én úgy tudom, hogy lesznek szponzorok, de nagyrészük a környezetvédelemmel kapcsolatos.
a nyilatkozatokról:
-a teszt előtt azt mondták, hogy a számítógépes szimulációkon nagyon jól teljesítenek.
-a tesztek kezdetekor sokáig senki sem szólalt meg.
az eredményeik elég gyengék voltak, ekkor Fry-ék azt mondták, hogy minden rendben és jó az autó (

).
-nemrégiben Button azt nyilatkozta, hogy az autó már jobb, mint az elején, de még mindig nem érik el az élcspatok szintjét. (

).
a Honda-k Bahreinben már megközelítették az élcsapatokat, az egy-egy napig nagyon gyors BMW-t és Mekit nem számítva (valószínű üres tank, felhúzott motor) az élcsapatokhoz képest konstans 3-5 tizedre voltak és az autó egyensúlyára panaszkodtak.
kérdés, hogy melyik csapat, milyen stinteket ment, versenyszimuláció volt-e, etc...
ergo:
egyelőre mindenki csak tapogatózik, hevenyészett erősorrendet talán lehetne most mondani, de én megvárom, míg megérkeznek Európába.
szerk: tényleg nem lesz szponzor
A japánok a megszokottól eltérően szponzori logók nélkül vágnak neki az idei évnek.
ámde:
Annak ellenére, hogy az új autón nem kapnak helyet szponzori feliratok, Button elmondta, újabb támogatók érkeztek a Hondához. "A tavalyi évhez képest tizeneggyel nőtt szponzoraink száma, ami annak tudható be, hogy a nagyobb cégek is támogatják elképzeléseinket."