Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
apró betűs részt kár volt azzal írni, mivel teljesen igaz.S.Agüero írta:Ma meg kell verni a svédek, és utána ha a Norvégok megverik Hollandiát(már miért nem vernék meg őket?) akkor ott vagyunk a 4-ben!
Hajrá Csajok!
Egyébként semmi keresnivalónk a 4-ben, mert bármilyen ellenféltől simán kikapnánk.
Nem fontosozsimiki írta:Azt hiszem ahhoz az is kell,h a Franciák is nyerjenek holnap ismét.
Game90 írta:A hollandok mikor lettek ilyen jók? Vagy megfordíthatjuk a kérdést, mi mikor lettünk ennyire rosszak? Ok, Görbicz hiányzik, de akkor sem kéne nyolccal kikapni egy eddig noname Hollandiától.
Úgylátszik sajnos beigazolódik az EB előtti tippem, hogy a csoportból továbbjutunk, de utána...
A norvégoknál a fél csapat nem játszott vmi gyomorrontás miatt, szal így tekints erre az eredményre. A svédek holnap + sztem +vernek minket és simán ott lesznek a 4-be.....FtcSikiHun írta:A franciák kettővel mennek félidőben a svédek ellen.
Na mi van a nagy "norvégverőkkel"?
Túl pesszimista vagy.Fecooo írta:áááá nincs probléma, mindössze annyi kell, h 21 góllal (lehet elég lenne 19 is, nem számoltam utána...) megverjük a svédeket, és akkor kitörölhetik a norvégok a bundával...S.Agüero írta:Lehet ebből még elődöntő, ha xelnek a franciák a svédekkel, mi meg nyerjük a maradék 2 meccsünket.![]()
![]()
Kevés az esélye, de még nem kell feladni!
a selejtezőkön oda-vissza vertük a svédeket...
lazán megütjük őket 19-21 góllal![]()
![]()
áááá nincs probléma, mindössze annyi kell, h 21 góllal (lehet elég lenne 19 is, nem számoltam utána...) megverjük a svédeket, és akkor kitörölhetik a norvégok a bundával...S.Agüero írta:Lehet ebből még elődöntő, ha xelnek a franciák a svédekkel, mi meg nyerjük a maradék 2 meccsünket.![]()
![]()
Kevés az esélye, de még nem kell feladni!