Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azt mondom, a németeket verjük el. A spanyolok eddig nem túl meggyőzőek, és még nem játszottak a franciákkal, akik eddig sokkal magabiztosabbak. Megnéztem a kereteket, a németek azért készülnek az Olimpiára is, nekem úgy tűnik, ahogy a spanyolok is, emiatt is lehet, hogy nem olyan ütősek. A franciák nagy része a megszokott (és szerintem ez az olimpiájukba kerülhet), esetleg őket is foghatjuk olyan fegyelmezett játékkal, mint, amit 1-2 éve csináltunk ellenük selejtező körben (fogalmam sincs mire volt selejtező), vagy, mint a svédek a norvégok ellen (női). És a helyzeteinket kíméletlenül be kell lőni majd ellenük, mert beállóban gyengék vagyunk, főleg abban a falban, a helyzeteink felét kifogják a kapusok (ha Omeyer rossz napot fog ki, akkor Karabué).S.Agüero írta:a középdöntős ellenfeleink: Spanyol, Francia és Németország. Nem sok jót jósolok. még 2 pontot kinézek a csapatból a középdöntőben.![]()
Barcaforever írta:Nem vagyok annyira képbe a kézilabdával, de ettől LéKai sráctól nem sok jó megmozdulást láttam.
Ráadásul már 3-mal.puyiii06 írta:VEZETÜNK![]()
![]()
Barcaforever írta:Nem vagyok annyira képbe a kézilabdával, de ettől Létai sráctól nem sok jó megmozdulást láttam.