Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is,úgyhogy dupla esélye lett rögtön a PHI-nek!cps46 írta:Lassan kezdődik. Valószínűleg a Philly fog nyerni, mert én az Arizonának szurkolok.![]()
Go Fitzgerald!
Mivel még nem megy a meccs,nem lehet tudni,h mi szaggat,de nézz körül majd it:G-Jay írta:Valaki valami nem szaggató netes cuccal el tudna látni az Eagles meccs erejéig? Thx
Itt probáld De adja a sport1 vagy az nincs nálatok??A meccsen pedig:Fly Eagles Fly!!G-Jay írta:Valaki valami nem szaggató netes cuccal el tudna látni az Eagles meccs erejéig? Thx
Szerintem azon a héten majd minden nap fogja ismételni1. Igen február 1-jén lesz a Superbowl.
2. Vagy a Sport1 vagy a Sport2 fogja adni élőben és utána majd 1-2 napra rá egyik este felvételről is leadják.
1. Igen február 1-jén lesz a Superbowl.MichaaBee írta:egy hülye kérdés (azaz kettő)![]()
![]()
febr. 1-jén van a Superbowl, ugye? ill. tudni, h melyik adón fog menni?![]()
Én nagyon izgatott vagyok!miihii írta:Egészen jól tudod![]()
21 órától kezdődik a maratoni NFL éjszaka,méghozzá a sport1en.
Először ARI-PHI,majd a PIT-BAL csata lesz látható...
Egészen jól tudodsneco7 írta:Jól tudom,hogy vasárnap mindkét meccset leadja a SportTV élőben?
Ömm jól emlékszel valamire, de nem pontosan.grecki írta:Te nem SD párti voltál anno?
Te nem SD párti voltál anno?G-Jay írta:Bocsánat Ozsi, és rszergej![]()
Ozsi rólad nem tudtam, rszergejről elfeledkeztem.![]()
Örülök neki.
Egyébként én sem mondhatom ősidők ótának. Igazából asszem 2 vagy 3 éve. Áááá nem, még régebb, mert amiatt lettem Eagle, mert alapvetően a 76ers-nek szurkoltam, meg A.I. a kedvencem, és láttam hogy ő is Eagles mezben szaladgál, aztán megismertem az amcsifoci szépségeit, és innen már egyenes út volt. A.I. meg már rég nincs a Philly-ben, szal viszonylag régóta Eagles fan vok ha lehet ilyet mondani.
TO-t én is szeretem, talán még most is, annak ellenére ahogy elment Phillyből.
szerk.: Jah és igen, szerintem is nagyobb riválisa a Cowboysnak a Philly, és hálistennek kicsit jobban is állnak az egymás ellenibe
Az Eagles legalább akkora riválisa a Cowboysnak, mint a Giants. Sőt...miihii írta:...Tudod,az ellenségem ellensége a barátom...
A Sports Illustrated a Philadelphiát várta a Superbowlba...barcaforever írta:A nagy okos amerikai újságírók a nagyszerű statisztikákra hivatkozva Titans-Giants döntőt vártak, ahol ha jól emlékszem 16-13as Giants sikert jósoltak.(H miből jöttek a számok
Változóak az időpontok, de általában csütörtök és péntek kora este (kb 6-kor, de nem tudom pontosan, ezt megtudod nézni a sporttv honlapján) vannak, mint ahogy most is. Ha jól tudom e héten egy spurs-lakers rangadóval is kedveskednek nekünk:)faithnomore írta:mostanába elég kevés időm van, de szeretem nézni az NBA-t, tavaly elég sokszor néztem, meg tudjátok mondani most mikor vannak meccsek amiket vetít a sport1 vagy sport2?