USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2016.02.02. 23:34:24

nzxtpo írta:Ha idén nyer a GSW, akkor joggal mondhatják azt, hogy nem egyszezonos csoda, uralkodóvá válnak a jelenlegi mezőnyben, amit csak és kizárólag a saját draftjaiknak és jó politikájuknak köszönhetnek, minek kockáztatnák meg a Chemistryt egy ekkora kutya idehozásával? Nálam hápog, de amennyiben nem, teljesen érthetetlen, amekkorát nyerhetnének vele, annál sokkal nagyobbat bukhatnának.
1. Ha van esélyed megszerezni Durant-et, akkor megpróbálod megszerezni őt.
2. KD is nyerni akar már.
3. Ha végül megy a Warriors-ba, akkor ott olyan dolgok történhetnek, amiket már régen látott a liga.
Bob_Marley írta:Ezeli, Barnes, Iggy mind-mind remek kiegészítő és fontos láncszem.
Barnes-t azért nagy nehezen el tudod engedni, ha érkezne a helyére egy Durant :D Iggy mondjuk nagy érvágás lenne, de szerintem azért fel tudnák tölteni a keretet.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.02. 23:22:49

Éljen az emelkedő sapka. :D Igaza van amúgy, hogy ha bajnok akar lenni akkor a GSW a legideálisabb állomáshely. Viszont akkor feladnák az egyik nagyon fontos fegyverüket a mélységet. Ezeli, Barnes, Iggy mind-mind remek kiegészítő és fontos láncszem. Lakers gondolatot nem is értettem mikor felmerült. Durantokról, Westbrookról beszélnek aztán lehet se ők se pick. :D Phillyben előbb lesz csapat mint a Lakersnél.
Már nem tudom hol olvastam, vagy hallottam de pl Nyáron 25 csapat fog tudni adni max szerződést. :D Mi lesz itt te jó ég.

Lady Gaga will perform the national anthem at Super Bowl 50
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2016.02.02. 22:39:51

PCsabi írta:Cam Newton-os Trash Talk:
https://www.facebook.com/trashtalkhu/" target="_blank
13:11-nél elkezd becsúszni a tweetem a műsorba. \:D/ Nagy nap volt, aznap beolvasták az sms-emet a Morning Showban is. :mrgreen:
De, hogy ne legyek off az évenkénti egy hozzászólásommal: nyer a Broncos, hajrá Panthers.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.02.02. 22:01:55

PCsabi írta:Cam Newton-os Trash Talk:

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) ligaforrásokra hivatkozva azt állítja, hogy amennyiben Kevin Durant úgy dönt, hogy elhagyja az Oklahoma City Thundert, akkor a Golden State Warriors messze a legesélyesebb a leigazolására.
Ha idén nyer a GSW, akkor joggal mondhatják azt, hogy nem egyszezonos csoda, uralkodóvá válnak a jelenlegi mezőnyben, amit csak és kizárólag a saját draftjaiknak és jó politikájuknak köszönhetnek, minek kockáztatnák meg a Chemistryt egy ekkora kutya idehozásával? Nálam hápog, de amennyiben nem, teljesen érthetetlen, amekkorát nyerhetnének vele, annál sokkal nagyobbat bukhatnának.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
PCsabi
aka Game90

2016.02.02. 21:46:26

Cam Newton-os Trash Talk:

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) ligaforrásokra hivatkozva azt állítja, hogy amennyiben Kevin Durant úgy dönt, hogy elhagyja az Oklahoma City Thundert, akkor a Golden State Warriors messze a legesélyesebb a leigazolására. Wojnarowski úgy tudja, hogy a kiscsatár egyelőre nem döntött még jövőjéről és nem is mostanában fog, de nagyon akar nyerni, bajnoki címeket akar bezsebelni, komoly örökséget akar maga után hagyni, ez pedig a Golden State-et a többi csapat elé helyezi - a Los Angeles Lakersnek pedig elég kevés esélye marad. Az valószínű, hogy szét fog nézni a lehetőségei között Durant, kivéve ha bajnoki címet nyer a Thunderrel, mert akkor biztosan marad jelenlegi csapatánál. A The Vertical ligaforrásoktól úgy tudja, hogy Draymond Green mindent meg fog tenni, hogy Durantet a bajnokhoz csábítsa, ha utóbbi úgy dönt, hogy vált, Steph Curry pedig az aduász lehet a tehetsége és a természete miatt.

A Warriors egyébként viszonylag egyszerűen leigazolhatja Durantet (majdnem) maximum szerződésért is, Bobby Marks capguru (The Vertical) össze is foglalta ezeket lépésekben. Megtarthatják Curryt, Green és Klay Thompsont is, hárman összesen 44 milliót keresnek jövőre. Garantálhatják Shaun Livingston szerződését 5.7 millió dollárért (jelenleg 3 millió garantált belőle). Festus Ezelinek megadhatják a QO-t, 5 millió dollárt foglal így a sapka alól, amíg el nem fogad egy másik szerződést vagy a Warriorstől, vagy egy másik csapattól. El kell cserélniük Andre Iguodala 11.1 milliós lejáróját, illetve Andrew Bogut 11 milliós szerződését is - ha utóbbi nem megy, stretch provisionnel kivásárolhatják, így 3 évig 3.6 millióval nyomja csak a sapkát.

A másik lehetőség, hogy megtartják Bogutot, de Ezeliről lemondanak, ekkor 23 millió dollárnyi sapka alatti helyük lesz. Jason Thompsont június 26-a előtt stretch provisionnel ki kell vásárolni - 6.8 milliós szerződéséből addig csak 2.6 millió garantált, az stretch segítségével kevesebb mint 900.000 dollárt jelent szezononként. Le kell mondaniuk az összes UFA-juk (Marresse Speight, Ian Clark, LeAndro Barbosa, Brandon Rush, James McAdoo, Ognjen Kuzmic) jogairól, és ami a legnehezebb, Harrison Barnes QO-ját vissza kell vonniuk és le kell mondani az ő jogairól is, így ő szabadon távozhatna, ahova akar és sapka fölött sem lehetne visszaigazolni, hiszen a Bird-jogait elveszítené.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2016.02.02. 07:21:31

Köszi a NEWTON-os összefoglalót srácok.
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.01. 19:25:25

Nekem mindig az számít a pályán milyen. s ott mindent megtesz a csapatért. Egyáltalán nem önző, kiáll a többiekért. A magánéletben milyen azt meg kanty pont leírta, hogy lehet amúgy mesterkélt is. Tisztelettel azért mindig kell tudni beszélni másokról, annyira nem ismerem, hogy Newton miket nyilatkozik, a pályán egy barom tud lenni, de a csapatért kiáll, odamegy biztatja a többieket. És nekem az nagyon tetszik benne, hogy nem aprózza el, nem selyemfiú és belemegy az ütközésekbe.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.02.01. 17:13:07

A lényege az volt, hogy Newtont kikezdte az amcsi sajtó, mert a viselkedése finoman szólva is megosztó. Erre mondta Bazska - kb. - , hogy az NFL-ben a jófiú, fehér irányítók azok, akik igazán el vannak fogadva, Newton pedig saját magának kell kikövezze az útját. Arról pedig kialakult egy elég, jó és parázs beszélgetés, hogy ez mennyire jó, mennyire elfogadható, és Newtonnak milyen az elfogadottsága kint.
Aztán feljött Brady, és hogy írt egy levelet, hogy köszöni szépen mindenkinek a támogatást, hogy mellette állt a csapat stb. - egy PR-levél volt, semmi extra, de azért finoman szólva is mesterkéltnek tűnt, azok után, hogy a Denver D szanaszét verte. Plusz egy olyan üzenet volt, amit bármelyik évben simán kiadhatna.

Tulajdonképpen a lényege az, hogy amit csinál Newton az mennyire fér bele az embereknél, mennyire van a határon. Én imádom a megosztó sportolókat - Ibra, Bryant - , akik az egyéniségüket felvállalják, megosztóak, de a tudásuk, a tehetségük zseniális.
Nyilván a közösségi médiának jelenleg hatalmas ereje van, ha valaki jópofozni akar, és ez megy is neki, akkor rengeteg plusz rajongót szerezhet - a kérdés az, hogy ez mennyire igazi, persze ez költői kérdés, mert ezeknél a srácoknál nagyon komoly csapat van, aki eldönti, hogy milyen képet akarnak róluk kialakítani. De a Bryant-, Newton-vonal valamiért mégis inkább adja magát, és ez valamilyen szinten nagyobb "kockázat" is, mert ha nem megy nekik, akkor még jobban elővehetőek.
Erről meg eszembe jutott, amit Szaniszló Csaba mondott nemrég, miszerint szerinte LeBron legbelül nagyon hasonlít Kobe-ra, de James sokkal inkább üzletember már. Ezt szerintem nagyban alátámasztja az egész edző-hercehurca is, ami volt. Mert azt azért nehéz elhinni, hogy Jamesnek semmi köze nem volt, ahhoz, hogy Blattnek mennie kellett. Viszont, amikor kiáll, akkor a bullshittet nyomja, és ködösít. Nyilván nem mondhatja, hogy hé srácok, miattam kellett mennie az öregnek, de ezek a nem tudtam semmiről semmit, és a csapatról szóló rizsák számomra nagyom műnek hatnak.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.01. 13:32:17

Én sem láttam, mert nem igazán szeretem, de érdekelne mi volt benne.

Newton emberileg egy nagyképű csávó, de a pályán piszok jó és nekem az utóbbi számít egyedül. Szerintem a döntőben is pont ez a nagyképűsége lendítheti át azon, hogy "becsokizzon" a nagy teher alatt. Támadógépük jobb mint a Denveré, s több opciós. Megy a futás Stewarttal, plusz Newton is fut (én is pl emiatt kedvelem, hogy fut) és ha nevekre nem is elkapói vannak mint a Denverben pl Sanders, Davis, Thomas, de akkor is megbízhatóak. És Funchees, Ginn, Olsen elkapja a lasztikat. Védelemben, meg erős a Denver védelem, de közvetlenül mellette a Panthers az egyik legjobb védelemmel is rendelkezik. Meglátjuk mi lesz. Manninget én soha nem szerettem, de ha úgy alakul akkor nyerje meg és dicsőség teljesen visszavonulhat. Viszont úgy érzem ezt a Panthers behúzza. Én szinte minden csapatrészben jobbnak tartom őket a Denvernél és a formájuk is kirobbanó.
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.02.01. 11:42:17

kanty írta:Trash Talkot láttátok?
A Newton-témához mit szóltok? És az egész termék, nem termék dologhoz?
Szerintem elég érdekes téma, elolvasnám mit szólnak az itteni arcok ehhez.
Arról nincs mit beszélni, hogy mennyire jó játékos, mert az egyértelmű. Én nagyon bírom ezeket a végtelen nagy önbizalommal rendelkező játékosokat, akiknek teljesítmény is párosul ahhoz. A Trash talking az mindig is benne volt az amerikai sportokban, valaki megalázónak fogja fel, amit Newton csinál, valaki nem, mert sokkal durvábbak is voltak a történelemben. A pályán lehet törleszteni, sokat fut, úgyhogy ott a lehetőség, hogy teljes erővel leteperjék. Az egyetlen dolog ami beárnyékolja, hogy egy komplett fal van azért, hogy megvédje őt, de, mint mondtam sokat fut, úgyhogy aki nagyon elakarja kapni, az eltudja. Szerintem itt az a kérdés, hogy megalázó-e, belefér-e a sportszerűség kereteibe, de nálam bele, tőle természetesnek tűnik az egész, nem megjátszott, nem kell mindenkiből kiölni a személyiséget, és gépeket alkotni, ha mindenki ugyanolyan előre megírt nyilatkozatokat ad, akkor hogyan tudjuk megszeretni a játékosokat? Ezek a dolgok azok, amik érzelmeket váltanak ki az emberekből, valakiben pozitívat, valakiben negatívat, de megmozgatja az nfl szurkolókat.
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2016.02.01. 07:34:12

kanty írta:Trash Talkot láttátok?
Írnál a "Newton-témáról" pár sort mert nincs nagyon időm megnézni.KÖSZI
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
kanty
Llegenda del Barça

2016.02.01. 00:07:46

Trash Talkot láttátok?
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.31. 16:12:41

PCsabi írta:Las Vegas Raiders?
Vegasban szerintem minden eladható, még nagyobb körítést kapnak a dolgok, pedig amúgy is nagy feneket kerítenek ennek.

Más: Pelicans ismét nyert, kezd éledezni, már írtam korábban is én bírom őket. GSW is behúzta. Viszont a CLE számomra meglepetést okozott, és a Washington meccs is érdekes lehetett.
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.01.31. 12:25:41

Las Vegas Raiders?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.29. 12:55:40

nzxtpo írta:keresd a hibát
Két napja ilyen az eredmenyek.com. :D

Kit mondanátok most, hogy meg fogja tudni szorongatni a Cavset keleten?
A címer már harmadik, de lassan a csapat is az lesz. :twisted: :mrgreen:

Senki nem fogja megszorongatni őket. Esetlegesen egy Bullst tudnék mondani, de ahhoz több dolognak is stimmelnie kéne, s többek között Rosenak konstans kellene hoznia egy szintet. Legutóbb már voltak folyamat jobb meccsei aztán megint lesérült. :D- Talán a Toronto esetleg, ha nagyon kijön a lépés, de olyan talent játékosuk nincsen mint James, s négyet fogni a Cavs ellen Keleten? Szerintem kizárt.

Törpének örülök, hogy bekerült, nagy szezonja van, s ami fontos hogy sokkal inkább tud szervezni mint mikor idekerült. Most is megvan a felviszem rádobom a triplát 10 mp után, akkor ütöm is a laptopot. :D De szerencsére azért ebből kevesebb van.
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.29. 12:17:35

keresd a hibát
Két napja ilyen az eredmenyek.com. :D

Kit mondanátok most, hogy meg fogja tudni szorongatni a Cavset keleten?
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.01.29. 00:33:28

Kit kellett volna tegyenek edzőnek? Keleti első a Cavs, tavaly Blatt volt, egymás után nem lehet kétszer lenni ha jól tudom (ezért lesz pl Pop Nyugaton) és marad Lue. Értem én hogy mindenkit sokkolt a dolog, meg tényleg abszurd kirúgni a konferencia első edzőt, de "szabály szerint" Lue jön a sorban és lassan már mindenbe belekötnek vele kapcsolatban. :D És még azt se lehet mondani, hogy totál "szűz" lenne, mert segédedzőből jött fel. Cavaliers jelenleg a legjobb keleti csapat, értelemszerűen onnan kell jö9jjön edző és tett érte eddig is hogy ott legyenek.

Azért "védem" némiképp, mert abszolút nem zöldfülű Doc mellett nevelkedett ez nem rossz ajánlólevél.
Ennyi erővel lehetett volna LBJ is.
:mrgreen:

Remélem Westbrook olvasta.

Stephen Curry on the Warriors playing Oklahoma City Thunder the day before the Super Bowl: "It'll be a good 48 hours - a win and a win."

RESERVES: John Wall, Jimmy Butler, Paul Millsap, Andre Drummond, Chris Bosh, DeMar DeRozan, Isaiah Thomas.
RESERVES: Draymond Green, Klay Thompson, James Harden, Chris Paul, DeMarcus Cousins, Anthony Davis, LaMarcus Aldridge.
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.28. 19:31:14

Blatt amúgy akkor sem lehetne, ha tavaly nem ő lett volna - jelenleg nincs NBA-állása.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.28. 19:28:07

PCsabi írta:Az All-Star meccsen Tyronn Lue lesz a keletiek edzője. Ez hogy? Ez miért?

The Warriors need to go 30-6 to tie the Bulls' record.

Starters Sitting Out 4th QTR:
Stephen Curry 14 Games
Draymond Green 10 Games
Klay Thompson 3 Games
Kit kellett volna tegyenek edzőnek? Keleti első a Cavs, tavaly Blatt volt, egymás után nem lehet kétszer lenni ha jól tudom (ezért lesz pl Pop Nyugaton) és marad Lue. Értem én hogy mindenkit sokkolt a dolog, meg tényleg abszurd kirúgni a konferencia első edzőt, de "szabály szerint" Lue jön a sorban és lassan már mindenbe belekötnek vele kapcsolatban. :D És még azt se lehet mondani, hogy totál "szűz" lenne, mert segédedzőből jött fel. Cavaliers jelenleg a legjobb keleti csapat, értelemszerűen onnan kell jö9jjön edző és tett érte eddig is hogy ott legyenek.

Azért "védem" némiképp, mert abszolút nem zöldfülű Doc mellett nevelkedett ez nem rossz ajánlólevél.

Ha IT nem kerül ma be az AS keretbe akkor személyesen fogom felkeresni Silvert. :mrgreen: Főleg hogy ötödik helyen vagyunk és ráncigáljuk a nagyokat. A törpe nagyon megérdemelné, Wall fog kimaradni szerintem. Pont viccesen meg is jegyezték a Wizards-Celtics meccsen hogy na IT és Wall csatázhat az AS helyért. És rá nem sokkal feldobás volt pont kettejük között, mert Wall ráfogott a labdára miközben IT próbálta feltenni. Scal megszólal, aki megnyeri a feldobást az kell menjen, jelzem IT nyerte a feldobást. :D

Ha Blatt lenne egy perc után lehozná Jamest, vagy pedig fordítva játszatná 48 percig...:D Bár James letud ülni magától is, láthattuk már idén. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.28. 19:22:48

P.U.Y.O.L. írta:
PCsabi írta:Az All-Star meccsen Tyronn Lue lesz a keletiek edzője. Ez hogy?
Pedig Blatté a legjobb mérleg. Egyértelműen őt ültetném oda. :-D
Az mekkora troll lenne. :lol:
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2016.01.28. 19:20:47

PCsabi írta:Az All-Star meccsen Tyronn Lue lesz a keletiek edzője. Ez hogy?
Pedig Blatté a legjobb mérleg. Egyértelműen őt ültetném oda. :-D
PCsabi
aka Game90

2016.01.28. 19:09:18

Az All-Star meccsen Tyronn Lue lesz a keletiek edzője. Ez hogy? Ez miért?

The Warriors need to go 30-6 to tie the Bulls' record.

Starters Sitting Out 4th QTR:
Stephen Curry 14 Games
Draymond Green 10 Games
Klay Thompson 3 Games
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.27. 14:44:59

kanty írta:Nem mondom tutira, hogy igaz, de azért nem lepne meg:
http://www.foxsports.com/nba/story/lebr ... tra-012616" target="_blank
Azért hihetetlen, hogy ilyen sikereket elért sportolók nem tudják leszűrni tanulságként, hogy egyedül nem megy.....Miamiban volt egy Pat Riley "keresztapa" aki pátyolgatta, Clevelandben meg még nagyobb kezet kap....Nagyon elítélem ezt, mert oké hogy franchise arca stb, de a suszter maradjon a kaptafánál. A szurkoló szurkol, a játékos játszik, az elnök döntést hoz. Ha valami megcserélődik az anarchia. :D

https://twitter.com/basketamericano/sta ... 20/video/1
Ez zseniális. :D

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/69F925 ... pkRouQ5pwH
Ebben sincs semmi meglepő, az újoncokat "szívatni" szokták. Én nagyot nevettem ezen, kb mint amikor középsuliban jöttek a végzősök és mindenki előre engedte őket a büfébe. :D Jön Kobe, fel kell állni. :D

Az újoncok élete:
https://www.youtube.com/watch?v=l2N9nOrp6PE
csababarca írta:
Celtics menjen csak feljebb, nagyon jó =D> Jó lenne mostmár elkapni egy sport tv-s meccsen a Bostont 8)
Most könnyebb a sorsolásunk, de az előttünk lévő négyes egyértelműen erősebb mint mi. Én a Miamitól is többet vártam volna, de úgy érzem a Toronto-Chicago-Atlanta-Cleveland négyesfogat után miénk a legjobb gárda. Miami-Pacers-szel egy szinten, de mindkettő elég nagy hullámvölgyben most. PO meglesz, de idén is kb ennyi, ha csak valami varázslat nem érkezik Aingetől Februárban.

Kis érdekesség:
Most NBA teams struggle in road games, back-to-back games, and in particular the combination of both. After Monday's trouncing of the Wizards in D.C. (more on that in a bit), the Celtics are now 20-11 in their last 31 road games, dating back to March 21, 2015. In that time, it's the second-best road record in the entire league (Golden State is No. 1 at 25-6, the Spurs are No. 3 at 16-10).

On the second night of back-to-backs, Boston is 15-3 over it's past 18 overall, and 12-2 over it's last 14 on the road. That's just not normal.
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.27. 00:33:09

Bob_Marley írta:
PCsabi írta:ESPN is reporting that Blake Griffin (broken hand) hurt his hand punching a member of the team's equipment staff during an altercation that started in a Toronto restaurant.
Kép
Hülye....

Most ez megint valakinek lehet sok lesz, de ez a klasszikus csibészség nálam:
http://www.sbnation.com/nba/2016/1/26/1 ... stall-game

Rondoban mindig benne voltak ezek. :D Hirtelen be is ugrik ez is:
https://www.youtube.com/watch?v=Sn-R8kbcFVg
Nem volt időkérés, sérülés miatt állt a játék és rögtön felismerte a lehetőséget, hogy lehet kicsit odafurakodni. :D
Az elsőn semmi undorító nem volt, ez tényleg csak a sima csibészség, persze, ha így is beveri Walker akkor azon nevetnénk, hogy mekkora hülye, bár én így is. :lol:

Nekem innen a második is vicces, ha a pályán lennénk én is eltessékelném, de ott is röhögnék egy jót.

Kellenek az ilyen figurák minden sportba, sokkal inkább, mint a túlzottan erőszakos vagy alattomos játékosok.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.27. 00:08:57

Nem mondom tutira, hogy igaz, de azért nem lepne meg:
http://www.foxsports.com/nba/story/lebr ... tra-012616" target="_blank
Válasz küldése