USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.16. 22:44:07

Gronk!
Kés a vajban 8)

Nah nézzük mit tud a defense.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.16. 22:39:19

Hajrá Kansas, sikerült hazaérni szerencsére. :D Hajnali meccsen nem hiszem hogy meglepetés születne és hazain behúzza a Cardinals. És Rodgerset ma is összetörik. :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.01.16. 14:33:01

csababarca írta:Azért inkább napközben mentünk, mert eléggé Harlemben van már a hely :mrgreen:
:mrgreen:

Harden idáig: 2953 FGM, 3118 FTM :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.16. 14:12:16

A Rucker Parkban voltam, brutális milliő veszi körül, a Yankee Stadium sincs messze.
Azért inkább napközben mentünk, mert eléggé Harlemben van már a hely :mrgreen:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2016.01.16. 13:57:12

csababarca írta:Ebbe nem tudok belekötni,szerintem ez eddig a legkorrektebb lista, egy két helyen ízléstől függően lehet vitatkozni,de azok a nevek vannak a 10es listán akiknek ott is kell lenniük.
Igen, igazából csak Dirk, Barkley és Garnett sorrendje az, amivel lehetne vitatkozni, de ez is egyénfüggő.

A világ 10+1 legextrémebb kosárlabda pályája:
KATT
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.15. 21:26:31

PCsabi írta:Top 10 PF:
1. Tim Duncan
2. Karl Malone
3. Dirk Nowitzki
4. Charles Barkley
5. Kevin Garnett
6. Kevin McHale
7. Bob Pettit
8. Elvin Hayes
9. Pau Gasol
10. Dennis Rodman
Ebbe nem tudok belekötni,szerintem ez eddig a legkorrektebb lista, egy két helyen ízléstől függően lehet vitatkozni,de azok a nevek vannak a 10es listán akiknek ott is kell lenniük.

Centereknél nem vállalva túl nagy kockázatot Russel,Chamberlain,Jabbar,Olajuwon,O'Neal alkotja majd az első ötöst (nem feltétlen ebben a sorrendben).
Mikan,Ewing, Mutombo,Robinson, Moses Malone esetleg Walton lesz ott.
PCsabi
aka Game90

2016.01.15. 21:13:34

Top 10 PF:
1. Tim Duncan
2. Karl Malone
3. Dirk Nowitzki
4. Charles Barkley
5. Kevin Garnett
6. Kevin McHale
7. Bob Pettit
8. Elvin Hayes
9. Pau Gasol
10. Dennis Rodman
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.15. 18:41:35

PCsabi írta:
Bob_Marley írta:Ezt hol olvastad? Én nem látom semelyik felületén. (nba1.hu, twitter)
Pedig fent van :) :
https://twitter.com/makamazsom" target="_blank
Akkor ügyesen félre néztem....:D

Duncan meg hihetetlen. Régen még vitáztunk is róla, hogy ő vagy Garnett, de el kell ismernem, hogy egész egyszerűen Duncan nem tud megöregedni.

De azért néha nem esik a táblás. :mrgreen:
https://youtu.be/_Fd2g4iV5Mc?t=88
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.15. 18:10:30

Nézem az ismétlést, végén a két matuzsálem eldöntötte...:D Duncan palánkosai kegyetlenek :mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2016.01.15. 17:57:15

Bob_Marley írta:Ezt hol olvastad? Én nem látom semelyik felületén. (nba1.hu, twitter)
Pedig fent van :) :
https://twitter.com/makamazsom" target="_blank
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.15. 17:02:16

Bob_Marley írta: akkor Butler se rossz. :D
És ahogy hallom erre ők is kezdenek rájönni, vagy eddig is tudták, de már egyre kevésbé bíznak abban, hogy visszatér a régi Rose.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.15. 16:56:08

PCsabi írta:Warriors + Spurs = 72-9.

Wade negyedik helyén csak Maka van kiakadva? :D

Wade úgy szerzett három bajnoki címet, hogy vagy mellette játszott az MVP (James 2012, 2013) vagy az MVP szavazás második (Shaq 2006).

Ezen kívül egy döntő konkrétan teljesen rajta ment el (2014). Ühüm, valid points.

Az megvan, hogy a Wade vezette Heat volt egyszer az egész NBA legrosszabb mérlegű csapata? Tényleg top4, nem kérdés.
Ezt hol olvastad? Én nem látom semelyik felületén. (nba1.hu, twitter)
Amúgy jogos. :D
nzxtpo írta
Én azért a Clippersemet nem írnám le. :D Nem csak mert felfelé jönnek, de ők nagyon mélyek és sötét ló. Döntőig nem tudnak most sem menni, de bármelyik csapatot (GSW-Spurs) akár ki is ejthetik szerintem. Ők is nagyon mélyek és magas szintet képviselnek, de látok arra esélyt, hogy a Clippers megfogja valamelyiket. OKC-ben ezt amúgy nem érzem.

Leonard annyira all-around játékos, hogy adott esetben valóban lehet azt mondani a legjobb. Én nem szeretem ezeket így kijelenteni, mindenesetre a csávó szinte minden szegmensben nagyon jó. :D És hiába Curry is állat vagy James stb, de utóbbi már kevésbé tud talán dominálni, előbbi meg védekezésben sokkal gyengébb. Mindenesetre Leonard brutálisan jó és még hova fejlődhet? Ha nem a Spursben lenne akkor ő is tudna gurítani 53-at. :D Ha már arról volt szó, hogy kire lehetne építeni, akkor Butler se rossz. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.01.15. 16:20:04

Warriors + Spurs = 72-9.

Wade negyedik helyén csak Maka van kiakadva? :D

Wade úgy szerzett három bajnoki címet, hogy vagy mellette játszott az MVP (James 2012, 2013) vagy az MVP szavazás második (Shaq 2006).

Ezen kívül egy döntő konkrétan teljesen rajta ment el (2014). Ühüm, valid points.

Az megvan, hogy a Wade vezette Heat volt egyszer az egész NBA legrosszabb mérlegű csapata? Tényleg top4, nem kérdés.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.15. 13:09:26

Bob_Marley írta:Beszélünk itt a GSW-ről, de ezek csendben nagyon keményet tolnak. És nagyon sok statisztikában jobbak mint a Warriors.
Hosszú lesz még a szezon, az biztos, hogy a tapasztalat, az edző mellettük szól. Az öreg ha kell, akkor az utolsó 1-2 hónapra is kiülteti a játékosait. Nem tudom elképzelni, hogy ne első 1-2 helyen fussanak be a po-ba és azt se, hogy ne fussanak össze a döntőben. De, ahogy mondtam sok idő van még addig, remélem megkímélik mindkét csapatot a sérülések, és egy nagyon jó párharcot láthatunk. Akármennyire is jó a Clippers vagy az OKC, jelenleg ez a két csapat másik szintet képvisel.
Bob_Marley írta: Ja és ha már Leonard nálam van fantasyban, akkor nesztek. :twisted:
https://www.youtube.com/watch?v=WNcN46iMXqQ
Fantasyban ez az ember egy igazi monster :o :D bár élőben is az.
Videóhoz pedig annyit, hogy hangzatos, hogy ő a legjobb játékos a világon jelenleg, de ő is kicsit ellent mondott magának. Az tény, ha megkérdeznéd az embereket a legtöbb azt mondaná, hogy vagy rá vagy Anthony Davis-re építené, de ez még nem feltétlenül teszi a legjobb játékossá a világon, ebbe legalább annyit számít kor, a sérülékenység és a potenciál, mint a jelenlegi teljesítmény.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.15. 12:53:08

nzxtpo írta:
Bob_Marley írta:Spurs-Cavs? Jó meccs lesz, tavaly sem volt semmi, Irving mennyit szórt 60-at? :D
Túl lusta voltam felkelni, jó meccs lett végül?
Nem tudom, majd az ismétlést lehet megnézem, de állítólag vezetett a Cavs a negyedik negyedben. :lol: Így már lassan kettő percre növekszik az a szám, amikor a Spurs hátrányban volt hazai pályán......Beszélünk itt a GSW-ről, de ezek csendben nagyon keményet tolnak. És nagyon sok statisztikában jobbak mint a Warriors.

Ja és ha már Leonard nálam van fantasyban, akkor nesztek. :twisted:
https://www.youtube.com/watch?v=WNcN46iMXqQ
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.15. 12:39:31

Bob_Marley írta:Spurs-Cavs? Jó meccs lesz, tavaly sem volt semmi, Irving mennyit szórt 60-at? :D
Túl lusta voltam felkelni, jó meccs lett végül?
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 23:51:57

Spurs-Cavs? Jó meccs lesz, tavaly sem volt semmi, Irving mennyit szórt 60-at? :D

Persze hogy alapból szubjektív és az érzelem faktor nagyon erős, de valami fogódzót kell találni és az eredményesség ebből a szempontból egy reális mutató lehet. Curryt is még meglehet magyarázni (de ott is kevés az idő szerintem) de Durant nagyon kilóg. Persze, óriási scorer meg remek védő is, s igazi all-around játékos, szupersztár és lehetne sorolni a jelzőket, de egész egyszerűen nem az a szint, mint amit a többiek elértek. És az hogy még aktív és nem volt annyi lehetősége persze benne van, de konkrétan szerintem pl Leonard már kapásból jobb a posztján a mai NBA-ben. És nem All-Time beszélünk, hanem mairól. All-Time összevetésben meg kis túlzással a cipőjét nem köthetné be pár mögötte kullogó embernek. Voltak neki is sérülései, meg a csapatának is és csapatsport stb stb, de hát amikor döntőben volt akkor sem tudott igazán dobbantani. Egy Pippen amolyan jó szolga volt, de mikor nem volt MJ megmutatta, hogy ő bizony szupersztár. Havliceket írtam, James Worthy is amolyan jó szolga volt, de iszonyat jó játékos volt. és ne felejtsük volt hátán cipelte a Lakerst és évtizeden keresztül volt meghatározó. Durant is már tapossa egy ideje, de egész egyszerűen nem lehet még ilyen listára szerintem feltenni. Ezzel az erővel McGrady is lehtett volna Sg listán. Volt akkora scorer mint Durant (ha nem nagyobb???). És Durant egyelőre "csak" scorer.

Magic kikapott, pedig az utolsó percekben sikerült OT-re menteni. A Celticsnek ez azért így nem jött rosszul. Akkora a harc a bejutásért, hogy lehet 1-1 ilyen megnyert vagy elvesztett hosszabbítás számít majd a végén.
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.14. 23:37:12

Két véglet van ezeknél a listaíróknál, és ritka az átmenet. Az egyik az a régi idők kosarán,fociján bármilyén nő fel, ők az első igazi ikonok neki, ő miattuk szerelmesedett bele az adott sportágba, így hajlamos 10-20-30 év távlatában sokkal jobban felértékelni, ugye az idő megszépíti az emlékeket, viszont a jelenlegi játékosokat mindig szidja. A másik pedig az aki csak a mostaniakat isteníti. Ezeken a listákon láthatunk egy-két érdekes nevet, még ha meg is van bennük a potenciál...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.14. 22:56:57

Bob_Marley írta:
És mielőtt azt írod, hogy oh de kegyes vagyok, hogy leereszkedek, totál nem erről van szó, csak ha már rám szólt akkor pont itt volt az ideje ennek.
Nem írok ilyet, mert nem is gondolok ilyenre.
Egyszerűen van amiben egyetértünk,van amiben nem, ez így van rendjén.

Hajnalban Spurs-Cavs, lehet felkelek rá, kíváncsi vagyok a Spursre. =P~
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 22:46:49

csababarca írta:Nálam Bird, Pippen, Erving, James, Havlicek sorrendem lenne itt.
Durant a legnagyobb kedvencem, csomó KD cuccom van, de nem ez a szint, nincs top 10ben nálam sem.
Csak azért írom, mert noname azt írta hogy mindig csak vitázok, de ez nem igaz, csak akkor szólok ha nem értek egyet, de most egyetértek és így tartom helyesnek hogy ezt megemlítsem ha már "összezördültünk" ma is. :D Szóval EGYETÉRTEK és +1. :D
És mielőtt azt írod, hogy oh de kegyes vagyok, hogy leereszkedek, totál nem erről van szó, csak ha már rám szólt akkor pont itt volt az ideje ennek.

Magic szépen lassan kezd visszamászni. Fél szemmel nézem csak, de Fournier visszahozta őket. :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.14. 22:21:54

Nálam Bird, Pippen, Erving, James, Havlicek sorrendem lenne itt.
Durant a legnagyobb kedvencem, csomó KD cuccom van, de nem ez a szint, nincs top 10ben nálam sem.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.14. 11:52:34

Megvertük a Pacerst, igazi szajhák csapata ez. :D Kikapnak a Netstől meg a Lakerstől, de verik a Pacerst......
https://www.youtube.com/watch?v=yl6fs5a5e18

kanty írta:Amúgy a mai top SF listára leszek nagyon kíváncsi. Azért itt - is - lehetnek érdekességek.
Bird 1. a többi smafu. :D
veb írta
Jó volt, hogy így összeszedted, én csak fél füllel hallottam a dolgokat. Chargersről meg a Raidersről is régóta mondogatták. Kíváncsian várhatjuk mi lesz, LA akkor Raiders, valahogy ez így összefonódott.

Amúgy meg mit rinyálnak, Frisco, Oakland, San Diego, LA is mind Kalifornia. :D És azért nem óriási távolságok vannak köztük.

szerk: megvan a lista, hát......
1. LeBron James, 2. Larry Bird, 3. Julius Erving, 4. Kevin Durant, 5. Elgin Baylor, 6. Scottie Pippen, 7. John Havlicek, 8. Rick Barry, 9. James Worthy, 10. Dominique Wilkins
Még Jamest valahogy beveszi a gyomrom, de hogy Durant mi a francot keres a negyedik helyen azt nem értem.
All-time lista, az hogy mit hoz a jövő franc se tudja. Ezzel az erővel lehetne rajta Leonard is....Sőt Leonard még bajnok is volt, Finals MVP. Pippen is nálam picit előrébb lenne, Havlicek szintén. Egész egyszerűen Durant annyira kilóg, hogy hihetetlen. Nincs vele bajom, meg remek játékos, de all-time listán nincs helye MÉG. Havlicek nyert 8 bajnoki címet pl, oké hogy kevesebb csapat meg más világ, de nem egy szint nálam a kettő. Plusz pl az egyik legsikeresebb franchise pontrekordere. Durant meg vlolt MVP meg pontbajnok.

Mi lesz a következő? Cousins előzi Garnettet? :D Vagy Howard Russellt?
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.14. 11:15:39

Bob_Marley írta:Jah és veb örülhet, hogy nem a Chargers lett a "szenvedő" fél. :D Róluk is erősen pletykálnak, hogy költöznek San Diegoból.
erre még nem vennék mérget, hogy nem fognak

a helyzet a következő. ugye 3 csapat akart LA-be költözni: raiders, rams, chargers. végül a rams lett a befutó.

ennek ellenére az oakland meg a san diego beadott egy tervet, hogy Carsonban felrántanának közösen egy stadiont, de a liga ebbe persze nem ment bele, nem akartak 3 csapatot LA-ben, plusz akkor nagyon át kellett volna szervezni a csoportokat. a rams ilyen szempontból is jó volt, mert maradhat abban a csoportban ahol eddig is volt (SF, seattle, arizona)

viszont: a san diegonak van egy 1 éves opciója (2017 jan 15-ig), hogy eldöntse, beköltözik e a rams mellé az új csilivili stadionba. ha nemet mond, akkor a raiders élhet a joggal, szóval 100%-ra veszem, hogy az egyik csapat elhagyja jelenlegi otthonát és két csapat lesz LA-ban (aki marad a helyén az kap majd 100 millió kompenzációt a ligától)

san diegoban ugye azért áll a bál, mert a tulaj, alex spanos évek óta rinyál egy új, modernebb stadionért (pedig a qualcomm is tök zsír) a városvezetésnél, de láthatólag az életben nem fogja megkapni, ezért sanszos, hogy ők is költöznek LA-be (ami azért lesz mókás, mert philip rivers kijelentette, hogy a családja miatt soha nem fog elköltözni SD-ból :D )
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.14. 10:54:02

Amúgy a mai top SF listára leszek nagyon kíváncsi. Azért itt - is - lehetnek érdekességek.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.14. 10:10:46

A Green nélkül felálló GSW kikapott a Nuggetstől, Curry 8 labdát adott el a meccsen, köztük egyet 8 mp-vel a vége előtt -2nél. Az utolsó 1,5 percben csak pár pont különbség volt a két csapat között, az utolsó 10 mp meg igen eseménydús volt, és még így is megvolt az esélye a GSW-nek.
Kép
Válasz küldése