Hazai és nemzetközi kézilabda
-
- Barça B
Lehet valahol neten követni a meccset?
hinnye, nem állunk rosszul
komolyan nem igaz, h ennyit változik a helyzet 24 órán belül...
el ne rontsátok! HAJRÁ CSAJOK!

komolyan nem igaz, h ennyit változik a helyzet 24 órán belül...

el ne rontsátok! HAJRÁ CSAJOK!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hajrá hajrá, de borzasztó erős ez a svéd csapat!Erősek magasak, remélhetőleg a gyors indításokat letudjuk védeni, s egy izzadós meccsen nyerünk, aztán meg lehet szurkolni a norvégoknak!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
apró betűs részt kár volt azzal írni, mivel teljesen igaz.S.Agüero írta:Ma meg kell verni a svédek, és utána ha a Norvégok megverik Hollandiát(már miért nem vernék meg őket?) akkor ott vagyunk a 4-ben!
Hajrá Csajok!
Egyébként semmi keresnivalónk a 4-ben, mert bármilyen ellenféltől simán kikapnánk.
Persze nagyon örülnék ha ott lennénk,de akkor sem lehet egy rossz szavunk sem,ha 9.ek leszünk.
Hozzáteszem ha bejutunk, nem biztos a sima vereség, bár arra van a legnagyobb sansz sajna.
Ha tudásban ez a csapat nem is méltó az elődjeihez,meglátjuk küzdeni tudásban,és akaratban hol tartanak, mert utóbbi kettő ki fog derülni ma este a svédek ellen.
HAJRÁ CSAJOK!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Annyi esélyünk van a Svédek ellen mint vízipisztolynak az erdő tűz ellen!
Átlövő poszton gyatrák vagyunk jobb szél gyatra beállós gyatra!Zizi kova Vérten!meg persze a két kapus!Kéne nekünk egy Görbe egy Radulovic és egy Kulcsár/nyugodjon békében/!jajj de szép is lenne!Azért HAJRÁ MAGYAROK és cáfoljatok rám!
Átlövő poszton gyatrák vagyunk jobb szél gyatra beállós gyatra!Zizi kova Vérten!meg persze a két kapus!Kéne nekünk egy Görbe egy Radulovic és egy Kulcsár/nyugodjon békében/!jajj de szép is lenne!Azért HAJRÁ MAGYAROK és cáfoljatok rám!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ma meg kell verni a svédek, és utána ha a Norvégok megverik Hollandiát(már miért nem vernék meg őket?) akkor ott vagyunk a 4-ben!
Hajrá Csajok!
Egyébként semmi keresnivalónk a 4-ben, mert bármilyen ellenféltől simán kikapnánk.
Hajrá Csajok!

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Nem fontosozsimiki írta:Azt hiszem ahhoz az is kell,h a Franciák is nyerjenek holnap ismét.

A norvégoknak kell megverni a hollandokat, amire azért van esély

Svédeket kötelező megverni. Most utánanéztem a selejtezőbe amikor mindkétszer megvertük őket, egyszer sem volt Görbe, csak hát vendég pályán Tóth Timi 9et vágott (bár 6ot hetesből). Nagyon fontos lenne, hogy most ne roppanjunk meg.
Köszönjük meg a franciáknak az esélyt.
Egyébként fura, hogy a norvégoknál a svédek ellen 3an is betegek voltak, most meg már mindhárom játszik, ha minden igaz

Na de így lenne drámai továbbjutni

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Game90 írta:A hollandok mikor lettek ilyen jók? Vagy megfordíthatjuk a kérdést, mi mikor lettünk ennyire rosszak? Ok, Görbicz hiányzik, de akkor sem kéne nyolccal kikapni egy eddig noname Hollandiától.
Úgylátszik sajnos beigazolódik az EB előtti tippem, hogy a csoportból továbbjutunk, de utána...
Amit kiemeltem az a kulcs. Látva a mérkőzést, szerintem aki kicsit ért a kézilabdához,az láthatta,hogy ez a holland csapat kumma gyenge. Csak mi még náluk is rosszabbak voltunk.
Jól jellemzi a csapatunkat,hogy volt a második félidőben egy 12 perces periódus,amikor 1 gólt dobtak, de nem tudtunk beljebb jönni...
Mondjuk amíg ilyen Tomori-Bulath-féle átlövőkettősünk van, addig nem lepődök meg az ilyenen.
Az is egy nagy baj, hogy nálunk,nem csak a kézilabdában,de sok más sportban is, nem volt egy folyamatos fiatalítás, generációváltás.
Hanem sutty, hirtelen kiment egy korosztály... aztán az újabb meg még nem tud olyan szinten játszani,amit megkívánna egy ilyen torna.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azt hiszem ahhoz az is kell,h a Franciák is nyerjenek holnap ismét.
Remélem nem az lesz a vége,h ők megoldják,mi meg elrontjuk amikor a saját kezünkbe kerülhetne a dolog. Svédeket a Franciák ellen mutatott játékkal lehet verni, hozzáteszem,h azóta a Franciák javultak,és a svédek pedig nem azt hozták amit a norvégok ellen.
meglátjuk
Remélem nem az lesz a vége,h ők megoldják,mi meg elrontjuk amikor a saját kezünkbe kerülhetne a dolog. Svédeket a Franciák ellen mutatott játékkal lehet verni, hozzáteszem,h azóta a Franciák javultak,és a svédek pedig nem azt hozták amit a norvégok ellen.
meglátjuk

az egészben az a poén, ha holnap nyerünk, akkor négyben vagyunk...
akármennyire is hülyeségnek tűnik ez a felvetés most, ne felejtsük el, h nőkről beszélünk... (bocsánatot kérek az itteni HÖLGYEKTŐL, de 2003 óta tudom, h a "csajaink" nemcsak 24 órán belül, de 5 percben belül is képesek a teljesítményükben 180 fokos fordulatra...)
akármennyire is hülyeségnek tűnik ez a felvetés most, ne felejtsük el, h nőkről beszélünk... (bocsánatot kérek az itteni HÖLGYEKTŐL, de 2003 óta tudom, h a "csajaink" nemcsak 24 órán belül, de 5 percben belül is képesek a teljesítményükben 180 fokos fordulatra...)
-
- aka Game90
A hollandok mikor lettek ilyen jók? Vagy megfordíthatjuk a kérdést, mi mikor lettünk ennyire rosszak? Ok, Görbicz hiányzik, de akkor sem kéne nyolccal kikapni egy eddig noname Hollandiától.
Úgylátszik sajnos beigazolódik az EB előtti tippem, hogy a csoportból továbbjutunk, de utána...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Capitá del Barça
A norvégoknál a fél csapat nem játszott vmi gyomorrontás miatt, szal így tekints erre az eredményre. A svédek holnap + sztem +vernek minket és simán ott lesznek a 4-be.....FtcSikiHun írta:A franciák kettővel mennek félidőben a svédek ellen.
Na mi van a nagy "norvégverőkkel"?
.....ne így legyen
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Látszik,h újraépítési folyamatnál vagyunk,mert lehettünk bármennyire is gyengék az utóbbi években, ilyen nevesincs csapatoktól nem kaptunk ki ennyivel,meg egyáltalán. A nagyobb vereségek is 5-6-7gólosak voltak max,most meg az nem ver minket meg ennyivel aki nem akar, aki meg igen,az 10-15-20...
meglátjuk 1-2év múlva mi lesz, a közeljövőben nem sokkal több.
meglátjuk 1-2év múlva mi lesz, a közeljövőben nem sokkal több.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.12.14. 19:24:24-kor.

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
A franciák kettővel mennek félidőben a svédek ellen.
Ha a franciák nyernek, és mi holnap megverjük a svédeket-a mai meccs után nem sok esély van rá- akkor ott vagyunk az elődöntőben, szerintem, ugyanis 6-6 pont, és szerintem az egymás elleni számít először.
A meccsről:
Tomori és Mátéfi elmehet a francba...Mátéfi 7 gólos hátrányban is nyugodtan beszél, hát ordítsa már le a fejüket, hogy gyerünk már szívjátok magatokat, legalább legyen izgalmas a meccs. Kijöttünk 5-1, 4-2es védekezésre, 11 perc alatt 1 gólt kaptunk. erre eddig miért nem jött rá? Tomori meg bunkóság amit csinált, páros lábbal rúgnám ki a válogatottból. Bulath alig csinált valami támadásban, de azért bent kell hagyni...Szucsánszki, Herr és Kovacsics volt egész jó, bár Szucsánszkinak meg Kovacsicsnak volt nem egy eladott labdája. A szélsők nem nagyon villogtak ma, ahogy Szamoránsky sem beállóban. Annyi eladott labda volt, hogy az hihetetlen, ilyen szinten ezt nem lehet megengedni. A hollandok góljainak fele indulásból történt. Hát fussunk már vissza.
Remélem valaki jól leordítja őket, összeszedik magukat, és megverjük ezeket az északiakat. Remélem jól számoltam, és van még esély az elődöntőre.
Hajrá Csajok!
Ha a franciák nyernek, és mi holnap megverjük a svédeket-a mai meccs után nem sok esély van rá- akkor ott vagyunk az elődöntőben, szerintem, ugyanis 6-6 pont, és szerintem az egymás elleni számít először.
A meccsről:
Tomori és Mátéfi elmehet a francba...Mátéfi 7 gólos hátrányban is nyugodtan beszél, hát ordítsa már le a fejüket, hogy gyerünk már szívjátok magatokat, legalább legyen izgalmas a meccs. Kijöttünk 5-1, 4-2es védekezésre, 11 perc alatt 1 gólt kaptunk. erre eddig miért nem jött rá? Tomori meg bunkóság amit csinált, páros lábbal rúgnám ki a válogatottból. Bulath alig csinált valami támadásban, de azért bent kell hagyni...Szucsánszki, Herr és Kovacsics volt egész jó, bár Szucsánszkinak meg Kovacsicsnak volt nem egy eladott labdája. A szélsők nem nagyon villogtak ma, ahogy Szamoránsky sem beállóban. Annyi eladott labda volt, hogy az hihetetlen, ilyen szinten ezt nem lehet megengedni. A hollandok góljainak fele indulásból történt. Hát fussunk már vissza.
Remélem valaki jól leordítja őket, összeszedik magukat, és megverjük ezeket az északiakat. Remélem jól számoltam, és van még esély az elődöntőre.
Hajrá Csajok!

- MatyiG
- Adminisztrátor
Nagyot égünk ma.
Nem tudom mennyi már az állás, mert mikor 7-el mentek kinyomtam a TV-t.
Svédek is nagyon meg fognak holnap minket szórni úgy érzem. Az, meg h hollandok megvernek minket ilyen simán? Vicc.
Futással megvertek minket. Ez van.
Még ott lehetünk a négyben, ha a svédek vagy a norvégok kikapnak az uccsó 2 meccsükön.

Nem tudom mennyi már az állás, mert mikor 7-el mentek kinyomtam a TV-t.
Svédek is nagyon meg fognak holnap minket szórni úgy érzem. Az, meg h hollandok megvernek minket ilyen simán? Vicc.
Futással megvertek minket. Ez van.
Még ott lehetünk a négyben, ha a svédek vagy a norvégok kikapnak az uccsó 2 meccsükön.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Először is így nem tudom már nem számoltam utána, de az elődöntő álom marad, de szerintem nagy elvárás is lenne a lányoktól!Sajnos egy kicsit magyar betegség ez a meccs!Amikor fontos lenne a győzelem, valami "történik"....de nem szabad bántani a lányokat, mert jó kis csapat kezd összeérni, s még ha Anita is lenne!De még van 14 p bízni kell a csodában, s nem kapkodni, mert akkor "vége"
ui: Hallottam Nagy Laci nevezve van a januári tornára a fiúknál
Hát már ember nem tudja követni ezt a sagat.....de jó lenne ha Laci az itteni formáját hozná, s fiúk is egy jó eredmény érnének el, mert szüksége lenne a kézinek a sikerekre!
Na de Hajrá csajok meg lehet ez a mai meccs is
ui: Hallottam Nagy Laci nevezve van a januári tornára a fiúknál

Na de Hajrá csajok meg lehet ez a mai meccs is
Jézusom, ez mi a tököm?
Mindjárt sírok...
Mindjárt sírok...

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Ez szép... 18-11, hihetetlen, hogy a hollandok kb. 10et fognak ránk verni 
Olyan amatőr hibáink vannak. Lépés, eladjuk a labdákat. A félidőbeli 15-ből 7et indításból lőttek, felállt védelemmel ezek a hollandok nullák. Amúgy is...csak mi is gyengék vagyunk.

Olyan amatőr hibáink vannak. Lépés, eladjuk a labdákat. A félidőbeli 15-ből 7et indításból lőttek, felállt védelemmel ezek a hollandok nullák. Amúgy is...csak mi is gyengék vagyunk.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azon még mindig röhögök,h Holland Női kézilabda
sehol sem voltak jó sok évig, bár talán most épp ezért vannak itt,volt idő felépíteni úgy 2-3éves kortól egy csapatot végre.
Mi meg ahogy számítottam is rá sajnos, kevesek vagyunk, Görbével se lenne sok esély döntőre,elődöntőre max. VB-n vagy Olimpián arra sem.
Azért remélem még vhogy izgivé tesszük ezt a meccset.
HAJRÁ CSAJOK!

Mi meg ahogy számítottam is rá sajnos, kevesek vagyunk, Görbével se lenne sok esély döntőre,elődöntőre max. VB-n vagy Olimpián arra sem.
Azért remélem még vhogy izgivé tesszük ezt a meccset.
HAJRÁ CSAJOK!

ugye csak altatunk az első félidőben? ugye rosszul látom, h egyelőre ahhoz kell erő, h meccsben maradjunk?
nagyon remélem, h a két kérdésre a válasz igen lesz...
nagyon remélem, h a két kérdésre a válasz igen lesz...
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
7. perc 5-1, elkezdhetnénk játszani.
Sport1
Sport1

- MatyiG
- Adminisztrátor
Túl pesszimista vagy.Fecooo írta:áááá nincs probléma, mindössze annyi kell, h 21 góllal (lehet elég lenne 19 is, nem számoltam utána...) megverjük a svédeket, és akkor kitörölhetik a norvégok a bundával...S.Agüero írta:Lehet ebből még elődöntő, ha xelnek a franciák a svédekkel, mi meg nyerjük a maradék 2 meccsünket.![]()
![]()
Kevés az esélye, de még nem kell feladni!
a selejtezőkön oda-vissza vertük a svédeket...
lazán megütjük őket 19-21 góllal![]()
![]()

Ha meg nyernek holnap a svédek akkor bambi, mert 21-el ahogy mondod, nem fogjuk őket megcsapni.

De először örüljünk, ha Hollandiával elbírunk.

áááá nincs probléma, mindössze annyi kell, h 21 góllal (lehet elég lenne 19 is, nem számoltam utána...) megverjük a svédeket, és akkor kitörölhetik a norvégok a bundával...S.Agüero írta:Lehet ebből még elődöntő, ha xelnek a franciák a svédekkel, mi meg nyerjük a maradék 2 meccsünket.![]()
![]()

a selejtezőkön oda-vissza vertük a svédeket...
lazán megütjük őket 19-21 góllal

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Kár hogy nem az egymás elleni eredmények számítanak, akkor még mindig a kezünkben lenne a sorsunk.
A norvégok bekaphatják.
A norvégok bekaphatják.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- MatyiG
- Adminisztrátor
Lehet ebből még elődöntő, ha xelnek a franciák a svédekkel, mi meg nyerjük a maradék 2 meccsünket.
Egyébként akkor mi van, hogy ha a svédek nyernek holnap a franciák ellen, mi meg verjük őket a hollandokkal egyetemben?
Mert akkor mind2 csapatnak 8 pont.
Ha egymás elleni számít akkor továbbjutunk.

Egyébként akkor mi van, hogy ha a svédek nyernek holnap a franciák ellen, mi meg verjük őket a hollandokkal egyetemben?
Mert akkor mind2 csapatnak 8 pont.
Ha egymás elleni számít akkor továbbjutunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.12.13. 21:13:23-kor.