USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.17. 00:33:02

Nagyon kéne egy TD,mert az óra pörög lefelé, a hátrány meg még mindig 11 pont.
Nagyon rossz érzésem van. Saints.Philly.Pats??

Most is elment egy lehetőség. Bajok lesznek :?

Szerk.: Megvan a TD,hűű de nagyon kellett,ez talán lendületet ad. 8)
CRUMPLERRRR 8)

És +2 pontos akció,1 field goal a különbség.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.17. 00:04:09

tegnap is lefutottnak tűnt a steelers sorsa, 3ik negyed végéig esetleg maradna 2 labdabirtoklás, vagy bnagyobb előny a NY-nál, akkor tovább mehetnek, de sok múlhat az első driveon a szünet után!
Ha ott megállítja a Jets a Patset, akkor megint tudnak időt ölni!
Jó kis izgalmas meccs lesz ez még!
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2011.01.17. 00:00:53

Eddig a Jets offense-nek nagy szerencséje van azzal, hogy ezekből a hibákból nem lett nagyobb baj, vagy hogy ezek nem 3. kísérletre jöttek. Viszont ugye sportban nincs ha, szóval úgy állunk hogy két TD-nyi különbség van a két csapat közt 8)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.17. 00:00:10

FtcSikiHun írta:Ez csak szerintem kezd elúszni a Patriotsnak? :?
Mondjuk tegnap a Pittsburgh sem volt jobb helyzetben.
Brady azért el tud indulni, s 1-2 perc alatt átmegy a pályán, de eddig teljesen megérdemelt a JETS vezetése!
szokásos rest or rust kérdés felmerül, eddig rozsdásak a hazafiak!
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.16. 23:59:10

14-3...
De egy félidő még hátra van.

Nem akarok kifogást keresni,de látszik az a 2 hét kihagyás a Pats-en. De ez csak mentegetőzés,erre nem fogom fogni,ha esetlegesen kiesünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.01.16. 23:58:23

Ez csak szerintem kezd elúszni a Patriotsnak? :?
Mondjuk tegnap a Pittsburgh sem volt jobb helyzetben.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.16. 23:41:31

Rengeteg van hátra, de tavaly is a Ravens azzal verte meg őket, hogy működött a pass rush, s támadásban, szépen komótosan haladtak!
Brady meg az oldal vonalnál "tombolt"!
Ma is csordogál a meccs!
De még hatalmas izgalmak várhatóak!
S eddig ponteső volt 3 meccsen, most lehet 1-1 fg aranyat ér!
És Faulk ugye .....
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.16. 23:33:47

miihii írta:
csababarca írta:Nah megszakadt Brady sorozata.
Örülök neki azért,mert így nem egy esetleges SB-n lebegne a feje felett a rekord.
Ha így megy tovább,akkor még a SB sem fog a feje felett lebegni,7:3 nemoda :twisted:

sok van még,mindenesetre a Pats offense falának jobban meg kéne védenie Bradyt.
miihii
KHAL

2011.01.16. 23:30:19

csababarca írta:Nah megszakadt Brady sorozata.
Örülök neki azért,mert így nem egy esetleges SB-n lebegne a feje felett a rekord.
Ha így megy tovább,akkor még a SB sem fog a feje felett lebegni,7:3 nemoda :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mihu
Director del Fútbol

2011.01.16. 23:29:23

Tomlinson 8) 8) 8) 8)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.16. 22:55:53

Na ez nagy meccs lesz :lol:
Faulk jól kezdi az estét!
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.16. 22:54:01

Nah megszakadt Brady sorozata.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.16. 22:27:21

Na megvan, picit elszórakoztuk a végét!De az első félidő, s a 3ik negyed nagy része gyönyörű volt!!
Jöhetnek a sajtosok :lol:
Én úgy gondolom az az előre hozott SB, aki azt nyeri, az lesz idén a bajnok!
Ez az én megérzésem
szerk:
Cutler ma jó volt , futott,adott TD-ket!
Remélhetőleg jövő héten is a szebbik arcát mutatja
szerk:
sok van hátra, de ezért PO a playoff!
Brady Int!
Kép
Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.01.16. 21:11:35

Eazzy írta:
L.Messi 10 írta:"Tom Brady egy seg.gfej. Bas.zódjon meg. Ezt gondolom róla. Igazából tojok rá. Nem ellene kell játszanom, én az elkapók ellen játszom. Ha a s.z.art is kiverem az elkapóiból, nincs kinek dobnia."

Antonio Cromartie, a New York Jets cornerbackje így hangol a konferencia-elődöntőre - tavaly érkezett a csapathoz, de máris teljesen átérzi, miről is szól az AFC East.

Picit nagy az arca, enyhén le fog égni szegényke.
Kicsit ellentmondásos az, hogy nagy az arca, illetve ahogyan te kommentelgettél eddig, hogy a NE mennyire alázni fog. Most akkor kinek is nagy a mije?

Amúgy persze, nagy taplóság. Tiszteletet érdemes lenne tanulnia...
Jets nekem mindig is közömbös volt. Most csak azért figyelem őket, mert ott van LaDanien Tomlinson, a kedvenc RB-m...amit nagyon sajnálok amúgy, hogy odament a SD-ből.
A nagy arcot a Brady-re használt kifejezésekre értettem.
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.01.16. 21:01:45

Game90 írta: NBA: Miami 3, Dallas 5 vereség zsinórban.
LeBron nélkül várható volt a visszaesés.

Dallas meg Butler és Nowo nélkül hulla gyenge. Kb. lemondhatnak a bajnoki álmokról ha vmilyen cserével nem sikerül pótolni CB-t, mert Nowo kevés lesz.
PCsabi
aka Game90

2011.01.16. 20:22:24

Második meccs remélem izgalmasabb lesz :)

NBA: Miami 3, Dallas 5 vereség zsinórban.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.16. 19:57:14

Eazzy írta:
L.Messi 10 írta:"Tom Brady egy seg.gfej. Bas.zódjon meg. Ezt gondolom róla. Igazából tojok rá. Nem ellene kell játszanom, én az elkapók ellen játszom. Ha a s.z.art is kiverem az elkapóiból, nincs kinek dobnia."

Antonio Cromartie, a New York Jets cornerbackje így hangol a konferencia-elődöntőre - tavaly érkezett a csapathoz, de máris teljesen átérzi, miről is szól az AFC East.

Kicsit ellentmondásos az, hogy nagy az arca, illetve ahogyan te kommentelgettél eddig, hogy a NE mennyire alázni fog. Most akkor kinek is nagy a mije?

Jets nekem mindig is közömbös volt. Most csak azért figyelem őket, mert ott van LaDanien Tomlinson, a kedvenc RB-m...amit nagyon sajnálok amúgy, hogy odament a SD-ből.
Cromartie butuska módon a sajtó elé viszi a trash talkot!
Érdekes hallgatni mikor be vannak mikrofonozva meccs közben milyen szépen szavalják Shakespeare műveit :lol:
De ennek a pályán kellene maradnia!
Önbizalom van, de szerencsére is szüksége lesz a Jetsnek!

Most meg nagyon megy a gépezet!
Védelem tökéletes, elől meg halad a maci had!
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.01.16. 19:48:16

Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.16. 19:11:54

Na nem alszanak téli álmot a macik a a jeges Soldieren!
Gyönyörű volt Olsen elkapása, s persze Cutler passza is!
Csak így tovább
Kép
Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.01.16. 17:40:04

"Tom Brady egy seg.gfej. Bas.zódjon meg. Ezt gondolom róla. Igazából tojok rá. Nem ellene kell játszanom, én az elkapók ellen játszom. Ha a s.z.art is kiverem az elkapóiból, nincs kinek dobnia."

Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2011.01.16. 17:26:13

A mai első meccsen a Bears továbbjutását várom, bár idén már győzött a Seahawks Solider Fielden és a múlt heti teljesítményük alapján örülnék is, ha továbbmennének, de ebben a körben egyenlőte a papírforma érvényesül (már amennyire létezik ilyen itt).

Az esti meccs a forduló legpikánsabb összecsapása lesz még így a Steelers-Ravens mellett is (akik kiesésének örülök, mert így már csak a Packerstől félek kicsit :wink: ). Nem hiszem, hogy a Giletteben sok esélye lesz a Jetsnek és Sáncheznek. Remélem Cromartie "kapja" majd az első TD-t Bradytől, ha már egy seggfejnek nevezte... Látszólag nem sokat tanult Steelerses névrokona, Antonio Smith pofázásából, aki elég rendesen meg lett alázva anno. Remélem Belichick a playoffra is tartogat valami nagyot, és Danny Woodcock :lol: szerez egy playoff TD-t volt csapata és nagyképű Ryan ellen. (Számomra a Jets az NFL Madridja, annyi ott a tuskó :D )
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.16. 17:01:35

Azt még akartam írni, hogy természetesen nagyon örülnék ha legalább a Bears továbbmenne, de korántsem lesz egyszerű!
Alapszakaszban is sikerült kikapni a Seattle-től, illetve Cutler tudjuk milyen :?
Úgyhogy nagyon kell 1-2 fumble vagy interception a defensetől, mert támadásban sose lehet tudni mit alkot a csapat!
Briggs, Urlacher, Peppers majd azért megoldja a dolgokat remélem
Kép
Kép
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.01.16. 15:45:03

Folytatás az NFL-főcsoportdöntőket illetően a Sport2-n!
19:00: Chicago-Seattle,
22:15: New England-NY Jets.
Most is jó szórakozást kívánok!
Tegyétek meg tétjeiteket!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.16. 14:30:07

csababarca írta:

Értem. Ebben nem fogunk közös nevezőre jutni,mert én meg mint minden sportban,a támadó játékot szeretem,így ebben is.
De azért túlzásnak érzem,hogy Bradyvel kivételeznek,az összes irányítót védik,ami indokolt is. Mivel ő a csapat esze. Rajta áll a pontszerzés.ugye pontokkal lehet meccset nyerni. persze a defense-nek is rnedkívüli a szerepe,hiszen ők adják meg a lehetőséget az irányítónak,hogy pályán lehessen.
De minden irányítót védenek,nem csak Bradyt.
Baltimore tegnap szintén egy jó defense-el rendelkező csapattal találkozott,nem jött össze nekik.
Lehet védekezni normálisan is, nem kell ahhoz össze törni az irányítót. Meg egyébként is, ha levédik az elkapókat,akkor az irányító már megvan lőve,nem kell hozzá kontakt.
de ez az én véleményem,tiszteletben tartom a tiédet is,csak kicsit el van túlozva,ogy Bradyre írták a szabályokat.
Természetesen én is tiszteletben tartom a véleményedet!
Én úgy vagyok vele, ha látom a tudatosságot az szeretem!Védekezni ebben a játékban nehezebb, s számomra annál látványosabb nincs amikor, sackelnek, vagy fumble-t csinálnak a defense tagjai!
És általában a defense tudja megfordítani a meccs képét 1-1 labdaszerzéssel!

Ezért nem tartom jogosnak, hogy írod védjék le az elkapókat!
Persze de egy játk előtt nem tudhatod, screen, futás, slant elkapás jön!És neked visszafele kell futni (CB-ként) az elkapó meg jön veled szembe, össze vissza irányváltásokkal!
És akkor még ott vannak a sporik, akik épp hogy érzik a pass interference szabályt!

Van külön, olyan, hogy Brady rule, ezt konkrétan rá írták!
Jó jó Brady, de tényeg megfigyelhető, hogy szeretik a bírók is!
Természetesen butaság részemről csak őt ilyen módon kiemelni, mert a többi QB is "hamupipőke"!

divatdrukkerezés mindig megmosolyogtató!
Vagy valaki picit önző, s annyira magáénak érzi a csapatát, hogy nem örül ha más is neki szurkol, vagy irigyli, hogy egy másik csapatnak több a szurkolója!
Szóval ilyen nincs, hogy divatdrukker!
Miért kell elkötelezni bármilyen sportban is teljesen vak módjára!
Persze lehet egy csapatot teljes szívvel szeretni, de de lehet csak úgy kedvtelésből leülni egy sporteseményt megnézni!
Meg a másik legjobb, hogy a rivális csapatot "gyűlölni kell"!
Na de ez teljesen off

http://www.youtube.com/watch?v=zSSnQrhU ... re=related
kérlek csaba nézd meg ezt a videót!
Lewis tökéletesen elmondja pl erről az ítéletről a véleményét!És Brady azonnal mutogatja a zászlót!Férfi az ilyen? :lol:
Kép
Kép
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2011.01.16. 14:29:49

Miért nem szereted Bradyt? túl jó,vagy mifene? Smile
Tesco-ban beállt elé és megvette előle az utolsó csokis sütit. :D
Én nemtudom hogy kivételeznek e Brady-vel. Amióta nyomon követem ezt a sportot inkább Peyton Manningről mondják azt hogy már olyan tekintélyi szinten van hogy képes lenne megváltoztatni egy szabályt.
Többek között ezért nem szeretem Brady-t, mert "hála neki" az irányító mint egy hímes tojás, hozzáérnek s repül a zászló!
Engem egy kicsit Messire emlékeztet. Méghogyha szabályosnak is tűnik a labdaelvétel sípol a bíró rögtön.

Az Eagles kiesése óta a Patriotsnak szurkolok. Sajnáltam őket nagyon a Giants ellen. Furcsa de én általában sajnálatból szeretek meg egy csapatot:S
Válasz küldése