S.Agüero írta:a középdöntős ellenfeleink: Spanyol, Francia és Németország. Nem sok jót jósolok. még 2 pontot kinézek a csapatból a középdöntőben.

Én azt mondom, a németeket verjük el. A spanyolok eddig nem túl meggyőzőek, és még nem játszottak a franciákkal, akik eddig sokkal magabiztosabbak. Megnéztem a kereteket, a németek azért készülnek az Olimpiára is, nekem úgy tűnik, ahogy a spanyolok is, emiatt is lehet, hogy nem olyan ütősek. A franciák nagy része a megszokott (és szerintem ez az olimpiájukba kerülhet), esetleg őket is foghatjuk olyan fegyelmezett játékkal, mint, amit 1-2 éve csináltunk ellenük selejtező körben (fogalmam sincs mire volt selejtező), vagy, mint a svédek a norvégok ellen (női). És a helyzeteinket kíméletlenül be kell lőni majd ellenük, mert beállóban gyengék vagyunk, főleg abban a falban, a helyzeteink felét kifogják a kapusok (ha Omeyer rossz napot fog ki, akkor Karabué).
Mondjuk ezt így elég látatlanba osztom, egyedül az Izland elleni meccsből láttam 20 percet. De az torna elei meccs volt. Norvégoktól én nem sokat vártam, de kakukktojások, egy meglepetés eredményre mindig képesek (egy Izland elleni győzelem bekavarhat), a többi meccs meg nem annyira mérvadó (legalábbis, ha Mocsainak volt esze, akkor próbálgatott és pihentetett ellenük).
De, ha a németeket megverjük, akkor egy szavunk sem lehet.