Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Ha van esélyed megszerezni Durant-et, akkor megpróbálod megszerezni őt.nzxtpo írta:Ha idén nyer a GSW, akkor joggal mondhatják azt, hogy nem egyszezonos csoda, uralkodóvá válnak a jelenlegi mezőnyben, amit csak és kizárólag a saját draftjaiknak és jó politikájuknak köszönhetnek, minek kockáztatnák meg a Chemistryt egy ekkora kutya idehozásával? Nálam hápog, de amennyiben nem, teljesen érthetetlen, amekkorát nyerhetnének vele, annál sokkal nagyobbat bukhatnának.
Barnes-t azért nagy nehezen el tudod engedni, ha érkezne a helyére egy DurantBob_Marley írta:Ezeli, Barnes, Iggy mind-mind remek kiegészítő és fontos láncszem.
13:11-nél elkezd becsúszni a tweetem a műsorba.PCsabi írta:Cam Newton-os Trash Talk:
https://www.facebook.com/trashtalkhu/" target="_blank
Ha idén nyer a GSW, akkor joggal mondhatják azt, hogy nem egyszezonos csoda, uralkodóvá válnak a jelenlegi mezőnyben, amit csak és kizárólag a saját draftjaiknak és jó politikájuknak köszönhetnek, minek kockáztatnák meg a Chemistryt egy ekkora kutya idehozásával? Nálam hápog, de amennyiben nem, teljesen érthetetlen, amekkorát nyerhetnének vele, annál sokkal nagyobbat bukhatnának.PCsabi írta:Cam Newton-os Trash Talk:
https://www.facebook.com/trashtalkhu/" target="_blank
Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) ligaforrásokra hivatkozva azt állítja, hogy amennyiben Kevin Durant úgy dönt, hogy elhagyja az Oklahoma City Thundert, akkor a Golden State Warriors messze a legesélyesebb a leigazolására.
Arról nincs mit beszélni, hogy mennyire jó játékos, mert az egyértelmű. Én nagyon bírom ezeket a végtelen nagy önbizalommal rendelkező játékosokat, akiknek teljesítmény is párosul ahhoz. A Trash talking az mindig is benne volt az amerikai sportokban, valaki megalázónak fogja fel, amit Newton csinál, valaki nem, mert sokkal durvábbak is voltak a történelemben. A pályán lehet törleszteni, sokat fut, úgyhogy ott a lehetőség, hogy teljes erővel leteperjék. Az egyetlen dolog ami beárnyékolja, hogy egy komplett fal van azért, hogy megvédje őt, de, mint mondtam sokat fut, úgyhogy aki nagyon elakarja kapni, az eltudja. Szerintem itt az a kérdés, hogy megalázó-e, belefér-e a sportszerűség kereteibe, de nálam bele, tőle természetesnek tűnik az egész, nem megjátszott, nem kell mindenkiből kiölni a személyiséget, és gépeket alkotni, ha mindenki ugyanolyan előre megírt nyilatkozatokat ad, akkor hogyan tudjuk megszeretni a játékosokat? Ezek a dolgok azok, amik érzelmeket váltanak ki az emberekből, valakiben pozitívat, valakiben negatívat, de megmozgatja az nfl szurkolókat.kanty írta:Trash Talkot láttátok?
A Newton-témához mit szóltok? És az egész termék, nem termék dologhoz?
Szerintem elég érdekes téma, elolvasnám mit szólnak az itteni arcok ehhez.
Írnál a "Newton-témáról" pár sort mert nincs nagyon időm megnézni.KÖSZIkanty írta:Trash Talkot láttátok?
A Newton-témához mit szóltok? És az egész termék, nem termék dologhoz?
Szerintem elég érdekes téma, elolvasnám mit szólnak az itteni arcok ehhez.
Vegasban szerintem minden eladható, még nagyobb körítést kapnak a dolgok, pedig amúgy is nagy feneket kerítenek ennek.PCsabi írta:Las Vegas Raiders?
A címer már harmadik, de lassan a csapat is az lesz.nzxtpo írta:keresd a hibát
Két napja ilyen az eredmenyek.com.
Kit mondanátok most, hogy meg fogja tudni szorongatni a Cavset keleten?
Ennyi erővel lehetett volna LBJ is.Kit kellett volna tegyenek edzőnek? Keleti első a Cavs, tavaly Blatt volt, egymás után nem lehet kétszer lenni ha jól tudom (ezért lesz pl Pop Nyugaton) és marad Lue. Értem én hogy mindenkit sokkolt a dolog, meg tényleg abszurd kirúgni a konferencia első edzőt, de "szabály szerint" Lue jön a sorban és lassan már mindenbe belekötnek vele kapcsolatban.És még azt se lehet mondani, hogy totál "szűz" lenne, mert segédedzőből jött fel. Cavaliers jelenleg a legjobb keleti csapat, értelemszerűen onnan kell jö9jjön edző és tett érte eddig is hogy ott legyenek.
Azért "védem" némiképp, mert abszolút nem zöldfülű Doc mellett nevelkedett ez nem rossz ajánlólevél.
Kit kellett volna tegyenek edzőnek? Keleti első a Cavs, tavaly Blatt volt, egymás után nem lehet kétszer lenni ha jól tudom (ezért lesz pl Pop Nyugaton) és marad Lue. Értem én hogy mindenkit sokkolt a dolog, meg tényleg abszurd kirúgni a konferencia első edzőt, de "szabály szerint" Lue jön a sorban és lassan már mindenbe belekötnek vele kapcsolatban.PCsabi írta:Az All-Star meccsen Tyronn Lue lesz a keletiek edzője. Ez hogy? Ez miért?
The Warriors need to go 30-6 to tie the Bulls' record.
Starters Sitting Out 4th QTR:
Stephen Curry 14 Games
Draymond Green 10 Games
Klay Thompson 3 Games
Az mekkora troll lenne.P.U.Y.O.L. írta:Pedig Blatté a legjobb mérleg. Egyértelműen őt ültetném oda.PCsabi írta:Az All-Star meccsen Tyronn Lue lesz a keletiek edzője. Ez hogy?
Pedig Blatté a legjobb mérleg. Egyértelműen őt ültetném oda.PCsabi írta:Az All-Star meccsen Tyronn Lue lesz a keletiek edzője. Ez hogy?
Azért hihetetlen, hogy ilyen sikereket elért sportolók nem tudják leszűrni tanulságként, hogy egyedül nem megy.....Miamiban volt egy Pat Riley "keresztapa" aki pátyolgatta, Clevelandben meg még nagyobb kezet kap....Nagyon elítélem ezt, mert oké hogy franchise arca stb, de a suszter maradjon a kaptafánál. A szurkoló szurkol, a játékos játszik, az elnök döntést hoz. Ha valami megcserélődik az anarchia.kanty írta:Nem mondom tutira, hogy igaz, de azért nem lepne meg:
http://www.foxsports.com/nba/story/lebr ... tra-012616" target="_blank
Most könnyebb a sorsolásunk, de az előttünk lévő négyes egyértelműen erősebb mint mi. Én a Miamitól is többet vártam volna, de úgy érzem a Toronto-Chicago-Atlanta-Cleveland négyesfogat után miénk a legjobb gárda. Miami-Pacers-szel egy szinten, de mindkettő elég nagy hullámvölgyben most. PO meglesz, de idén is kb ennyi, ha csak valami varázslat nem érkezik Aingetől Februárban.csababarca írta:
Celtics menjen csak feljebb, nagyon jóJó lenne mostmár elkapni egy sport tv-s meccsen a Bostont
![]()
Az elsőn semmi undorító nem volt, ez tényleg csak a sima csibészség, persze, ha így is beveri Walker akkor azon nevetnénk, hogy mekkora hülye, bár én így is.Bob_Marley írta:PCsabi írta:ESPN is reporting that Blake Griffin (broken hand) hurt his hand punching a member of the team's equipment staff during an altercation that started in a Toronto restaurant.
Hülye....
Most ez megint valakinek lehet sok lesz, de ez a klasszikus csibészség nálam:
http://www.sbnation.com/nba/2016/1/26/1 ... stall-game
Rondoban mindig benne voltak ezek.Hirtelen be is ugrik ez is:
https://www.youtube.com/watch?v=Sn-R8kbcFVg
Nem volt időkérés, sérülés miatt állt a játék és rögtön felismerte a lehetőséget, hogy lehet kicsit odafurakodni.