Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Buttonnal semmi bajom sincs,sőt... Alonsoval annál többVito írta:Alonso: Buttonnal fogok csatázni
A kétszeres világbajnok Fernando Alonso bízik abban, hogy az idei esztendőben is sikerül megvédenie címét – ezúttal az Ezüstnyilak színeiben. A Renault és Ferrari is kemény ellenfélnek számít, a spanyol pilóta azonban úgy véli nem árt odafigyelni Jenson Buttonra sem.
"Azt hiszem az idei esztendőben Jenson lehet az egyik legfőbb riválisom. Majd kiderül hogyan teljesít a Honda a téli tesztek során, de Jenson neve szerepel a számításaimban. Minden azon múlik majd, hogy melyik csapat tud a leggyorsabban alkalmazkodni az abroncsokhoz."
úgy legyen!
Hát igen, kinézettel nem lehet vb-t nyerni...Melkor írta:Viszont az autó nagyon szép lett - bár minden évben jól néz ki a mclaren!
JAJA legyen csak igy , és Button nyerjenVito írta:Alonso: Buttonnal fogok csatázni
A kétszeres világbajnok Fernando Alonso bízik abban, hogy az idei esztendőben is sikerül megvédenie címét – ezúttal az Ezüstnyilak színeiben. A Renault és Ferrari is kemény ellenfélnek számít, a spanyol pilóta azonban úgy véli nem árt odafigyelni Jenson Buttonra sem.
"Azt hiszem az idei esztendőben Jenson lehet az egyik legfőbb riválisom. Majd kiderül hogyan teljesít a Honda a téli tesztek során, de Jenson neve szerepel a számításaimban. Minden azon múlik majd, hogy melyik csapat tud a leggyorsabban alkalmazkodni az abroncsokhoz."
úgy legyen!
Viszont az autó nagyon szép lett - bár minden évben jól néz ki a mclaren!Los Barrachos írta:Csatlakozom!Bodi írta:Atya ég,de fura ebben a ruhában!![]()
Utálom Alonsot,de remélem,hogy jó lesz a kocsija és egy izgalmas bajnokságot láthatunk majd.(Ferrari győzelemmel a végén)![]()
Lehet hogy tévedek,de nekem Március 18 rémlik.Ordog írta:Mikor kezdődik az idei száguldó cirkusz?
Csatlakozom!Bodi írta:Atya ég,de fura ebben a ruhában!![]()
Utálom Alonsot,de remélem,hogy jó lesz a kocsija és egy izgalmas bajnokságot láthatunk majd.(Ferrari győzelemmel a végén)![]()
kössz a választ, valahogy ugy emlékeztem hogy január 15 :S ezért kérdeztem :S de biztos igazad vanDos Santos írta:A HONDA bemutatójára csak Január végén,egészen pontosan 25-én kerül sor.lionel19 írta:Valaki tudna linkelni a képet az uj Hondáról?
Atya ég,de fura ebben a ruhában!Game90 írta:A Renault-val duplázó Fernando Alonso a McLaren-Mercedesnél sem adja alább, csak akkor lenne elégedett, ha megnyerné az 58. Formula-1-es világbajnokságot. A wokingi csapat hétfőn 19 órától Valenciában mutatja be idei autóját, az utcai száguldást követi a sajtóprezentáció.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=131297
Alonso kicsit ,,furcsán'' néz ki az új ruciban![]()
A HONDA bemutatójára csak Január végén,egészen pontosan 25-én kerül sor.lionel19 írta:Valaki tudna linkelni a képet az uj Hondáról?
És? Hisz ez természetes! Itt nem erről van szó,ez minden csapatnál így van! Itt arról van szó,h nem úgy kezdik el az idényt,h na jó akkor Kimi te fogsz nyerni,te meg ott,te Massa te meg segítesz neki,ok? Na ilyen nem lesz,de ahogy alakul az állás,látják a teljesítményeket,utána teljesen normális modón kialakul egy sorrend.Los Barrachos írta:De ha kiélezett küzdelem lesz majd idény végén és valamelyik pilóta közelebb állna a világbajnoki címhez, azért csak-csak azt az ember fogják segíteni, hogy nyerje meg a vb-címet...