Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A végén már nem néztem, mert elment a jó link, csak félszemmel követtem az élő szöveges közvetítésnél, ott csomószor írták, hogy csak 1-et dobott a 2 büntetőből az aktuális ember. Úgy néz ki akkor rosszul közvetítettek.Kalap1988 írta:Az egész playoffban tényleg gyengén büntetőznek,de a tegnapi meccsből nem tudom ezt hogyan szűrted le. A hivatalos nba.com stat szerint: PP:8-10 (igaz hibázott kettőt,de ez azért nem annyira rossz stat) Ray-Ray: 7-7Slither írta:92-88 lett végül. Utolsó negyedben nagyon gyengén támadtunk, így elég szoros lett a végjáték. Hihetetlen hogy a biztoskezű Ray-Ray és PP is milyen gyengén büntetőznek ebben a PO-ban (magukhoz képes). Mindegy, a lényeg hogy megvan az idegenbeli győzelem.
Az egész playoffban tényleg gyengén büntetőznek,de a tegnapi meccsből nem tudom ezt hogyan szűrted le. A hivatalos nba.com stat szerint: PP:8-10 (igaz hibázott kettőt,de ez azért nem annyira rossz stat) Ray-Ray: 7-7Slither írta:92-88 lett végül. Utolsó negyedben nagyon gyengén támadtunk, így elég szoros lett a végjáték. Hihetetlen hogy a biztoskezű Ray-Ray és PP is milyen gyengén büntetőznek ebben a PO-ban (magukhoz képes). Mindegy, a lényeg hogy megvan az idegenbeli győzelem.
be is húzták 92-88ra, úgy tűnik a végét elhülyülték kicsit de akkor is meglett az első ami a lényegSlither írta:3. negyed végén 74-58 a Celticsnek.![]()
Asszem holnap újranézem a második félidőt normális minőségben.
Innen már be kell húzni ezt a meccset.
pontosítok az eredményen ha nem gond 29-14Slither írta:22-14 a keltáknak eddig. Eddig mindkét csapat jó védekezik. Howardot egész jól tartják, de ő is elég domináns védekezésben, már 3 blokkja van.
Csak így tovább!
Köszönöm!Slither írta: http://veetle.com/view/index.html#4bf00cb67169a
HD minőség mint általában. Ha még nem installáltad a veetle playert akkor tedd meg.
http://veetle.com/view/index.html#4bf00cb67169aKalap1988 írta:Hol nézed?Slither írta:Elkezdődött a meccs.
És már is vezet a Celtics PP hármasával.
Hát én azt nem várom meg, inkább nézem streamelve élőben.Kovi írta:Vasárnap 23 órától (szóval remélhetőleg az ünneplésünk után) Orlando - Boston 1. meccs a Sport 2-n.
Én most már a Boston bajnoki címéért szurkolok, igaz az Orlando és a Lakers is nagy falat lesz (ne haragudjanak a Phoenix fanok, de sztem az LA jut a fináléba majdnem biztosan). A Cavsről: Nem hiszem, hogy ezzel a játékoskerettel nem lehetne egy bajnokságot nyerni (hangsúly az egyen van, utána tényleg sokan kiöregedhetnek), évek óta ezt mondják és minden nyáron újítanak, pedig tavaly és idén is az alapszakasz legjobb csapata voltak. Szerintem egy Phil Jackson kaliberű edzővel ez a csapat bajnok lenne. Mike Brown egy vicc. Lehet én is jobb edző lennék kis túlzással... Szóval én Lebron helyében biztos egy új edző hozatala mellett állnék ki (bár a Chicago-i túra sem tűnne rossznak,de egy évet még megérdemel ez a Cavs). Mo-t és a többieket is gatyába tudná rázni egy rendes edző, mert a tehetségük, képességeik meg vannak. Elkeserítő volt a játékuk, viszont a Boston zseniális. A 2007-es szupertradejeik óta a kedvenc csapatom és nem a sztárok miatt, hanem sztem azért, mert az NBA legkarakteresebb, sokoldalúbb csapata, amely hihetetlen szervezetten és jól védekezik, illetve támad. Ha ez a brigád mondjuk 6-7 éve jön össze (csupán fantázia, képzeljétek oda Rondot is és a fiatal Pierce-Garnett-Allen triót) akkor sztem azóta a 6-7 szezonban 4-5 bajnoki címet gyűjtöttek volna és a nagy Chicago-val említenénk őket egy lapon. Zseniális, ahogy összekovácsolták őket. Kicsit már idősek, de azért még idén van egy utolsó sanszuk. A nagy hármasból nyáron sztem Allentől lehetne megszabadulni, ő az, akiben már nem érzek még egy igazán jó évet. Piercenek Boston lelke van, szóval ő még fog itt nagyot produkálni, Garnett meg óriási küzdő és hatalmas szíve van. Az ilyen játékosoknál lassabban megy az idő:D Fociban is van pár ilyen...Game90 írta:Én meg megint elaludtam félidőben...ozsimiki írta:megnéztem élőben...vicc az egész Cleveland, James & Mo-t kivéve egy nagy rakás izé az a csapat. Nem csodálom,h James rossz volt, mert statok ide vagy oda, eszméletlen rossz napja volt, rengeteg eladott laszti, és kihagyott dobás...![]()
![]()
James számai tényleg csodálatosak, de a játéka az egész sorozatban nem volt valami fényes (talán a sérülése miatt???). Első félidőben is csak Mo-nak volt köszönhető, hogy nem vezetett 15-tel a Boston. Garnett-et meg Shaq fogta Varejao helyettMike Brown -ról meg már felesleges lenne írni...
Szerintetek mi lesz James-szel? Szerintem ez a 3 verzió a legvalószínűbb:
1. valahogy Cleveland-ben tartják és csakazértis megpróbál a Cavs-szel bajnokságot nyerni. Hoznak egy új edzőt és megpróbálnak valahogy frissíteni a kereten, mert ezzel a játékosállománnyal nem fognak gyűrűt nyerni. Shaq, Ilga, Jamison sem lesz már fiatalabb...
2. Knicks.
3. Bulls. Rose és Noah már elég jó társak lennének neki, Chicago-nak meg lenne egy "új Jordan-je".
De még bekavarhat a New Jersey, Miami, LA Clippers hármas is...
Érdekes nyár lesz, főleg, hogy James mellett még FA lesz Wade, Bosh, Boozer, Amar'e, Joe Johnson, Lee, Gay stb.
Atya égKrojf írta:Ma éjjel 01:00, NHL-playoff, Boston-Philadelphia Game7!!!
ESPN America, Sport2!
A Flyers 0-3-ról egyenlített!!!
Ha behúzza a hetediket is, akkor történelmi comeback fűződik majd a nevéhez!
K.
Én meg megint elaludtam félidőben...ozsimiki írta:megnéztem élőben...vicc az egész Cleveland, James & Mo-t kivéve egy nagy rakás izé az a csapat. Nem csodálom,h James rossz volt, mert statok ide vagy oda, eszméletlen rossz napja volt, rengeteg eladott laszti, és kihagyott dobás...
megnéztem élőben...vicc az egész Cleveland, James & Mo-t kivéve egy nagy rakás izé az a csapat. Nem csodálom,h James rossz volt, mert statok ide vagy oda, eszméletlen rossz napja volt, rengeteg eladott laszti, és kihagyott dobás...Slither írta:LeBron tripla-dupla, Mo erős 1. félideji játéka is kevés volt. Bostoni veteránok odatették magukat (egészséges KG még mindig klasszis) és elég simán behúzták. Tony Allen nagyon jó volt a padról (egész párharc alatt). Kemény kis konferencia döntő lesz a Magic és a Celtics között. Supermant kell majd fault problémákra kényszeríteni (támadni kell a gyűrűt), és a hármasokat jól kivédekezni és akkor nem lesz gond. Hajrá zöldek!
LeBronnak ideje lenne kiszakadni abból a közegből,mert azzal az edzővel nem fog nyerni az életben semmit. Vagy a vezetőségnek kell dönteni hogy az edző vagy James?Slither írta:LeBron tripla-dupla, Mo erős 1. félideji játéka is kevés volt. Bostoni veteránok odatették magukat (egészséges KG még mindig klasszis) és elég simán behúzták. Tony Allen nagyon jó volt a padról (egész párharc alatt). Kemény kis konferencia döntő lesz a Magic és a Celtics között. Supermant kell majd fault problémákra kényszeríteni (támadni kell a gyűrűt), és a hármasokat jól kivédekezni és akkor nem lesz gond. Hajrá zöldek!