Bob_Marley írta:
LOL!
Piszok jó Brady, s nem azért nem szeretem mert jó, hanem mert sokszor kivételeznek vele!
És miután én a Defenseket jobban szeretem, s soha nem fogom feledni, mikor tavaly a Ravens ellen hatalmas kamukat fújtak Bradyre!
És mondom neki köszönhető, hogy nem lehet "leütni" a QB-ket!
Tényleg elegánsan játszik, de amikor lecsücsül minden érintéstől, meg ráadásul reklamálgatja a late hiteket, na azt nagyon nem csípem!
szerk: eazzy Vickről nem tudok nyilatkozni, 2 Eagles meccset láttam (nem is hozok nekik szerencsét, mert mindkettőt bukták)!
lehet pici keserűség beszél belőlem, mert "letaglózott" a tegnapi vereség, s jobban is örülnék ha a Jets menne tovább, mert azt a védelmet is szeretem!
összegezve nem Bradyt "utálom", hanem azt, hogy kiölik a játékból a konaktot, s tegnap is (amit már PO előtt is írtam, hogy nem mindegy), picit szigorúnak éreztem a játékvezetést!
Bal, Chi csapatoknak ez a haláluk, ha "nem lehet hozzáérni a másikhoz"!
Így nem lehet védekezni!
Értem. Ebben nem fogunk közös nevezőre jutni,mert én meg mint minden sportban,a támadó játékot szeretem,így ebben is.
De azért túlzásnak érzem,hogy Bradyvel kivételeznek,az összes irányítót védik,ami indokolt is. Mivel ő a csapat esze. Rajta áll a pontszerzés.ugye pontokkal lehet meccset nyerni. persze a defense-nek is rnedkívüli a szerepe,hiszen ők adják meg a lehetőséget az irányítónak,hogy pályán lehessen.
De minden irányítót védenek,nem csak Bradyt.
Baltimore tegnap szintén egy jó defense-el rendelkező csapattal találkozott,nem jött össze nekik.
Lehet védekezni normálisan is, nem kell ahhoz össze törni az irányítót. Meg egyébként is, ha levédik az elkapókat,akkor az irányító már megvan lőve,nem kell hozzá kontakt.
de ez az én véleményem,tiszteletben tartom a tiédet is,csak kicsit el van túlozva,ogy Bradyre írták a szabályokat.
Eazzy írta:
(mielőtt nekem ugrana valamelyik jól tájékozott Pats divatdrukker,
Én erre ugrok rá. Már megint ez a divatdrukkerezés. Ez a madridisták tipikus szövege. Most gondoljatok már bele,hogy én pl,aki nem tudtam nézni nfl meccseket,csak miután a sport tv elkezdte adni,és akkor a Pats bajnok lett,persze,hogy vele kezdtem el szimpatizálni. De ettől miért lennék én,vagy bárki divatdrukker.
Nevetséges.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."