Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
http://www.sportmedia.hu/amerikaifoci/n ... &blog_id=1bowlinggolyo írta:Tudom már régen volt majdnem egy hónapja de szeretném meg tudni h mi lett a magyar Super bowl végeredménye.Nagyon kíváncsi vagyok mert pár ismerősöm is játszik ott de nem sikerült összefutnom azóta velük.
Köszi, hogy észre vetted!Így legalább biztos, hogy valaki el is olvastaP.U.Y.O.L. írta:112 - 100Bob_Marley írta:Lakers idegenben megverte (102-100)a Kingset![]()
A TV-s meccs azt hiszem a Knicks - Bulls lesz. Érdekes meccs lesz, az biztos. Kíváncsi vagyok Amere-ra a New Yorkban és a Bulls is jól erősített.
Ncorecsababarca írta:Valaki nem tudja,honnan lehetne a februári (Saints vs Colts) Super Bowlt letölteni magyarul? (gigán,majomparádén,bithorlon nem találtam meg.
Régebben megvolt még frissiben,de azóta letöröltem sajnos.
112 - 100Bob_Marley írta:Lakers idegenben megverte (102-100)a Kingset
http://www.funnyordie.com/tochoshowKrojf írta: Ja, ki látott már "T.OCHO-Show"-t???
A Versus nevű amerikai sportcsatorna paprikás nyelvű showja T.O-val és Ochocinco-val!
Biztosan épületes baromságok hangzanak el a két atomtudóstól!
K.
bali 15 írta:Randy Moss a Titansben?![]()
A két kedvencem egy csapatban C.J és most Moss:D
Az első meccset láttam élőben, illetve a beharangozót, ahol azt mondták, hogy idén sok meccs lesz az alapszakaszban is élőben magyar kommentárral. Ezek szerint nem mindegyik.ozsimiki írta:Ma hajnalban nem igen volt magyar kommentárral az NBAKalap1988 írta: Idén már az NBA élők is magyarral mennek, NHL-t nem tudom. Eddig biztos nem tudott fennmaradni a Tőrős-Török kettősremélem a továbbiakban viszont igazad lesz ezzel kapcsolatban,bár nem világvége az ismétlés sem.
Lakers pedig úgy kezdett ahogy illik! Így tovább!
GO LAKERS![]()
"Moss, alkoss, gyarapíts,Bob_Marley írta:Ha Fisher rendbe rakja az agyát hasznos lehet, de ha el kezd arcoskodni akkor lassan szögre akaszthatja az elkapó kesztyűit!Brit kirobbanó formában és Washington is elég szépen kapogatja el a labdákat!Nagyo nehéz dolga lesz MOSSNAKXanthor írta:Moss a Titansben kötött ki végül. Érdekes, mert rosszabb mérleggel rendelkező csapatokat emlegettek főként, a Titans pedig 5-3-al áll. Mondjuk ha Moss be tud illeszkedni, akkor jó eséllyel pályáznak a playoffra, bár elég szoros lesz az a csoport, hiszen a Texans is jó idén és a Jaguars is 4-4-el áll.
Érdekes lesznek ott a dolgok.
Ha Fisher rendbe rakja az agyát hasznos lehet, de ha el kezd arcoskodni akkor lassan szögre akaszthatja az elkapó kesztyűit!Brit kirobbanó formában és Washington is elég szépen kapogatja el a labdákat!Nagyo nehéz dolga lesz MOSSNAKXanthor írta:Moss a Titansben kötött ki végül. Érdekes, mert rosszabb mérleggel rendelkező csapatokat emlegettek főként, a Titans pedig 5-3-al áll. Mondjuk ha Moss be tud illeszkedni, akkor jó eséllyel pályáznak a playoffra, bár elég szoros lesz az a csoport, hiszen a Texans is jó idén és a Jaguars is 4-4-el áll.
Érdekes lesznek ott a dolgok.
Csak nem te is Lakers-es vagy?ozsimiki írta:Ma hajnalban nem igen volt magyar kommentárral az NBAKalap1988 írta: Idén már az NBA élők is magyarral mennek, NHL-t nem tudom. Eddig biztos nem tudott fennmaradni a Tőrős-Török kettősremélem a továbbiakban viszont igazad lesz ezzel kapcsolatban,bár nem világvége az ismétlés sem.
Lakers pedig úgy kezdett ahogy illik! Így tovább!
GO LAKERS![]()
Ma hajnalban nem igen volt magyar kommentárral az NBAKalap1988 írta: Idén már az NBA élők is magyarral mennek, NHL-t nem tudom. Eddig biztos nem tudott fennmaradni a Tőrős-Török kettős
Idén már az NBA élők is magyarral mennek, NHL-t nem tudom. Eddig biztos nem tudott fennmaradni a Tőrős-Török kettősGame90 írta:Éjjel a NY Knicks - Orlando meccs helyett Miami - Minnesota lesz a Sport1-en.
Tuesday night's game between the Orlando Magic and the New York Knicks at Madison Square Garden has been postponed, the NBA has announced. The Knicks informed the league that debris fell into the arena during overnight maintenance work and that the arena would remain closed until Madison Square Garden is assured that the arena is safe. The date for the rescheduled game will be announced at a later time.
Amúgy miért van az, hogy az élő NFL meccseket magyar kommentárral nyomják, az NBA és NHL meccseket pedig nem?