Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Brady azért el tud indulni, s 1-2 perc alatt átmegy a pályán, de eddig teljesen megérdemelt a JETS vezetése!FtcSikiHun írta:Ez csak szerintem kezd elúszni a Patriotsnak?![]()
Mondjuk tegnap a Pittsburgh sem volt jobb helyzetben.
miihii írta:Ha így megy tovább,akkor még a SB sem fog a feje felett lebegni,7:3 nemodacsababarca írta:Nah megszakadt Brady sorozata.
Örülök neki azért,mert így nem egy esetleges SB-n lebegne a feje felett a rekord.
Ha így megy tovább,akkor még a SB sem fog a feje felett lebegni,7:3 nemodacsababarca írta:Nah megszakadt Brady sorozata.
Örülök neki azért,mert így nem egy esetleges SB-n lebegne a feje felett a rekord.
A nagy arcot a Brady-re használt kifejezésekre értettem.Eazzy írta:Kicsit ellentmondásos az, hogy nagy az arca, illetve ahogyan te kommentelgettél eddig, hogy a NE mennyire alázni fog. Most akkor kinek is nagy a mije?L.Messi 10 írta:"Tom Brady egy seg.gfej. Bas.zódjon meg. Ezt gondolom róla. Igazából tojok rá. Nem ellene kell játszanom, én az elkapók ellen játszom. Ha a s.z.art is kiverem az elkapóiból, nincs kinek dobnia."
Antonio Cromartie, a New York Jets cornerbackje így hangol a konferencia-elődöntőre - tavaly érkezett a csapathoz, de máris teljesen átérzi, miről is szól az AFC East.
Picit nagy az arca, enyhén le fog égni szegényke.
Amúgy persze, nagy taplóság. Tiszteletet érdemes lenne tanulnia...
Jets nekem mindig is közömbös volt. Most csak azért figyelem őket, mert ott van LaDanien Tomlinson, a kedvenc RB-m...amit nagyon sajnálok amúgy, hogy odament a SD-ből.
LeBron nélkül várható volt a visszaesés.Game90 írta: NBA: Miami 3, Dallas 5 vereség zsinórban.
Cromartie butuska módon a sajtó elé viszi a trash talkot!Eazzy írta:Kicsit ellentmondásos az, hogy nagy az arca, illetve ahogyan te kommentelgettél eddig, hogy a NE mennyire alázni fog. Most akkor kinek is nagy a mije?L.Messi 10 írta:"Tom Brady egy seg.gfej. Bas.zódjon meg. Ezt gondolom róla. Igazából tojok rá. Nem ellene kell játszanom, én az elkapók ellen játszom. Ha a s.z.art is kiverem az elkapóiból, nincs kinek dobnia."
Antonio Cromartie, a New York Jets cornerbackje így hangol a konferencia-elődöntőre - tavaly érkezett a csapathoz, de máris teljesen átérzi, miről is szól az AFC East.
Amúgy persze, nagy taplóság. Tiszteletet érdemes lenne tanulnia...
Jets nekem mindig is közömbös volt. Most csak azért figyelem őket, mert ott van LaDanien Tomlinson, a kedvenc RB-m...amit nagyon sajnálok amúgy, hogy odament a SD-ből.
Kicsit ellentmondásos az, hogy nagy az arca, illetve ahogyan te kommentelgettél eddig, hogy a NE mennyire alázni fog. Most akkor kinek is nagy a mije?L.Messi 10 írta:"Tom Brady egy seg.gfej. Bas.zódjon meg. Ezt gondolom róla. Igazából tojok rá. Nem ellene kell játszanom, én az elkapók ellen játszom. Ha a s.z.art is kiverem az elkapóiból, nincs kinek dobnia."
Természetesen én is tiszteletben tartom a véleményedet!csababarca írta:
Értem. Ebben nem fogunk közös nevezőre jutni,mert én meg mint minden sportban,a támadó játékot szeretem,így ebben is.
De azért túlzásnak érzem,hogy Bradyvel kivételeznek,az összes irányítót védik,ami indokolt is. Mivel ő a csapat esze. Rajta áll a pontszerzés.ugye pontokkal lehet meccset nyerni. persze a defense-nek is rnedkívüli a szerepe,hiszen ők adják meg a lehetőséget az irányítónak,hogy pályán lehessen.
De minden irányítót védenek,nem csak Bradyt.
Baltimore tegnap szintén egy jó defense-el rendelkező csapattal találkozott,nem jött össze nekik.
Lehet védekezni normálisan is, nem kell ahhoz össze törni az irányítót. Meg egyébként is, ha levédik az elkapókat,akkor az irányító már megvan lőve,nem kell hozzá kontakt.
de ez az én véleményem,tiszteletben tartom a tiédet is,csak kicsit el van túlozva,ogy Bradyre írták a szabályokat.
Tesco-ban beállt elé és megvette előle az utolsó csokis sütit.Miért nem szereted Bradyt? túl jó,vagy mifene? Smile
Engem egy kicsit Messire emlékeztet. Méghogyha szabályosnak is tűnik a labdaelvétel sípol a bíró rögtön.Többek között ezért nem szeretem Brady-t, mert "hála neki" az irányító mint egy hímes tojás, hozzáérnek s repül a zászló!