miihii írta:G-Jay írta:Végig néztem a Baltimore - Titans meccset, hát ez felért egy igazi háborúval! A Ravens kegyetlen védekezéssel gyakorlatilag kivégezte a Titans támadóit
A kommentátorok oda voltak a Titans akarásáért támadásban, de hát én nem, mert a Ravensnek szurkoltam (mindössze azért mert az egyik kedvenc sorozatom Baltimore-ban játszódik, a Wire), és ugye a védelem kell általában a győzelemhez.
Alapvetően én is a támadó játékot szertem, de ennyire fantasztikus védekezést még soha ne láttam! Azt mondom megérdemelt a továbbjutás.
Így legalább a Chargers talán könnyebben jut a Superbowlba...mondjuk ez ellen a védelem ellen ők se fognak annyira vitézkedni...
Most is bebizonyosodott

Defense wins championship
Természetesen holnap GO EAGLES, GO DeSean Jackson

Több dologban is összecseng a véleményünk.Tényleg ez eszméletlenül nagy harc volt,gyötörték egymást rendesen a felek.Várható is volt vmi hasonló,de ez egyszerűen félelmetes védekezés volt mindkét oldalról.A Tennessee a labdavesztéseivel szépen megverte magát.A Ravens meg rettenetesen zártan védekezett.
Alapvetően inkább a Titánoknak hajtottam,de már korábban kigondoltam,hogyha a Baltimore győz,akkor annak a WIRE-rel való kapcsolódás miatt örülök
Én is inkább OFFENSE párti vagyok,de nem unatkoztam egyáltalán ilyen védelmeket látva sem.
HOLNAP GO CHARGERS!
Hazaiaknak drukkoltam, és igaza volt Faragóéknak, az esett ki, aki mindent megtett a sikerért, ha kellett kockáztatott, sokkal többet támadott, de hát a kulcspillekben nagy akarásnak nyögés lett a vége, azt elismerem h Baltimori védelem a liga legjobbja, kegyetlen mit adtak elő, +talán azért érdemlik meg, mert kevés támadásaiknál az újonc irányítójuk egyet sem hibázott, és történelmet írt az NFL-ben, eddig egy újonc írányító sem nyert két mérkőzést a rájátszásban. Azt hiszem Flacco, vagy Facco vagy mi volt a neve.
Mindenesetre a titánokat még egy kulcs ember sérülése is hátráltatta a félidőtől, de sajnos maguknak köszönhetik a kiesést. parádés baltimori védekezés ide,vagy oda.
Ma pedig go Pittsburgh, de előtte még Philadelphia kiejti a címvédőt

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.