USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2010.05.19. 05:50:49

Második meccset is elhozta a Boston Orlandoból.

Rondo és Pierce fantasztikus volt, KG és Ray Allen viszont ma is rossz napot fogott ki. Orlandoból Howard összeszedte magát és Redicknek is voltak fontos kosarai.

Magic 3,5 perccel a vége előtt vezetett először.

3 ponttal vezetett a Magic, Carter állhatott a büntetővonalra, de kihagyta mindkettőt (pedig odáig bedobta mindet, 5/5). Utána a Boston hibázott és az Orlando egyenlíthetett volna egy hármassal, de nagyon rosszul oldották meg, a félpályáról kellett dobnia Nelsonnak, ki is maradt...

Nyugaton a Lakers simán verte a Suns-t, 128-107-re. Kobe 40-et szórt. Nash-nek nem lehet könnyű játszani, a jobb szeme elég szépen néz ki...

Lottery-t a Washington nyerte, így ők választhatnak először a drafton, valószínűleg John Wall-t húzzák be.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.17. 14:40:28

Nem sokkal később adta a sport 2 felvételről, ott néztem így úgy :D nem örülök, Lakers-Orlando döntőt várok, és ismét Lakers sikert, bár abban is benne lennék,h visszavágjunk a Celticsnek a két évvel ezelőttiért!

GO LAKERS!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.17. 13:43:22

Kalap1988 írta:
Slither írta:92-88 lett végül. Utolsó negyedben nagyon gyengén támadtunk, így elég szoros lett a végjáték. Hihetetlen hogy a biztoskezű Ray-Ray és PP is milyen gyengén büntetőznek ebben a PO-ban (magukhoz képes). Mindegy, a lényeg hogy megvan az idegenbeli győzelem.
Az egész playoffban tényleg gyengén büntetőznek,de a tegnapi meccsből nem tudom ezt hogyan szűrted le. A hivatalos nba.com stat szerint: PP:8-10 (igaz hibázott kettőt,de ez azért nem annyira rossz stat) Ray-Ray: 7-7
A végén már nem néztem, mert elment a jó link, csak félszemmel követtem az élő szöveges közvetítésnél, ott csomószor írták, hogy csak 1-et dobott a 2 büntetőből az aktuális ember. Úgy néz ki akkor rosszul közvetítettek. :P
De amúgy is a PO-ra értettem inkább, magukhoz képes nagyon sokat hibáznak a vonalról.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.17. 12:46:12

Slither írta:92-88 lett végül. Utolsó negyedben nagyon gyengén támadtunk, így elég szoros lett a végjáték. Hihetetlen hogy a biztoskezű Ray-Ray és PP is milyen gyengén büntetőznek ebben a PO-ban (magukhoz képes). Mindegy, a lényeg hogy megvan az idegenbeli győzelem.
Az egész playoffban tényleg gyengén büntetőznek,de a tegnapi meccsből nem tudom ezt hogyan szűrted le. A hivatalos nba.com stat szerint: PP:8-10 (igaz hibázott kettőt,de ez azért nem annyira rossz stat) Ray-Ray: 7-7
PCsabi
aka Game90

2010.05.17. 01:20:36

Vége azért izgalmas volt, a Boston majdnem elszórakozta (megint) a hatalmas előnyét. Orlando csak az utolsó 8 percben játszott jól.

Boston a "gyenge" alapszakasz után nagyon összekapta magát, védekezésben nagyon kellemetlen ellenfelek, mindenhol ottvannak, Howardot és a 3-pontosokat is jól kivédekezik. Rondo és Garnett ma nem játszott annyira jól, helyettük ott volt Pierce és Allen.

Orlando meg az Atlanta alázása után a legrosszabbkor veszítette el a pályaelőnyét. Carter kivételével a többi sztár csődöt mondott. Nelsonnak csak momentumai voltak, Howard nagyon idegesen játszott a sok kihagyott dobás miatt, Lewis és Pietrus meg nulla.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.17. 00:28:02

92-88 lett végül. Utolsó negyedben nagyon gyengén támadtunk, így elég szoros lett a végjáték. Hihetetlen hogy a biztoskezű Ray-Ray és PP is milyen gyengén büntetőznek ebben a PO-ban (magukhoz képes). Mindegy, a lényeg hogy megvan az idegenbeli győzelem.
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.05.17. 00:23:41

Slither írta:3. negyed végén 74-58 a Celticsnek. :shock:
Asszem holnap újranézem a második félidőt normális minőségben.

Innen már be kell húzni ezt a meccset.
be is húzták 92-88ra, úgy tűnik a végét elhülyülték kicsit de akkor is meglett az első ami a lényeg 8)
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.16. 23:36:48

3. negyed végén 74-58 a Celticsnek. :shock:
Asszem holnap újranézem a második félidőt normális minőségben.

Innen már be kell húzni ezt a meccset.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.16. 23:05:53

Sajnos a jó stream elment és a Magic is feljött Nelsonnak köszönhetően. :?

Többel kellett volna szünetben menni, így meleg lesz a második félidő.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.16. 22:42:29

41-32 a félidőben a Celticsnek. Elég rossz százalékkal dobnak mindkét oldalon, sok az eladott labda is. Ez részben a jó védekezéseknek is köszönhető.

Egyenlőre jól védjük Howardot és a 3-asokat is, csak így tovább. Támadásban kicsit pontosabban kéne dobálni. Tony megint nagyon jó a padról, hihetetlen mekkora zsákokat húz. :D
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.05.16. 22:18:44

Slither írta:22-14 a keltáknak eddig. Eddig mindkét csapat jó védekezik. Howardot egész jól tartják, de ő is elég domináns védekezésben, már 3 blokkja van.
Csak így tovább!
pontosítok az eredményen ha nem gond 29-14 8)
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.16. 22:08:27

22-14 a keltáknak eddig. Eddig mindkét csapat jó védekezik. Howardot egész jól tartják, de ő is elég domináns védekezésben, már 3 blokkja van.
Csak így tovább!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.16. 21:54:02

Slither írta: http://veetle.com/view/index.html#4bf00cb67169a
HD minőség mint általában. Ha még nem installáltad a veetle playert akkor tedd meg. :wink:
Köszönöm!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.16. 21:46:27

Kalap1988 írta:
Slither írta:Elkezdődött a meccs.

És már is vezet a Celtics PP hármasával. 8)
Hol nézed?
http://veetle.com/view/index.html#4bf00cb67169a
HD minőség mint általában. Ha még nem installáltad a veetle playert akkor tedd meg. :wink:
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.16. 21:41:49

Slither írta:Elkezdődött a meccs.

Hol nézed?
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.16. 21:36:04

Elkezdődött a meccs.

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.16. 16:14:48

Kovi írta:Vasárnap 23 órától (szóval remélhetőleg az ünneplésünk után) Orlando - Boston 1. meccs a Sport 2-n.
Hát én azt nem várom meg, inkább nézem streamelve élőben. :P

Hajrá Boston! Döntőben meg majd "Go East", ha a Celtics nem jutna tovább (ami nem túl valószínű).
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.15. 14:15:58

Vasárnap 23 órától (szóval remélhetőleg az ünneplésünk után) Orlando - Boston 1. meccs a Sport 2-n.

A Bostonnak köszönöm, hogy kiejtette a Klívlendet, valahogy nem a kevencem a csapat, na meg LBJ sem. Kíváncsi vagyok egyébként, hogy mi lesz vele a nyáron. Egy biztos arra, Mike Brownt el kell zavarni.

Innentől kezdve hajrá Magic, nagy konf. döntő lesz, az biztos. Másik ágon valahogy bejut a Lakers, de címvédés nem lesz. Csak a kelet! :)
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.15. 14:09:49

Game90 írta:
ozsimiki írta:megnéztem élőben...vicc az egész Cleveland, James & Mo-t kivéve egy nagy rakás izé az a csapat. Nem csodálom,h James rossz volt, mert statok ide vagy oda, eszméletlen rossz napja volt, rengeteg eladott laszti, és kihagyott dobás...
Én meg megint elaludtam félidőben... :? :lol:

James számai tényleg csodálatosak, de a játéka az egész sorozatban nem volt valami fényes (talán a sérülése miatt???). Első félidőben is csak Mo-nak volt köszönhető, hogy nem vezetett 15-tel a Boston. Garnett-et meg Shaq fogta Varejao helyett :roll: Mike Brown -ról meg már felesleges lenne írni...

Szerintetek mi lesz James-szel? Szerintem ez a 3 verzió a legvalószínűbb:
1. valahogy Cleveland-ben tartják és csakazértis megpróbál a Cavs-szel bajnokságot nyerni. Hoznak egy új edzőt és megpróbálnak valahogy frissíteni a kereten, mert ezzel a játékosállománnyal nem fognak gyűrűt nyerni. Shaq, Ilga, Jamison sem lesz már fiatalabb...
2. Knicks.
3. Bulls. Rose és Noah már elég jó társak lennének neki, Chicago-nak meg lenne egy "új Jordan-je".

De még bekavarhat a New Jersey, Miami, LA Clippers hármas is...

Érdekes nyár lesz, főleg, hogy James mellett még FA lesz Wade, Bosh, Boozer, Amar'e, Joe Johnson, Lee, Gay stb.
Én most már a Boston bajnoki címéért szurkolok, igaz az Orlando és a Lakers is nagy falat lesz (ne haragudjanak a Phoenix fanok, de sztem az LA jut a fináléba majdnem biztosan). A Cavsről: Nem hiszem, hogy ezzel a játékoskerettel nem lehetne egy bajnokságot nyerni (hangsúly az egyen van, utána tényleg sokan kiöregedhetnek), évek óta ezt mondják és minden nyáron újítanak, pedig tavaly és idén is az alapszakasz legjobb csapata voltak. Szerintem egy Phil Jackson kaliberű edzővel ez a csapat bajnok lenne. Mike Brown egy vicc. Lehet én is jobb edző lennék kis túlzással... Szóval én Lebron helyében biztos egy új edző hozatala mellett állnék ki (bár a Chicago-i túra sem tűnne rossznak,de egy évet még megérdemel ez a Cavs). Mo-t és a többieket is gatyába tudná rázni egy rendes edző, mert a tehetségük, képességeik meg vannak. Elkeserítő volt a játékuk, viszont a Boston zseniális. A 2007-es szupertradejeik óta a kedvenc csapatom és nem a sztárok miatt, hanem sztem azért, mert az NBA legkarakteresebb, sokoldalúbb csapata, amely hihetetlen szervezetten és jól védekezik, illetve támad. Ha ez a brigád mondjuk 6-7 éve jön össze (csupán fantázia, képzeljétek oda Rondot is és a fiatal Pierce-Garnett-Allen triót) akkor sztem azóta a 6-7 szezonban 4-5 bajnoki címet gyűjtöttek volna és a nagy Chicago-val említenénk őket egy lapon. Zseniális, ahogy összekovácsolták őket. Kicsit már idősek, de azért még idén van egy utolsó sanszuk. A nagy hármasból nyáron sztem Allentől lehetne megszabadulni, ő az, akiben már nem érzek még egy igazán jó évet. Piercenek Boston lelke van, szóval ő még fog itt nagyot produkálni, Garnett meg óriási küzdő és hatalmas szíve van. Az ilyen játékosoknál lassabban megy az idő:D Fociban is van pár ilyen...
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.15. 13:10:41

Krojf írta:Ma éjjel 01:00, NHL-playoff, Boston-Philadelphia Game7!!!
ESPN America, Sport2!
A Flyers 0-3-ról egyenlített!!!
Ha behúzza a hetediket is, akkor történelmi comeback fűződik majd a nevéhez!
K.
Atya ég :shock: :shock:

Élőben csak két harmadot bírtam, már megint csodát tett Flyers, ugyanis megint vezetett 3-0ra a 7.meccsen HAZAI pályán a Boston, és 3-3al fordultak az utolsó 3adra, amit most néztem meg felvételről a sport2sen, és megfordították!

Továbbjutott 0-3ról a Phily... 8) mekkora visszajövetel te jó ég, teljesen megérdemlik, sajnos ebből a párharcból csak összesen két meccset láttam, szerencsére mindkettőben Phily győzelem volt.

7.meccs Boston-Phily 3-4, a párharc végeredménye szintén ennyi.

nem kérdés,hogy kiért szorítok ezek után :D
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.05.15. 00:22:20

Ma éjjel 01:00, NHL-playoff, Boston-Philadelphia Game7!!!
ESPN America, Sport2!
A Flyers 0-3-ról egyenlített!!!
Ha behúzza a hetediket is, akkor történelmi comeback fűződik majd a nevéhez!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
PCsabi
aka Game90

2010.05.14. 15:19:27

ozsimiki írta:megnéztem élőben...vicc az egész Cleveland, James & Mo-t kivéve egy nagy rakás izé az a csapat. Nem csodálom,h James rossz volt, mert statok ide vagy oda, eszméletlen rossz napja volt, rengeteg eladott laszti, és kihagyott dobás...
Én meg megint elaludtam félidőben... :? :lol:

James számai tényleg csodálatosak, de a játéka az egész sorozatban nem volt valami fényes (talán a sérülése miatt???). Első félidőben is csak Mo-nak volt köszönhető, hogy nem vezetett 15-tel a Boston. Garnett-et meg Shaq fogta Varejao helyett :roll: Mike Brown -ról meg már felesleges lenne írni...

Szerintetek mi lesz James-szel? Szerintem ez a 3 verzió a legvalószínűbb:
1. valahogy Cleveland-ben tartják és csakazértis megpróbál a Cavs-szel bajnokságot nyerni. Hoznak egy új edzőt és megpróbálnak valahogy frissíteni a kereten, mert ezzel a játékosállománnyal nem fognak gyűrűt nyerni. Shaq, Ilga, Jamison sem lesz már fiatalabb...
2. Knicks.
3. Bulls. Rose és Noah már elég jó társak lennének neki, Chicago-nak meg lenne egy "új Jordan-je".

De még bekavarhat a New Jersey, Miami, LA Clippers hármas is...

Érdekes nyár lesz, főleg, hogy James mellett még FA lesz Wade, Bosh, Boozer, Amar'e, Joe Johnson, Lee, Gay stb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.14. 14:49:01

Slither írta:LeBron tripla-dupla, Mo erős 1. félideji játéka is kevés volt. Bostoni veteránok odatették magukat (egészséges KG még mindig klasszis) és elég simán behúzták. Tony Allen nagyon jó volt a padról (egész párharc alatt). Kemény kis konferencia döntő lesz a Magic és a Celtics között. Supermant kell majd fault problémákra kényszeríteni (támadni kell a gyűrűt), és a hármasokat jól kivédekezni és akkor nem lesz gond. Hajrá zöldek!
megnéztem élőben...vicc az egész Cleveland, James & Mo-t kivéve egy nagy rakás izé az a csapat. Nem csodálom,h James rossz volt, mert statok ide vagy oda, eszméletlen rossz napja volt, rengeteg eladott laszti, és kihagyott dobás...

mindenki belefáradna, ha tudná pontosan, hogy ha az adott meccsen csak 80%ot nyújt, már kikapnak, mert a többiek semmire se jók kicsit túlozva...

Nem szeretem a Boston-t de teljesen megérdemelték, mai meccses győzelmet is, támadójátékuk sokkal szebb, gyorsabb és hatékonyabb is volt, védelmük meg egyszerűen jobb.

Ha Lakers-Cavs döntő lett volna, akkor kicsit James gyűrűnek is szorítottam volna, mindamellett, hogy Lakers fan vagyok, de úgy vélem kijárna már neki egy (persze előbb utóbb lesz is neki).

Így legalább 100000%ban GO LAKERS, Boston szerintem nem lesz képes még 1 párharcra így felpörögni.

jah és a Cavs-nál már felfoghatnák, hogy semmit se ér a folyamatosan parádés stattal végződő alapszakasz, ha nem tudnak semmi újjat, váratlant nyújtani a rájátszásban, akkor kizúgnak. Edző is kuka lenne nálam is.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.05.14. 10:29:29

Slither írta:LeBron tripla-dupla, Mo erős 1. félideji játéka is kevés volt. Bostoni veteránok odatették magukat (egészséges KG még mindig klasszis) és elég simán behúzták. Tony Allen nagyon jó volt a padról (egész párharc alatt). Kemény kis konferencia döntő lesz a Magic és a Celtics között. Supermant kell majd fault problémákra kényszeríteni (támadni kell a gyűrűt), és a hármasokat jól kivédekezni és akkor nem lesz gond. Hajrá zöldek!
LeBronnak ideje lenne kiszakadni abból a közegből,mert azzal az edzővel nem fog nyerni az életben semmit. Vagy a vezetőségnek kell dönteni hogy az edző vagy James?

Lakers nyugaton szerintem bemegy a döntőbe,a magic-celtics párharc kétesélyes.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.14. 10:21:11

LeBron tripla-dupla, Mo erős 1. félideji játéka is kevés volt. Bostoni veteránok odatették magukat (egészséges KG még mindig klasszis) és elég simán behúzták. Tony Allen nagyon jó volt a padról (egész párharc alatt). Kemény kis konferencia döntő lesz a Magic és a Celtics között. Supermant kell majd fault problémákra kényszeríteni (támadni kell a gyűrűt), és a hármasokat jól kivédekezni és akkor nem lesz gond. Hajrá zöldek!
Válasz küldése