Formula 1
-
- Eurobarca Staff
jujj tényleg bocsi! én eddig mindig még beleláttam egy h-t és úgy már jó lenne,de hát ilyen vagyok sosem vagyok elég figyelmesozsimiki írta:Drigo!
A nem fellebezett nem egyenlő a MEGFELLEBBEZHETETLEN-nel!![]()
![]()
A cikk azt támasztja alá amit én írtam,hogy a BMW nem fellebbez,tehát elfogadja...
Nem?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Drigo!
A nem fellebezett nem egyenlő a MEGFELLEBBEZHETETLEN-nel!
A cikk azt támasztja alá amit én írtam,hogy a BMW nem fellebbez,tehát elfogadja...
Nem?
A nem fellebezett nem egyenlő a MEGFELLEBBEZHETETLEN-nel!

Nem?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ok Drigo!
Nem is neked írtam,hanem rhynn-nek.
De legalább te egyetértesz velem,csak sok Schumi ellenes,minden döntésben,azt látja,hogy neki kedveznek....

Nem is neked írtam,hanem rhynn-nek.
De legalább te egyetértesz velem,csak sok Schumi ellenes,minden döntésben,azt látja,hogy neki kedveznek....

-
- Eurobarca Staff
Azrét nem kérdőjelezi meg, mert ha jól tudom és jól emlékszem a cikkben amit én olvastam az állt, hogy a döntés MEGFELLEBBEZHETETLENozsimiki írta:rhynn!
A te véleményed ez,az enyém meg más,ennyi.
Akárki lett volna a 9. helyen,ugyanúgy megkapja a 8.helyet,ez tuti!
A mérleg meg nem hazudik,2 kiló,az 2 kiló,sőt a BMW sem kérdőjelezi meg a döntést,azért ez jelent valamit!
Nem azért mérték meg a kocsit,mert Schumi 9. lett,és akkor hátha előrejöhet...ugyanmár!

Na itt van:
index.hu írta:A BMW nem fellebbezett a diszkvalifikálás ellen.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
rhynn!
A mérleg meg nem hazudik,2 kiló,az 2 kiló,sőt a BMW sem kérdőjelezi meg a döntést,azért ez jelent valamit!
Nem azért mérték meg a kocsit,mert Schumi 9. lett,és akkor hátha előrejöhet...ugyanmár!

De az is pont ugyanilyen furcsa h a BMW-Williams-nél szárnyalt Montoya a McLarennél meg nem csinált semmi hasznosat. Sőt idén ott is hagyta az istállót...
-
- Llegenda del Barça
...de az is furcsa, hogy Kimi alatt többször ment tönkre az autó, mit JPM alatt...barca99 írta:Azért Alonso a VB címét csakis a McLarennek köszönheti. Ha megnézed a tavalyi statisztikákat akkor láthatod ki hányszor esett ki/romlott el a kocsija/indult utolsó helyról/stb, stb, stb.... Jó hogy mindig be kellett érni Raikönnen mögött, de a tavalyi cím egyértelműen a pechszériának köszönhető.
Azért Alonso a VB címét csakis a McLarennek köszönheti. Ha megnézed a tavalyi statisztikákat akkor láthatod ki hányszor esett ki/romlott el a kocsija/indult utolsó helyról/stb, stb, stb.... Jó hogy mindig be kellett érni Raikönnen mögött, de a tavalyi cím egyértelműen a pechszériának köszönhető.gentdelbarca írta:Nekem sem szimpatikus, akárcsak Alonso! Dehát mindkettő világbajnok, és ez akárhogyis, de teljesítményt jelent és némi tudást is!S T U P I D S H A R K írta:Én elismerem a Cipőkészítő sportbeli teljesítményét, de akkor is egy unszimpatikus embernek tartom. Aztán lehet, hogy tévedek.
Vamos de la Rosa!!!
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Nem akarom belemagyarazni, de ugyanakkor nyilvanvalo mindenkinek a parhuzam. Lehet, hogy forditott esetben Kubica nem kapna meg Schumi 1 pontjat.ozsimiki írta:rhynn!
Tudom mit csinált Schumi akkor,ott,nem volt szép tőle,sőt nagyon sportszerűtlen volt,de azok után is neki szorítok,mivel előtte is jó pár éve már neki szorítottam!
Más: azért ne magyarázzuk már bele,hogy Schumi miatt zárták ki Kubicát![]()
Rendben van,hogy nem bírjátok őt,de ehhez Ecclestone-nak semmi köze,itt a versenybírák döntenek!
Ha Ecclestone-nak itt lenne beleszólása akkor Schumit+Alonsot meg se büntetik a verseny előtt! Ezt ő maga mondta egy interjúban!
Forza Ferrari! Forza Schumi!
Azt pedig ne magyarázza meg nekem senki, hogy a versenybírák, akiket Ecclestone nevez ki, nem kötődnek hozzá. Be kell látni, hogy minden esetben az van, amit Ecclestone szeretne. Magyarázhatja, hogy tegnap nem esett az eső, attól még esett...
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Nekem sem szimpatikus, akárcsak Alonso! Dehát mindkettő világbajnok, és ez akárhogyis, de teljesítményt jelent és némi tudást is!S T U P I D S H A R K írta:Én elismerem a Cipőkészítő sportbeli teljesítményét, de akkor is egy unszimpatikus embernek tartom. Aztán lehet, hogy tévedek.
Vamos de la Rosa!!!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hello!S T U P I D S H A R K írta:Én elismerem a Cipőkészítő sportbeli teljesítményét, de akkor is egy unszimpatikus embernek tartom. Aztán lehet, hogy tévedek.
Szóval, természetesen aki soha sem szurkolt neki,az jogosan gondolhatja róla ezt a 97-es események,vagy még más okokból kifolyólag,és ugyanezért utálhatja,szidhatja,stb....
Én csak azt probálom megértetni sokakkal,hogy miért lehet őt favorizálni,miért ő a kedvence nagyon sokaknak

Részemről azért,mert 1992 óta érte szorítok

Gondolom vannak bőven olyanok is,akik 2000 óta szeretik,mert akkor volz az a fantasztikus év,amikor Hakinnenel csatázott,és végül nyert Világbajnokságot majd 6 év óta előszőr

-
- Eurobarca Staff
Ebben egyetértek Veled.Ha más van ott a kilencedik helyen akkor is kizáják Kubicát most gondoljatok bele ha Alonso lett volna ott hányan mondanák ugyanezt fordítva ez van nem mondom, hogy szerencséje volt Suminak mert az nem éppen fedné az igazságot inkább öröm az ürömben.ozsimiki írta:Más: azért ne magyarázzuk már bele,hogy Schumi miatt zárták ki Kubicát![]()
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
A versenybírák így döntöttek, ezen már kér is vitatkozni!
A lényeg, hogy még mindíg nyílt a VB, szóval lesz még izgalom! Persze jó volna már végre egy minimum 4es versenyfutás, de majd talán jövőre! És mondjuk de la Rosa végső sikerével!!
Schumit pedig illik tisztelni, mégiscsak 7*es világbajnok és azt nem osztogatják csak úgy!
Hajrá Pedro!!!
A lényeg, hogy még mindíg nyílt a VB, szóval lesz még izgalom! Persze jó volna már végre egy minimum 4es versenyfutás, de majd talán jövőre! És mondjuk de la Rosa végső sikerével!!
Schumit pedig illik tisztelni, mégiscsak 7*es világbajnok és azt nem osztogatják csak úgy!
Hajrá Pedro!!!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
rhynn!
Tudom mit csinált Schumi akkor,ott,nem volt szép tőle,sőt nagyon sportszerűtlen volt,de azok után is neki szorítok,mivel előtte is jó pár éve már neki szorítottam!
Más: azért ne magyarázzuk már bele,hogy Schumi miatt zárták ki Kubicát
Rendben van,hogy nem bírjátok őt,de ehhez Ecclestone-nak semmi köze,itt a versenybírák döntenek!
Ha Ecclestone-nak itt lenne beleszólása akkor Schumit+Alonsot meg se büntetik a verseny előtt! Ezt ő maga mondta egy interjúban!
Más: azért ne magyarázzuk már bele,hogy Schumi miatt zárták ki Kubicát

- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Hat igen, Ecclestone mester (mert hat o iranyit) valahogy minden esetben neki kedvez. Megertem valahol, bar epp ezzel teszik tonkre ezt a remek sportagat.Kralo írta:Mekkora véletlen, hogy épp Schumachernek jelentett ez egy pontot.
Eddig egyetlen egyszer iteltek ellene, 97 Jerez futaman, bar gondolom a legtobben nem emlekezhettek ra.
Szoval tortent, hogy Schumi 2x-es vilagbajnokkent haladt a 3 fele. Utolso futam, 1 pont elony schuminak. Mogotte a kihivo, a Williamses kanadai, aki sokkal gyorsabb. Ninncs mar sok hatra,Schumi elrantja a kormanyt, bele Villeneuve-be, aki kb fel meterrel elorrebb volt, de Schumi nem latta (...). Eredmeny: Osszes pont torlese, Villeneuve a vilagbajnok.
Egyebneknt Schumi kiesett, Villeneuve tovabb ment, de a kocsi akadozott. Elso helyrol talan 4.nek ert be, de ugy, hogy a tobbiek lathatoan lassitottak, nehogy elvessze a cimet...
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
Rhynnblog:
Rhynnblog:
-
- Llegenda del Barça
itt vagyok
V É G R E megvan az első győzelem, ami a kötelező avatarváltásom mellett azt is maga után vonhatja, hogy a Honda és főleg Button válláról lekerül a teher, ami már hatodik éve nyomja a vállát!
hibátlan taktika, hibátlan autó és hibátlan versenyzés.
Jenson Button:
"Ha a hangom viccesnek tűnik, az csak azért van, mert sokat ordítoztam. Hihetetlen volt megérkezni Alonso mögé. Jól választottuk meg az abroncsainkat, különösen az utolsó kiállás alkalmával. Nem csak a miénk volt a legjobb autó, hanem mi voltunk a legjobb csapat a mai nap."
..."Csodálatos volt az utolsó tíz kör, nem akartam, hogy vége legyen. Imádtam azt az érzést. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen hihetetlenül jó érzés annak tudatában vezetni, hogy első futamgyőzelmed felé haladsz."

V É G R E megvan az első győzelem, ami a kötelező avatarváltásom mellett azt is maga után vonhatja, hogy a Honda és főleg Button válláról lekerül a teher, ami már hatodik éve nyomja a vállát!
hibátlan taktika, hibátlan autó és hibátlan versenyzés.
Jenson Button:
"Ha a hangom viccesnek tűnik, az csak azért van, mert sokat ordítoztam. Hihetetlen volt megérkezni Alonso mögé. Jól választottuk meg az abroncsainkat, különösen az utolsó kiállás alkalmával. Nem csak a miénk volt a legjobb autó, hanem mi voltunk a legjobb csapat a mai nap."
..."Csodálatos volt az utolsó tíz kör, nem akartam, hogy vége legyen. Imádtam azt az érzést. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen hihetetlenül jó érzés annak tudatában vezetni, hogy első futamgyőzelmed felé haladsz."

-
- aka Game90
Ez az egy pont több, mint a semmi
De legalább közelebb van az a lényeg. 3 hét múlva akár egál is lehet.

De legalább közelebb van az a lényeg. 3 hét múlva akár egál is lehet.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ha arányosan büntetnek akkor Schumi 8-10 pont, Alonso 0...

Szegény fiúk ott legfelül
Talpig aranyban, de tökegyedül
A hatalom nyüg, csak ostoba lánc
Amíg itt lenn folyton szabad a tánc!
/Rómeó és Júlia - Lehetsz király/
-
- Entrenador del Barça
Azért ez egy kicsit erős, még szerencse, hogy a végén ott a ha...Scorpio írta:Alonso mázlista, hogy csak 1 pontot szerzet MS! Ütközés nélkül 5 is lehetet volna! Igaz, ha …
Nem mintha Alonso-fan volnék, de ha az ő kerekét normálisan rögzítik, akkor neki minimum 8 pont, mert max Button lett volna rá veszélyes, szóval nemigazán mondanám mázlistának.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Mekkora véletlen, hogy épp Schumachernek jelentett ez egy pontot. 

-
- Eurobarca Staff
Igen-igen miután odaírtad, hogy "Igaz, ha..." akkor kérdezem, hogy ha Te is tod, hogy nem sok értelme van annak amit írtál, akkor miért küldted el a Hsz-t?Az túlzás, hogy 5 pont mivel Heidfeld meg szerintem még Barrichello is elment volna Mellette.meg a kiesést csak magának köszönheti az az előtti körben amikor "kicsúszott" a bukótérbe el kellett volna engednie de la Rosát és akkor nem lett volna ez de akkro is azt mondom.Sumi még így is jól járt.