Császár király volt

Viszont Perezzel nagyon nem vagyok kibékülve..
Szerintem már nem játszik, de Mirza DzsombaMessiFan írta:Egyébként tudom, hogy magyar kézilabda a topic neve de szerintetek ki a világ legjobb kézilabdázója?
A golkulonbseg vagy az egymaselleni szamit?Mert ha a GK akkor meg van esely akkor is a 3. helyre ha kikapunk.S.Agüero írta:Akit érdekelnek a csoportok: http://tudositas.nso.hu/tables.php?spor ... &submenu=0
tegyetek a norvégokhoz + 2 pontot, mert verték a németeket 10-el.![]()
Ma lesz még: Horvát-Lengyel és Szerb-Argentín meccs
Ugye a 4. a 4. ellen játszik. Bárkit kaphatunk 7. helyért.
Csak a horvátokat ne!
Karabatic soha nem fog Balic nyomába érniMessiFan írta:Egyébként tudom, hogy magyar kézilabda a topic neve de szerintetek ki a világ legjobb kézilabdázója?
Nem mondtam, h verjük, csak azt, h ha igen akkor ott vagyunk Olimpia selejtezőn.Ilúvatar írta:A spanyolokat nem hiszem hogy verni fogjuk, de nagyon remélem hogy tévedek.S.Agüero írta:Azt, h ott leszünk a 8ban mindenképp és a 7. helyért játszhatunk, viszont ha verjük a spanyolokat és a franciák Izlandot akkor ott vagyunk az Olimpia selejtezőn.
10 különbség meglesz a norvégok és a németek között, persze megraktam a németeketS.Agüero írta:Azt, h ott leszünk a 8ban mindenképp és a 7. helyért játszhatunk, viszont ha verjük a spanyolokat és a franciák Izlandot akkor ott vagyunk az Olimpia selejtezőn.Fecooo írta:a németeket agyonverik a norvégok, éppen 8-cal mennek!
ez számunkra mit jelent? mindenképpen kvalifikációs helyet ugye?
A spanyolokat nem hiszem hogy verni fogjuk, de nagyon remélem hogy tévedek.S.Agüero írta:Azt, h ott leszünk a 8ban mindenképp és a 7. helyért játszhatunk, viszont ha verjük a spanyolokat és a franciák Izlandot akkor ott vagyunk az Olimpia selejtezőn.
Azt, h ott leszünk a 8ban mindenképp és a 7. helyért játszhatunk, viszont ha verjük a spanyolokat és a franciák Izlandot akkor ott vagyunk az Olimpia selejtezőn.Fecooo írta:a németeket agyonverik a norvégok, éppen 8-cal mennek!
ez számunkra mit jelent? mindenképpen kvalifikációs helyet ugye?
Ha verjük a spanyolokat, akkor az 5. helyért játszunk, ha kikapunk este, akkor a 7. helyértFecooo írta:ez számunkra mit jelent? mindenképpen kvalifikációs helyet ugye?
Jogos! A franciák, még lazsálva is megverik az izlandiakat.Gali írta:Amennyiben neked lesz igazad - a spanyolok nem veszik komolyan a holnapi meccset - és a másik két meccsen a papírforma jön be (német ill. francia győzelem), akkor a 3. helyen végzünk a csoportban és a helyosztón az 5. helyért játszhatunk.
Luc Abalo és Iváncsik Gergő.MessiFan írta:Egyébként tudom, hogy magyar kézilabda a topic neve de szerintetek ki a világ legjobb kézilabdázója?
Amennyiben neked lesz igazad - a spanyolok nem veszik komolyan a holnapi meccset - és a másik két meccsen a papírforma jön be (német ill. francia győzelem), akkor a 3. helyen végzünk a csoportban és a helyosztón az 5. helyért játszhatunk.fcbarca0827 írta:Édes Istenem, ez mekkora meccs volt. Az utolsó percekbe ordítoztam, ugráltam, csapdostam.Imádom az ilyesmit.
Meg lesz a 4. hely! A spanyolok, a holnapi meccset lelazsálják és behúzzuk.
![]()
Pontosítanék: az első 7 nem jut ki az Olimpiára, csak részt vehet az Olimpiai selejtezős tornán(kon).FtcSikiHun írta: Arra már sajnos nincsen.
De az első 7. kijut az Olimpiára. Szóval ha 4.ek leszünk, akkor a 7. helyért játszunk, ami még élet-halál kérdés is lehet.
Arra már sajnos nincsen.socio66 írta:most akkor az elődöntőre van még esély?
Hülye vagyok bocsi, megzavart az örömFtcSikiHun írta:ezt nem értemlluisllach89 írta:és utána mi is verjük meg őket és újra a norvégokat..
![]()
Nem fogunk már velük játszani.
Holnap lesz az utolsó meccs, meg a helyosztó utána.
Velük már lejátszottuk a csoportban, Ezért is hoztunk magunkkal 2 pontot, az izlandiak 4-et a norvégok meg egyet sem.
Fontos lenne nyerni, vagy ha nem is, akkor a németek kapjanak ki, és akkor játszhatunk a 7. helyért ami Olimpia.