Majdnem akkora, mint Messi gólja!

ozsimiki írta:húhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
szentorióóóóóóóóóó holmsz![]()
![]()
![]()
ez mi volt![]()
![]()
Sport1 adja!Koeman írta: Közvetíti valamelyik adó a meccset?
Akkor ezt figyeld:miihii írta:Na végre már cs egy meccsre kell koncentrálni.A BARCA behúzta,a PHI behúzta,most jöhet a korona az estére/éjszakára!![]()
Szép időben zajlik a játék...![]()
GO GO CHARGERSSS!!!
Közvetíti valamelyik adó a meccset?miihii írta:Na végre már cs egy meccsre kell koncentrálni.A BARCA behúzta,a PHI behúzta,most jöhet a korona az estére/éjszakára!![]()
Szép időben zajlik a játék...![]()
GO GO CHARGERSSS!!!
Ennek külön örülök,Barátom!ozsimiki írta:még nekem is komamiihii írta:Game Over!
PHI WIN!Abszolút megérdemelten.
G-Jay,remélem segített az alábbi kis komment![]()
Nah de Greckiről se feledkezzünk el, nagyon nagy Philly fanBarca győzelem kell,és akkor teljes ez a nap.
A most kezdődő meccsen meg legyenek hallatlan izgalmak!
még nekem is komamiihii írta:Game Over!
PHI WIN!Abszolút megérdemelten.
G-Jay,remélem segített az alábbi kis komment
Inenn?rszergej írta:Ez az Eli, hozza a "jó" formáját, ha innen elveszítjük, többet nem iszok egy kortyot sem![]()
Így van,EZT az Ilájmeninget én is csippantom!rszergej írta:Ez az Eli, hozza a "jó" formáját, ha innen elveszítjük, többet nem iszok egy kortyot sem![]()
Az ember azt hinné hiányozni fog egy olyan TE mint Smith, erre Celek eddig brillírozik a helyén a playoffban...Most is övé a TD. Csak így továbbmiihii írta:Meg is van simán elsőre.Beejtette a sarokba Donovan.Celek meg elkapta.
Neked hamarabb jön le meccs? Én meg azt hidtem, hogy csak jósoltál egyetMost már 20-13 a Philly-nek!!Celek TD!Egy negyed és megvan a konferencia döntő.Nagyon durva lenne
Meg is van simán elsőre.Beejtette a sarokba Donovan.Celek meg elkapta.G-Jay írta:Nah közbe 13-11 az Eagles-nek, és vége a 3ik negyednek, viszont első és egy yard a TD-hez a PhillynekEzt muszáj lesz behúzni, és akkor nagyon nagy lenne!