Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Frank Rijkaard írta:
33 éves, idén nem hogy nem szakadt meg a pályán, de sokszor a nemtörődömség jött le a játékáról, sokszor hisztizett a meccsek után a kevés felé menő passz miatt. A sok zseniális, "lehetetlen" elkapása mellett idén volt pár csúnya drop-ja is. Kint a profiligában nem fogadják el, ha valaki nem teszi oda magát 150 %-osan, akkora pénz forog benne, és azon az évi 16-20 meccsen mindenkinek meg kell halnia a pályán.
Lehet, hogy gyakran 2 embert is lekötött és megnyitotta így a routeokat Welker előtt, de a legtöbb külföldi szakíró szerint, jobb lesz nélküle a Pats, mint vele volt. (Olyan vélekedések is vannak, hogy Vincent Jacksonnak csinálják a helyet a rosteren...) A probléma nem az, hogy Moss távozott, hanem hogy nincs más olyan típusú elkapó a keretben, aki a mély routeokat kiválóan futja, és ezért az ellenfelek védelmei teljesen feltolhatják magukat a fal mögé.
Az ellenértékkel kapcsolatban meg: 33 éves játékosért, akármekkora sztár is, ma az NFL-ben egyszerűen LEHETETLEN első körös draft cetlit kapni. Emlékeztetnék mindenkit, a szabályok miatt jövőre a Pats nem kapott volna ötödik körnél magasabb cetlit...
33 éves, idén nem hogy nem szakadt meg a pályán, de sokszor a nemtörődömség jött le a játékáról, sokszor hisztizett a meccsek után a kevés felé menő passz miatt. A sok zseniális, "lehetetlen" elkapása mellett idén volt pár csúnya drop-ja is. Kint a profiligában nem fogadják el, ha valaki nem teszi oda magát 150 %-osan, akkora pénz forog benne, és azon az évi 16-20 meccsen mindenkinek meg kell halnia a pályán.csababarca írta:bali 15 írta:Randy Moss
New England PatriotsMinnesota Vikings
![]()
![]()
Mi folyik itt???!!!
nfl.com-on is kint van.
Nem hiszem el,a liga egyik legjobb,ha nem a legjobb elkapóját odaadják a Vikingsnek,egy !!!3.körös draftjogért!!!
Utoljára akkor voltam nfl miatt ilyen szomorú,amikor szintén a Pats egy bajnoki győzelem után elpasszolta Deion Branchet.
Ekkora ostobaságot elkövetni. Bár beszélték,hogy kilóg a lába a Patsből,de nem vettem komolyan,főleg nem szezon közben...
bali 15 írta:Randy Moss
![]()
![]()
Mi folyik itt???!!!
Rögtön az NSO-ra "rohantam", és sajna igazfcbarca0827 írta:sjay írta:Ezt honnan veszed?bali 15 írta:Randy Moss
![]()
![]()
Mi folyik itt???!!!Nehogy beírd a gugliba,vagy valami... Amúgy, pölö NSO.
sjay írta:Ezt honnan veszed?bali 15 írta:Randy Moss
![]()
![]()
Mi folyik itt???!!!
Én úgy emlékszem, hogy ez a 100. alapszakasz-győzelme volt (a 131. meccsén), és ebben a legfiatalabb azok közül, akik ezt elérték.ozsimiki írta:Brady újabb NFL történelmet írtilyen fiatalon egy irányító sem szerzett még 130nál több győzelmet, neki most lett meg a 131.
Jajaozsimiki írta:Brady újabb NFL történelmet írtilyen fiatalon egy irányító sem szerzett még 130nál több győzelmet, neki most lett meg a 131.
Az igaz,de olyan nincs,h Vick nyerjen a Philly meg nem,mégha ez is lenne nekem az ideálisantiimperialista írta: Na, Phillynek igazi Cowboy nem szurkol![]()
Azóta is ünneplekmiihii írta:Nnna,csak nyert a Jaguars.Az utolsó pillanatokban Scobee 59 yd-os FG-jával31:28
Akkor említsük meg Flacco-t, s persze a betonvédelmet Baltimore-ban!Elrontott 4ik kísérlet majd kivédekezett támadássorozat után, gyönyörűen végigvitt támadás és össze gurított 256 yardot Joe bácsimiihii írta:
Na meg nem lehet szó nélkül elmenni TO 222 elkapott yardja mellett10 elkapásból szedte össze,benne egy 78 yd-os TD.Ezzel a második helyre jött fel elkapott yd-ban az örökranglistán.
Aztán LT 133 futott yd-ja sem rossz (+ 22 REC),benne 2 TD.
A Colts megint bukfencelhet,21:14re megy a JAC 8 perccel a vége előtt
Na meg nem lehet szó nélkül elmenni TO 222 elkapott yardja mellettBob_Marley írta:Érdemes NFL.comot böngészni, mert nagy nagy játékok voltak a mai fordulóban!Ramsnél egykezes vetődős elkapás, vagy Frisco-i blokkolt punt utáni TD!Fumble Recovery, szval izgalmas kis forduló
Valami rémlik, szóval igazat adok neked, de hát Campbell ha jól emlékszem azon a PO meccsen nagyot betlizett, mint a Redskinsnél általában.....5ös eddig nem rossz, s hát a védelem Haynesworth vezetésévelozsimiki írta:Tényleg, eltévesztettem,de a fővárosiaknál is volt haláleset,ez biztos, akkor azt hiszem a saját lakásában lőtték meg,és vérzett elés akkor ez volt két éve (esetleg 3) és ez a szörnyű eset kovácsolta őket össze nagyon,és aztán játszottak pár fantasztikus meccset, nagy visszatéréseket produkáltak egy-egy meccsen.
Az Cincinattiben volt Henry, aki lezuhant a platóról!A lényeg, hogy Ma nyert RAVENS és hajnalban meg a Bears veri a Giantset és boldog leszekozsimiki írta:ahogy illik, meg is tapsolták rendesen McNabb-et, nem véletlenülGame90 írta:Én már az NBA szezont várom. Rögtön az első meccs Miami - Boston![]()
Most kezdődik a Philadelphia - Washington meccs a Sport2-n. Vick - McNabb![]()
GO Phily ezen a meccsen, bár a Washington is nagyon szimpi lett két éve,amikor nagyot meneteltek, azt hiszem abban a szezonban hunyt el az egyik játékosuk aki leesett a kocsijárólha jól rémlik.
ahogy illik, meg is tapsolták rendesen McNabb-et, nem véletlenülGame90 írta:Én már az NBA szezont várom. Rögtön az első meccs Miami - Boston![]()
Most kezdődik a Philadelphia - Washington meccs a Sport2-n. Vick - McNabb
Hehe, akkor már hárman vagyunk Suns-fanokVictorValdes19 írta:SzinténSkeraj írta:Amugy az NBA-ben Phoenix Suns drukker vagyok Steve Nash miatt!Ha NBA, akkor Nash és Phoenix!
![]()
1 hét és kezdődik az NHL alapszakasza! Már elvonási tüneteim vannak...![]()
Ki, kinek szurkol, esetleg kedvenc játékos(ok)![]()
Én Pittsburgh fan vagyok, mellette még az Atlanta is szimpi, a NJ Devilsnek meg Kovalchuk miatt fogok szorítani.
Kedvenc játékosaim -> aláírás(Malkin no.1).
SzinténSkeraj írta:Amugy az NBA-ben Phoenix Suns drukker vagyok Steve Nash miatt!