Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
gentdelbarca írta:Nem tudtok valami infót, hogy jövőre a Mercinél mi lesz a pilóta felállás? Azt már hallottam, hogy Alonso oda fog menni elvileg (sajnos), de ki lesz a másik versenyző?
Előre is köszönöm az infót!
barca99 írta:De barca99-nek igaza van...ozsimiki írta:
Teljes mértékig egyet értek veled!ozsimiki írta:Épp ezért remélem,hogy ott folytatja a Merci ahol abbahagyta...![]()
Pedrot sajnálom,de ha csak tesztpilóta lessz ott,akkor már nem érdekel,Alonso alatt legalább annyoiszor álljon meg,mint szegény Kimi alatt,mert attól függetlenül,hogy FORZA SCHUMI!,Kimit már mindenki sajnálja,de Alonsoval nem ez lenne a helyzet![]()
Hy!gentdelbarca írta:Én de la Rosát szeretném akkor a másik kocsiban látni, bár erre szerintem nagyon kicsi az esély!
Hello Tibi!Tibi1982 írta:Barca, [auto_cenzúra] autóval az atya úr isten se csinálna semmit!
Villeneuve egy klasszis pilóta, aki gyerek kora óta csak vezetett! Neki ez a szakmája, az élete, és még sorolhatnám, szóval, nehogy már egy lengyelel hasonlítsuk össze, mert Kubica, csak szeretne olyan lenni mint Vili!
Emlékezz vissza 96ra, amikor Vili első forma1es versenyén polt ért el, és a futamon 2. lett, és még ebben az évben azért nem lett vb, mert az utolsó versenyen kiesett a hátsókereket rögzítő csavar, és ezzel a kerék is, és így Hill lett a vb, de 97ben tarolt Villeneuve!
Csak ennyit akartam!
Ja és nem vagyok elfogult, csak egy kicsit!
Nem lesz! MS és kimi legyen a Ferrarinál!barcafan írta:poén lenne ha a mercinél létrejönne egy Schumi, Alonso páros![]()
![]()
Alonso kb minden edzésen ráhuzná párszor a kormányt... kb 2 hétig élne is együtt mind2, mert utána gyilkolászás lenne
Ja csak az a nagy gáz h én nem tudom magam elképzelni amint szurkolok a Mercinek h álljon le és örömujjongásban török ki amint a Ferka beér a célba. nem tom mi lesz velem jövőre....gentdelbarca írta:Köszi barca99!
Hát ahogy már előzőleg is kifejeztem Alonsonak nagyon nem örülök! Hát annak pedig hogy Kimi elmegy, -mert szerintem tuti elmegy- annak meg végképp nem!
Én de la Rosát szeretném akkor a másik kocsiban látni, bár erre szerintem nagyon kicsi az esély!
Hát lassanlassan meg kell barátkoznom a gondolattal, hogy Fernando Mercis lesz, pfffff!
Még semmi hivatolos infó nincs. Az az egy tuti h Alonso ott folytatja, már megvan a szerződés is. ( a merci többet fizetett ezért otthagyta a renaultot--->ez igen!) nem lehet tudni ki lesz a másodpilóta, feltéve h nem Fernando lesz az. Azt se lehet tudni mi lesz kimivel, őt is hírbehozták a Ferrarival. De van két név célkeresztben. ha minden igaz az egyik Luis Hamilton (sorry ha rosszul írtam le), meg még vki akinek nem jut eszembe a neve. Ebből arra következtetek h Kimi is elhagyja az istállót és de la Rosa is marad tesztpilóta.gentdelbarca írta:Nem tudtok valami infót, hogy jövőre a Mercinél mi lesz a pilóta felállás? Azt már hallottam, hogy Alonso oda fog menni elvileg (sajnos), de ki lesz a másik versenyző?
Előre is köszönöm az infót!