Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezen én is kiakadtam. És ha már visszakapták a labdát, akkor be is dobták és kb. el is dőlt a meccs.ozsimiki írta:ettől függetlenül a végén 1.59nél a 3 vakegér,nemhogy megnézné videón, ahogy kellene, hanem 3an kihozzák,h mégis Gasolról ment ki (ami nem igaz) és visszaadják a Celticsnek.
A vége 7-4 a Chicagonak, így a párharc állása 3-2 a Chicagonak!Krojf írta:Ej-ej, erről elfelejtkezni!
Stanley Kupa döntő, Game4: 5-3 a Flyersnek!
A Chicago ugyan igyekezett nagyobb ellenállást kifejteni, de a Flyers sikeresen kiegyenlítette a párharcot, így 4 meccs után 2-2-re állunk!
Game5 Chicagoból vasárnapról hétfőre virradóra 02:00-kor az ESPN America és a Sport2 élő közvetítésén!
Persze hogy nézem!
K.
Ez jogos, mert ott tényleg Garnettről ment ki, viszont az első meccsen rendre a Lakers-nek fújták a hasonlóakat.menczel írta:garnett kezéről megy ki, videóznak is, teljesen egyértelmű 4 kameraállás, mégis rosszat fújnak
na most durrant el az agyam...menczel írta:ezek a vakegerek mit művelnek bíráskodás álnéven.... röhej
A helyzet a következő: Game1: 6-5 a Chicagonak; Game2: 2-1 a Chicagonak; Game3:hosszabbítás után 3-4 a Flyersnek!Primitive írta:A Nagydöntő 2. meccse már kicsit keményebb, és feszültebb, mint az első lehetett (az elsőt nem láttam).
Jobb a Blackhawks, de nem tudták ezt gólra váltani. 2 emberelőnyt packázott el a Chicago, míg egyet a Phil.
Első harmad 0-0. Remélem az elkövetkező 2 harmad gólokban gazdag lesz, és egy kisebb arányú Blackhawks győzelemmel fog véget érni. Kiegyeznék egy 4-2, 3-1-el.
Hajrá Blackhawks
én azért jól szórakoztam. még mindig jobb mintha egy 1-0-s meccset kellett volna végigszenvednem..Pocs13 írta:Én nem láttam teljesen a meccset, mert a néztem közben a Suns-Lakers meccset is, de szerintem erre a meccsre egyik csapat sem lehet túlságosan büszke...visca el barca írta:nah. íg ykell kinézni eg ystanley kupa döntőnek.jó kis meccs volt, "sikágói" győzelemmel.
GO SENS
Én nem láttam teljesen a meccset, mert a néztem közben a Suns-Lakers meccset is, de szerintem erre a meccsre egyik csapat sem lehet túlságosan büszke...visca el barca írta:nah. íg ykell kinézni eg ystanley kupa döntőnek.jó kis meccs volt, "sikágói" győzelemmel.
GO SENS
de szép stílusban tudsz írni.madmushroom írta:ÁH, rohadék Lakers, úgy örültem volna a Suns győzelmének
Nyertek is.ozsimiki írta:Boston-Orlandora még kíváncsi leszek,de a történelem azt mondatja,h most nyernek a hazaiak.