Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
így van GO PACKERSmiihii írta:Nem semmi ez a fordulóóó!!!!Most nézem az amifoci eredményeket:
Carolina-Saints 30:7![]()
Buffalo-San Diego 23:14
Chicago-Minnesota 48:41![]()
![]()
Rams-Dallas 34:14![]()
![]()
A Packers-Coltson részemről GO PACKS!!!!!
Én személy szerint örülök ennek, meg a Cowboys meg a Redskins vereségének is. Hajrá Eagles!!!Barcaforever írta:Mekkorát égett a Giants a Bronws ellen.35-14.Manning a tavalyi alapszakasz formáját hozta.3 elég csúnya INT.
Én is neten nézem.Sajnos a Cowboys vereségétantiimperialista írta:Hosszabbítás? Itt nincs nasn, neten nézem, még csak most lett meg a FG... Ezt viszont már tényleg nem nézem, GO COWBOYS!!! Viszont megint csak az óriási mák tartja meccsben a csapatot (ld. időkérés a blokkolt FG-kísérlet előtt)...
Bezony nem játszik vmi fényesen a Dallas.De azóta összejött egy TD,amivel 21:24re jöttek fel,valamint visszszerezték a lasztit 1 perccel a vége előtt...antiimperialista írta:A Cowboys megint gyengén játszik, és jó úton halad 2. veresége felé. Nagyon nagy lett az arc azután, hogy SB-esélyesnek kiáltották ki a csapatot. Azt hittem, a Redskins elleni pofon helyretette a bandát, úgy látszik, mégsem... Álmos vagyok, 24-14 a Cardinals javára 3:17-tel a vége előtt, innen már szinte lehetetlen...