USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.16. 14:27:41

Eazzy írta: Na látod. Mi az hogy tipikus madridista szöveg? Ki mondta, hogy te divatdrukker vagy? Ha nem inged, minek veszed fel? Én a divatdrukkerség alatt azt értem, ha valaki egyszer hallotta, hogy Brady a legjobb a világon, és innentől kezdve aztán elkezdi védeni, meg ajnározni meg ilyenek, miközben egyetlen meccsen nem látta még, vagy esetleg csak alig.
Szóval te, aki nem tudtál nézni eddig NFL-t, miért veszed magadra? Nem említettem én semmiféle nevet. Van a többi csapatnak is divatszurkolója, csak mivel éppen a Patsre tettem egy ironikus megjegyzést, így pont náluk került elő...
De igazából nem nekem kell magyarázkodnom. Aki az ilyenre ugrik, az általában, hát...

Csak az a baj ezzel, hogy általában az a divat,hogy a Pats-et utálni kell. Ezen a fórumon legalábbis ez az általános vélekedés.
Nem magamra vettem,csak szúrja az ilyen a szemem.
Divatdrukkerség az nfl-ben meg egyébként gyakoribb is lehet, hiszen szinte évről évre változnak az erőviszonyok,így könnyebb beleszeretni 1-1 csapatba. Pl tavaly végignéztem a Saints menetelését,és megszerettem őket,ők lettek a 2. kedvenc csapatom.

De ma este hajrá Pats,és ha már a Saintset kiverték,akkor hajrá Seattle,bár itt kicsi a sansz a medvék defense-vel szemben.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.01.16. 14:22:23

tegnap sajnáltam egy kicsit a ravenst, de valljuk be, a pitts jelenleg jobb csap, még ugy is h bigben az elején kicsit aludt. nem tudom a NE (ma ütik a jetset) mire fog menni a steelers defense falával... polamalu, woodlye, harrison... remelem brady mar az elso negyed nagy részében a hátán fog fetrengeni :D

gb-atlanta: az elso negyedet néztem csak, az alapján elég meglepő, h ekkora különbseggel nyertek... második negyedben nemtom' mi lehetett.... bár én azért tudtam, ha rogers elkapja a fonalat jo lesz mert az atlanata az alapszakaszban is [auto_cenzúra] gyenge volt a pass defenseben (20-25. körül..)

ma két sima meccs lesz, különösebb izgalmak nélkül
(bár eddig semmi nem jött be amit josoltam :D)

minden esetre az afc iden joval erosebb volt (mint általában...) igy nagyon meglepodnék ha a gb, netán a bears nyerné a SB-t...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.01.16. 14:22:11

csababarca írta:
Eazzy írta:(mielőtt nekem ugrana valamelyik jól tájékozott Pats divatdrukker,
Én erre ugrok rá. Már megint ez a divatdrukkerezés. Ez a madridisták tipikus szövege. Most gondoljatok már bele,hogy én pl,aki nem tudtam nézni nfl meccseket,csak miután a sport tv elkezdte adni,és akkor a Pats bajnok lett,persze,hogy vele kezdtem el szimpatizálni. De ettől miért lennék én,vagy bárki divatdrukker.
Nevetséges.
:lol:
Na látod. Mi az hogy tipikus madridista szöveg? Ki mondta, hogy te divatdrukker vagy? Ha nem inged, minek veszed fel? Én a divatdrukkerség alatt azt értem, ha valaki egyszer hallotta, hogy Brady a legjobb a világon, és innentől kezdve aztán elkezdi védeni, meg ajnározni meg ilyenek, miközben egyetlen meccsen nem látta még, vagy esetleg csak alig.
Szóval te, aki nem tudtál nézni eddig NFL-t, miért veszed magadra? Nem említettem én semmiféle nevet. Van a többi csapatnak is divatszurkolója, csak mivel éppen a Patsre tettem egy ironikus megjegyzést, így pont náluk került elő...
De igazából nem nekem kell magyarázkodnom. Aki az ilyenre ugrik, az általában, hát...

Amit pedig Bob_Marley-nak mondtál, arra csak annyit, hogy ahogyan lentebb írtam, nem minden QB-t védenek a sporik. Nézz meg néhány Eagles meccset.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Eazzy 2011.01.16. 14:23:29-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.16. 14:11:40

Bob_Marley írta: LOL!
Piszok jó Brady, s nem azért nem szeretem mert jó, hanem mert sokszor kivételeznek vele!
És miután én a Defenseket jobban szeretem, s soha nem fogom feledni, mikor tavaly a Ravens ellen hatalmas kamukat fújtak Bradyre!
És mondom neki köszönhető, hogy nem lehet "leütni" a QB-ket!
Tényleg elegánsan játszik, de amikor lecsücsül minden érintéstől, meg ráadásul reklamálgatja a late hiteket, na azt nagyon nem csípem!

szerk: eazzy Vickről nem tudok nyilatkozni, 2 Eagles meccset láttam (nem is hozok nekik szerencsét, mert mindkettőt bukták)!

lehet pici keserűség beszél belőlem, mert "letaglózott" a tegnapi vereség, s jobban is örülnék ha a Jets menne tovább, mert azt a védelmet is szeretem!
összegezve nem Bradyt "utálom", hanem azt, hogy kiölik a játékból a konaktot, s tegnap is (amit már PO előtt is írtam, hogy nem mindegy), picit szigorúnak éreztem a játékvezetést!
Bal, Chi csapatoknak ez a haláluk, ha "nem lehet hozzáérni a másikhoz"!
Így nem lehet védekezni!

Értem. Ebben nem fogunk közös nevezőre jutni,mert én meg mint minden sportban,a támadó játékot szeretem,így ebben is.
De azért túlzásnak érzem,hogy Bradyvel kivételeznek,az összes irányítót védik,ami indokolt is. Mivel ő a csapat esze. Rajta áll a pontszerzés.ugye pontokkal lehet meccset nyerni. persze a defense-nek is rnedkívüli a szerepe,hiszen ők adják meg a lehetőséget az irányítónak,hogy pályán lehessen.
De minden irányítót védenek,nem csak Bradyt.
Baltimore tegnap szintén egy jó defense-el rendelkező csapattal találkozott,nem jött össze nekik.
Lehet védekezni normálisan is, nem kell ahhoz össze törni az irányítót. Meg egyébként is, ha levédik az elkapókat,akkor az irányító már megvan lőve,nem kell hozzá kontakt.
de ez az én véleményem,tiszteletben tartom a tiédet is,csak kicsit el van túlozva,ogy Bradyre írták a szabályokat.

Eazzy írta:
(mielőtt nekem ugrana valamelyik jól tájékozott Pats divatdrukker,
Én erre ugrok rá. Már megint ez a divatdrukkerezés. Ez a madridisták tipikus szövege. Most gondoljatok már bele,hogy én pl,aki nem tudtam nézni nfl meccseket,csak miután a sport tv elkezdte adni,és akkor a Pats bajnok lett,persze,hogy vele kezdtem el szimpatizálni. De ettől miért lennék én,vagy bárki divatdrukker.
Nevetséges.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.16. 13:59:13

csababarca írta:
Miért nem szereted Bradyt? túl jó,vagy mifene? :)

Go Pats,bár a Jets is baromi szimpatikus csapat nekem.
De Brady az Brady,előre a 4. gyűrűért. 8)
LOL!
Piszok jó Brady, s nem azért nem szeretem mert jó, hanem mert sokszor kivételeznek vele!
És miután én a Defenseket jobban szeretem, s soha nem fogom feledni, mikor tavaly a Ravens ellen hatalmas kamukat fújtak Bradyre!
És mondom neki köszönhető, hogy nem lehet "leütni" a QB-ket!
Tényleg elegánsan játszik, de amikor lecsücsül minden érintéstől, meg ráadásul reklamálgatja a late hiteket, na azt nagyon nem csípem!

szerk: eazzy Vickről nem tudok nyilatkozni, 2 Eagles meccset láttam (nem is hozok nekik szerencsét, mert mindkettőt bukták)!

lehet pici keserűség beszél belőlem, mert "letaglózott" a tegnapi vereség, s jobban is örülnék ha a Jets menne tovább, mert azt a védelmet is szeretem!
összegezve nem Bradyt "utálom", hanem azt, hogy kiölik a játékból a konaktot, s tegnap is (amit már PO előtt is írtam, hogy nem mindegy), picit szigorúnak éreztem a játékvezetést!
Bal, Chi csapatoknak ez a haláluk, ha "nem lehet hozzáérni a másikhoz"!
Így nem lehet védekezni!
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.01.16. 13:58:36

Bob_Marley írta:Többek között ezért nem szeretem Brady-t, mert "hála neki" az irányító mint egy hímes tojás, hozzáérnek s repül a zászló!
Az a vicc, hogy egész évben, ha csak kicsit is kapott volna a hasonló bánásmódból Vick, akkor már iszonyatra örültem volna. Mert ahányszor őt késve döngölték a földbe, meg kifutott az oldalvonalon, és felesleges borítások...nem tudnám megszámolni a két kezemen, hányszor lehetett volna zászló, ráadásul jogosan is...szóval ez a kiváltság nem minden QB-nak jár.
Brady meg amúgy is csak egy 7. körös senki :lol:

(mielőtt nekem ugrana valamelyik jól tájékozott Pats divatdrukker, megjegyezném, hogy ezzel szoktak kinn a szakértők példálózni, amikor arról van szó, hogy minden idők legjobbja é Tom, szóval csak irónia volt a részemről, ami így már nem is vicces, hogy elmagyaráztam, csak félek, hogy lesz olyan idióta aki erre harap rá...)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.16. 13:51:01

Bob_Marley írta:[
70-30ra veszem a Pats továbbjutását, s jusson tovább a PATS, de törjék össze Bradyt :twisted:

Miért nem szereted Bradyt? túl jó,vagy mifene? :)

Go Pats,bár a Jets is baromi szimpatikus csapat nekem.
De Brady az Brady,előre a 4. gyűrűért. 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.16. 13:37:14

L.Messi 10 írta:
Ilyet még Roncikának se... Egyébként Brady Szent és Sérthetetlen! 8)
Ezt úgy értettem, érjenek oda, legyen pass rush, s döngöljék bele a földbe párszor!
De azt hittem ez egyértelmű!
Brady meg csak a bírók szerint szent és sérthetetlen :shock: :lol:
Csókolom a Brady szabály létrehozóit....
De mondom meglássuk, benne van egy 45-3 de benne van a meglepetés Jets siker!

szerk: tegnapi volt az "év csalódása" holló szempontból!
Úgy éreztem végig a kezükben van a meccs, s az a 3ik negyed nem kellett volna, de még ott is éreztem, hogy meg lehet!
S persze akkor van holding mikor punt TD-t fut Webb, s a Steelers meg 3ik és hosszúkat oldott meg!
SB-s évükben is nem egyszer fordítottak a végén hosszú játékokkal!Ha ezt veszem megérdemelték, de úgy éreztem 2,5 vagy inkább 3 negyedig a mi kezünkben volt a meccs!
Nagyon sajnálom, de ez van!
GB meg szerintem nem is volt kérdéses!
Ryannek még éreznie kell a PO-t, de szép jövő állhat az Atlanta előtt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.01.16. 13:55:15-kor.
Kép
Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.01.16. 13:29:17

Bob_Marley írta:
L.Messi 10 írta:
Bob_Marley írta:Este meg meglepetés Jets győzelem nem lenne szájízem ellenére :lol:
A Jets olyan szinten esélytelen lesz, hogy azt itt leírni nem tudom. Még akkor se tudna nyerni ez a Jets ha eltörnék Brady kezét és Meskó lábát :lol:
No no, meglássuk majd!
Ami túl egyértelmű, az általában nem az!
70-30ra veszem a Pats továbbjutását, s jusson tovább a PATS, de törjék össze Bradyt :twisted:
Ilyet még Roncikának se... Egyébként Brady Szent és Sérthetetlen! 8)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.16. 13:25:22

L.Messi 10 írta:
Bob_Marley írta:Este meg meglepetés Jets győzelem nem lenne szájízem ellenére :lol:
A Jets olyan szinten esélytelen lesz, hogy azt itt leírni nem tudom. Még akkor se tudna nyerni ez a Jets ha eltörnék Brady kezét és Meskó lábát :lol:
No no, meglássuk majd!
Ami túl egyértelmű, az általában nem az!
Kép
Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.01.16. 13:21:45

Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.16. 13:10:05

Eléggé szét tördelték a sporik a meccset ide oda (Ravens-Steelers)!
Persze grat a a PIT-nek, de remélem hagyják a továbbiakban a kemény játékot!
Mindenre pass interference-t dobni, háááát.....!
Többek között ezért nem szeretem Brady-t, mert "hála neki" az irányító mint egy hímes tojás, hozzáérnek s repül a zászló!
Ma meg hajrá macik (ha már a másik kedvencem kiesett, legalább a másik beton mutassa meg mi az a Defense)!
Este meg meglepetés Jets győzelem nem lenne szájízem ellenére :lol:
Kép
Kép
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2011.01.16. 12:15:23

A Packers feltörölte a pályát a solymokkal.
Mihu
Director del Fútbol

2011.01.16. 02:41:45

Hát a GB-nek ez a labda eladás nem hiányzott. Nagyot húzott a Falcons, hogy negyedikre is nekimentek, de végül az eredmény őket igazolta. Lehet kapaszkodni.

Szerk: Hát ez mekkora válasz volt a GB TD-jára? :shock: Elképesztő visszahordás volt, a Special Team középen gyönyörűen takarította el az embereket.

Igazából mivel sose állt közel a szívemhez a GB, így most a Falcons-nak szorítok.
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.16. 01:54:05

1:27-nél 7-el megy a Steelers, azt mondom ez már meg van talán..
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
miihii
KHAL

2011.01.16. 01:31:44

Jó kis hullámzó derbit látunk,számomra váratlanul sok ponttal.Drámai események egész sora ma is,remek meccs ismét.Eddig parádés ez a playoff,cs így tovább 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.01.16. 01:16:49

Vezet a Steelers 24-21-re 8) Remélem ezt a meccset ők nyerik, az "esti" meccsen pedig nem tudom kinek fogok drukkolni, Atlantát annyira nem ismerem mint a Packers-t (többet láttam utóbbit sokkal) de idén nagyon ott vannak,viszont a GB bármire képes lehet.

jó kis play off ez nagyon.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zolinho1
Barça B

2011.01.16. 00:32:57

Na alakul a meccs ezzel a TD-vel még izgalmak várhatók.
Hajrá Steelers!(később pedig Falcons) :P
FC Barcelona Campions Del Mon
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.01.15. 23:53:06

ferninho írta:ezmiezmár??? :lol:
mi volt ez a TD-nek nevezett vmi??? :lol:
nagyon nagy volt. mindenki csakbambult, hogy az mit ugrál a célterületen belül a labdával :lol:

ma go Ravens & Packers
holnap meg csak a PATS , régen volt már arra fele SB gyözelem, itt van már az ideje :twisted:
Hát elég egy érdekes szituáció volt. Ilyet se nagyon láttam még. Eddig nem egy nagy szám a meccs, de hátha rámegy a fordításra a Pitsburg.
Kép
ferninho
Madridista

2011.01.15. 23:32:22

ezmiezmár??? :lol:
mi volt ez a TD-nek nevezett vmi??? :lol:
nagyon nagy volt. mindenki csakbambult, hogy az mit ugrál a célterületen belül a labdával :lol:

ma go Ravens & Packers
holnap meg csak a PATS , régen volt már arra fele SB gyözelem, itt van már az ideje :twisted:
madridista
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.01.15. 22:14:01

Szerintem a Packers simán nyer, (és ezzel nyer a tippmixem :P ) sőt szerintem már most biztos Superbowl résztvevők. :)
A másik meccsen szoros küzdelmet és Steelers továbbjutást várok.

A végére összejön az általam már Wild Card hétvége előtt tippelt Patriots - Packers döntő. :wink:

Innentől, ha már a Saints és az Eagles kiesett, a Green Baynek is szurkolok, mert nekik van a legjobb mezük. :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.01.15. 22:13:53

daffy írta:
Ilúvatar írta:Ok, ez a 12 éves kölyök be van lőve vmi NBA-cuccal :shock: :shock: :shock:

http://www.mommo.hu/media/12_eves_csoda_kosaras
képzeld el,ha majd tényleg be lesz lőve valamivel. még 6-8 évet idősödhet,erősödhet,aztán nincs megállás.
Persze ez nem garancia semmire!Hány new Ronaldinhot,Maradonát vagy Jordant láttunk már oldalakon aztán meg soha többet nem hallottunk róluk.

Pl:Ott vannak a Red Bull Freestyle-osok.Hihetetlen dolgokat művelnek a labdával, amit már viszont éles meccsen nem tudnak hozni.
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.01.15. 22:09:35

A Steelerst nem igazán kedvelem, de szerintem simán nyernek.

A Falcons - Packers meccsen, úgy gondolom, ha Matthews végig megállíthatatlan lesz akkor a Packers továbbmegy, viszont ha odaraknak egy falat elé, akkor szépen fel fog építkezni a Falcons.Megtippelhetetlen számomra.
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.01.15. 22:01:44

Figyelem!
NFL-főcsoport-elődöntők a Sport1-en!
22:15: Pittsburgh-Baltimore,
holnap hajnali 01:45: Atlanta-Green Bay!
Tegyétek meg tétjeiteket!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.15. 11:26:10

Dotn93 írta:Mi alapján határozzák meg, hogy ki mennyire jó védekező játékos az NBA-ben? Blokk? Lopott labda? Vagy megszámolják, hogy kinek az embere dob meccsenként kevesebb pontot? (mert Howardot tartják a liga legjobb játékosának védekezésben)
Az év védője választás teljesen szubjektív. Bruce Bowen, vagy Ron Artest is nem egyszer volt úgy a liga legjobb védője díj nyertese, hogy csak labdalopásban emelkedett ki, a többi statban nem. Szakértők választják, akik azért látják, hogy miként helyezkedik, miként védi a labdást, illetve a labda nélkülit ( ami nem nagyon látszódik a statokon) az adott játékos, illetve nyilván emellett a lopások, a lepattanók, vagy a blokkok számát nézik a statisztikában. Jelen helyzetben Howard valóban a statisztikái, a fizikai paraméterei miatt a legjobb. Annyira nem látom kiemelkedőnek a védekezésben, mint mondjuk a két fenti játékos vagy Ben Wallace volt fénykorában.
Válasz küldése