Hunter91 írta:Kalap1988 írta:Hunter91 írta:Valaki lenne olyan kedves,hogy ír a szerdai NBA meccsekről egy kis esélylatolgató elemzést?
Jó lenne tudni mi várható. (fogadnék a meccsekre)
Milyen meccsek lesznek? Persze még így is nehéz, NBA-re fogadni ne életbiztosítás ...
Szerk: Bob! K.G. 19 ponttal és egy milyen mondhatjuk meccset eldöntő lopással tért vissza

Allen pedig újra berámolt 26-ot, a többiek mondhatni, hogy a szokásosat hozták

PHX-CLE
UTA-NJN
PHI-ORL
DET-BOS
WAS-MIL
MEM-NOH
NYK-HOU
TOR-SAS
LAL-DAL
OKC-DEN
POR-SAC
IND-GSW
MIN-LAC
Akkor szerintem PHX, UTA,ORL,BOS,MIL,NOH,NYK,SAS,LAL. A többire nem mernék fogadni, bár ezekre sem lehet azt mondani, hogy biztosak.
A Cleveland ligautolsó, tehát a jól támadó PHX szerintem még idegenben is nyerni fog. A Utah nem biztos, mert nem elég megbízhatóak és a New Jerseyben is van pár olyan játékos, aki eldöntheti a meccset. Az Orlando szerintem összeszedi magát a Boston elleni vereség után és két nap múlva otthon bedarálja a Phillyt. Kvalitásban egyértelműen jobbak, ráadásul a palán alatt elég nagy fölényben lesznek. Boston szerintem Garnett visszatérésével a Gardenben egy sima győzelmet arat.
Washington és a Bucks meccset azért kérdéses, mert két abszolút kiszámíthatatlan csapat. Mindkettő elég jó kvalitásokkal rendelkezik alapvetően, de még nem playoff erősségű csapatok ( persze lehet, hogy bejutnak,de 1 kört jósolok). Csak azért tettem a Milwaukee-ra, mert otthon játszanak, semmi másért. Úgy hogy, ha nem muszáj, szerintem ne tegyél erre a meccsre. Memphis New Orleans meccsen ugyan a Grizzlies okozhat meglepetést, de egyértelműen a hazai csapat a favorit. A New York-Houston megint nehéz dió, papíron erős a Houston is, de nem hozzák azt, amit a szezon előtt vártam tőlük, a NYK pedig Stoudemire vezérletével még túl is teljesíti az elvárásokat. Persze benne van, hogy a hazai csapat nyer, de a NYK-ra tennék egyértelműen. Majd remélem Bob és mások is reagálnak. A Spurs bivalyerős, ezen nem gondolkodnék a helyedben. Hazai pályán behúzzák szerintem.
A Dallas gyenge formában van, a Lakers pedig kijött a gödörből, biztos vagyok a magam részéről a vendég sikerben.
Az OKC-DEN meccsre nem is tettem, mert kemény dió. A Denver abszolút kiszámíthatatlan csapat, egy stabil jó teljesítményt szinte mindig hoznak, de ezen felül óriási kilengéseik vannak. Az OKC ellen Westbrook és Durant jelenlegi formájában nem stabil jó, hanem klasszis teljesítmény kell. Ha tennem kellene, akkor az Oklahomára tennék, de abszolút nem biztos a dolog. A Portland-Sacramento meccsen egyértelműen a Trailblaizers a favorit, klasszisokkal jobb csapat. Csupán azért nem írtam őket a biztosabbak közé, mert ők sem stabil csapat és idegenben játszanak. Ettől függetlenül ez a bőven megtehető kategória.
Indiana és a Golden State meccseit nem szoktam nézni, az összefoglalót sem nagyon. A keretek hasonló erősségűek, Ellis miatt a GSW-re tippelnék, de erről írjon más is.
A Minnesota és a Clippers meccse nálam nagyon kérdéses. Két elég tehetséges csapatról van szó, a liga talán idén két legjobban berobbant játékosa ebben a két csapatban játszik: Love, ill. Griffin. Látva kettejük teljesítményét, én azt gondolom, hogy jó igazolásokkal és draftokkal köréjük csapatot lehet építeni. Nem tudom melyik az erősebb, talán a Clippers, a hazai pálya miatt is.