ozsimiki írta:Primitive!
Úgy írsz,mintha az első 3 meccsén bármi problémája is lett volna DJokonak. Semmi sem volt, most volt először gondja, igaz egyből elég nagy is.
Én éppen azt írtam, hogy idáig semmi gondja nem volt Djokonak. Simán húzta be az összes meccsét. És én még mindig állítom, hogy ez a Wawrinka elleni meccs volt a kulcs. Sikerült Neki továbbmenni, ráadásul úgy, hogy tudásának kb. 60%-át tette ki a pályára egy 110%-on pörgő Wawrinka ellen. Olykor néhány pontra oda tudott koncentrálni Djokovic, de annyi.
Nem hiszem, hogy még egyszer ilyen rosszul játszana a szerb, ezért is gondolom, hogy döntős minimum, ott meg aztán bármi lehet.
Akárkit felhozhattam volna példának, mert egy meccsen bármi megtörténhet. Ergó: mindenki verhető!
De egyébként ezen a szinten már nem a tudás az ami megkülönbözteti a játékosokat, hanem a fejük. És lehet Djokovicot nem szeretni, és antipatikusnak tartani, de szerintem mentálisan hihetetlenül erős.
De amiért írni akartam:
Hihetetlenül színvonalas ez a Radwanska - Li meccs!

Jobban élvezem, mint néhány férfi meccset. Alig van hiba, majdnem minden pont nyerővel van befejezve. Elnézném még egy darabig.
De úgy fest, hogy Radwanska idei jó sorozatának vége szakad, ugyanis Li szett és brékelőnyben is van, ami fogadási szempontból annyira nem tetszik, f őleg úgy, hogy a lengyel adogatott az 1. szettért.