Kés a vajban

Nah nézzük mit tud a defense.
csababarca írta:Azért inkább napközben mentünk, mert eléggé Harlemben van már a hely
Igen, igazából csak Dirk, Barkley és Garnett sorrendje az, amivel lehetne vitatkozni, de ez is egyénfüggő.csababarca írta:Ebbe nem tudok belekötni,szerintem ez eddig a legkorrektebb lista, egy két helyen ízléstől függően lehet vitatkozni,de azok a nevek vannak a 10es listán akiknek ott is kell lenniük.
Ebbe nem tudok belekötni,szerintem ez eddig a legkorrektebb lista, egy két helyen ízléstől függően lehet vitatkozni,de azok a nevek vannak a 10es listán akiknek ott is kell lenniük.PCsabi írta:Top 10 PF:
1. Tim Duncan
2. Karl Malone
3. Dirk Nowitzki
4. Charles Barkley
5. Kevin Garnett
6. Kevin McHale
7. Bob Pettit
8. Elvin Hayes
9. Pau Gasol
10. Dennis Rodman
Akkor ügyesen félre néztem....PCsabi írta:Pedig fent vanBob_Marley írta:Ezt hol olvastad? Én nem látom semelyik felületén. (nba1.hu, twitter):
https://twitter.com/makamazsom" target="_blank
Pedig fent vanBob_Marley írta:Ezt hol olvastad? Én nem látom semelyik felületén. (nba1.hu, twitter)
És ahogy hallom erre ők is kezdenek rájönni, vagy eddig is tudták, de már egyre kevésbé bíznak abban, hogy visszatér a régi Rose.Bob_Marley írta: akkor Butler se rossz.
Ezt hol olvastad? Én nem látom semelyik felületén. (nba1.hu, twitter)PCsabi írta:Warriors + Spurs = 72-9.
Wade negyedik helyén csak Maka van kiakadva?![]()
Wade úgy szerzett három bajnoki címet, hogy vagy mellette játszott az MVP (James 2012, 2013) vagy az MVP szavazás második (Shaq 2006).
Ezen kívül egy döntő konkrétan teljesen rajta ment el (2014). Ühüm, valid points.
Az megvan, hogy a Wade vezette Heat volt egyszer az egész NBA legrosszabb mérlegű csapata? Tényleg top4, nem kérdés.
Én azért a Clippersemet nem írnám le.nzxtpo írta
Hosszú lesz még a szezon, az biztos, hogy a tapasztalat, az edző mellettük szól. Az öreg ha kell, akkor az utolsó 1-2 hónapra is kiülteti a játékosait. Nem tudom elképzelni, hogy ne első 1-2 helyen fussanak be a po-ba és azt se, hogy ne fussanak össze a döntőben. De, ahogy mondtam sok idő van még addig, remélem megkímélik mindkét csapatot a sérülések, és egy nagyon jó párharcot láthatunk. Akármennyire is jó a Clippers vagy az OKC, jelenleg ez a két csapat másik szintet képvisel.Bob_Marley írta:Beszélünk itt a GSW-ről, de ezek csendben nagyon keményet tolnak. És nagyon sok statisztikában jobbak mint a Warriors.
Fantasyban ez az ember egy igazi monsterBob_Marley írta: Ja és ha már Leonard nálam van fantasyban, akkor nesztek.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=WNcN46iMXqQ
Nem tudom, majd az ismétlést lehet megnézem, de állítólag vezetett a Cavs a negyedik negyedben.nzxtpo írta:Túl lusta voltam felkelni, jó meccs lett végül?Bob_Marley írta:Spurs-Cavs? Jó meccs lesz, tavaly sem volt semmi, Irving mennyit szórt 60-at?
Túl lusta voltam felkelni, jó meccs lett végül?Bob_Marley írta:Spurs-Cavs? Jó meccs lesz, tavaly sem volt semmi, Irving mennyit szórt 60-at?
Nem írok ilyet, mert nem is gondolok ilyenre.Bob_Marley írta:
És mielőtt azt írod, hogy oh de kegyes vagyok, hogy leereszkedek, totál nem erről van szó, csak ha már rám szólt akkor pont itt volt az ideje ennek.
Csak azért írom, mert noname azt írta hogy mindig csak vitázok, de ez nem igaz, csak akkor szólok ha nem értek egyet, de most egyetértek és így tartom helyesnek hogy ezt megemlítsem ha már "összezördültünk" ma is.csababarca írta:Nálam Bird, Pippen, Erving, James, Havlicek sorrendem lenne itt.
Durant a legnagyobb kedvencem, csomó KD cuccom van, de nem ez a szint, nincs top 10ben nálam sem.
Bird 1. a többi smafu.kanty írta:Amúgy a mai top SF listára leszek nagyon kíváncsi. Azért itt - is - lehetnek érdekességek.
Jó volt, hogy így összeszedted, én csak fél füllel hallottam a dolgokat. Chargersről meg a Raidersről is régóta mondogatták. Kíváncsian várhatjuk mi lesz, LA akkor Raiders, valahogy ez így összefonódott.veb írta
erre még nem vennék mérget, hogy nem fognakBob_Marley írta:Jah és veb örülhet, hogy nem a Chargers lett a "szenvedő" fél.Róluk is erősen pletykálnak, hogy költöznek San Diegoból.