http://www.youtube.com/watch?v=AMkibML2 ... re=related

Tovább is fogrszergej írta: Most néztem meg az NFC csoportokat, a Philly még simán továábjutthat, és NAGYON remélem tovább is fog.
Már szinte tényként közlik mindenütt! Csak nézd meg a Pistons oldalt: http://www.nba.com/pistons/index_main.htmlG-Jay írta:Hmm érdekes csere...A.I. ismét keleten. Nemtudom, a Denver nekem eddig semleges csapat volt, csak A.I miatt szurkáltam nekik. Igazából mindegy is hogy hova megy A.I., ha az nem a Philly...na mind1. Szerintem a védekezni képtelen Denver a legjobb védőjátékosától Camby-től megválva kb esélytelen akármire is, a Detroit meg mégiscsak a Detroit, akiknek jól jön egy igazán ponterős játékos, ráadásul sztem A.I. jobban fog lubickolni ott mint Denverben Melo mellett.
HA összejön a csere.
Sztem is mindkét csapatnak megfogja érni a csere,mert Iverson a Detroitban segíthet, ott a csapatmunka tökéletes Billups nélkül is szvsz és lesz egy igazán jó pontdobó játékosuk,aki segít a kevés pontot dobó Detroiton. A Denverben pedig sztem épp az ellenkező a helyzet, nincs csapatjáték,hanem egyéniségek voltak( Iverson+ Anthony pl) ,így Billups úgymond kialakíthatja a játékot és nem fognak hiányozni Iverson pontjai, az a 25-30 minusz pont összejön abból,amilyen labdákat Billups ad majd az eddig keveset dobó Denverieknek, na meg Billups saját pontjai. Azt hiszem jót tesz mindkét csapatnak!Barcaforever írta:Billups + még 2 ember.Ezt nem igazán értem, azt hittem Iverson + adnék még vkit, de nem így képzeltem el.Billups még mindig jó nem?
Kíváncsi leszek kinek fog bejönni jobban ez a csere.-25-30 pont Denverből.
Úgy legyen.Slither írta:Iverson lejáró, így Detroit hosszútávon jól jár (mivel Sheed is lejáró, így egy valag pénzük lesz)
A Denver sem lesz rosszabb sztem, mert végre van egy normális írányítójuk, és JR. Smith is kezdő lehet, A.I. pontjai nem fog annyira hiányozni.
Egyébként nagyon is reálisak ezek az oddsok.ozsimiki írta:Ezek nem normálisakBarcaforever írta:Dallas-Giants 4.20-1.24
New England - Indianapolis 3.15-1.37
Elég fura oddsok sztem.![]()
![]()
Arányaiban szörnyű, sőt még értelmében is olykor
Ezek nem normálisakBarcaforever írta:Dallas-Giants 4.20-1.24
New England - Indianapolis 3.15-1.37
Elég fura oddsok sztem.