Romo igen bizonytalan volt,a 3 INT-je (főleg az utsóval) nehéz helyzetbe hozta a csapatot.Azt a teamet,amely képes volt az utsó negyedet 0:17re leadni,így elbukva előnyből a meccset

Steelers-Cowboys 20:13

OFF
Nekem mindegy

Hszeim száma: 1111

Hagy ne mondjam.....Krojf írta:Az utolsó másodpercben értékesített Adam Vinatieri-fieldgoallal
győzött az Indianapolis Colts a San Diego Chargers ellen egy igazán
kellemesen izgi meccsen!
Antiimperialista Koma!
Ha jól tudom, akkor a Cowboys is győzött, ráadásul a csapatnak
igazán kecses kis rucija volt!
Szeretettel gratulálok és ha egyetértesz velem, akkor küldjél egy
SMS-t a részemre ezzel a szöveggel: "Krojf, Te marha palóc állat!"!
Köszöni szépen a Te Krojf komád.
boixosnoisbarca írta:Kobe teszteli az új cipőjét:D
http://www.youtube.com/watch?v=7hWJkdUM ... re=related
L.A.Lakers!!!
nézzétek már meg ezen a videón az legfelső komitboixosnoisbarca írta:Kobe teszteli az új cipőjét:D
http://www.youtube.com/watch?v=7hWJkdUM ... re=related
L.A.Lakers!!!
Hát nem nagyon figyelem mindet, sőt van akit nem is ismerekMichaaBee írta:lenne egy hülye kérésem
rakjátok már sorrendbe az alábbi játékosokat. az lenne a jó, ha aszerint raknátok össze a sorrendet, h szerintetek ki fog jobban teljesíteni ezévben!
Tayshaun Prince
Jason Terry
Spencer Hawes
Andrei Kirilenko
Andris Biedrins
Jamal Crawford
Derrick Rose
előre is kösz![]()
Kalap1988 írta:...MichaaBee írta:
Tayshaun Prince
Jason Terry
Spencer Hawes
Andrei Kirilenko
Andris Biedrins
Jamal Crawford
Derrick Rose
Am lehet egy kérdésem? Miért pont ők?:D
Hát nem minden játékos teljesítményét követem maradéktalanul (finoman fogalmaztam:D, mert pl Spencer Hawes-ot nem is igazán ismerem), de azért próbálkozom.MichaaBee írta:MichaaBee írta:lenne egy hülye kérésem
rakjátok már sorrendbe az alábbi játékosokat. az lenne a jó, ha aszerint raknátok össze a sorrendet, h szerintetek ki fog jobban teljesíteni ezévben!
Tayshaun Prince
Jason Terry
Spencer Hawes
Andrei Kirilenko
Andris Biedrins
Jamal Crawford
Derrick Rose
előre is kösz![]()
valaki?![]()
Na meg ilyet is csak a Philly tudG-Jay írta:K
Philadelphia Eagles - Cincinnati Bengals 13-13ilyet se sokat látni
Én annyira nem érzem ezt a Titans.Jók-jók, de nem elég ez egy superbowl-ra sztem.Sokszor csak jól jön ki nekik egy lépés, de egy kemény jó csapat odaveri majd őket.Hiába a hibátlan mérleg.ozsimiki írta:Tennessee megint nyert, 14-3 ról fordítva a Jaguarok ellen. első félidőben jobbak voltak a hazaiak,majd a titánok felébredtek.
J.J.-T.T. 14-24