is van pár olyan játékos, aki eldöntheti a meccset. Az Orlando szerintem összeszedi magát a Boston elleni vereség után és két nap múlva otthon bedarálja a Phillyt. Kvalitásban egyértelműen jobbak, ráadásul a palán alatt elég nagy fölényben lesznek. Boston szerintem Garnett visszatérésével a Gardenben egy sima győzelmet arat.
Washington és a Bucks meccset azért kérdéses, mert két abszolút kiszámíthatatlan csapat. Mindkettő elég jó kvalitásokkal rendelkezik alapvetően, de még nem playoff erősségű csapatok ( persze lehet, hogy bejutnak,de 1 kört jósolok). Csak azért tettem a Milwaukee-ra, mert otthon játszanak, semmi másért. Úgy hogy, ha nem muszáj, szerintem ne tegyél erre a meccsre. Memphis New Orleans meccsen ugyan a Grizzlies okozhat meglepetést, de egyértelműen a hazai csapat a favorit. A New York-Houston megint nehéz dió, papíron erős a Houston is, de nem hozzák azt, amit a szezon előtt vártam tőlük, a NYK pedig Stoudemire vezérletével még túl is teljesíti az elvárásokat. Persze benne van, hogy a hazai csapat nyer, de a NYK-ra tennék egyértelműen. Majd remélem Bob és mások is reagálnak. A Spurs bivalyerős, ezen nem gondolkodnék a helyedben. Hazai pályán behúzzák szerintem.
A Dallas gyenge formában van, a Lakers pedig kijött a gödörből, biztos vagyok a magam részéről a vendég sikerben.
Az OKC-DEN meccsre nem is tettem, mert kemény dió. A Denver abszolút kiszámíthatatlan csapat, egy stabil jó teljesítményt szinte mindig hoznak, de ezen felül óriási kilengéseik vannak. Az OKC ellen Westbrook és Durant jelenlegi formájában nem stabil jó, hanem klasszis teljesítmény kell. Ha tennem kellene, akkor az Oklahomára tennék, de abszolút nem biztos a dolog. A Portland-Sacramento meccsen egyértelműen a Trailblaizers a favorit, klasszisokkal jobb csapat. Csupán azért nem írtam őket a biztosabbak közé, mert ők sem stabil csapat és idegenben játszanak. Ettől függetlenül ez a bőven megtehető kategória.
Indiana és a Golden State meccseit nem szoktam nézni, az összefoglalót sem nagyon. A keretek hasonló erősségűek, Ellis miatt a GSW-re tippelnék, de erről írjon más is.
A Minnesota és a Clippers meccse nálam nagyon kérdéses. Két elég tehetséges csapatról van szó, a liga talán idén két legjobban berobbant játékosa ebben a két csapatban játszik: Love, ill. Griffin. Látva kettejük teljesítményét, én azt gondolom, hogy jó igazolásokkal és draftokkal köréjük csapatot lehet építeni. Nem tudom melyik az erősebb, talán a Clippers, a hazai pálya miatt is.
Ő meg az év felfedezettje nálamP.U.Y.O.L. írta:A Heat már 4 buktánál zsinórban...
Hihetetlen felemásak még mindig. (azzal együtt is, hogy James hiányzott az első 3-nál, most meg Bosh nem volt ott)
Amit még mindenképp meg kell említeni, az Blake Griffin 47 pontja (+14 pattanó) az Indiana Pacers ellen. Elképesztő a srác...
Miami-drukkerként is egyetértek. Az év eleji katasztrofális szervezetlenség után már sikerült legalább a védekezést megoldani, támadásban meg James-Wade megoldotta. Az tény volt eddig is, hogy a PO-ban több kell, de bíztam benne, hogy tovább fejlődik a dolog, és mire odáig érünk, tökéletes lesz a gépezet. Ez persze még előfordulhat, de az utóbbi meccseken visszaesés, és LeBron arcoskodás a jellemző...így pedig még itt sincs esély a Celtics ellen, nemhogy majd a PO-ban...Dotn93 írta:Egy érdekes hsz az NSO-ról:
"Érdekes statisztika nba.com-ról: a Miami 1-7-re áll az olyan meccseken, melyek 5 vagy kevesebb ponttal dőltek el. Vajon miért? Mert ilyenkor mi történik? A királyka pattogtatja a labdát, erőlködik, ami nagyon jó neki, mert a statisztikái jobbak lesznek és az összefoglalókban ő a főszereplő, de ezzel sosem ment semmire a playoffban, de most már az alapszakaszban sem. Nem mondom, hogy önző, de a hajrában már csak ő játszik, négyen nézik, ez volt a Cavsben is és ez történik rendre Miamiban is. Könnyű parádézni, amikor 20-szal vezetnek, de amikor szoros a meccs, csapatjátéknak nyoma sincs. Ha nem változtatnak ezen és a kereten, nem rúgnak labdába a keleti playoffban."
Ki ért ezzel egyet? Ki nem?
Wade-nek jól pofán kéne őt vágni, akkor hátha észhez térne, hogy ez csapatjátékDotn93 írta:Egy érdekes hsz az NSO-ról:
"Érdekes statisztika nba.com-ról: a Miami 1-7-re áll az olyan meccseken, melyek 5 vagy kevesebb ponttal dőltek el. Vajon miért? Mert ilyenkor mi történik? A királyka pattogtatja a labdát, erőlködik, ami nagyon jó neki, mert a statisztikái jobbak lesznek és az összefoglalókban ő a főszereplő, de ezzel sosem ment semmire a playoffban, de most már az alapszakaszban sem. Nem mondom, hogy önző, de a hajrában már csak ő játszik, négyen nézik, ez volt a Cavsben is és ez történik rendre Miamiban is. Könnyű parádézni, amikor 20-szal vezetnek, de amikor szoros a meccs, csapatjátéknak nyoma sincs. Ha nem változtatnak ezen és a kereten, nem rúgnak labdába a keleti playoffban."
Megmondom, őszintén idén párszor láttam csak a Miamit, s abszolút egyet értek a cikkel!Dotn93 írta:Egy érdekes hsz az NSO-ról:
részben egyetértek. ugyan a kosárlabda is elsősorban csapatjáték,de nagyon is sokat számít az egyéni tudás. ez kétségkívül megvan king jamesben,de kicsit túlvállalja magát olykor. wade-nek sincs rossz keze,csak hogy mondjak egy példát.ellenben james olyan fizikai fölényt tud teremteni,amit a centeren kívül tán senki nem tud ellensúlyozni. nehéz kérdés,de inkább egyetértek vele,mintsem nem. túl könnyen fel lehet készülni az ilyen helyzetekből.Dotn93 írta:Egy érdekes hsz az NSO-ról:
Hoppá, a "szerdai" szócska az kimaradtKalap1988 írta: A szerdai meccsekre akar fogadni, nem a maiakra.
Én pont ellenkező véleményen vagyok, NBA meccsek hoznak legjobban nekem.Kalap1988 írta:Hunter91! Ha végigolvastad, akkor csatlakozva a társakhoz azt mondanám, hogy NBA alapszakasz meccsre nem csak most, de máskor se nagyon fogadjPlayoff már más kérdés.
A szerdai meccsekre akar fogadni, nem a maiakra.Game90 írta:Nem csak kettő meccs lesz? Hawks - Heat ill. Bobcats - Bulls? Én nem fogadnék egyik meccsre sem.Hunter91 írta:PHX-CLE
UTA-NJN
...
ÁÁÁÁÁÁKalap1988 írta: Milyen meccsek lesznek? Persze még így is nehéz, NBA-re fogadni ne életbiztosítás ...
Szerk: Bob! K.G. 19 ponttal és egy milyen mondhatjuk meccset eldöntő lopással tért visszaAllen pedig újra berámolt 26-ot, a többiek mondhatni, hogy a szokásosat hozták
Akkor szerintem PHX, UTA,ORL,BOS,MIL,NOH,NYK,SAS,LAL. A többire nem mernék fogadni, bár ezekre sem lehet azt mondani, hogy biztosak.Hunter91 írta:PHX-CLEKalap1988 írta:Milyen meccsek lesznek? Persze még így is nehéz, NBA-re fogadni ne életbiztosítás ...Hunter91 írta:Valaki lenne olyan kedves,hogy ír a szerdai NBA meccsekről egy kis esélylatolgató elemzést?
Jó lenne tudni mi várható. (fogadnék a meccsekre)
Szerk: Bob! K.G. 19 ponttal és egy milyen mondhatjuk meccset eldöntő lopással tért visszaAllen pedig újra berámolt 26-ot, a többiek mondhatni, hogy a szokásosat hozták
UTA-NJN
PHI-ORL
DET-BOS
WAS-MIL
MEM-NOH
NYK-HOU
TOR-SAS
LAL-DAL
OKC-DEN
POR-SAC
IND-GSW
MIN-LAC
Nem csak kettő meccs lesz? Hawks - Heat ill. Bobcats - Bulls? Én nem fogadnék egyik meccsre sem.Hunter91 írta:PHX-CLE
UTA-NJN
...
PHX-CLEKalap1988 írta:Milyen meccsek lesznek? Persze még így is nehéz, NBA-re fogadni ne életbiztosítás ...Hunter91 írta:Valaki lenne olyan kedves,hogy ír a szerdai NBA meccsekről egy kis esélylatolgató elemzést?
Milyen meccsek lesznek? Persze még így is nehéz, NBA-re fogadni ne életbiztosítás ...Hunter91 írta:Valaki lenne olyan kedves,hogy ír a szerdai NBA meccsekről egy kis esélylatolgató elemzést?
Szerintem egyrészről, mert ahogy te írod kicsinyes lenne, a csapat a lényeg, nem pedig az egyéni statisztikák. Másrészről ezzel is kímélik az energiájukat. 82 meccsnél minden számít..Dotn93 írta:(NBA)
Amikor már tuti a győzelem, nem faltolják le az ellenfelek se a játékost, akkor az mér nem dobja rá még utoljára a labdát? Nem számít neki 2 v 3 pont pluszban? (senki nem teszi így) Gondolom azért mert az túl kicsinyes lenne.