Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ja,tudom,de ezt azért mondom mert ezt a Csapatot ismerem a legjobban mert elég ritkán nézek MLB meccseket.MichaaBee írta:pont a riválisők nyerték idén a WS-t. már megszerezték Ibanezt
![]()
M19: kár, pedig jó sport.
Én ritkán, de azért követem Philadelphia Phillies a kedvenc csapatom.MichaaBee írta:tényleg ennyire nem követi senki a baseball ligát?MichaaBee írta:MLB- BASEBALL
CC és Burnett a Yankeeshez szerződtek![]()
![]()
K-ROD és Putz hálistennek a METShez![]()
LET'S GO NYM![]()
![]()
![]()
![]()
tényleg ennyire nem követi senki a baseball ligát?MichaaBee írta:MLB- BASEBALL
CC és Burnett a Yankeeshez szerződtek![]()
![]()
K-ROD és Putz hálistennek a METShez![]()
LET'S GO NYM![]()
Nem elfogultság véleményem szerint. Ha nézted továbbra is a meccset akkor láthattad,h nem Lakers szurkoló Balázs, egyszerűen annak szurkolt,h egy zseniális mérkőzést lásson(unk) és ehhez tudvalévő,h kell az,h Bryant belelendüljön és bedobjon néhány olyan elvetemült dobást is,mint az volt,aminél felüvöltött:):) Őt akkor jó nézni, nem mikor ugyan dob 20-25 pontot, de többnyire tiszta helyzetekből:):)Sanama írta:Ha vennéd a fáradtságotMcLovin írta:Tud adni vki egy linket a Celtics-Lakers meccshez? Hálás köszönetem!!!
http://myp2p.eu/competition.php?competi ... basketball
Amúgy nem nézek gyakran NBA-t,de ez a szakértő kommentálás nem kicsit elfogult?:D:D
Bryant kosár: felordít: igen,igen!!! jó lesz ez igy!!
Mennyi lett a vége?Bealudtam.Gogeta írta:Oh, tragedia...Rondo fantasztikus asszisztokat adott.
Gasol meg...menjen pasztornak
Ha vennéd a fáradtságotMcLovin írta:Tud adni vki egy linket a Celtics-Lakers meccshez? Hálás köszönetem!!!