Game90 írta:A hollandok mikor lettek ilyen jók? Vagy megfordíthatjuk a kérdést, mi mikor lettünk ennyire rosszak? Ok, Görbicz hiányzik, de akkor sem kéne nyolccal kikapni egy eddig noname Hollandiától.
Úgylátszik sajnos beigazolódik az EB előtti tippem, hogy a csoportból továbbjutunk, de utána...
Amit kiemeltem az a kulcs. Látva a mérkőzést, szerintem aki kicsit ért a kézilabdához,az láthatta,hogy ez a holland csapat kumma gyenge. Csak mi még náluk is rosszabbak voltunk.
Jól jellemzi a csapatunkat,hogy volt a második félidőben egy 12 perces periódus,amikor 1 gólt dobtak, de nem tudtunk beljebb jönni...
Mondjuk amíg ilyen Tomori-Bulath-féle átlövőkettősünk van, addig nem lepődök meg az ilyenen.
Az is egy nagy baj, hogy nálunk,nem csak a kézilabdában,de sok más sportban is, nem volt egy folyamatos fiatalítás, generációváltás.
Hanem sutty, hirtelen kiment egy korosztály... aztán az újabb meg még nem tud olyan szinten játszani,amit megkívánna egy ilyen torna.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."