Szerk.:Egy kicsit jobb
Bakker,ez olyan gyors volt,h még én is lemaradtam.Kimentem WC-re,és már ment is a meccs,meg már FG.G-Jay írta:Hogy a píbe jutottak el a Redzone-ba ilyen hamar????
nálam is sajnos ez a helyzetcps46 írta:
De most komolyan, azt már megszoktam, hogy idén ahány NFL meccset megnézek, soha nem az a csapat nyer, amelyiknek én szurkolok. Viszont mindig elismertem, hogy jogosan nyert az ellenfél. Most először nem ezt érzem.![]()
Én meg halmozom az élvezeteket:cps46 írta: szerk2: ennyi, mert megyek Pamplonába
Oké.G-Jay írta: Szerk.: Aki nézi az közvetítsen néha pls!
Akkor ezúton is szeretnélek megkérni,h este a Steelersnek szurkolj!cps46 írta:... azt már megszoktam, hogy idén ahány NFL meccset megnézek, soha nem az a csapat nyer, amelyiknek én szurkolok. Viszont mindig elismertem, hogy jogosan nyert az ellenfél. Most először nem ezt érzem.
szerk: Giants-Eagles 5-7, nagyon röpködnek a safety-k mostanában.
Igen, ezért tettem az idézőjelet. De most komolyan, azt már megszoktam, hogy idén ahány NFL meccset megnézek, soha nem az a csapat nyer, amelyiknek én szurkolok. Viszont mindig elismertem, hogy jogosan nyert az ellenfél. Most először nem ezt érzem.miihii írta:Jah,főleg,h Tennessee-ben volt a meccscps46 írta: Szóval volt itt "hazai pálya előnye" rendesen.
Igen, már kb 1 másodperce 0-át mutatott az óra. Az első félidőben a Titansnek meg lefújták, ahogy 0-ra váltott. Meg volt az a szitu, amikor kiütötték Flacco kezéből a labdát, de mégis visszaadták nekik, pedig a lassításból nem az derült ki, hogy már elindult a karja. Ezt persze nem lehetett visszanézni. A másik oldalon meg elfogadták a field goal előtt a challenge-et, pedig kicsit necces volt. A Chris Johnson-féle szétszaggatásnál még a Titans kapott büntit, mert sípszó után meg akarták védeni csapattársukat. Szóval volt itt "hazai pálya előnye" rendesen.ozsimiki írta:+ azt el is felejtettem,h vége felé 10-10nél Baltimore támadásnál 3. 2 volt, aszhem,és lejárt az idő az akció elindítására, szóval szabálytalan volt, így lett belőle first down,és így rúghattak a 3 pontért
Ott a pont!ozsimiki írta:+ azt el is felejtettem,h vége felé 10-10nél Baltimore támadásnál 3. 2 volt, aszhem,és lejárt az idő az akció elindítására, szóval szabálytalan volt, így lett belőle first down,és így rúghattak a 3 pontért
Hazaiaknak drukkoltam, és igaza volt Faragóéknak, az esett ki, aki mindent megtett a sikerért, ha kellett kockáztatott, sokkal többet támadott, de hát a kulcspillekben nagy akarásnak nyögés lett a vége, azt elismerem h Baltimori védelem a liga legjobbja, kegyetlen mit adtak elő, +talán azért érdemlik meg, mert kevés támadásaiknál az újonc irányítójuk egyet sem hibázott, és történelmet írt az NFL-ben, eddig egy újonc írányító sem nyert két mérkőzést a rájátszásban. Azt hiszem Flacco, vagy Facco vagy mi volt a neve.miihii írta:Több dologban is összecseng a véleményünk.Tényleg ez eszméletlenül nagy harc volt,gyötörték egymást rendesen a felek.Várható is volt vmi hasonló,de ez egyszerűen félelmetes védekezés volt mindkét oldalról.A Tennessee a labdavesztéseivel szépen megverte magát.A Ravens meg rettenetesen zártan védekezett.G-Jay írta:Végig néztem a Baltimore - Titans meccset, hát ez felért egy igazi háborúval! A Ravens kegyetlen védekezéssel gyakorlatilag kivégezte a Titans támadóit![]()
A kommentátorok oda voltak a Titans akarásáért támadásban, de hát én nem, mert a Ravensnek szurkoltam (mindössze azért mert az egyik kedvenc sorozatom Baltimore-ban játszódik, a Wire), és ugye a védelem kell általában a győzelemhez.
Alapvetően én is a támadó játékot szertem, de ennyire fantasztikus védekezést még soha ne láttam! Azt mondom megérdemelt a továbbjutás.
Így legalább a Chargers talán könnyebben jut a Superbowlba...mondjuk ez ellen a védelem ellen ők se fognak annyira vitézkedni...
Most is bebizonyosodottDefense wins championship
![]()
Természetesen holnap GO EAGLES, GO DeSean Jackson![]()
![]()
Alapvetően inkább a Titánoknak hajtottam,de már korábban kigondoltam,hogyha a Baltimore győz,akkor annak a WIRE-rel való kapcsolódás miatt örülök![]()
Én is inkább OFFENSE párti vagyok,de nem unatkoztam egyáltalán ilyen védelmeket látva sem.
HOLNAP GO CHARGERS!
Több dologban is összecseng a véleményünk.Tényleg ez eszméletlenül nagy harc volt,gyötörték egymást rendesen a felek.Várható is volt vmi hasonló,de ez egyszerűen félelmetes védekezés volt mindkét oldalról.A Tennessee a labdavesztéseivel szépen megverte magát.A Ravens meg rettenetesen zártan védekezett.G-Jay írta:Végig néztem a Baltimore - Titans meccset, hát ez felért egy igazi háborúval! A Ravens kegyetlen védekezéssel gyakorlatilag kivégezte a Titans támadóit![]()
A kommentátorok oda voltak a Titans akarásáért támadásban, de hát én nem, mert a Ravensnek szurkoltam (mindössze azért mert az egyik kedvenc sorozatom Baltimore-ban játszódik, a Wire), és ugye a védelem kell általában a győzelemhez.
Alapvetően én is a támadó játékot szertem, de ennyire fantasztikus védekezést még soha ne láttam! Azt mondom megérdemelt a továbbjutás.
Így legalább a Chargers talán könnyebben jut a Superbowlba...mondjuk ez ellen a védelem ellen ők se fognak annyira vitézkedni...
Most is bebizonyosodottDefense wins championship
![]()
Természetesen holnap GO EAGLES, GO DeSean Jackson![]()
![]()
3mal szóról szóra egyet értek,egyedül a Philly-Giants végkimenetelében nem.Naon bízom benne,h ezt a nyalifejű Ílájt és a csapatát kiütik este!Barcaforever írta:Baltimore-TennesseeTenesse. Talán a legnagyobb meglepetés lenne ha nem ők jutnának tovább.
Arizona-CarolinaArizona. Nálam ők magabiztosabbnak tüntek, bár sokan a panthers várják tovább.
Philadelphia-NY GiantsGiants. Ezt Jacobs játékától teszem függővé, ha nem vagy rosszul játszik akkor Philly.
San Diego-PittsburghSan Diego.Ezt különösen nem indokolnám.